Translate

Thursday 25 July 2019

Heil til Storbritannias nye nazionist og ville være Fuehrer!


Av Stanley Collymore

Hurra for Storbritannias nylig kronede, mainstream media godkjente og intenst installerte, innvandrer: Rogue State USA-født og etnisk tyrkisk-Yid statsminister. Og som det nå er en selvfølge av den vanlige bruken i forhold til denne spesifikke politiske saken, totalt ikke valgt av og påviselig demografisk gest eller godkjenning av den avvisende ignorerte britiske velgere som utelatt med vilje av denne betydningsfulle likningen, som ikke desto mindre ble gjort kynisk i navnet deres.

En valgmann, som til tross for denne pernicioust og målrettet forårsaket ydmykelse av dem alle, samlet sett ikke får det som ondskapsfullt foregår, langt mindre så har den intellektuelle dyktigheten til å til og med eksternt fatte omfanget av den uhyggelig begavede tilstand som er bestemt angitt allerede, samt vil også katastrofalt akselerere den elendige opphopningen av stort sett unngåelige problemer som ganske forsettlig blir hevet på hodet til dem som er dumme nok eller godt nok disponert for å imøtekomme dem.

Men det er ikke noe som redegjør for den sterke og akkumulerte tankegenerasjonen eller den dypt inngrodde idioti som både vesentlig og alvorlig kontinuerlig påvirker store deler av det britiske samfunnet: for ledig, svak og ganske åpenbart forståelig intellektuelt utfordret til å se i deres empirieloyalistiske, kolonialistiske og fullstendig farlige imperialistiske tankesett at deres vrangforestillinger hvite supremasistiske og mesterrase-konsepter bare er illusjonære drømmer med like mye varighet til dem som forbigående fotspor plantet i skiftende sand ved lavvann, bare for å bli brysk og permanent vasket borte når det bølgende tidevannet kommer inn igjen.

Følgelig er Brexit med sin innebygde rasisme, endemisk fremmedfrykt og patetisk paranoia ingen universalmiddel, noensinne, for det 21. århundre briter, som som et resultat uunngåelig og mer og mer vil oppdage at status quo ante som de dårlig har blitt tilsidesatt og idiotisk etterlatt seg vil bare fremskynde tempoet, og på samme måte til slutt avslutte dagen da et allerede skamløst sladder og vassalt Storbritannia - takket være slike som Boris Keymal og Nigel Farage - sammen med deres likemindede, like og fullstendig ubrukelige, men likevel privilegerte elite av penger- gripende, nazistiske sionister, er kvifter i, og med ironisk hensyn til Storbritannias kolonialistiske historie, gjør dette landet til en enda mer villig og feckless, Rogue State USA-koloni.

© Stanley V. Collymore
25. juli 2019.


Forfatterens merknader:
Gled deg over: dere loyalister fra det britiske imperiet, patetiske kolonialister, dypt inngrodde sinnssinnede imperialister og vrangforestillinger hvite supremacists - din forbigående storslåtte øyeblikk og mest latterlig Benny Hill-farse på verdensscene.

Fornuftige mennesker globalt ser imidlertid logisk dine latterlige opptrekk for hva de faktisk er, og blir ikke i det minste sympatiske svaiet av dine arrogante unnfangede og helt overbevisende argumenter som i det vesentlige utgjør din Brexit-begrunnelse.

Og midt i det hele vet man at i likhet med eufori av en totalt forvirrende pissehode-virkelighet til slutt vil kime inn og det også det pågående marerittet.

No comments:

Post a Comment