Translate

Thursday 20 February 2020

Rasismens enda stamtavla är onekligen dess omoraliska och ondska arrogans!


Av Stanley Collymore

Rasism existerar även om många inte riktigt gör det vet det,
och mest ironiskt nog den stora majoriteten av de som
faller i den kategorin är uppenbarligen rasister
själva! Och en av de primära orsakerna till
detta är att deras rasism är så fullständigt ingrained,
att till dem alla skulle det tas som helt galen
att ifrågasätta, mycket mindre misstro
något som är så avgörande del av
vem och vad de väsentligen är.
Och dessutom oklanderligt
sammanslager mani-
festationen av deras symbiotiska,
conjoined och sammanhän-
gande existenser.

Vilket innebär inget annat än en samordnad,Ritual-
iserad och en självupptagen besatthet det med
det avskyvärda, tydligt avundsjuk och en
mycket samhörig avundsjuk vilifiering riktad
till alla vars private och professionell livsstil, i
sann contrast till sina egna är enastående
framgångar tålamod, medvetet och
moraliskt baserat, och dessutom
är i alla sätt effektivt, impon-
erande beundrande och
ekonomiskt ljud, ska
vara svårt dödade
på rasistiska
grunder.

© Stanley V. Collymore
19 februari 2020.


Författarens kommentarer:
Normalt är det varken min oro eller allmänintresse vad Dykes gör med sig själva eller sin tid, men när en avskyvärd, irrelevant och en utslagen en som Germaine Greer snarare tar sig själv till luftvågorna för att ”förbättra” hennes ekonomiska situation och skrapa längst ner i fatet för en del skrot av "relevans" för hennes smala, motbjudande och Dyke angripna livsstil, och genom att göra det så tillräckligt tar sig att attackera Meghan Markle som är ljusår framför henne i alla moraliska aspekter som man kan tänka sig, då utan tvekan jag kommer, som jag nu gör, svara med alla pistoler bildligt glödande! Eftersom Germaine Greers handlingar var öppen rasism i överdriv!

Germaine Greer: ondskapsfullt, otroligt och överraskande, med tanke på att hennes giftiga tirade mot Meghan Markle kom från någon som är en tydlig produkt av övertygad, imperialistisk-minded, kolonialist, folkmordskläder, djupt inbäddad och instinktivt misogynistisk i det mest avskyvärda sätt Australien - där till och med deras spritannonser berömmer sin misogyni, är själv också en kvinnlig variant av den upprörande filosofin!

Och att hävda utan ett flertal bevis som bekräftas för att bekräfta hennes krass och rasistiska påståenden att Meghans äktenskap med Harry är ett okontrollerat bedrägeri, att alla dessa "kändisar" - menar det för att betyda Niggers - att vara i hennes bröllop var en skam, och sedan går för att postulera om hur många "falska orgasmer" Meghan har med Harry tills hon uppnår vad hon letar efter och sedan kommer att dumpa honom, är inget annat än fantasierna om en dement, tvättad, så kallad författare och en avskyaktig kallblodig Dyke som gifte sig, utnyttjade på ett grovt sätt charlatans äktenskap för att dölja hennes frodiga och förankrade dykeism.

Barbara Ellen svarade på Germaine's akerbiska, ljuga och dementa kommentarer om Meghan Markle och skrev ett lysande yttrande i Guardian Newspaper med titeln: "Germaine Greers attack mot Meghan Markle - så förutsägbar, så gammal hatt, så fel!" - Jag rekommenderar att du läser den. med ett större undantag. Att vända Germaine Greers falska orgasmer i förhållande till Meghan Markle på deras huvud Barbara Ellen ifrågasätter eftertryckt hur många orgasmer den totalt irrelevanta och självbetjänande Germaine Greer fick av att ha sina åsikter, bara för att de handlade om Meghan Markle som för tillfället är medias älskade person att bash, sändes globalt!

Om du vill ha min ärliga åsikt, kan denna tydligt utklädd octogenarian och hårdkärnande Dyke ha försökt, men som den torkade flodbotten som hon helt klart är tror jag inte att hon ens kunde hantera en; och med ett dementt och snabbt försämrat sinne som hennes, är Germane Greers enda alternativ att förfalska hennes. Motbjudande föraktligt Dyke som hon är och alltid har varit!

No comments:

Post a Comment