Translate

Wednesday 19 February 2020

Vittlösa och helt användbara idioter!


Av Stanley Collymore

För alla logiskt sinnade personer innebörden av dessa två ord och deras uppenbara konnotationer är mycket klar. Men för de som är direkt involverade, men som trogna och narsissistiska "offer" är det patetiskt en åklagelse av deras rang dumhet som deras bekvämt betonade och otydligt applåderade ”kapaciteter” är, i drift, lite mer än oberättigad superlativ och enormt oärligt ackreditering, uppmärksamt beviljad till någon eller personer som är I effekt formbart och förbrukbart specifika funktioner valt av deras manipulative och tyranniska ringmästare!

Vanligtvis självbetjäningspolitiker eller företagens beskyddare; och krävs vid varje exakt tidpunkt på för dessa självupptagna charlataner att göra vad behöver göras! Och du Sajid Javid: absurd rasistisk och helt felaktigt som resten av dem, samtidigt som jag tänker det riktigt i övervägande och försiktigt avel ut din genetiskt och naturliga asiat egenskaper genom att välja en vit fru du skulle på något sätt så småningom "Anlände" och var därför nu accepterat uppriktigt av de som du dumt men helt exklusivt i kulturella och motsvarande rasvillkor anses starkt som dina etniska överordnade - en ut och ut, helt flyktiga "vita Kaukasier” själv!

Efter att ha blivit irriterande insåg jag att du är det inget sådant; kommer aldrig vara; och för dumma idiot som dig Sajid Javid, din mest entusiastiska och ganska avsiktlig utflykt till rabiat och svik, högerfascism: först under sjuk likadana rasister som Theresa Maj och därefter Boris Keymal / Johnson var det inte värt det trots allt; och i bästa fall var tålamod och otvivelaktigt en mardröm nedsänkning!

I fullständig solidaritet med Windrush-generationen och deras familjemedlemmar bland vars antal var flera släktingar till min och deras nära vänner. Guds välsignelse och skydd är evigt med er alla: de av er som fortfarande lever, liksom de som inte längre är med oss i denna förrädiska värld som vi lever i. Och naturligtvis att den allvarliga begäran på samma sätt utvidgat till familjerna till alla inblandade, som samvetsgrant använts, förmådda behandlade och i en avsiktlig, samordnad och ondskapsfull rasistisk fientlighetspolitik, till och med som legitima brittiska medborgare som de uppenbarligen var, och fortfarande är, blev inbjudna officiellt som andra världskriget veteraner eller andra som på många sätt altruistiskt tjänat Storbritannien, för att antingen återvända eller annars först efter andra världskriget, kom till Storbritannien för att eufemistiskt hjälpa till att återuppbygga det så kallade moderlandet.

De svarade välvilligt, prisvärt och mest positivt på de pressande överklaganden som personligen riktades till dem bara efteråt, när Storbritannien närmast var på sitt fötter igen genom deras viktiga bidrag, behandlas på det mest avskyvärda och rasistiska sättet av helt rasistiska själva, purblind C — NTS som Theresa May, hennes hantverkare av kolleger Dykes och Queers i ett djupt förankrat fascistiskt hemmakontor och ganska absurde användbara idioter infekterade och invandrare stammade kuddar som Sajid Javid och nu Priti Patel! Båda är ganska lyckliga med att resolut utvidga sina asiatiska kännetecken och låtsas som de användbara idioterna som de är, att de på något sätt "på ett mirakulöst sätt" inte bara har accepterats från att uppfattas som fullständigt icke-välkomna "pakis" av överflödet av skadliga, psykopatiska och säkert svaginnade vita låglifter som övervägande överklagar Storbritannien under 2000-talet för att vara plötsligt och anmärkningsvärt, distinkta färgblinda i sina två specifika fall, åtminstone ganska oförbehållna och hjärtligt omvandlade till helt acceptabla vita kaukasier själva.

