Translate

Wednesday 17 July 2019

Den uutsigelige prisen på voldsomme, barbariske og vanvittige hvite dumhet


Av Stanley Collymore

Hvor helt forvirrende på Herr Frueher Donald J. Drumpf og hans likeminded intellektuelt utfordret ilk på begge sider av Atlanterhavet og de tilsvarende groteske og barbarisk hvite stjålne landene i Antipodes og Midtøsten, spesielt i sistnevnte tilfelle Palestina, for ikke å enten vet eller, verre enn, uendelig og mest hensiktsmessig, som kurven tilfeller som denne dim-witted, narcissistiske og tenkt-skinnede Kraut sammen med hans fullstendig hjernehvile, lowlife tilhenger og globale aficionados vitriolisk, ondskapsfullt, perniciously og febrilsk både idiotisk og forbrytende etikett som sådan er i det vesentlige og nesten utelukkende det barbariske, forsettligmordiske og folkemordshandarbeidet til Rogue State USA, dets evig toadying og sycophantic marionett Britain, og både kollektivt og individuelt som hvert hvitt europeisk løpeland på planeten Jord.

Og da kritiserer de nevnte ikke-hvite landene og deres borgere, enten gjennom fødsel eller avstamning, for det hvite vestet har ressurser - ranet, morderisk og folkemordet utnyttet, barbarisk og beregnende regimet endret seg og dessuten svekket deres urfolk i enhver tenkelig barbarisk måte - både i fortiden og i fortsettende tilfeller - er utelukkende, uten tvil, til en kriminalisert og ulykkelig gjeng med rapister og hardkjernepædofiler uten hensynsløs, misogynistisk og univitedly invadere ditt "urfolk" nabolag.

Deretter legger du fornærmelse til skade som gjenstår der uten lokalt tillatelse eller samtykke, systematisk og i vilje, voldtatt og seksuelt misbruk av kvinnens folk i alle aldre - og mest beryktet så underjordiske jenter og til og med babyer - impregnerer helt og holdent alle som var i stand til å være med barn og hensynsløst håndhevet gjør de som ble gravide, født de barna som de uønsket oppfattet, om de ønsket å gjøre det eller ikke, mens deres seksuelle overgrep gjorde en latter av disse misbrukte mødrene; latterliggjorde dem mest offensivt på den mest degenererte måten, da de også bød deg, disse kvinnene og jentene emasculated menn, med ondskapsfulle taunts av din svakhet, fecklessness og verste fortsatt din forkledde manglende evne til å beskytte dine egne kvinnelige folk.

Ganske vanlig og ikke et uvanlig scenario som, som rutinemessig omsluttet og også barbarisk men feig, plaget mitt eget svarte løp under den transatlantiske slavehandelen og dens mest skadelige og skumle spin-offs av kolonialisme, segregering, Jim Crowism, ledsager med sine flere og umenneskelige lynching sprees; og, selvfølgelig, knyttet til æra av fargestang og apartheid.

Normal fayre for de fleste hvite, uavhengig av hvor de var i denne verden av oss eller fortsatt er; og vesentlig med tanke på at mens svarte afrikanere var de første menneskene som skulle vises på planeten, var de såkalte hvite kaukasiere - folk ironisk med rosa skinn - mest ubestridelig siste skritt å gjøre det.

Men ingen av dette har skjult foruten å stoppe barbariteten, rangere sadisme og egregiousness så endemisk og dypt innblandet i disse Johnny-com-siste hvite. Tvert imot, faktisk! Og ganske utrolig er det ikke? Og særlig for en gruppe mennesker som generelt og mest ufattelig oppfatter seg som både bedragerisk og latterlig oppfattelse, ikke bare som mesterløpet, men også som de eksplisitte forfedrene av det de ganske ganske og fremdeles og på den mest falske måten anser seg selv som et tegn på menneskelig sivilisasjon.

