Translate

Monday 3 February 2020

Et intelligent trekk Harry og Meghan! Å slutte med et villfaret og rasistisk Storbritannia!


Av Stanley Collymore

Er dumhet noe som er markant fysiologisk og psykologisk så vel integrert inngrodd i den karakteristiske konstruksjonen til et utpreget forhåndsinnstilt tankesett og i nær tilknytning til en pernicioust uforanderlig psyke som er spesielt skreddersydd for å oppfylle kravene til dens tallrike og beklagelige tilhenger? Eller er det hovedsakelig den snikende og terminale avslutningen av det som tilsynelatende er en forsettlig overlagt og en forførende oppmuntret “kultur” som hovedsakelig holdes å være i stor grad basert på - akkurat som det også er de som overbevisende vil hevde godkjenning av uttrykket absolutt - sterk uvitenhet ?

Men at uansett nøyaktighet med hensyn til dumhet er, er den ikke desto mindre rutinemessig brukt til målrettet og ondskapsfullt, ved enhver tenkelig gitt anledning som er gitt, med vilje anledning maksimal disharmoni og krenkelse for alle, selvfølgelig, innlederne av det og deres motstand tilsvarende og avskedigelige jevnaldrende!

Så du har din Brexit nå, som ble skjult støttet av din like imperialistiske og villfarne monark, den 93 år gamle nonagenarian Elizabeth som oppriktig oppfordrer seg til at hennes posisjon i spissen for denne rotte nestpakken med hvite privilegerte eliter, ondskapsfull og dypt forankret klassisme og et forvirrende utvalg av etterfølgende nepotisme er på en eller annen måte hennes av den guddommelige rettigheten til en allmektig gud som prisverdig tildelt henne jobben hun har, som en verdig rett.

Når det faktisk var rent tilfeldig! For hadde ikke hennes nazistiske onkel Edward, under press selvfølgelig, på grunn av hans romantiske tilknytning til en to ganger gift amerikansk sosial tøs Wallis Simpson: for øyeblikket og lattermildt fremstilt i den britiske fascistiske såkalte mainstream media som det fullendte symbolet på raffinement og resten av den, i markant kontrast til angivelig helt "klasseløs" og også tydelig mangler all "raffinement" Meghan Markle, og en med nazist selv (og jeg refererer til Wallis Simpson) - selv om både Edward og Wallis Simpson var nazister ikke var egentlig problemet, som de fleste av Storbritannias såkalte kongefamilie var, og i 2020 har fremdeles levende familiemedlemmer med nære familiære nazi-bånd (spør Philip eller den rasistiske såkalte prinsessen Michael av Kent) - bare to eksempler på hva jeg Jeg sier autoritativt her.

Samt alt det britiske aristokratiet og MSM-baronene, som eieren av Daily Mail er på samme måte nazister selv. Så dette hyklersk svinekjøttet kutter ikke is med meg da jeg kjenner fakta mine og ikke eller vil jeg noen gang stole på våpnet og propagandert, historisk revisjonistisk skjønnlitteratur. Og dessuten kjempet mange av mine nære slektninger modig og altruistisk mot nazistene under Europas andre internecine-krig, og ble referert til av de som alltid er villige til å kjempe patriotisk for Storbritannia til den siste dråpen av en annens blod, men aldri deres egen, som World Andre verdenskrig, da det i virkeligheten hadde alt å gjøre med disse foraktende merkede "kolonialene".

Så hadde ikke Edward abdisert, fått seg en antatt "passende" kone eller til og med etterkrigstid hadde giftet seg med Wallis Simpson og fått barn av henne, ville du ikke blitt monark; som faren din George, som etterfølger sin bror Edward etter sistnevnte bortføring, ikke ville ha vært konge, og som hans eldste datter ville du ikke ha etterfulgt ham da han døde i 1952.

