Translate

Thursday 14 November 2019

Det finns ingen större idiot än en frivilligt dupad!


Av Stanley Collymore

Det är påminnelsedag och obligatoriskt
Jag förväntas offentligt visa att jag seriöst
vård, oavsett om känslan är äkta eller
inte från min sida och även om jag
inte gör det vet faktiskt någonting
om och, dessutom vårda ännu mindre av
vad dessa internecine krig, deltog i
långt innan jag var även född,
handlade om och vad det är
som jag förväntat mig till
antingen självrätt eller
annars mycket straffbart
komma ihåg i direkt
relation till en eller
annan två av dem.

Eller som en överväldig, dum och
vördnadshastighet att instinktivt
hedra namnen och också
de många minnen
miljoner som var onödigt och dödligt
eller annat omkom som ett direkt
resultat av det ganska förtryc-
kande åtgärder av hämnd
och blodig handlingar
av fruktansvärda
politisk militans
sammansatt av
dålig chicanery.

Eller kan möjligen visualisera mycket mindre
så sammanhängande förstå avsiktligt och
motbjudande orkestrerad finess, i namnet på
skam patriotism som båda idiotiskt och
skickade på ett klokt sätt så många
av dessa otrevliga krigsentusiaster,
men som hemma var konsekvent ignoreras
och föraktas av dessa samma exploaterare –
omfattade av påkostade, kraftfulla,
inflytelserika och privilegierade
eliter - som bara arbetarklass
plebeier, till deras förutsäg-
bara dödsfall. Och hur
rent äckligt då att
observera det på
liknande sätt
djup sittande hyckleri från långt
tillbaka då fortfarande vid
liv, sparkar och glatt
propagandiserade
överallt Storbritannien
och även Norden
av Irland, i
detta 2000-
talet!

© Stanley V. Collymore
11 november 2019.


Författare Anmärkningar:
Höjden på en pervers och skamlös ironi var utläggningen av en minneskrans vid cenotafen i London av den icke-utvalda, USA-födda och antipatiska märkligt nog mot invandrare till Storbritannien trots hans otvivelaktiga status som en, turkiska förfäder Boris Keymal, alias familjnamn byte av Johnson och Storbritanniens nuvarande premiärminister.

Ironi som tydligt undgår överskottet av Storbritanniens intellektuellt utmanade plebeier, deras avvisande manipulatorer och samtidigt de ondskefulla stödmännen och välkända ekonomiska anhängare av den nämnda Boris Keymal-Johnson. Vars turkiska farfar - John Bolton-figuren i hans tid - övertog aktivt och intryckt den dåvarande sultanen från det osmanska riket, till vilket han var den viktigaste rådgivaren, att militärt ansluta sig till Tyskland under första världskriget och få det osmanska riket att förklara krig ensidigt mot Storbritannien , vilket det gjorde.

Men med det kejserliga Tyskland väl besegrade under första världskriget, liksom dessutom förödmjukt förnedrat genom Versailles-fördraget och den osmanska, i kölvattnet av det nederlag som det likaledes lidit, obevekligt dold av Storbritannien och Frankrike, Boris 'turkiska farfar drog sin turkiska hustru, fick bekvämt en engelsk och uppenbarligen fortfarande en rik man beställde de brittiska myndigheterna - hem- och utländska kontoren - för att ge honom brittiskt medborgarskap, vilket dessa skrupelfria och korrupta spivier lätt gjorde.

Men vad gör deras samtida och likvärdiga brittiska låglifter av massmordare, krigsförbrytare och fullständigt självbetjänande varmpolitiker och deras på annat sätt besläktade och påstådda "eliter" pågående och som aldrig har bär en brittisk militäruniform i sin patetiska och falska patriotiska liv, och skulle aldrig under några omständigheter bryr sig om något av detta så länge dessa varmhärda och rasistiskt motiverade brott fortsätter att smörja sina föraktliga och grundligt blodfärgade handflator?

När det gäller drottningen som hon försiktigt och överraskande bekvämt fångade och rapporterade tyst tår för det påstådda "fallna" i förhållande till världskrig 1 och II, varken hon eller någon annan närvarande för den delen var närvarande när detta första stora och katastrofala europeiska internecin krig, vaingloriously och falskt märkt som första världskriget, slutade slutligen. Vid det tidpunkt då det europeiska Internecinekriget började Mark II började 1939 var dåvarande prinsessan Elizabeth 13 år gammal och helt medveten om vad som hände. Och när hon själv blev monark den 4 februari 1952 skulle hon ha varit helt förtrolig med och även årligen deltagit i dessa flera återmonteringsfunktioner då och även kontinuerligt under hennes 67 år gamla regeringstid som Storbritanniens längsta tjänande monark; som hon fortfarande är.