Med handlinger som Hiroshima og Nagasaki; Europas holocaust, den transatlantiske slavehandelen og det utbredte globale folkemordet? Bare for å nevne fire av mange og fortsatt pågående handlinger av hvit barbarisme som utmattet på steder, liker Afghanistan, Libya, Syria, Irak, Somalia - og mye av Afrika - Latin-Amerika og andre steder globalt. Likevel Donald Drumpf og hans syke og sycophantic acolytes dumt som å skildre Rogue State USA som det beste som noen gang oppfunnet, og som selv erstatter skiver brød.

Drøm på, er mitt svar på disse idiotiske, hvite antagelsene. Donald J. Dumpf, Mike Pence, Mike Pompeo, Lindsey Graham, John Bolton, toadier Nigel Farage og Boris Keymal - alle sertifiserbare lunatikk og psykopater - symbolet på enhver sivilisasjon? Gi meg en gud dammed pause, vil du? Og bli ekte!

Fargetone og gråte over den påståtte seksuelle pleie av hvite Rochdale schoolgirls av britiske asiatiske menn som ble klandret som gjerningsmennene var tumultuous og er fortsatt så til i dag; og lenge etter at mennene som sies å være involvert, ble arrestert, tiltalt, funnet skyldig og dømt til lange fengselsdommer som fargetone og gråte, raseri flittet av rettet media fanatisme og åpen rasisme, reverberates fortsatt rundt og over Storbritannia. Og mens jeg ikke holder noen kort for enten de antatte "ofrene" eller de påståtte gjerningsmennene i et land hvor stort antall britiske schoolgirls er villig, og i deres medfølelse, vil alt annet enn jomfruelige uskyldige si det så mye. Oppvokser, hvem de er, eller hvilken rasemessig eller etnisk gruppe de tilhører som bevidst hylle samleie med underjordiske jenter, fortjener alt de får, og som loven kaster på dem.

Det som tar tak i og opprettholder min historiske og nåværende oppmerksomhet er imidlertid at det overveldende flertallet av de som fordømmer disse britiske asiatiske menn, er enten helt uvitende eller bare bryr seg ikke om at disse slags seksuelle perversjoner de er stønn om, har vært og er fremdeles ganske vanlig blant hvite, og spesielt så hvite briter og deres utlendede og kolonialistiske kith og familie globalt. Hvis du er i tvil, spør Oxfam og de andre såkalte hvite veldedighetsorganisasjoner. Og hva er deres straff? De blir flyttet til andre velkjente arbeidsplasser eller prestisjetunge innlegg på universiteter som Cambridge. Ingen retsforfølgelse eller fengselstid for disse serielle hvite seksuelle perverts og pedofiler. På grunn av deres medfødte rett til hvit eksklusivitet ville det heller ikke forventes noe.

Så til Herr Frueher Donald J. Drumpf og hans like misogynistiske, idiotisk moronske og patriotiske patetiske beundrere som har rost ham for å si hva han gjorde om disse fire amerikanske kongresskvinne av farge - mitt enkle svar på deg er dette? Når er du og dine hvite barbariske og folkemordshardmenn å ta vare på ditt eget råd, pakk posene dine og forlatt Australia, New Zealand, Canada, Latin-Amerika, Yidland, Afrika, Vestindia og, selvfølgelig, Rogue State USA piss av tilbake til hvor mye du stammer fra i Europa, og gi nådig disse landene tilbake til deres urfolk? Og samtidig for å stoppe forstyrre og ekspropriere naturressursene og andre rikdommer i disse landene, er du enten ulovlig eller gjennom din mobbingstaktikk i?

Kan ikke si mer rettferdig enn det, kan jeg? Men selvfølgelig vil du ikke. Og et klassisk tilfelle av dere hvite psykopatiske mobber av gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør. Vel, det er ikke lenger en lett tur for deg i parken som du begynner å innse, og tro på meg - det kommer til å bli mye tøffere for deg hvis du ikke forandrer dine barbare måter.


No comments:

Post a Comment