Så vær så snill, slipp all den vrangforestillende og narsissistiske drikken din om å være i den posisjonen du er i gjennom en lattermild guddommelig rett til guds bullshit! Og ærlig talt, med mye av dere alle patrengjende kastede Meghan Markle for alt hun gjør, vet alle som har en fungerende hjerne i hodet. Og ikke snurr dritten til meg ved å bruke løpskortet, fordi jeg jævlig bra er LØPKORTET - det som partiet ditt systematisk bruker og i din jevnlige benektelse av det og fortsetter å lure deg selv at det ikke er der. Som mitt ærlige og upålitelige svar er: "Gå faen dere!"

Og for å være sløv Elizabeth har du vært en elendig mor. Selv Charles innrømmet for lenge siden det. Hva mer, med all din emblazoned status og resten av den leder du likevel en av de mest dysfunksjonelle familiene på planeten jorden, mens du konsentrerer deg mer om dine mafiafirma såkalte kongefamilieoppdrag enn du gjør, noen gang har gjort og er selvfølgelig ikke i stand til å ivareta selv de mest grunnleggende menneskelige behovene i den såkalte kongefamilien. Millioner av mennesker over Storbritannias lengde og bredde, og faktisk resten av verden, består av mødre som holder på veldig krevende jobber og fremdeles klarer å oppdra egne eksempler på familier, noen ganger som enslige mødre. Likevel kunne du ikke hacke det Elizabeth!

En mengde sykofantiske og nepotistiske hoffmenn for å gjøre arbeidet ditt for deg, og på samme måte etterfølgende tjenere for å tørke av rumpa selv når du går til loo, hva var det som forhindret deg Elizabeth fra å være en empatisk og støttende mor, så vel som en anstendig en, med alle privilegiene og sikkerhetskopiene du stadig ble omringet av etter å ha blitt monark? Etter å ha vært i utdannelse mesteparten av livet mitt, er det en selvfølge for deg at du ikke er intellektuelt lyse Elizabeth. Hva så? Betydelige antall fag er også i denne forbindelse. Og du er ganske enkelt den kvinnelige ekvivalenten til Hans Christian Andersons skikkelse i "The Emperor's New Clothes". Åpenbart narsissistisk og selvgående, mens det er flittig, men fullstendig dumt, som om han gjør noe annet.

Ingen av fagene dine kommer til å fortelle deg denne Elizabeth, men jeg er IKKE emnet ditt, men en STORBRITANNIA, og det er den avgjørende forskjellen for meg! For jeg tror mest inderlig på et meritokratisk samfunn og en tilsvarende verden; mens du, din klassefikserte sortering og dine smadrende server, tror på en umoderne verden som for de fleste intelligente mennesker lenge har opphørt å eksistere. Og var du Elizabeth uten dine sikkerhetsvakter eller hemmelige tjenestedetaljer og all sykelig panoply av din såkalte kongefamilie og resten av Storbritannias stjålne og folkemordsmessige eksproprierte formue, for å gå inn i et vanlig kjøpesenter, kledd som enhver normal person du ærlig talt hadde ville ikke skille seg ut som noen av betydning og aldri ville ha gjort. Prøv det en gang, til 93!

Så å sitte på din privilegerte hvite rumpe latterlig og dele ut meningsløse "titler" som ikke har noen betydning for meg i det 21. århundre og aldri gjorde det, er crap oppførsel. Jeg har ingenting imot at et land tildeler innbyggerne sine for enestående prestasjoner og lignende. Det er bare riktig og riktig. Men kva nytta er det i jævla vel å ha hertugedom eller noko anna ubrukeleg gong i desse dagar; eller utnevne en angivelig gift senghoppende William som tilsvarer sjefen for den skotske kirken? Eller som å ha deg som sjef for Church of England fordi en tvangsmessig utroskap, morderisk sønn av en tispe Henry VIII som bokstavelig talt ikke kunne holde plonkeren sin i buksene, ble kvitt konene hans når de ville når et annet fantasibit trompet fulgte med og da han ikke kunne komme seg til rette med paven, bestemte han seg i en pik å opprette Church of England og narkissistisk erklære seg som sin leder slik at han kunne gifte seg med et annet av hans tårter?

