Translate

Friday 21 February 2020

Vi är vita: väldigt överlägsna alla Niggers och naturligtvis ofelbara!


Av Stanley Collymore

Någon måste fortsätta den brittiska kungafamiljens dysfunktionella traditioner, eftersom det har tagit generationer att komma till denna punkt. Och med din kloka och motbjudande Andrew gör sitt bästa för att hjälpa till i det avseendet med hans påstådda onormala sexuella lutningar; en effete och vapid Kate Middleton, liksom som lojalt förväntat av henne, ganska intakt i typisk Transatlantic Slavery Trade-plantage vit kvinna ensconced mode, flitigt upp och noggrant försiktigt att inte nämna, långt mindre så fråga vad hennes man, lämpligt valt för henne och utnyttjade hans privilegierade vita ställning, var sexuellt tvångsmässigt och oftare än kriminellt att hänge sig åt. Uppgifter som pålitligt pågår!

Det visar sig, som det händer, den som Kate's mor Caroline förknippade med henne är en arvtagare till den brittiska tronen med den påstådda sängen som sänksoppar som alla sina egna kungliga föregångare; även om det utan tvekan säger att Kate's infångade make William, tråkig som diskmedel eller tittar på torkning av färg, förmodligen använder samma förankrade privilegierade vita mans uppfattningar att göra exakt samma saker!

Allt detta, som tidigare var situationen och fortfarande befinner sig i det 21: a århundradet opportunistiskt och pretentiöst ivrig godkänt och stöttas fullt ut genom det giftiga och rasistiska nätverket som permanent finns, och som i sig är huvudsakligen baserat på rasande nepotism, queerism och dykeism sammanflätade med sjukdom pedofili dispositioner. Aspekter av en verkligt avlägsnad livsstil som i det förflutna och fortfarande oföränderligt idag i det 21: a århundradet rubbiskt genomsyrar kungliga palats, bostäder och nära anslutna ministerier och deras avdelningar, som hemmakontoret, på alla tänkbara sätt!

Kungliga hovmästare och rådgivare som de kallar sig själva och gärna gärna vara både offentliga och privata, när de i själva verket faktiskt är skadliga, ondskapsfulla, självrättfärdiga, ointelligenta och sykofantiska kuddar vars specialitet är kyssande "elit" åsnor när de inte har sina egna åsnor, det vill säga knullade av samma personer.

Vänner ganska uppenbart till höger, fascistiska, nazistiska och klassfixerade, vanliga mediebaroner; deras anställda och toadying minions; och likaså älskade av det låga livet och tydligt cerebralt utmanade, klassbesatta plebeierna som hade Winston Churchill haft sitt eugenikistiska sätt skulle säkert aldrig ha tänkts, än mindre född. Sedan deras morföräldrar och till och med deras föräldrar: de vita brittiska Untermenschen-ämnena i Winston Churchills mycket genomgripande och obligatoriska steriliseringsprogram, skulle de mest audmjukt och välmående av honom ha garanterat att det nämnda partiet aldrig någonsin kunde ha tänkt eller faktiskt födda barn. Och följaktligen skulle dessa giftiga, vita låglifter som i Storbritannien i dag tyvärr finns i överflöd absolut inte vara kvar!

Den 22 september 2018 gifte sig Ivar Mountbatten med sin manliga partner James Coyle av samma kön. Hans fru Penelope, som han tidigare hade skiljt, gav honom bort vid bröllopsceremonin. Som par har Ivar och Penny tre döttrar: Ella, Louise och Alexandra. Intressant i allt detta är Ivar Mountbatten släkt med Elizabeth Mountbatten-Windsor, Storbritanniens monark samt hennes make Philip.

Elizabeth Mountbatten-Windsor är också den sekulära chefen för den officiella engelska kyrkan, som skapades efter att Henry VIII avbröt den engelska romersk-katolska kyrkan från Rom, och i sin tur etablerade i sin plats vad som har blivit Englands kyrka. Gör det för att den dåvarande påven i Rom vägrade att sanktionera den mordiska bortskaffandet av Henrys tidigare flera hustrur så att han, Henry VIII, återigen kunde få benet över en annan krumpa som han gillade, ville gifta sig och åter göra denna till sin drottning.

Ingenting är därför unikt i skandalösa termer när det gäller den brittiska kungafamiljen. Edward II var en rutinerad homoseksuell och hade två välkända älskare: Piers Gaveston och Hugh Despenser som han berömde titlar och gåvor av land på respektive. Förresten, Edward var bara 11 år gammal när hans allra första homosexuella affären började, en ålder, som till och med i den eran höjde flera ögonbrynen. James VI i Skottland, även känd som James I i England, var också en queer med flera manliga älskare. Men bland den brittiska kungafamiljen var sexuell abnormitet inte bara begränsad till dess kungar eller manliga medlemmar. Drottning Anne var en rutinerad lesbisk med ett antal intensiva Dyke-affärer, även om hon otroligt i processen också hade flera missfall! Uppenbarligen från heteroseksuella relationer!

