Translate

Wednesday 19 February 2020

Hvitløse og helt forbrukbare “nyttige idioter”!


Av Stanley Collymore

For enhver logisk tenkende person betydningen av
disse to ord og deres åpenbare konnotasjoner
er veldig klar. Til de direkte involverte,
men som troverdige og narsissistiske
“ofre”, er det patetisk en tiltale om
rang dumhet som deres beleilig understreket
og disingenuously applauded "kapasiteter"
er,i drift, lite mer enn uberettiget superlativer
og enormt uærlig akkreditering, tilsynelatende
gitt til noen eller personer, som er ieffekt
formbar og forbrukbar simpletoner
som er spesifikt valgt av deres
manipulerende og
tyranniske ringmestere!

Typisk selvbetjenende politikere eller firmapatroner;
og påkrevd, når som helst presist tidspunkt på på
vegne av disse selvopptatte charlatanene, å
gjøre hva må gjøres! Og du Sajid Javid:
absurd rasistisk og innrømmet villfarelse som resten
av dem, mens jeg tenker det i overlagt og avvisende
avl ut din genetisk og naturlig asiat kjennetegn
ved å velge en hvit kone ville du liksom
etterhvert "Ankom" og  var derfor nå
oppriktig akseptert av de som du
dumt men fullt utelukkende i
kulturelle og tilsvarende rasemessige
vilkår anses høyt som dine etniske
overordnede -en ut og ut,
fullt ut flekkete
“hvitKaukasisk”,
deg selv!

Har nå plagsom innsett at du er det ingenting av
det slag; blir aldri; og for svake moroner
som deg Sajid Javid, din mest entusiastiske
og Ganske forsettlig utflukt til rabiat og
sjofel, høyresidens fascisme: først
under syk liknende rasister
som Theresa Mai, og etterpå Boris
Keymal / Johnson var det ikke
verdt det tross alt; og i beste
fall var tålmodig og
udiskutabelt en
mareritt ned-
senking!

© Stanley V. Collymore
14. februar 2020.


Forfatterens merknader:
I fullstendig solidaritet med Windrush-generasjonen og deres familiemedlemmer hvor flere var slektninger til meg og deres nære venner. Guds velsignelse og beskyttelse være evig med dere alle: de av dere som fremdeles lever, så vel som de som ikke lenger er med oss i denne forræderske verdenen som vi lever i. Og selvfølgelig at den alvorlige bønnen blir på samme måte utvidet til familiene til alle de involverte, som samvittighetsløst ble brukt, forsiktig behandlet og i en forsettlig, samordnet og ondskapsfull rasistisk fiendtlighetspolitikk, selv som legitime britiske borgere som de åpenbart var, og fortsatt er, offisielt ble invitert som andre verdenskrig veteraner eller andre som på mange måter altruistisk har tjent Storbritannia, for enten å returnere eller ellers først etter 2. verdenskrig, kom til Storbritannia for å eufemistisk hjelpe til med å gjenoppbygge det såkalte moderlandet.

De svarte velvillig, prisverdig og mest positivt på de presserende appellene som personlig ble rettet mot dem bare etterpå, når Storbritannia først var på beina igjen gjennom deres vitale bidrag, ble behandlet på den mest avskyelige og rasistiske måten av fullstendig rasistiske selv, purblinde C — NTS som Theresa May, hennes håndlangere av andre Dykes og Queers i et dypt forankret fascistisk hjemmekontor og ganske absurd Nyttige idioter infiserte og innvandrere stammet av puter som Sajid Javid og nå Priti Patel! Begge er ganske glade for å resolut avdekke sine asiatiske kjennetegn og later som de nyttige idiotene som de er, at de på en eller annen måte "på mirakuløst vis" ikke bare er blitt akseptert fra å bli oppfattet som fullstendig uvelkomne "pakier" av mengden av uhyggelig, psykopatisk og absolutt svake sinn hvite lavlifter som overveiende angrep Storbritannia i det 21. århundre for å være plutselig og bemerkelsesverdig, karakteristisk fargeblind i sine to spesifikke tilfeller, i det minste temmelig uforbeholdent og hjertelig omgjort til helt akseptable hvite kaukasiere.

