Translate

Wednesday 12 February 2020

USA och Storbritanniens specialförhållande!


Av Stanley Collymore

Du är bara här som den "användbara idiot" som du helt klart är Storbritannien, för att göra alla våra bud. Medan vi i gengäld USA istället kommer att berömma dig offentligt till himlen för vad vi då oärligt och ljuger alltid kommer att hävda att du gör modigt och prisvärt, när, i verkligheten, ingenting kunde vara längre från sanningen när det gäller vad som verkligen är happening!

Men ni "briter" är så blodiga fixerade med din bedrägliga och nu antediluvianska imperialism och antagna "globala ställning" att i total självförnekande av vem och vad du är och verkligen kapabel att göra under det 21: a århundradet, antingen beslutsvis vägrar du eller annars är så fullständigt och idiotiskt förpackade i din icke-existerande men alla samma påstådda brittiska och vita överlägsenhet att sunt förnuft och rationellt tänkande går förlorade på dig och inte på något sätt kan hittas på din dumma och hopplöst utan kontakt radar, när du fortsätter att låtsas som att du fortfarande är - och till och med ett imperium sedan länge borta - en stor global spelare!

Men vi USA vet helt att det är långt ifrån en verklighet. Men hej, ni britter gör alltid, som bekväma paddor, vad vi än frågar om er. Och med Förenade kungariket och din "kunglighet" tillsammans och ivrigt en amerikansk koloni, antar jag att vi Yanks med jämna mellanrum kan uppfylla din uppblåsta men mycket irrelevanta känsla av egenvikt i kombination med din intrinsiskt oundersökta men ändå omogna brittiska, förankrade rasist och djupt ingrained klassism, för det andra bara i konstighet för din rena och obehandlade sinnessjukdom!

Förhållanden, som varje normal och förnuftig person vet, är vanligtvis tänkt att ärligt erkänna, ömsesidigt spegla och också avgöra avgörande de verkliga och gynnsamma behov som de involverade parterna realistiskt vill möta och förhoppningsvis med motsvarande och fast på plats fastställd respekt för varandra. gör alltid godmodig och vänskapligt.

Men vad som finns mellan USA och ett brittiskt brittiskt brittiskt som ihärdigt och mest pinsamt klamrar sig fast vid de förstnämnda kläderna och vet att det är en stor global makt, som Storbritannien utan tvekan inte längre är, och för sig självt helt oförmögen att erkänna och bokstavligen kommer för att ta itu med den skarpa verkligheten, med avsiktligt val istället för att konsekvent och mest skrattande, för alla med ett sinnligt sinne, i sitt avskyvärda tillstånd av förnekande, anta tanken att en gång har haft ett imperium som nu tacksamt och irreversibelt avskräckas genom att vara USA: s lapdog och med båda enheterna engelsktalande, kommer det nödvändigtvis att säkerställa Storbritanniens påstådda och kontinuerliga roll som en global styrka som man ska räkna med.

Hur mer patetiskt kan det vara än dessa Brit-element i det antagna "Mästarrasen" som är överträffade med sina villfarliga uppfattningar om "vit överlägsenhet" och för närvarande under 2020 ledd av en svår, fascistisk regim som hejdas av intellektuellt utmanade och övertygade klassridda dumma plebeier ?

© Stanley V. Collymore
12 februari2020.

No comments:

Post a Comment