Så Andrew Mountbatten-Windsors påstådda sexuella problem som selektivt och blygsamt har rapporterats i den brittiska MSM, liksom Williams påstådda sänghoppning också behandlas med barnhandskar, och med William själv hjälpt och abt av palatsrådgivare som hotar att stämma alla som drar uppmärksamhet på detta - var min gäst William, gå vidare och stämma mig - och dessa samma rådgivare: svåra, moriska, klassfixerade och efterföljande kuddar, alla sjukligt, selektivt och hyckleriskt klämmer fast på denna fråga av genuint allmänt intresse. Inte i det minsta förvånande, eftersom de allra flesta av dem har sina egna giftiga och avvisande livsstilar från Queer, Dyke och Pedophilia, för att dölja från offentligt blick, och det skulle göra att det mest stinkande avloppet i tydlig jämförelse verkar vara ett skönhetsbad!

Ändå är det samma avskyvärda och rasistiska kuddar som oberättigat och patetiskt ganska sanctimoniously, och med tanke på vilket häftigt avskum de faktiskt är, som oöverraskande med deras djupt inbyggda vita överlägsenhetsuppfattningar och rasistiska bedrägerier framförde sin "starka" avsky och uppriktiga förakt för Meghan Markle, med fullt stöd från sin man Harry, laddade upp till deras Instagram-sida en perfekt oskyldig och underbar video som Meghan gjorde med Black UK Editor för Vogue Magazine, Edward Ennniful och några av Vogs personal i backroom när Meghan gäst redigerade den tidningen, som var en enorm framgång!

För enligt dessa sykofantiska, nepotistiska, svåra och sexuellt fördrivna palats, som tidigare hade blockerat samma video från att dyka upp när de kunde, eftersom både Meghan och Harry då bodde i Storbritannien, men kunde inte nu för att de inte är det, Meghan's video som de hävdar är "cringe-worthy" och en grov förlägenhet för drottningen och den brittiska kungafamiljen som uppenbarligen inkluderar Andrew och William. Ett giftigt tema som Daily Mail, andra högra trasor och deras mångfald av manipulerade plebeiska dimmar lätt grep om vad som har blivit sedvanligt för dem nu som deras krigförande, vitrioliska och den grundligt asinina bestrålning av Meghan Markle för att vara svart och ha i deras sjuka sinnen den modiga att gifta sig med Harry, en medlem av den "helt vita" - bry sig inte om rasens DNA från drottning Charlotte, den obestridliga älskade fruen till George III, båda de direkta förfäderna till den 93 år gamla nonagenarian Elizabeth, nu Storbritanniens monark själv och naturligtvis prins Harry och hans och Meghan Markles son Archie!

Men det finns ingen brist på dumhet när man hanterar idiot som de förankrade rasister som konsekvent förnekar sin rasism och ganska skrattande för alla förnuftiga och rationella personer som hävdar att de är de mest välkomnande människorna i världen. "Dröm om suckers!"

Det sjuka med allt detta missförstånd är att denna tydligt oskyldiga och joviala video av Meghan är den typ av roliga saker som på veckodag lätt skulle kunna hända vid privata familjeförhållanden, kontorsfester för att fira en anställds marknadsföring, engagemang, födelse av ett barn osv .; och listan fortsätter! Och på intet sätt alls, till och med på distans, den typ av motbjudande sällsynta affärer som Damian Green och Michael Fallon, två ledande brittiska kabinettminister i H.M-regeringen, ganska rättvist räddade för!

Men gissa vad? Dessa patently sjuka jävla jävlar medhjälpade i Buckingham Palace som nu blatant och vitrioliskt kastar ut Meghan hade bugger allt att säga om Damian Green och Michael Fallon eller hur deras avskyvärda beteende generade drottningen som statschef i Storbritannien och vars regering de var i själva verket framstående medlemmar i. Men som dessa två kuddar, Damian Green och Michael Fallon, är deras palats motsvarigheter också sexuella missbrukare och mycket rutinerade pervers, så följaktligen var det förstnämnda gjorde absolut bra i den senare förvrängda sinnen! "Men det var synd att de var tvungna att avgå!" dessa palatsmorgon suckade. Meghan Markle är emellertid i deras sjuka och rasistiska sinnen en kvinnlig Nigger, som självklart för dem, inte vet sin plats och därför förtjänar allt hon giftigt får och mycket mer!

Och hur är det också? Rupert Murdochs högra Sun-trasa på att positivt rapportera hur Kate Middleton och William älskar att tillbringa sina julkristaller med familjen Middleton - efter att ha kategoriskt gjort det vid tre separata tillfällen med sina nyfödda barn och valde att inte åka till Sandringham; beslut välkomnade entusiastiskt och till godkännande i allmänhet av den brittiska MSM som i tydlig kontrast till deras cyniska, otäcka och vituperativa svar på Meghan Markle och Harry tillbringar bara en jul med sin baby son Archie på andra sidan Atlanten där hans mormor, Doria Ragland bor i USA, till skillnad från Kate's mamma Caroline som faktiskt bor i Berkshire England, och så av uppenbara skäl för avstånd kan hon inte se sitt första barnbarn regelbundet, en fråga som Caroline Middleton som ser sina egna barnbarn regelbundet inte gör. Jag måste kämpa med - fördjupat och otentligt förklarat att fester i Middletons hem och särskilt vid jultiden är "upproriska affärer"! Borde man på ett rationellt sätt härleda från Sun-trasens kommentar att Kate och William såg jultagningar i Sandringham vara tråkiga som helvete, och därmed deras preferens för Middletons hem?

