Translate

Wednesday 17 July 2019

Det otillräckliga priset på skenbar, barbarisk och förvirrad vit dumhet


Av Stanley Collymore

Hur helt otydlig är Herr Frueher Donald J. Drumpf och hans likadana intellektuellt utmanade ilk på båda sidor av Atlanten och de lika groteskt och barbariskt vita stulna landen i Antipodes och Mellanöstern, i synnerhet i det senare fallet Palestina, inte att antingen vet eller, ännu värre, inskränkt och lämpligast låtsas att korgfallen som denna dim-witted, narcissistic och tänkt-skinned Kraut i kombination med hans fullständigt braindead, lowlife följare och globala aficionados vitriolically, ondskanligt, perniciously och föraktigt både idiotically och fördömt märkning som sådan är i huvudsak och nästan uteslutande det barbariska, avsiktligt mordiska och genocidala handiworket av Rogue State USA, dess forever toadying och sycophantic marionett Britain, och både kollektivt och individuellt för varje vitt europeiskt land på Planet Jord.

Och då dumma kritiserar de nämnda icke-vita länderna och deras medborgare, antingen genom födsel eller nedstigning, för vad den vita väst har resurser - rånad, mordfullt och folkmordigt exploaterad, barbariskt och beräknat regim ändrats och dessutom förnekade sina ursprungsbefolkningar i Varje tänkbart barbariskt sätt - både i det förflutna och i fortsättningen så - är likvärdigt, otvivelaktigt, till ett kriminaliserat och smittat gäng av rapister och hårda pedofiler, hänsynslöst och felaktigt och univitedly invaderar ditt "inhemska" grannskap.

Sedan lägger man förolämpning på skador kvar där utan lokalt tillstånd eller samtycke, systematiskt och i vilje, våldtäkt och sexuellt missbruk av dina kvinnofolk i alla åldrar - och mest notoriskt så underåriga tjejer och till och med spädbarn - impregnerar allihop en sund person som var kapabel att vara med barn och ruthlessly enforcedly gör de som blev gravid föda de barn som de oönskade tänkt, oavsett om de ville göra det eller inte, medan deras sexuella övergrepp gjorde ett skrattlager av dessa misshandlade mammor; ridiculing dem mest offensively på det mest degenerate sättet som de bättrade dig också, emasculated dessa kvinnor och flickor män med onda svaghetskänslor, fecklessness och, värst nog, din skörda oförmåga att skydda dina egna kvinnofolk.

Helt vanligt och inte ett ovanligt scenario som, som rutinmässigt kuverade och även barbariskt men fegt, plågade mitt eget svarta lopp under den transatlantiska slavhandeln och dess mest skadliga och häftiga spin-offs av kolonialism, segregering, Jim Crowism, ledsagare med sin flera och omänskliga lynching sprees; och, naturligtvis, kopplade till era av färgstången och apartheid.

Normal fayre för de flesta vita oberoende av var de befann sig i vår värld eller fortfarande. och med tanke på att medan svartafrikaner var de första människorna som skulle dyka upp på planeten, var de så kallade vita kaukasierna - folk ironiskt noga med rosa skinn - mest otvivelaktigt sista gången att göra det.

Men inget av detta har försvagat försvagad barbaritet, rank sadism och egregiousness så endemisk och djupt inblandad inom dessa Johnny-com-nyligen-vita. Tvärtom, faktiskt! Och ganska fantastiskt är det inte? Och speciellt så för en ras av människor som allmänt och mest missnöjda tycker att de både bedrägligt och löjligt uppfattar sig inte bara som mästerskapet utan också som de uttryckliga föregångarna till vad de ganska alldeles för och på det mest falska sättet anser själva vara den mänskliga civilisationssymbolen.

Med handlingar som Hiroshima och Nagasaki; Europas förintelse, den transatlantiska slavhandeln och det utbredda globala folkmordet? Bara för att nämna fyra av många och fortfarande pågående handlingar av vit barbarism utmattad på platser gillar Afghanistan, Libyen, Syrien, Irak, Somalia - och mycket av Afrika - Latinamerika och på andra håll globalt. Ändå gillar Donald Drumpf och hans sjuka och sycophantic acolytes dumt att skildra Rogue State USA som det bästa någonsin uppfunnit och som även ersätter skivat bröd.

Dröm på, är mitt svar på dessa idiotiska, vita antaganden. Donald J. Dumpf, Mike Pence, Mike Pompeo, Lindsey Graham, John Bolton, toadierna Nigel Farage och Boris Keymal - alla certifierbara lunatiker och psykopater - symbolen för någon civilisation? Ge mig en gud dammad paus, vill du? Och bli verklig!

Nyans och gråta över den påstådda sexuella grooming av vita Rochdale schoolgirls av brittiska asiatiska män som blamed som gärningsmännen var tumultuous och är fortfarande så till denna dag; och långt efter de män som sägs vara involverade arresterades, åtalades, fann sig skyldiga och dömda till långa fängelsestraffar som nyanser och gråter, rassiga fläktar genom att rätta med media-fanatik och öppen rasism, fortfarande reverberates runt och över Storbritannien. Och medan jag inte håller någon kortfattad åtgärd för de förmodade "offren" eller de påstådda förövarna i ett land där ett stort antal brittiska schoolgirls är villiga, och i deras medkänsla, så kommer bara vad oskuldsskyldiga att säga så mycket. Vuxna, vem de är eller vilken ras eller etnisk grupp de tillhör vem som medvetet njuter av samlag med minderåriga flickor, förtjänar allt som de får och som lagen kastar på dem.

Vad som greppar och bibehåller min historiska och nuvarande uppmärksamhet är emellertid att den överväldigande majoriteten av de som fördömer dessa brittiska asiatiska män antingen är helt omedvetna eller helt enkelt inte bryr sig om att dessa slags sexuella perversioner som de stöter på har varit och är fortfarande ganska vanliga bland vita, och särskilt så vita britter och deras utländska och kolonialistiska kith och släktingar globalt. Om du är osäker, fråga Oxfam och de andra så kallade vita välgörenhetsorganisationerna. Och vad är deras straff? De flyttas vidare till andra välskötta jobb eller prestigefyllda tjänster vid universitet som Cambridge. Inga åtal eller fängelsetid för dessa seriella vita sexuella perverter och pedofiler. Inte heller skulle någon, på grund av sin medfödda rätt till vit eksklusivism, förväntas.

Så till Herr Frueher Donald J. Drumpf och hans lika misogynistiska, idiotiskt moroniska och lamentably patetiska beundrare som har berömt honom för att säga vad han gjorde om dessa fyra amerikanska kongresskvinnor av färg - mitt enkla svar på dig är detta? När är du och dina vita barbariska och folkmordshögare kommer att höra ditt eget råd, packa dina väskor och släppa Australien, Nya Zeeland, Kanada, Latinamerika, Yidland, Afrika, Västindien och, naturligtvis, Rogue State USA piss off back till var mycket du härstammar från i Europa och ge nådigt dessa länder tillbaka till sina ursprungsbefolkningar? Och samtidigt för att sluta störa och expropriera naturresurserna och andra rikedomar i dessa länder är du antingen olagligt eller genom din mobbningstaktik i?

Kan inte säga rättvisare än det, kan jag? Men det förstås du inte. Och ett klassiskt fall av dina vita psykopatiska mobbar gör det som jag säger och inte som jag gör. Tja, det är inte längre en lätt promenad för dig i parken när du börjar inse och tro mig - det kommer att bli mycket tuffare för dig om du inte ändrar dina barbariska sätt.

No comments:

Post a Comment