Dröm om dig meningslösa prats! Sajid Javid är nu borta! Och huruvida han eller du klart skulle vilja klä upp det som den machiavelliska psykopaten Dominic McKenzie Cummings, den speciella rådgivaren för Storbritanniens befintliga fascist / nazist och rasistiska premiärminister Boris Keymal / Johnson, den starka sanningen är att det inte finns något sätt att av sin egen vilja Dominic Cummings kunde ha tagit bort Sajid Javid utan Boris uttryckliga krav och direktiv. Så det är uppenbart att det inte är raketvetenskap att på ett niveavtal dra slutsatsen att från Boris eget perspektiv, förrädisk, uppisk och tydligt ovanför sig själv, villfarlig och renblind, rasistisk twerp i form av "Useful Idiot" Sajid Javid hade blivit överskott till krav och måste vara göra sig av med. QED! Och din tid kommer också att komma också, Priti Patel: hedersvit kvinna, som du tydligt och entusiastiskt förstår dig själv! Men till varje förnuftig person, helt medveten om den äkta situationen, är du och som alla dina förrädiska asiatiska slag som överväldigande röstade för Boris Johnson och nazistorierna vid det senaste allmänna valet och skojar er att ni nu är helt accepterade som värdefulla britons; låt mig brutalt avskräcka dig för den asinina uppfattningen. Till alla dessa vita briter, inklusive USA-född immigrant Boris Keymal / Johnson, är du fortfarande kategoriskt fortfarande för dem: "Useful Idiots"!

Lär dig din egna asiatiska historia och jag citerar bara två exempel på det för att klargöra vad jag menar. Amritsar-massakern 1919 och den samordnade inducerade brittiskt hungersnöd 1943-44 som avsiktligt dödade över 2,5 miljoner Bengalier i det som fortfarande var imperialistiskt brittiskt drev indier. Detta i taget, under andra världskriget, då över EN MILJON indiska subkontinentala väpnade styrkor frivilligt kämpade för att rädda vita brittiska asses i allmänhet, och mer specifikt i Storbritannien från det tredje riket och dess europeiska nätverk av repulsiva fascister och Nazisterna! Någon tacksamhet va? Men vad betyder det för asiatiska kuddar som dig så länge du idiotiskt tror att du accepteras av vita briter och dessutom finns det alltid Niggers som kommer att ligga i botten av den här samhällsnäckning som du resonerar i dina tvinnade illusioner!

Och jag undrar hur mycket längre Laura Javid: Sajid Javids medvetet utvalda effete och vapid vita fru kommer att hänga när han inte längre är den heders vita mannen som han tror att han är? Eller, för den delen, din lika och medvetet utvalda vita make Alex Sawyer, Priti Patel, alla en del av den bestämda avelsarbeten för dig, precis som Sajid Javids, när du också gillar Sajid Javid är överskott till krav som en "användbar idiot ”?

Avslutningsvis skulle jag vilja uppmärksamma dessa välkända kommentarer från den tyska författaren Martin Niemoeller i dina egna förankrade rasistiska attityder gentemot svarta i allmänhet och specifikt i Storbritannien; och dina avvisande kommentarer, Priti Patel att rasism mot svarta inte finns i Storbritannien, vilket du fortsätter att säga är det mest välkomnande och gästvänliga landet som finns. I vilket fall föreslår jag att du har ett relevant samtal med den nuvarande ärkebiskopen av Canterbury och den andliga chefen för Church of England, som är den officiella kyrkan i vårt land och är chef för den 93 år gamla nonagenarian, Elizabeth Mountbatten-Windsor! Här är emellertid citatet jag lovade av Martin Niemoeller:

”Först kom de för socialisterna och jag talade inte för att jag inte var en socialist. Sedan kom de för fackföreningarna och jag talade inte heller för jag var ingen fackföreningsman. Sedan kom de efter judarna och jag talade verkligen inte för att jag inte var en jud. Då kom de för mig - och det fanns ingen kvar för att tala för mig! ”

Njut av dina "användbara idioter" -liv, Priti Patel, Sajid Javid och resten av din asiatiska avskum! De kommer inte att vara evigt, förr än senare kommer du snart att hitta er överskott till kravet.

No comments:

Post a Comment