Den speciella faux pas vid solen åt sidan, jag är en engelskspecialist som både har undervisat i, samt undervisat engelska på alla tänkbara tjänstemän, utbildningsnivå förutom att göra det utomordentligt både i Storbritannien och utomlands, inklusive Tyskland, Skandinavien och Barbados; alla sistnämnda är länder som är högt rankade av UNESCO och vars egna utbildningsstandarder massivt utmärker de som normalt gäller i intellektuellt utmanade och distinkta dumma Storbritannien, och uppriktigt redogjorde för varför jag frivilligt lämnar Storbritannien för att på ett rent sätt förfölja en intelligent , positiv, konstruktiv, progressiv och en äkta professionell undervisningskarriär utanför Storbritannien!

Så för att uttrycka det otydligt, det som jag inte känner till det engelska språket i alla dess aspekter helt ärligt är inte värt att veta om! Och är mycket mer omfattande än någon kännedom om kunskap, uppskattning eller användning av det som du rasistiska och dunklade prats där ute som gillar ANDREW SABISKY och hans svårigheter kunde eller någonsin skulle kunna förstå! Och därför kommer jag på allvar att föreslå att alla er purblinda, dunklade och rasistiska prats som på ett tydligt hund vissar mode och även närmast så som Pavlovs hundar - att jag är helt säker på att ni idiotiska röv inte har någon aning om vad jag Jag refererar till eller pratar om - svarar manipulativt på dessa onda och koncentrerade, rasistiska attacker på Meghan Markle genom att självbetjäna MSM-baroner och deras ganska obsequious och moronic minions, snälla gå och kolla in den etymologiska betydelsen såväl som lämpliga användningar av ordet "riotous".

Sedan jämför och kontrast Meghan Markles handlingar, logiskt och opartiskt, ihop med de som gjordes av Vogue Magazines utstrålande personal som hon arbetade med när hon gästredigerade det magasinet när de satt vid sidan av de enskilda aktiviteterna hos William och Kate ”riotiskt” tillsammans med de från Middleton-familjen, vilket uppmuntrande rapporterats av Sun-trasan! En av de viktigaste informationskällorna när det gäller dig överraskande lågliv.

Så varför rapporteras Kate och William's "riotösa" verksamhet glädjande och uppmuntrande av Sun och andra brittiska högra trasor ingen förlägenhet överhuvudtaget för den 93 år gamla icke-agaritiska brittiska monarken, Elizabeth Mountbatten-Windsor, Storbritanniens överväldigande vita befolkning för den delen, eller komma till det hela världen? Ändå är Meghan Markles oskyldiga och joviella video på något sätt? Och dessutom beskrivs giftigt av ett gäng vanligt kryddat palats Queers, Dykes, sexuella missbrukare och inured pedophiles och pervers tillsammans med deras följeslagare motsvarande i MSM som "cringe värdig" och en grov förödmjukelse för drottningen, den brittiska kungafamiljen et al! Ge mig en paus! Är du dementa cunts som skrattar eller vad?

Jag ska säga dig! Gå och få behandling för dina djupt ingående och mångfacetterade sjukdomar, dina jävla sjuka psykopater! Något jag vet en hel del om, eftersom jag är en kvalificerad psykiatrisk sjuksköterska bland mina andra yrkeskarriärer och tidigare arbetat med behandling av många av din sort. Det är innan en annan djupt sittande psykopat Margaret Thatcher kasserade den överväldigande majoriteten av sådana viktiga institutioner, logiskt nödvändigt i ett vanligt vitföretag, cesspit Storbritannien!

Både Doria Ragland och hennes dotter Meghan som är individuellt och gemensamt högt intelligenta och välutbildade kvinnor med sina egna universitetsgrader är helt medvetna från sina egna personliga upplevelser av rasismens gift och de starka verkligheten som följer med det. Det var inte förrän 1995 som staten Mississippi, till exempel, avskaffade slaveriet, med motvilligt ratificering av den 13 ändringen av den amerikanska konstitutionen som lagligen antogs 1865. Så i verkligheten hade antingen Doria eller Meghan gått till att leva i det säger att de ganska lagligen kunde ha gjorts till slavar. Och detta nästan i början av 2000-talet!

Så medan slaveri och rasism i bästa fall är fotnoter i revisionistiska brittiska historieböcker och sällan om någonsin undervisats i brittiska skolor, högskolor eller till och med universitet - något som Michael Gove en jävla son till en skotsk trollop som dumpade honom strax efter att hon födde honom, som inte känner henne eller sin egen biologiska far, förutsatt att hans mor till och med gjorde det ganska vanligt i dag bland brittiska vita och förklarar varför eugenikist förespråkar Winston Churchill under sin tid och nu Andrew Sabisky 2020: Boris Keymal / Johnsons special rådgivare, vill verkligen bli av med dem och som båda män betraktar som underklassen; Trots sitt eget ursprung refererar jag till Michael Gove, vars riktiga namn är Graeme Andrew Logan och Gove-biten kommer från människorna som adopterade och uppfödde honom.

