Translate

Saturday 29 February 2020

Skydda vår kungliga sycophancy - Angela Levin och Annabel Croft: rasister och fantasister!


Av Stanley Collymore

De flesta av dig är jag ganska säker, men då går du inte miste om någonting i det avseendet, jag försäkrar dig, har aldrig hört talas om den tvättade, menopausala eller i det närmaste, den tidigare brittiska tennisspelaren Annabel Croft. Vem, som är vanligt i Storbritannien, om ditt ansikte passar med de som förmodligen spelar roll i denna förankrade, rasistiska brittiska cesspit, är du därför rikligt belönad för tjänster som görs oavsett om du använder den konventionella metoden för den ordspråkiga gjutsoffan när din tidigare begränsade och enormt överskattade kapaciteterna är över med och gjort, och oavsett din biologiska status som kvinna eller man. Kopplade, naturligtvis, eftersom alla uppenbara sinnliga och rationella personer tydligt förstår likväl på erbjudna inneboende komponenter i djupt inbäddad brittisk nepotism och cronyism!

Att dessa bedrägliga delar av förmodad önskvärdhet och givetvis inte förmåga eller ens för den delen någon äkta akademisk åtskillnad eller andra relevanta kvalifikationer för det aktuella jobbet är i huvudsak de enda nödvändiga förutsättningarna och bestämmelserna för dessa dumma utnämningar, utom namnet på det återkommande överflöd av så kallade "kungliga" korrespondenter, författare, analytiker och biografer: som giftigt skadedjur ivrigt, i fascistiskt styrda Storbritannien, som kryper ur sina feta träbearbetnings-pennor-hem som de länge har lagts in i, och i absolut avsky, förfalskad eller på annat sätt, querulously och vilely kastar ut Harry och Meghan, en hertig och hertiginnan av Storbritannien, för att lagligt inkludera ordet royal, som ingen har en monopolistisk påstående, i deras kommersiella varumärkesnamn!

Samtidigt som dessa otäcka sykofantiska, nonentity präglade och självupptagna clowner, som dessutom, som de vita "brittiska", dimmiga smålifterna och dementately vansinniga moroner som de uppenbarligen är, mest hyckleri och med ironi helt förlorade på dem lyckligtvis, skulle du veta, ganska överflödigt, olämpligt men förutsägbart ganska trött, med tanke på vem de egentligen är, omättande fortsätter att använda den "kungliga" moniker i förhållande till sig själva för att uppenbarligen avleda uppmärksamheten bort från det faktum att de i själva verket är distinkta ett gäng nobodies.

Och för att oärligt kamouflera denna framträdande verklighet, cyniskt uppsats för att gömma sig bakom en sjukande svårighet, från deras sida, beträffande allt socialt klättrande; och närmare bestämt, och återigen ganska ironiskt, deras djupt inbäddade sycophancy, i alla saker, till Storbritanniens tydligt, tydligt och ganska långtgående dysfunktionella och olämpliga för syftet, påstådda "kungliga" familj!

Så rasism finns inte i Storbritannien då. Och det är officiellt! Och redogör för varför odiska och socialt klättrande nonentities som Annabel Croft, bekvämt och lika förväntat gift med en internationell bankir som vi alla vet att globalt, och inte bara i Storbritannien, är kärnan i rätthet och samhällets pelare - och om du tror sanningsenligt att du då allvarligt måste se en ansedd psykiater som en brådskande fråga - ”arbetar” nu, är Annabel Croft, genom de förföljande processerna i ett djupt inbyggt system av brittisk nepotism i kombination med de vanliga och bekanta funktionerna i djupt förankrade, ordspråkiga casting-krav som en antagen "tv-sändare" för både Sky och BBC, med sitt eget uppenbara personliga bagage som har den sprängda moden i kombination med den rena, asinina dumhet till orättfärdigt men likadant spitligt och skadligt verbalt in i Meghan Markle som inte är, aldrig var och aldrig har försökt att vara en idrottskvinna av något slag, och denna förskräckliga rancor av Annabel Croft sänds av en förment sportsändare och uppmanar den uppenbara frågan om Annabels agenda om den inte är rasistisk!

Eftersom hon hävdar att Harry, som är en vuxen vuxen, är gift med sin egen vilja och har en son på liknande sätt förts in i denna värld och som tidigare i Annabel Crofts sjuka sinne var helt klart en "normal" person, har på något sätt "voodoo" -stil blivit förknippad med av Meghan Markle och förvandlas nu till en helt oigenkännlig person som har blivit obevekligt förskräckt av denna svarta häxa Meghan - notera de sedvanliga vita rasstereotyperna här - till att ge upp sin värdiga ”kungafamilj” -livsstil med sin mängd fantastiska titlar och andra superlativa beteckningar som "His Royal Highness!" Vilken jävla planet bor du på Annabel Croft med dina otänkbara uppfattningar, utan tvekan rörda av dina egna patetiska sociala klättringsträningar?