Och dessutom var den enda kända nära släkting som tappat livet under andra världskriget, hennes farbror den dåvarande hertigen av Kent 1942 och detta var inte i strid utan inträffade som en följd av en RAF-kollisionsolycka. Under tiden, hennes älskade farbror Bertie: den förtryckta Edward VIII, vars borttagning från den brittiska monarkin gjorde det möjligt för hennes egen far att ansluta sig till tronen som George VI och efter hans död 1952 för att hon skulle bli drottning Elizabeth II, som hon fortfarande är, och följaktligen Storbritanniens längsta kontinuerliga tjänande monark, var en engagerad nazist, var Bertie, liksom en nära och personlig kamrat Adolf Hitler.

Dessutom, hur mycket som man kan vara engagerad i en orsak eller bli förstörd av förlusten av något eller döden av någon som är viktig för dem tid är en stor healer och både smärtan och sorg som vanligtvis förknippas med den förlusten sprids så småningom över tiden även om dessa värdefulla personer och minnena som är associerade med dem glömmer vanligtvis aldrig. Men ingen rationell person förväntar sig säkert att någon kompositorisk individ - drottning eller inte - kommer att spruta vattenverk över någon händelse, och säkert inte över två som första världskriget och med tanke på hur länge dessa två om än katastrofala händelser har varit över och uppenbarligen gjort med; och särskilt av någon som är över 93 år gammal och personligen antingen har sett eller annars varit helt medveten om fler av världens stora tragedier i detta liv än resten av oss.

Och instinktivt uppmanar frågan hur mycket, om någon av denna offentliga uppvisning av drottningen, tyst dispenserad eller inte, hade något att göra med det olyckliga och som alltid fallet överklassens brittiska manipulerade "fallna". Och bara en total idiot skulle anta att alla sådana cyniska framsteg som observerades på Remembrance Sunday och sedan i överflöd bärs av den brittiska mainstream-media, kan eller bara kan vara en hantverk för bara de fattiga, de föraktade, nackdelarna, den intelligenta arbetarklassen och de som betraktas som de raser som är underordnade medlemmar av mänskligt ras. Dessa senare personer har inget att förlora så varför vara cyniska över någonting?

Därför kommer jag att fast, otvetydigt och unapologetically spika denna farce rätt på huvudet och kategoriskt säga att från mitt personliga och kresna perspektiv var detta ett samordnat och inte alltför subtilt nick av godkännande av drottningen till Brexit-kontingenten. Grundläggande mer än de flesta någon annan är HM drottningen helt medveten om den förankrade, konsekvent matade och manipulativt utnyttjade för självbetjäning och vanligtvis politiska ändamål, asinin främlingsfientlighet och meningslöst hat mot många låga livselement i alla klasser i Storbritannien mot tyskar, trumpet mot den lika löjliga och dumma uppfattningen att Storbritannien och dess vita kith och släktingar i Australien, Nya Zeeland och Kanada på egen hand, och ganska bedrägligt med lite stöd från USA, stämde grundligt Tyskland i båda dessa europeiska Internecine-krig som du självrättligt hänvisar till till som världskrig 1 och 2. Hur absolut och avvisande krossar! Men det är en annan historia för en annan tid.

Och även om det är tänkbart att HM drottningen inte nödvändigtvis delar dessa häftiga brittiska känslor, och hur kunde hon komma ihåg sina egna tyska rötter och de som hennes man prins Philip - dessutom var hennes direkta förfader George I i England valmästaren i Hannover och väldigt tyska, och var och en av de tyska kungliga familjerna delar en biologisk avstamning med henne - det finns inget sätt att drottningen någonsin kommer att offentliggöra och fördöma dessa avskyvärda, dåligt informerade och helt dumma brittiska känslor för lågliv. Men otvivelaktigt förtjust, eftersom hon uppenbarligen är av sina tyska rötter och kungliga arv, vet drottningen väl att dessa kungliga släktingar till henne, även om de fortfarande har sina titlar och rikedomar i Tyskland, ändå på grund av uppkomsten, och särskilt så i världen Krig I och II, om skapandet av ett etablerat och dynamiskt pågående stöd för det som verkligen är ett demokratiskt politiskt och kulturellt system i Tyskland, det finns inget troligt sätt att de förflutna och imperialistiska tyska kungafamiljerna, skiljer sig från deras brittiska kith och släktingars motsvarigheter som de gör det fortfarande, kommer någonsin i den sannolika framtiden realistiskt driva Tyskland igen.