Denna egotistiska prat Graeme Andrew Logan (alias Michael Gove) med sin vanföreställda "överklass" sänder och nådar som gick runt och berättade för alla som brydde sig om att lyssna på honom att hans hora av en biologisk mor var en lysande skotsk universitetsstudent som tvingades genom henne mycket viktiga studier - vad var dessa Graeme: prostitution? - att motvilligt ge upp honom, när hon i själva verket inte var en sådan sak och hans fantasiuppfattningar om denna slampa inte kunde ligga längre från sanningen, eftersom hon var en häftig skotsk slappare, ändå i hans antagna och asiniska privilegierade vita pojkläge, tack vare sina adoptivföräldrar, är diametralt motsatt sig någon slags historia som rör svartar och till och med brittiska som Mary Seacole: anstiftaren av modern sjuksköterska och vars innovativa och karakteristiskt unika idéer och praxis i detta värdiga yrke plötsligt plagierades av privilegierad vit och med titeln Florence Nightingale som inte hade en jävla originalidé i huvudet eller för den delen hennes markant effete och mest vapid "personlighet"; men hon var vit, hade rätt anslutningar och det var allt som spelade någon roll!

Ännu här har vi denna skotska moron, okunnig om den verkliga brittiska historien precis som han är av sin helt egen biologiska diametralt motsatt alla historier om svarta som lärs ut i brittiska lärorika institutioner eller ingår i Storbritanniens utbildningsplan. Och det var först efter ett samordnat skrik i förhållande till hans rasistiska agenda som Graeme Andrew Logan - och jag föredrar att kalla en sullied gris av vad det egentligen är och det är hans riktiga namn - den brittiska regimministern för så kallad utbildning tvingades till tillbaka ner.

Förvånansvärt är denna uppskattade mor Graeme Andrew Logan gift med en lika imbecilisk och rasistisk prat Sarah Vine, som på ett sjukligt sätt spelade på sitt älskade ord “Nigger”, beskrev sitt Daily Mail och lika rasistiska följare att Harrys engagemang till Meghan Markle lämnade henne med bestämt ” niggling ”tvivlar om Harry och Meghans förhållande. En sjuk och mycket snodd parodi av Sarah Vine på ordet ”Nigger”. Men som jag kommer att avslöja i en artikel som jag skriver om Sarah Vine är hon bra att prata. Eftersom hon hittills har lyckats täcka en hel del om sina personliga och avskyvärda ”familjära” relationer och mycket mer. Men som de säger sanningen kommer så småningom att komma ut, och i ditt absolut sjuka och dementa tvinnade fall Sarah kommer jag att se till att det gör det! Och det är ett definitivt löfte. Så njut av åkturen, din avskyliga tik!

Vidare har Meghan och hennes mamma båda ganska oberoende varit tvungna att arbeta för sitt eget liv och göra det mot bakgrund av de grova rasistiska nackdelarna som institutionaliserad rasism och dess diskriminerande praxis rutinmässigt ålägger svarta och andra färger i USA och naturligtvis länder som Storbritannien och Australien. USAs Oxford History visar att mellan 250 och 400 svarta var lynchade varje år mellan 1890 och 1899 ensamma i USA; och lynch utfördes flitigt fram till 1900-talet.

Och i mitt förfädernas hemland Barbados där den transatlantiska slavhandeln startade och ett land som under hela 1900-talet och ända in i 2000-talet har det största antalet levande centenarians, alla fortfarande aktiva och kompositerade, i världen finns det många individer som jag själv vars biologiska morföräldrar - i Barbados vet vi i grunden vem våra verkliga biologiska familjer är till skillnad från många av dessa privilegierade vita pilockar i Storbritannien som antingen är jävla födda eller annars cuckoldingprodukter - kände personligen och hade samma nära relationer med sina egna morföräldrar som de gör med oss, med den huvudsakliga och starka skillnaden att deras morföräldrar föddes i brittiska driver slaveri och faktiskt var sedan slavar tills Act of Emancipation trädde i kraft effektivt och flera år efter att det antogs i lagen i British House av Commons. En mekanism som inte väsentligen skyddar slavarnas välfärd utan uteslutande det och de vita plantokratins och slavägarnas ekonomiska intressen. rädsla för att om slaven "frigörs" slavarna alla i stan, vägrar deras arbete och lämnar dessa häktiga men privilegierade vita i lutningen!

Kom inte ihåg att plantokratin och slavägarna kompenseras enormt ekonomiskt att i dagens pengar skulle uppgå till flera miljarder pund sterling, medan samtidigt inte ett enda öre betalades i kompensation till de så småningom "frigjorda" slavarna som fortfarande hade att arbeta i samma slavförhållanden i uppåt 8 år efter att de tekniskt sett skulle vara befriade personer. En mest barbarisk stratagem av briterna för att möjliggöra en likaledes sjukande mekanism för kolonialism; vilket det var. Ingen kompensation då för de frigjorda slavarna och ingen säkerhet för deras ättlingar.