Drøm på deg meningsløse prats! Sajid Javid er nå borte! Og uansett om han eller du tydelig ønsker å kle det ut som den machiavelliske psykopaten Dominic McKenzie Cummings, spesialrådgiveren til Storbritannias eksisterende fascist / nazist og rasistiske statsminister Boris Keymal / Johnson, er den sanne sannheten at det ikke er noen måte av hans egen vilje kunne Dominic Cummings ha blitt kvitt Sajid Javid uten Boris 'eksplisitte krav og direktiv. Så det er tydeligvis ikke rakettvitenskap å gradvis trekke av at fra Boris ’eget perspektiv, forrædersk, storhet og tydelig over seg selv, vrangforestillinger og purblind, rasistisk twerp i form av“ Nyttig idiot ”Sajid Javid hadde blitt overskudd til krav og måtte være ble kvitt. QED! Og din tid vil også komme, Priti Patel: æreskvit kvinne, slik du tydelig og entusiastisk oppfatter deg selv! Men til enhver fornuftig person, fullstendig klar over den ekte situasjonen, er du og som all din forræderiske asiatiske slags som overveldende stemte for Boris Johnson og Nazi-Tories ved det siste folkevalget, og tuller med dere at dere nå er fullt akseptert som verdt briter; la meg brutalt deaktivere deg fra den asinine forestillingen. Til alle disse hvite britene, inkludert USA-fødte innvandrer Boris Keymal / Johnson, er du fremdeles kategorisk fremdeles bare for dem: "Nyttige idioter"!

Gå lær din egen asiatiske historie, og jeg vil bare nevne to eksempler på det for å tydeliggjøre hva jeg mener. Amritsar-massakren i 1919 og den konsert induserte britisk hungersnød 1943-44 som med vilje drepte over 2,5 millioner Bengalere i det som fremdeles var imperialistisk britisk som drev indianer. Dette om gangen, under andre verdenskrig, da over EN MILLION indiske subkontinentale væpnede styrker frivillig kjempet for å redde hvite britiske asses generelt, og nærmere bestemt i Storbritannia fra Det tredje riket og dets Europa-omfattende nettverk av frastøtende fascister og nazistene! Litt takknemlighet he? Men hva betyr det for asiatiske puter som deg, så lenge du idiotisk tenker at du blir akseptert av hvite briter, og dessuten er det alltid Niggers som vil være i bunnen av denne samfunnsnakkende rekkefølgen du resonnerer i dine vridde vrangforestillinger!

Og jeg lurer på hvor mye lenger Laura Javid: Sajid Javids bevisste utvalgte og svake hvite kone vil henge rundt når han ikke lenger er den æreskvite mannen som han tror at han er? Eller, for den saks skyld, din like og bevisst valgte hvite ektemann Alex Sawyer, Priti Patel, alt sammen en del av de målbevisste avlsarbeidene dine, akkurat som Sajid Javids, når du også liker Sajid Javid er overskudd til kravene som en "Nyttig idiot “?

Avslutningsvis vil jeg trekke oppmerksomheten til disse kjente kommentarene fra den tyske forfatteren Martin Niemoeller i dine egne forankrede rasistiske holdninger til svarte generelt, og spesielt i Storbritannia; og dine frastøtende kommentarer, Priti Patel om at rasisme mot svarte ikke eksisterer i Storbritannia, noe du fortsetter å si er det mest innbydende og gjestfrie landet det er. I så fall foreslår jeg at du har en relevant samtale med den nåværende erkebiskopen av Canterbury og den åndelige sjefen for Church of England, som er den offisielle kirken i vårt land, og ledes av den 93 år gamle ikke-dagarikeren, Elizabeth Mountbatten-Windsor! Her er imidlertid sitatet jeg lovet av Martin Niemoeller:

”Først kom de for sosialistene, og jeg snakket ikke fordi jeg ikke var sosialist. Så kom de for fagforeningene, og jeg snakket heller ikke, for jeg var ikke en fagforening. Så kom de etter jødene, og jeg snakket absolutt ikke fordi jeg ikke var jøde. Så kom de for meg - og det var ingen igjen som kunne snakke for meg! ”

Kos deg med "nyttige idioter" -liv, Priti Patel, Sajid Javid og resten av det asiatiske avskummet ditt! De vil ikke vare evig, før du snarere enn senere finner deg overskudd til krav.

No comments:

Post a Comment