Translate

Thursday 20 February 2020

Rasismens enestående stamtavle er unektelig dens umoralske og ondskapsfulle arroganse!


Av Stanley Collymore

Rasisme eksisterer selv om mange mennesker ikke har det
vet det, og mest ironisk nok de aller fleste de som faller
i denne kategorien er tydeligvis rasister selv! Og en
av de viktigste grunnene til det er at rasismen
deres er så fullstendig inngrodd, at for dem
alle ville bli tatt som helt sinnssykt å stille spørsmål,
langt mindre mistillit noe som er så avgjørende
del av hvem og hva de egentlig har er. Og
dessuten upåklagelig amalgamerer
manifestasjonen av deres symb-
iotiske, conjoined og samm-
enhengende eksistenser.

Som innebærer noe mer enn en konsert, Ritualisert
og en selvopptatt besettelse det med det sjofulle,
utpreget misunnelig og veldig misunnelig
misunnelig vilifikasjon rettet mot alle
som har private og profesjonell livsstil, i sann
kontrasttil sine egne er enestående suksesser
patently, samvittighetsfullt og moralsk
basert, og dessuten er i alle måte
effektivt, imponerende beun-
drende og økonomisk
lyd, skal være sor-
didly drept på
rasistisk
grunn.

© Stanley V. Collymore
19. februar 2020.


Forfatterens merknader:
Normalt er det verken min bekymring eller generelle interesse hva Dykes gjør med seg selv eller sin tid, men når en avskyelig, irrelevant og en utelukket en som Germaine Greer heller tar seg selv til luftbølgene for å "forbedre" hennes økonomiske situasjon og skrape den bunnen av tønnen for noe skrap av "relevans" for hennes uklare, motbydelige og Dyke angrepne livsstil, og ved å gjøre det så på en unødvendig måte å angripe Meghan Markle som ligger lysår foran henne i alle moralske aspekter som man kan tenke seg, da uten nøling Jeg vil, som jeg nå gjør, svare med alle våpen billedlig flammende! Ettersom Germaine Greers handlinger var åpenlyst rasisme i overdrive!

Germaine Greer: ondskapsfullt, upålitelig og overraskende, med tanke på at hennes giftige tirade mot Meghan Markle kom fra noen som er et tydelig produkt av domfelt-infisert, imperialistisk-tenkende, kolonialistisk, folkemordslignende aficionado, dypt innbakt og instinktivt misogynistisk i det mest avskyelige. måte Australia - hvor til og med deres spritannonser berømmer sin misogyni, er selv også en kvinnelig variant av den opprørende filosofien!

Og å påstå uten å ha dokumentert noen bevis for å underbygge hennes krass og rasistiske påstand om at Meghans ekteskap med Harry er et uopplagt svindel, at alle disse "kjendisene" - mener det å bety Niggers - å være i bryllupet hennes var en skam, og så går videre for å postulere om hvor mange "falske orgasmer" Meghan har med Harry til hun oppnår det hun etter og deretter vil dumpe ham, er ikke noe mer enn fantasiene til en dement, utvasket, såkalt forfatter og en avskyelig kaldblodig Dyke som giftet seg, utnyttet grotesk nok den charlatanske dekselen til ekteskapet for å skjule hennes frodige og forankrede dykeisme.

Barbara Ellen som svar på Germaines akerbiske, løgnaktige og demente kommentarer knyttet til Meghan Markle skrev et strålende meningsverk i Guardian Avisen med tittelen: "Germaine Greers angrep på Meghan Markle - så forutsigbar, så gammel hatt, så galt!" - Jeg anbefaler at du leser den - og gjenspeiler mine synspunkter helt; med ett stort unntak. Å snu Germaine Greers falske orgasmer i forhold til Meghan Markle på hodet Barbara Ellen stiller spørsmål ved hvor mange orgasmer de totalt irrelevante og selvbetjenende Germaine Greer fikk av å ha sine synspunkter, bare fordi de handlet om Meghan Markle som for øyeblikket er medias elskede person til bash, luftet globalt!

Hvis du vil ha min ærlige mening, kan denne tydelig utpekede ottogene og hardkjernen Dyke kanskje ha prøvd, men som den tørkede elveleien som hun helt klart er, tror jeg ikke hun selv kunne klare en; og med et dementt og raskt forverrende sinn som hennes, er Germane Greers eneste alternativ å falske hennes. Motbydelig foraktelig Dyke som hun er og alltid har vært!

No comments:

Post a Comment