Och vad hon än är eller faktiskt kan anses vara när det gäller den brittiska kungafamiljen drottningen är i hög grad en engagerad anhängare av den brittiska institutionen. Och mänsklig som hon uppenbarligen är även om det är de som idiotiskt antar att hon är övermänskligt och inte kan göra något fel, jag [personligen skyller inte på henne för att ha försökt bevara det hon anser vara kära för henne. Och Brexit är ett tydligt fall för detta! Och vilket bättre sätt att förverkliga hennes mål och inte förmodligen har Storbritannien sjunkit i denna Europeiska union påstås överträffa imbroglio än att på ett konstigt sätt ge dessa brittiska främlingsfientliga, rasistiska och bedrägliga intellektuellt utmanade och dumade ner nördar den naken att hon själv också är orolig för Storbritanniens framtid. Jobb som är utformat på ett klokt sätt och med mainstream-medierna redo och tillgängliga för att fånga och döda Hennes Majestets tysta tår till de "fallna". Trevlig Elizabeth!

Och hur är det med Boris Keymal-Johnson och hans häftiga besättning av självbetjäna massmordare, krigsförbrytare, förövarna av brott mot mänskligheten, plottare mot demokratiskt valda regeringar globalt som de inte gillar eftersom ledarna för dessa regeringar beslutsamt vägrar att någonsin böja sig sycophancy-knäet till dem eller sälja ut deras autentiska intressen och naturresurser till dessa extremt avvisande mattasäckare. Samma avskyvärda mattasäckare som på så kallad Remembrance Sunday när de hovmodig, självviktigt och ganska hypokritiskt, självrättfärdigt lägger sina blodspädda kransar vid foten av Cenotafen samtidigt, studerande, påfallande och omedvetande att ignorera de över en miljon Indiska subkontinentförsvarsmedlemmar, hundratusentals svarta afrikanska och afro-karibiska tjänstemän såväl som det stora antalet svarta amerikanska tjänstemän, när de lämnar cenotafen går direkt till deras cocktailpartier och concoct onda berättelser om Jeremy Corbyn har inte bollarna för att trycka på Storbritanniens kärnknapp och bör därför inte vara premiärminister.

Det är den sjuka motsvarigheten av att delta i en begravningstjänst för ett offer som brutalt våldtogs och mördades och efter begravningen åka till ett slap-up-parti där det finns en riklig mängd samtal tjejer och kalla pojkar för de som är homo. Är inte hela syftet med Remembrance Sunday att inte bara komma ihåg de som dog och kämpade för vad de var hjärtlöst tappade till att tro att de kämpade för utan också att beslutsamt säkerställa att de som överlevde dessa krig såväl som efterföljande generationer inte gick idiotiskt ner samma vägar igen? Ändå vill dessa narsissistiska och Brexit-clowner och deras välklackade manipulatorer och MSM-ingenjörer av hat och trots att Storbritannien deltar i ännu fler krig och en kärnkraft.

För vem kommer Storbritannien att dirigera Trident på? Förhoppningsvis är det Nato-medlemmar? Absolut inte! På Ryssland? Inte om den i gengäld vill bli helt utplånad. I Kina? Samma situation som Kina har en befolkning på över en miljard människor jämfört med Storbritanniens 65 miljoner. På Nordkorea? Jag tror inte eftersom svaret skulle vara detsamma. Så vem då? En specifikt icke-kärnkraftsstat? Förvånansvärt vad en feg handling i ett sådant fall från dessa falska brittiska patrioter som själva aldrig ingår i de brittiska väpnade styrkorna och alltid kommer att försvara Förenade kungariket till den sista droppen av någon annans blod men aldrig deras eget eller deras familj medlemmar eller vänner.

Och som min tyska flickvän påpekade försiktigt, när Boris Keymal-Johnson lägger sin krans vid London Cenotaph på minnessöndagen, vem kom han ihåg då? Det brittiska och ömtåligt oförglömda imperiet "fallit" eller de turkiska och tyska döda under första världskriget och de likadana nazisterna från hans ilk som dog under andra världskriget.

Jag sa tidigare att över en miljon medlemmar av den västra styrkan från den indiska subkontinenten kämpade för Storbritannien enbart i andra världskriget, exklusivt de i den indiska befolkningen som var starka nazistiska anhängare av det politiska partiet BJP och mycket motbjudande mot Storbritannien. Nu har vi samma och väldigt häftiga BJP-parti som utgör regeringen i Indien som instruerar sina medlemmar i Storbritannien att övertyga alla indiska utvinningar som bor i Storbritannien att rösta på Boris Keymal-Johnson och hans avvisande Tories kommer den 12 december 2019 allmänna val.

Vilket ett grundligt sjukt land Storbritannien egentligen är!


No comments:

Post a Comment