Men mest ironiskt och sadistiskt också - men hej, de var brittiska och fortfarande är, eller hur? - efterkommerna till dessa slavägare och privilegierade medlemmar av plantokratin som under slaveri systematiskt missbrukade vår svarta ras, våldtog rutinmässigt våra kvinnor, flickor och mindreåriga barn och bara fortsatte som vanligt under kolonialismen, barbariskt injicerade i sin sadism deras vita hane Y kromosom i vårt kollektiva svarta DNA-system och som varje afro-Karibisk person fram till i dag 2020 fortfarande bär - belönades på samma sätt snyggt ekonomiskt. Hurså? Eftersom det gjordes lagligt från början att efter deras slavförfäder död skulle deras ättlingar lagligen ha rätt att fortsätta att få dessa enorma summor pengar för "förlusten" av deras förfäder "chattlar" eller egendom, som mina svarta förfäder och de som andra svarta ansågs vara.

Följaktligen fick privilegierade moroner som David Cameron, den tidigare brittiska premiärministern och även hans fru Samantha, i sin egen individuella rättighet som släktingar till slavar som äger förfäder i Karibien, och fortfarande gör miljoner pund sterling till följd av det fruktansvärda förlust av sina förfäder "chattlar". Men samma David Cameron motsätter sig diametralt att de faktiska ättlingar till dessa slavar får någon typ av ersättning för slaveri och hävdade att det, vilket betyder att slaveriet hände för länge sedan och ingen närvarande i Storbritannien i dag var ansvarig för det. Ett mantra proselytiserades och propagandiserades av den högra brittiska MSM och de vita plebeiska rumporna som manipuleras av dem. Ingen av dem ser emellertid något som är fel med att David Cameron, fru Samantha och andra av deras ilch får dessa obsceniskt stora summor pengar som en följd av samma Transatlantic Slave Trade och dess resultat.

Precis som de tycker att det är perfekt okej för Yids att få ersättning för Europas förintelse och endast dem exklusivt. Inget Romany-folk som utrotades i mycket större antal än dessa Yids; inga ättlingar till Rhineland Niggers eller någon av de många andra som också avskyvärt behandlades av Tyskland och Europas nazister och fascister under Europas andra internationella krig mellan 1939 (i kraft 1933) och 1945. Men dessa människor hade rätt att vi får veta för vad hände med dem - inte många av dem som nu bor - eller deras släktingar under denna europeiska konflikt propaganderad som ett världskrig; när det var vita i Europa och deras kith och släktingar globalt gör barbariskt vad vita är exceptionellt bra på att göra; folkmord och andra sadistiska former av massmord! Och ingenting har verkligen förändrats under 2000-talet! Men då ändrar leoparder någonsin sina platser?

Och vad den överväldigande majoriteten av er vita inte riktigt vet är att det var judar som skapade Transatlantic Slave Trade i mitt förfädernas hemland Barbados. Gå kolla in det! De var sefardiska judar som togs till Barbados när de kastades ut från Brasilien och inget annat land i regionen skulle ha dem, utom Barbados som gav dem tillflykt. Den allra äldsta synagogen i Amerika och Karibien ligger i Bridgetown, huvudstaden i Barbados, och det är inte bara ett nationellt Barbados-monument utan också en världsarv.

Så jag antar att det skulle vara ett mycket gripande erkännande av den karakteristiskt främsta och ofta den specifika exklusiva roll som vita europeiska judar spelade i den transatlantiska slavhandeln och den barbariska behandlingen av min svarta ras, när jag gick med på att ersätta svarta slavarnas ättlingar. så deras avskyvärda och pågående behandling av palestinierna nu är inget nytt för deras sort! Och David Cameron är en av dem, liksom många av hans slavförfäder! Och den här blodiga kinden. Medan Samantha Cameron tog pengar i deras slavkompensationspaket, och som jag sade tidigare, diametralt motsatt slaveriverksamhet för svarta men likväl utan att ha någon kompunkt över att Tyskland ad infinitum betalar kompensation till hans Yid-parti, även om de aldrig påverkades av världen Krig II men då var inte heller David Cameron av slaveri, och med det kriget som avslutades för 75 år sedan gjorde David i en adress på Jamaica under ett besök där hans åsikter ganska tydliga på ett sätt som han aldrig kunde ha gjort eller skulle ha fått tillåtet att göra i Barbados och redogör för varför han undlade att åka till Barbados under sitt karibiska besök som PM. Barbadianerna brukar inte vilja döda statschefer eller idiotiska premiärministrar för den delen, men jag vet kategoriskt med säkerhet att ett undantag skulle ha gjorts i David Camerons fall!

