Translate

Saturday 29 February 2020

La oss klandre Meghan Markle for alt galt!


Av Stanley Collymore

Er det ikke det mest grufulle for prins Harry å gjøre
gjøre; vendte ryggen til kongefamilien sin for a
halvrasende kvikk kvinne som Meghan?
Hvordan kunne han så barefacately
og appallingly behandle hans universelt elskede
og respekterte, Dronning bestemor med så
målrettet, hån og kynisk arroganse?
Og hva virkelig for? En kvinne
minus klasse, sosial avl,
bekreftet stamtavle
og også av omstridt
etterretning?

Helt skam over deg Harry med vilje wreaking så
ondsinnet calumny og hardhjertet denigrasjon,
ikke bare på den totale britiske nasjonen
som en gang helhjertet elsket og fulsomely støttet
deg som vår mandige, dynamisk og hvitorientert,
fornuftig Prins, men mest betydelig så vel
vår skattede droning Mamma og den
fulle briten kongelig familie.
Og som jeg spurte tidlig-
ere: hvautpreget for?

En transatlantisk, ingen, amerikansk,
Uppity Nigger som ingen av
noen faktisk konsekvens hadde
hittil og før deg dating
henne Harry hadde
aldri hørt om, og belastet
medikke overklasse
kalle Meghan?

© Stanley V. Collymore
29. februar 2020.


Forfatterens merknader:
De nevnte følelsene i dette diktet er selvsagt ikke mine eller vil det noen gang være, ettersom jeg er en fast tilhenger og beundrer av Harry og Meghan og en entusiastisk talsmann for hva harry og Meghan gjør veldig modig, og vil alltid være det . Imidlertid er disse ganske prikkete og ondsinnede denigrasjoner som jeg med vilje og hensiktsmessig har brukt i dette diktet / artikkelen, de utpreget syke, vridde, dypt forankrede og rasistiske stillingene til betydelig antall av den hvite britiske befolkningen, og også deres ikke- hvite Nyttige idioter ganske merkbart, og foreløpig, mens deres nytte er relevant, blir festet i det britiske hjemmekontoret!

Tropes travet nå ganske rutinemessig for å angivelig støtte deres rasistiske holdninger, men hovedsakelig fra MSM-baronene og de etterfølgende ministrene som jobber for dem for å tjene penger på sine kjente, utpreget klasseangrepede og innvoksede lavlivsplebeiere av disse høyresidens filler som Daily Mail, Express og Aussie prat, Rupert Murdochs personlig eide, men britiske, lokaliserte og likte rasistiske filler. Og for dem vil enhver idiotisk pute gjøre!

Derav den britiske oppvaskede, eks-Tory og irrelevante tidligere parlamentsmedlem Ann Widdecombe, som med markant ironi selv om dette er gjennomsiktig og totalt tapt på denne 72 år gamle, hvite og hardkjernen Dyke, mest hyklersk og selvtillit, i henne ondsinnet angrep på Harry, et angrep som i all hensikt virkelig var rettet mot Meghan Markle, befarer Harry for den påståtte respektløse behandlingen av hans påstått "ærverdige" bestemor - gi meg en blodig pause på den ene Ann Widdecombe, uten tvil for deg og din like, men ikke for meg - Storbritannias arvelige og in situ monark - Ann Widdecombes ganske følelsesladde ord ikke mine - og i tillegg hele den britiske nasjonen og dens tydelig mafia-stil og driver kongefamilie; den siste biten definitivt og mest definitivt, unapologetically mine ord!

Jeg dirigerer ordet hyklerisk ved Ann Widdecombe, siden vi har en kvinne som er en så dykk som en kjernen som Jimmy Savile var en pedofil, men tilsynelatende ivrig hyller en fantasi, men visstnok perfekt familieliv som hun og hennes verken verken bryr seg om eller vet noe om! Men det er ganske hensiktsmessig til side, det er en mest praktisk plattform, sidene til Daily Mail, for denne rasende rasisten til å ondskapsfullt spy ut hennes giftige og altomfattende, dypt forankrede, hvite supremacistiske synspunkter som hun alltid har levd av og helhjertet verner om, på det hun utvilsomt oppfatter i tilfelle av Meghan Markle, og spesifikt på sin rase, som en Uppity Nigger, som unødvendig våger å gå inn i den karakteristiske dyrebare og dessuten av guddommelige kommisjon, britiske kongefamilien!

Handlinger til Meghan og Harrys felles del, oppfattes det i Ann Widdecombes syke, vrengte og Dyke infiserte sinn, som hun hevder vil helt sikkert forkorte livet til denne gjennomsiktige patetiske, 93 år gamle, og privilegerte hele hennes liv, nonagenarian. Som jeg kategorisk sier: “Helt opp din Ann Widdecombe! Og det også for denne 93 år gamle kvinnelige narsissistiske, ikke-arveniske, arvelige familiemafia-donen som du instinktivt og etterfølgende tilber! ”

Imidlertid, i tydelig markert kontrast, liker jeg heller denne tiltalende og fornuftige kommentaren fra en korrespondent i Manchester som skrev og jeg siterer: “Meghan Markle har gjort Harry til en virkelig mann som modig stiller opp for sin egen familie fra et diktatorisk monarki. Godt gjort Harry! Og tusen takk Meghan for den gunstige og inspirerende rollen du kjærlig spilte i dette! ”

Takk Jorico, fra Manchester. Jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv!

No comments:

Post a Comment