Ingenting tilsynelatende har endret seg i det 21. århundre! Så hva er betydningen av alt det i 2020 når de fleste mennesker i Storbritannia fra en søndag til den neste ikke ville bli sett døde i en kirke og ærlig talt aldri dra dit? Det er en anakronisme av en ødelagt forbi Elizabeth! Akkurat som om du sørget for at du hadde de riktige fotoshootene av deg som tok en skandaløs Andrew med deg til kirken da du var på Sandringham! Hvor ofte går Andrew i kirken normalt? Men intelligente mennesker, og det er fortsatt noen i Storbritannia, visste nøyaktig hva det var som du gjorde!

Ingen slik visning av offentlig støtte fra Meghan Markle skjønt! Og ingen skremmende person forventet noe; og jeg inkluderer meg bestemt i det selskapet. Men jeg skal gå videre og si dette. Din barndom som truer med å ta bort Harry og Meghans ubrukelige, i mine tanker, titler som ikke har noen realistisk innvirkning på verken de som prisverdige mennesker og som liker et skadelig, forfulgt lavliv som Piers Morgan og de andre plebeiske slimballene som heier deg fortsetter og roper for at du skal gjøre det mens du er karakteristisk stille i den forbindelse når det gjelder kjærlighetsbarnet ditt Andrew - uskyldig inntil det er bevist skyld med ham, hører jeg deg og dem alle si! Likevel har Meghan, i markant kontrast og i dine individuelle og kollektive syke sinn, vært skyldig fra begynnelsen av hennes forhold til Harry, spesielt for å være svart og våge å bli kjærlig involvert i Harry og ham gjensidig med henne. Og må derfor fortløpende bevise hennes “uskyld”. Som hun i sin uforlignelige stil har valgt å ikke gjøre. Og til og med at du ikke kan akseptere og se det som en fornærmelse mot verdigheten din! Hvilken verdighet, Elizabeth?

William og Kate har flere ganger tilbrakt jul sammen med Kate sine foreldre og familiemedlemmer på Bucklebury i Berkshire, som da jeg sist så det opp - men jeg trengte ikke det, for å lese hjembyen min er også i Berkshire - er veldig mye i England . Ingen nasjonale skrik fra de vanlige og vitrioliske kildene som liker å angripe Meghan, husker jeg mønstret, rettet mot Kate og William for ikke å være på Sandringham, mens haltende unnskyldninger som Kate hadde morgensyke under svangerskapene hennes - stakkars ting! Den eneste i Storbritannia som visstnok skulle lide denne vanlige plagen med gravide. Samme det! Fakta er at Carole og Mike Middleton er britiske og bor i Storbritannia ikke veldig langt fra Kate og William sitt eget hjem i Kensington London og fysisk kan se barnebarna når de vil.

I markant kontrast Doria Ragland er mamma til Meghan amerikaner og er bosatt i hennes hjemstat California på vestkysten av USA og over 4000 kilometer unna Storbritannia. Archie er hennes første barnebarn, og Doria Ragland gjennom ren distanse alene kan ikke ha den samme fysiske reaksjonen med barnebarnet sitt som Middletons kan og rutinemessig gjøre med barnebarna. Og dessuten, som Kate demonstrerte, vil enhver ny mamma ha sin egen mamma rundt på dette tidspunktet. Og det er helt supert! Men selve pokkene: Sara Vine, Melanie McDonagh, Rachel Keymal, alias Johnson og Piers Morgan blant dem, som som det andre lavlivskummet over Storbritannia har en uberettiget, men rasistisk øks å slipe med Meghan Markle, ville helt sikkert subjektivt lammet Doria Ragland som en annen "innvandrer" skvetter på de britiske skattebetalerne hadde hun flyttet til Storbritannia for å være i nærheten av barnebarnet Archie og selvfølgelig hennes egen datter Meghan og svigersønnen Harry.