Och varför? Inte så mycket på grund av David Camerons otäcka åsikter om ersättningar men för att han på ett entydigt sätt säger att Storbritannien aldrig skulle betala några ersättningar om han hade något att göra med det, på Jamaica, där han dock nedlåtande höll sitt tal i närvaro av ett upprörande obekymrat House Nigger, den dåvarande jamaikanska premiärministern Portia Simpson-Miller, som påminner mig tydligt om hennes överraskande pakistiska likvärdiga brittiska inrikesminister Priti Patel, som för närvarande tjänar i Boris Keymal / Johnsons - en annan Yid-regim, David Cameron meddelade uttryckligen att Storbritannien och hans regim i synnerhet skulle betala miljoner pund till Jamaica för snabb byggande av ett antal fängelser för den varaktiga fängelsen av svarta jamaikanska brittiska medborgare som tvångsförvisats från Storbritannien under det brittiska inrikesministeriets fientliga miljöinvandringspolitik mot svarta som uteslutande användes då och fortfarande är anställd till just denna dag i februari 2020.

Så rasism finns inte i Storbritannien då. Och det är officiellt! Och redogör för varför odiska och socialt klättrande nonentities som Annabel Croft, bekvämt och lika förväntat gift med en internationell bankir som vi alla vet att globalt, och inte bara i Storbritannien, är kärnan i rätthet och samhällets pelare - och om du tror sanningsenligt att du då allvarligt måste se en ansedd psykiater som en brådskande fråga - ”arbetar” nu, är Annabel Croft, genom de förföljande processerna i ett djupt inbyggt system av brittisk nepotism i kombination med de vanliga och bekanta funktionerna i djupt förankrade, ordspråkiga gjutsoffans krav som en förmodad "tv-sändare" för både Sky och BBC, med sitt eget uppenbara personliga bagage som har den sprängda moden i kombination med den purblind, asinine dim-wittedness till orättfärdig men alla samma spitefulla och skadligt verbalt låg in i Meghan Markle som inte är, aldrig var och aldrig har försökt att vara en idrottskvinna av något slag, och denna förskräckliga rancor av Annabel Croft sänds av en förment sportsändare och uppmanar den uppenbara frågan om Annabels agenda om den inte är rasistisk!

Eftersom hon hävdar att Harry, som är en vuxen vuxen, är gift med sin egen vilja och har en son på liknande sätt förts in i denna värld och som tidigare i Annabel Crofts sjuka sinne var helt klart en "normal" person, har på något sätt "voodoo" -stil blivit förknippad med av Meghan Markle och förvandlas nu till en helt oigenkännlig person som har blivit obevekligt förskräckt av denna svarta häxa Meghan - notera de sedvanliga vita rasstereotyperna här - till att ge upp sin värdiga ”kungafamilj” -livsstil med sin mängd fantastiska titlar och andra superlativa beteckningar som "Hans kungliga höghet!" Vilken jävla planet bor du på Annabel Croft med dina otänkbara uppfattningar, utan tvekan rörda av dina egna patetiska sociala klättringsträningar?

Detta är det 21: a århundradet om du inte har lagt märke till Annabel Croft, och även om meritokrati inte är ett kännetecken för dagens Storbritannien, tror jag inte att det finns några förnuftiga personer runtom som ger en apa som om sig själva eller någon annan , såvida de inte är vana, oklanderliga och dunkla smålifor som du själv försöker desperat under sina klimakter för att göra sig själva relevanta och till stor del utan framgång. Men hej, Annabel Croft, om du är så angelägen om meningslösa titlar och all den kungliga högheten skit att du beklagar Harry att ge upp vid den "olyckliga" initieringen av Meghan Markle, medan du samtidigt är stum om när det gäller all kritik, inklusive ingen som kommer från dig i förhållande till Andrew som i alla intelligens sinnliga personers sinnen är mer en infernal förödelse för din dyrbara och föråldrade kungafamilj än Meghan Markle någonsin kunde, även om hon skulle försöka och så hon har långt gjort ingenting alls som till och med kan klassificeras på distans i samma motbjudande kategori som vad Andrew påstås ha varit upp till.

Eftersom Andrew är lagligt inte längre gift, även om Fergie fortfarande hänger runt; har fortfarande sin titel som Duke of York, den HRH som följer med den, och är uppenbarligen den älskling lilla mammas pojke av en hopplöst utrörande 93 år gammal nonagenarian mamma som måste lägga upp en bild av honom med sin egen rasist, sen mor eftersom hon förmodligen inte kunde hitta en som involverar sig själv som hon var och fortfarande är väldigt en eländig mamma av någon riktig definition av det ordet som inte hade någon kvalitetstid för sina barn som Charles en gång medgav - och med dig så annabelade Annabel Croft så tydligt med titlar, HRH-beteckningar och resten av det, varför inte skilja dig från din investeringsbanker socker pappa och med din ganska "beundransvärd" - Jag blir ansiktsfull här - referenser som en väldigt väletablerad social klättrare och leiesoldat sycophant, få HRH Duke of York att på lämpligt sätt gifta sig med dig? Ärligt talat kunde jag inte tänka på en mer passande match!

