Translate

Thursday 28 November 2019

ihärdig incest


Av Stanley Collymore

Incest, mycket tydligt och oroande, är fortfarande
ganska vanligtvis kondonerad och i all verklighet i
princip sett av tydligt hårda kärnelement inom
flera märkbart föråldrade, båda i lutning
och tänkande, nutid kungliga familjer, deras
lika likadana och uppenbarligen absurd
imiterande, globala aristokratier och
privilegierade eliter, liksom de
som är av mindre social
rangordning men ändå
igenkännligt med
tvångsmässigt, social klättring-
lutningar tävlar med djupt
inbäddade, kulturellt
och fatuously
förklarade, inerasable
och incestuösa,
förkärlekar.

Dessa av alltid asiatiska och mest
främst indisk subkontinentalt
ursprungssamhällen; ger upphov till
övningen till det objektiva
mynt och tystnad
av de som inte är så benägna
det till synes incest
för sådana personer är
obestridligen
ansedd som
dess hängivna
bästa alternativet.

Även om de är aktivt hänge sig åt och
också ganska ivrigt upprätthålla
detta svårt odiska depravity,
det är utan tvekan sett
och ihärdigt värdigt
som en dyrbar trofé som
samhället liksom
ekonomiskt
de måste
till varje pris, fast
behålla i sin
familj!

Intressant nog är det inte bara Meerkats vars impon-
erande och kategoriskt bekräftad intelligens är
patent självklart för alla med ögon att se
och det vill också objektivt göra det,
men liknande många andra djurarter som
överväldigande majoritet av människor övermodig
kategorisera som, och ganska pompöst också
referera att helt enkelt "vilda djur" som
trots allt detta onödigt och nedlåtande
skillnad riktade mot dem av de flesta
människor har inte desto mindre,
mellan sig intelligent utarbetade
de många faror som är inneboende till dem
genom incestuous inavel och har följaktligen
bestämt formulerad och applicerad adeptly
försiktiga åtgärder för att förebygga
och helt eliminera alla sådant
beteende någonsin troligt
att rygga huvudet inom
deras respektive rang.

Ändå Homo sapiens som ihärdig och ansträn-
gande anser sig själva vara symbolen för
alla levande sak på planeten jorden ändå inom
deras rang har ett stort antal deras egen typ
globalt hänger sig åt detta brutto ford-
ärvning och dessutom till och med
överväga incest att vara en handling av
enastående och uppnådd överläg-
senhet på deras del. Som ber
det uppenbara relevant
fråga: Hur mycket mer
pervers kan sådant
direct själv om
idiot får,
Jag undrar?

© Stanley V. Collymore
27 november 2019.


Författarens kommentarer:
När den japanska prinsessan Ayaka är skyldig att överlämna sina kungliga titlar för att hon verkligen blev förälskad i och valde att gifta sig med en förmodad ”vanligare” - tolk det för att betyda en icke-familjemedlem och kunglig medlem - vad i helvete gick det sjuka medvetande om dem som fattade det godtyckliga och mindboggling beslutet? För det ställer då för något intelligent sinne den uppenbara frågan, vad borde prinsessa Ayaka ha gjort? På ett pliktigt sätt och i överensstämmelse med de perversa kraven från dessa avvisande japanska prats som placerade henne i denna stötande ställning, avstå från äkta kärlek och bli Lucrezia Borgia från 2000-talet? Så att hon kunde behålla titlar som realistiskt för intelligenta människor under det här århundradet betyder bugger alla, utom i den sjuka tankegången hos dem som lever i en egen fantasivärld?

Och hur många av er där ute som konsekvent böjer sig och skrapar i er djupt ingripna och ständigt manipulerade sycophancy när det gäller alla delar av den brittiska kungafamiljen, oavsett om någon av dem verkligen förtjänar något av denna fawning, gör faktiskt vet att det bara var en direkt följd av sunda och oåterkalleliga medicinska bevis och råd som givits och uppenbarligen följts av de kontrollerande elementen i den brittiska kungafamiljen och dess rådgivare för bara några generationer sedan - i praktiken tidigt till mitten av 1900-talet - som konsekvent inavel inom sina rader hade resulterat i att familjen hade tappats av den allvarliga och katastrofalt hotande sjukdomen som kallas hemofili. Och som, om inte på ett förnuftigt, praktiskt och kategoriskt sätt kan hantera det kungliga ”Firm”, överflödigt som en följd av själva handlingarna som det vanligtvis hänvisade till.

Och alltid angelägen om att sätta ”Firm” först de härskande elementen i den brittiska kungafamiljen iakttog detta medicinska råd, och för den allra första gången såg den brittiska allmänheten förutom resten av världen en attitydförändring, liksom den sena prinsessan Margaret som lägger till nytt blod till denna morbund och i grund och botten stillastående blodpool när hon officiellt fick gifta sig med vanliga, Tony Armstrong Jones. Utlösa en familjär situation som fortsätter till denna dag och när jag skriver.

Och du måste lämna det till dessa människor, för vad de än är, de är onekligen fulländade överlevande.

Men innan allt detta hände någonsin drottning Victoria, som var en stark aficionado när det gällde att hålla det i familjen, såg personligen till att praktiskt taget var och en av hennes stora stam av avkommor och nära familjemedlemmar var gift med varandra, och även om familjespänningar och svartsjuka resulterade i internecinekrig mellan Storbritannien och resten av Europa, särskilt Tyskland, Victoria fortsatte ändå med sin obevekliga politik att hålla blodlinjen i familjen, så att säga. Och inte för inget kallades det första världskriget 1 med en kaustisk benämning: ”En familj i krig!” Och till denna dag är den brittiska kungafamiljen fortfarande biologiskt besläktad med alla andra europeiska kungliga. Och med tanke på den här artikeln som jag skriver, gör vad du vill av den.

Även hemma här i Storbritannien läggs hemlighet mycket på pengar på de verkliga resultaten av incestuös verksamhet som är vanligare i Storbritannien än som låtsas eller som många av de dumma och intellektuellt utmanade som inte kan tänka själva har någon kunskap om, eftersom krafterna som är och som vanligt manipulerar dem inte kommer att avslöja denna typ av information till dem. Men jag skulle råda er av er som till och med har den minsta modicum av sunt förnuft att gå och göra din egen forskning. För sådana som Sajid Javid som som kanslern för skatten nominellt innehar nationens plånboksträngar och som obehagligt kommer att lova dig alla slags saker som han antingen inte kan eller inte kommer att leverera, kommer säkert inte att säga dig att den asiatiska och Det indiska subkontinentale samhället, som han är en integrerad del av, är oproportionerligt när det gäller deras faktiska brittiska antal, några av de mest ekonomiskt tyngda mottagarna av pengar som dolats ut av Storbritannien för de hemska konsekvenserna av deras pågående incestaktiviteter i Storbritannien.

Men de är inte de enda. Allt fler vita kaukasier är i samma båt.

Det finns ett engelska ordstäv om att det är möjligt för en att välja sina vänner men inte sina familjemedlemmar. Och även om det under normala omständigheter till stor del är sant, vem som myntade den frasen eller annat slaviskt tror på detta diktum tydligt motiverat utan begreppet, eller annars tog inte hänsyn till verkligheten eller den lumvande karaktären av oförmågan av incestuöst beteende.

No comments:

Post a Comment