Så forutsigbart det vi alle ser og hører angående Meghan er ganske hyklersk i den mest åpenbare dobbeltstandardmodusen, ved å fiendtlig angripe Harry og Meghan for å ha utskrevet Sandringham-lokaliteten til jul til det britiske mafiafirmaet, såkalte kongefamiliens samling, med særlig og betydelig latterlig uttrykte skadelige angrep spesielt rettet mot Meghan Markle - for å gjøre nettopp det Kate Middleton og William gjorde mer enn en gang - for sin påståtte "fornærmelse" mot denne mafiafamiliens, kvinnelige don-leder, den 93 år gamle nonagenarianen, Elizabeth Mountbatten- Windsor! Likevel klassifiserer disse patologisk syke og rasistiske hvite feilsøkere av Meghan Markle asininely og patetisk seg som intellektuelt lydige og hvite overlegne Master Race-medlemmer. Yeah! Så var Jimmy Savile!

Det er helt greit det virker som om Kate og William skal køyre seg til den samme Storbritannia og praktisk talt nærliggende beboer Middletons til jul, og ikke i de syke tankene til deres rasistiske beundrere forårsaker en røre, enn si oppleves som skjenker en fornærmelse mot denne juletiden Sandringham basert nonagenarian, britisk kvinne, mafia don. Reise med din kjærlige ektemann og den nyfødte sønnen Archie over Atlanterhavet som skiller Storbritannia fra USA for å tilbringe litt sårt tiltrengt kvalitetstid, og ikke den "opprørte anledningen", da solen fille godkjent hevder i tilfelle Kate, William og Middletons, med Doria Ragland: en fraskilt dame som bor alene og moren til Meghan Markle, svigermor til Harry og bestemoren til hennes første og eneste barnebarn Archie, er på en måte en ondskapsfull og skadelig unnfanget fornærmelse av Meghan og Harry til Elizabeth, resten av sitt slag og hele mengden av likebenet plebeisk og rasistisk lavlivskum som vesentlig angriper Storbritannia fra topp til bunn!

Så spør deg selv sannferdig: Hva er forskjellen i perspektiv på Kate, William og deres "stamme" som skal tilbringe jul i Storbritannia med Middletons og IKKE på Sandringham; og Harry og Meghan absolutt, kjærlig med sin nyfødte baby Archie, krysser Atlanterhavet for å få Doria Ragland til å være sammen med, og tilbringer tilsvarende også litt kvalitetstid med sitt mest barnebarn, vekk fra de ondskapsfulle og uberettig fordømmende kommentarene og kritikkene fra Storbritannias så -kalte MSM-filler; og mengden av uvasket og skadelig plebeisk avskum som omfatter Storbritannias skadelige cesspit!

Så her er min stumpe og upapologetiske oppfatning av ting mens de står som ikke-agargerende Elizabeth. Ta dine fullstendig ubrukelige, klassedrevne og utdaterte titler, og spesielt hertugen og hertuginnen av Sussex, og skyv dem passende så langt du muligens kan oppfylle dine privilegerte hvite, opprykkede klassedrevne, imperialistiske og foraktelige så i det 21. århundrets fiktive guddommelig rett til å herske, vrangforestilling hvit overlegenhet!

Skandaløst å skylde på Meghan Markle for angivelig å ha skapt problemer i og bragt skam til din forankrede dysfunksjonelle familie Elizabeth er helt forkastelig og en skamløs løgn; og har like stor ærlighet til det som om en sanitæringeniør skulle klandre en ung mor hvis smårolling fanget kort og desperat trengte en tiss, etter å ha tillatt barnet sitt å være uskyldig så vel som diskret å ha den tisset i en elv i nærheten som fôret et avløpsanlegg , den idiotiske ingeniøren kastet heller nådeløst på denne uheldige moren og beskyldte henne ondsinnet for ikke bare å massivt forurense elven som hennes småbarnssønn hadde kikket i, men også de nærliggende kloakkverkene som vannet fra denne elven går gjennom!

© Stanley V. Collymore
3. februar 2020.

No comments:

Post a Comment