Naturligtvis som en verklig eller närmande menopausal kvinna, Anabel Croft, skulle du inte längre kunna avla egna biologiska barn för att prisvärt i ditt sjuka sinne och tvinnade antaganden uppfyller de kungliga och ärftliga kraven som du föreställer er nödvändiga i förhållande till din mycket eftertraktade roll som en lämplig medlem i en av världens mest dysfunktionella familjer, eftersom alla förnuftiga personer ser dem men du som den efterföljande sociala klättraren som du helt klart inte är avsevärt. Men du har redan tre egna barn redan och jag är säker på att med ditt lätt godkända effete och vapid samtycke Andrew skulle vara mer än villig, på tidigare former verkar det, att personligen ta hand om dem! Då kommer du att kunna entusiastiskt göra allt det väldigt tungt men mycket prisvärda arbete med att klippa band, le gratitivt som en dement Cheshire-katt för de nödvändiga fotoopt och skaka så många av de dunklade och mawkiska beundrare av den brittiska kungafamiljen händer som du får göra. Medan du samtidigt håller upp och underhåller, som företaget kräver, är din samförstådda förfalskade men grundläggande tillverkade offentliga profil! Så gå för det Annabel Croft! Som det passar dig ända ner till marken!

Normalt är det varken min oro eller allmänintresse vad Dykes gör med sig själva eller sin tid, men när en avskyvärd, irrelevant och en utslagen en som Germaine Greer snarare tar sig själv till luftvågorna för att ”förbättra” hennes ekonomiska situation och skrapa längst ner i fatet för en del skrot av "relevans" för hennes smala, motbjudande och Dyke angripna livsstil, och genom att göra det så tillräckligt tar sig att attackera Meghan Markle som är ljusår framför henne i alla moraliska aspekter som man kan tänka sig, då utan tvekan jag kommer, som jag nu gör, svara med alla pistoler bildligt glödande! Eftersom Germaine Greers handlingar var öppen rasism i överdriv!

Germaine Greer: ondskapsfullt, otroligt och överraskande, med tanke på att hennes giftiga tirade mot Meghan Markle kom från någon som är en tydlig produkt av övertygad, imperialistisk-minded, kolonialist, folkmordskläder, djupt inbäddad och instinktivt misogynistisk i det mest avskyvärda sätt Australien - där till och med deras spritannonser berömmer sin misogyni, är själv också en kvinnlig variant av den upprörande filosofin!

Och att hävda utan ett flertal bevis som bekräftas för att bekräfta hennes krass och rasistiska påståenden att Meghans äktenskap med Harry är ett okontrollerat bedrägeri, att alla dessa "kändisar" - menar det för att betyda Niggers - att vara i hennes bröllop var en skam, och sedan går för att postulera om hur många "falska orgasmer" Meghan har med Harry tills hon uppnår vad hon letar efter och sedan kommer att dumpa honom, är inget annat än fantasierna om en dement, tvättad, så kallad författare och en avskyaktig kallblodig Dyke som gifte sig, utnyttjade på ett grovt sätt charlatans äktenskap för att dölja hennes frodiga och förankrade dykeism. Sedan dumpade han snabbt honom när det var lämpligt att göra det. Så på asininely, vituperativt och falskt angripande Meghan Markle berättar Germaine Greer, på vanligt självkritiskt sätt som används av alla sådana låglifes, sina egna personliga upplevelser.

Barbara Ellen svarade på Germaine's akerbiska, ljuga och dementa kommentarer om Meghan Markle och skrev ett lysande yttrande i Guardian Newspaper med titeln: "Germaine Greers attack mot Meghan Markle - så förutsägbar, så gammal hatt, så fel!" - Jag rekommenderar att du läser den. med ett större undantag. Att vända Germaine Greers falska orgasmer i förhållande till Meghan Markle på deras huvud Barbara Ellen ifrågasätter eftertryckt hur många orgasmer den totalt irrelevanta och självbetjänande Germaine Greer fick av att ha sina åsikter, bara för att de handlade om Meghan Markle som för tillfället är medias älskade person att bash, sändes globalt!

Om du vill ha min ärliga åsikt, kan denna tydligt utklädd octogenarian och hårdkärnande Dyke ha försökt, men som den torkade flodbotten som hon helt klart är tror jag inte att hon ens kunde hantera en; och med ett dementt och snabbt försämrat sinne som hennes, är Germane Greers enda alternativ att förfalska hennes. Motbjudande föraktligt Dyke som hon är och alltid har varit!

En välkänd amerikansk präst- och medborgerliga ledare som jag känner till och respekterar grundligt kategoriskt vid ett tillfälle att han kände rasism och en lynch när han såg. Och det gör svarta, oavsett om de är afroamerikanska eller afro-Karibiska. Och detta oöverskådligt gäller vår Meghan Markle, kom inte ihåg att hon har en vit far. Så född och uppvuxen i ett land där rabid rasism, på alla nivåer i livet, var och fortfarande är skadligt öppet och låt oss inte glömma hur, som några exempel jag kommer att beskriva här tydligt kommer att visa.

I USA i Dread Scott-fallet beslutade USA: s högsta domstolens högsta domstol, Roger Taney att: ”Konstitutionellt var svarta människor en underordnad och underordnad klass av varelser utan rättigheter som en vit man (eller kvinna) var skyldig att respektera ” Den amerikanska delstaten Mississippi, som jag rapporterade tidigare, avskaffade inte slaveriet förrän 1995! Och en annan amerikansk högsta domstol avgav också eftertryckligt att: "Om svarta människor kommer till slutsatsen att deras ras behandlas med ett underordskängesmärke, är detta inte felet eller på grund av någon handling av vita, utan uteslutande för att den svarta rasen väljer att lägga den konstruktionen på det ”.

Ett amerikanskt högsta domstolsbeslut som fick Charles Black: en Yale-universitetsprofessor att skriva som svar: "Kurvorna av kallhet och dumhet (här) korsar varandra vid deras respektive maxima!" Eftersom alla visste att USA: s högsta domstols antagande var falskt; precis som det var absurt att hävda att ”underlägsenhetskännetecknet” var på ett speciellt sätt en svart persons konstruktion.

En situation som inte skiljer sig från den bedrägliga uppfattningen i Storbritannien, som fortfarande upprätthölls under 2000-talet att rasism inte existerar i Storbritannien - en åsikt som hålls fast av flera medlemmar av den så kallade brittiska kungafamiljen, inklusive dess 93 år gamla nonagenarian, ärftligt huvud, och redogör för varför hon inte offentligt har gett Meghan något stöd som står i markant kontrast till alla stopp som hon drar ut för sin skurkiga och avskyvärda son Andrew - och är antingen svarta som har ett chip på sina undermåliga axlar; spela tävlingskortet; eller är ett entydigt fall av deras ”vänster” vita vänner som Jeremy Corbin försöker vara politiskt korrekta! Och därför borde Meghan Markle vara evigt tacksam för att hon till och med fick gifta sig med denna incestuöst inavlade, helt inkompetenta för det mesta, och en massivt dysfunktionell familj genom någon opartisk analys - det är mina okomplicerade bedömningar, inte de hos den vita plebeian , lowlife, dum-witted scum och deras smalsinnade, sociala klättrande ekvivalenta rasister som Annabel Croft, Eamonn Holmes - som inderligt värderar dem och därför betraktar Meghan Markle som en Uppity Nigger som Harry, medan de skulle vara nöjda med att honom skulle ha henne som en älskarinna, å andra sidan diametralt motsatte sig att han gifte sig med henne. Något som Harry inte bara frivilligt och entusiastiskt utan också ömsesidigt och kärleksfullt gjorde. Och det i ett nötskal är det som förbannar alla dessa rasister inom och utanför kungafamiljen! Och det är därför de är alla - inklusive den 93-åriga nonagenarian Elizabeth - så fixerade i sina sjuka sinnen med Harry och Meghan som har en överhängande skilsmässa och Harry återigen går in i kunglig tid! Dröm vidare, säger jag!

Vilket uppmanar den uppenbara frågan: Vem ansvarar för dessa äkta kommande kungliga skilsmässor, verkligen inte Harry och Meghan? Och något måste ha varit ganska fruktansvärt i denna Augean Stables som passerar för den brittiska kungafamiljen att andra som är stereotypa vita är sig själva efter flera års fängelse som sammanfattar modet att bryta ut. Men jag förväntar mig inte att vita dunkar ska ha sunt förnuft eller logiken för att lösa det!

Så varför i all värld skulle då en framgångsrik svartamerikansk kvinna som Meghan Markle i all verklighet är och som faktiskt har förtjänat sin egen försörjning i markant kontrast till vad effete och vapid Kate Middleton någonsin har gjort eller skulle realistiskt vet något om att hantera aldrig ha gjort ett ärligt dagsarbete i sitt liv; efter att Meghan Markle effektivt ifrågasatte rasismen i sitt födelseland, Förenta staterna, för att logiskt, frivilligt att inte tala intelligent att välja det i vit majoritet och rasistiska, villfarliga Storbritannien?

Att säga er tjej, att använda en kärleksfull och respektfull term som vi använder för alla våra stolta svarta människor i Barbados, och särskilt för våra svarta kvinnor som modigt och ganska prisvärt höll vår svarta ras tillsammans under slaveri och kolonialism när våra män blev systematiskt emasculated som människor; vi svarta är oerhört stolta över dig Meghan Markle såväl som din obekymda och ömsesidigt kärleksfulla make Harry. Satt otydligt du Meghan och Harry är väl ute i den brittiska Augean Stable! Och när det gäller titlar och resten av det, berätta för den 93-åriga nonagenarian som bor i hennes fantasivärld för att fylla dem där solen inte skiner! Vem fan men idioterna behöver HRH: er på 2000-talet? Som att göra eller vilja, en häftig och påstådd 60 år gammal paedophiliac prat "Admiral" från den brittiska flottan bara för att han är ditt kärleksbarn. Kom du dit jag kommer ifrån? Och oroa dig inte för framtiden Harry och Meghan, förnuftiga och intelligenta människor globalt vet varför du och Meghan släppte och vi hälsar helhjärtat och berömmer dig för att göra det!

Länga Harry och Meghan!

No comments:

Post a Comment