Detta är det 21: a århundradet om du inte har lagt märke till Annabel Croft, och även om meritokrati inte är ett kännetecken för dagens Storbritannien, tror jag inte att det finns några förnuftiga personer runtom som ger en apa rumpa om sig själva eller någon annan att ha värdelösa och meningslösa titlar såvida de inte är vana, obefläckade och dimmiga smålifor som dig själv och försöker desperat under sina menopausalår att göra sig själva relevanta och i stort sett utan framgång! Men hej, Annabel Croft, om du är så angelägen om meningslösa titlar och all den kungliga högheten skit att du beklagar Harry att ge upp vid den "olyckliga" initieringen av Meghan Markle, medan du samtidigt är stum om all kritik, inklusive jag har lagt märke till att ingen kommer från dig i förhållande till Andrew som i alla intelligens sinnliga människors sinne är mer en infernal fördödelse för din dyrbara och föråldrade kungafamilj än Meghan Markle någonsin kunde, även om hon skulle försöka och hittills har hon inte gjort någonting alls som till och med kan klassificeras på distans i samma motbjudande kategori som vad Andrew påstås ha varit upp till.

Eftersom Andrew är lagligt inte längre gift, även om Fergie fortfarande hänger runt; har fortfarande sin titel som Duke of York, den HRH som följer med den, och är uppenbarligen den älskling lilla mammas pojke av en hopplöst utrörande 93 år gammal nonagenarian mamma som måste lägga upp en bild av honom med sin egen rasist, sen mor eftersom hon förmodligen inte kunde hitta en som involverar sig själv som hon var och fortfarande är väldigt en eländig mamma av någon riktig definition av det ordet som inte hade någon kvalitetstid för sina barn som Charles en gång medgav - och med dig så annabelade Annabel Croft så tydligt med titlar, HRH-beteckningar och resten av det, varför inte skilja dig från din investeringsbanker sockerpappa och med din ganska "beundransvärda" - Jag är ansiktsfull här - referenser som en väldigt väl etablerad social klättrare och hyresgäst sycophant, få HRH Duke of York att på lämpligt sätt gifta sig med dig? Ärligt talat kan jag inte tänka mig en mer passande match!

Naturligtvis som en verklig eller närmande menopausal kvinna, Anabel Croft, skulle du inte längre kunna avla egna biologiska barn för att prisvärt i ditt sjuka sinne och tvinnade antaganden uppfyller de kungliga och ärftliga kraven som du föreställer er nödvändiga i förhållande till din mycket eftertraktade roll som en apt medlem av en av världens mest dysfunktionella familjer, som alla sinnliga personer ser dem, men du som den efterföljande sociala klättraren som du helt klart inte är betydligt. Men du har redan tre egna barn redan och jag är säker på att med ditt lätt godkända effete och vapid samtycke Andrew skulle vara mer än villig, på tidigare former verkar det, att personligen ta hand om dem! Då kommer du att kunna entusiastiskt göra allt det väldigt tungt men mycket prisvärda arbetet med att klippa band, le gratitivt som en dement Cheshire-katt för de nödvändiga foto-uppsättningarna, och skaka så många av de dunklade och mawkiska beundrare av den brittiska kungafamiljen händer som du får göra. Medan du samtidigt håller upp och underhåller, som företaget kräver, är din samförstådda förfalskade men grundläggande tillverkade offentliga profil! Så gå för det Annabel Croft! Som det passar dig ända ner till marken!

Normalt är det varken min oro eller allmänintresse vad Dykes gör med sig själva eller sin tid, men när en avskyvärd, irrelevant och en utslagen en som Germaine Greer snarare tar sig själv till luftvågorna för att ”förbättra” hennes ekonomiska situation och skrapa längst ner i fatet för en del skrot av "relevans" för hennes smala, motbjudande och Dyke angripna livsstil, och genom att göra det så tillräckligt tar sig att attackera Meghan Markle som är ljusår framför henne i alla moraliska aspekter som man kan tänka sig, då utan tveksamhet Jag kommer, som jag nu gör, svara med alla pistoler bildligt! Eftersom Germaine Greers handlingar var öppen rasism i överdriv!

Germaine Greer: ondskapsfullt, otroligt och överraskande, med tanke på att hennes giftiga tirade mot Meghan Markle kom från någon som är en tydlig produkt av övertygad, imperialistisk-minded, kolonialist, folkmordskläder, djupt inbäddad och instinktivt misogynistisk i det mest avskyvärda sätt Australien - där till och med deras spritannonser berömmer sin misogyni, är själv också en kvinnlig variant av den upprörande filosofin!

Och att hävda utan ett flertal bevis som bekräftas för att bekräfta hennes krass och rasistiska påståenden att Meghans äktenskap med Harry är ett okontrollerat bedrägeri, att alla dessa "kändisar" - menar det för att betyda Niggers - att vara i hennes bröllop var en skam, och sedan går för att postulera om hur många "falska orgasmer" Meghan har med Harry tills hon uppnår vad hon letar efter och sedan kommer att dumpa honom, är inget annat än fantasierna om en dement, tvättad, så kallad författare och en avskyaktig kallblodig Dyke som gifte sig, utnyttjade på ett grovt sätt charlatans äktenskap för att dölja hennes frodiga och förankrade dykeism. Sedan dumpade han snabbt honom när det var lämpligt att göra det. Så på asininely, vituperativt och falskt angripande Meghan Markle berättar Germaine Greer, på vanligt självkritiskt sätt som används av alla sådana låglifes, sina egna personliga upplevelser.

Barbara Ellen svarade på Germaine's akerbiska, ljuga och dementa kommentarer om Meghan Markle och skrev ett lysande yttrande i Guardian Newspaper med titeln: "Germaine Greers attack mot Meghan Markle - så förutsägbar, så gammal hatt, så fel!" - Jag rekommenderar att du läser den. med ett större undantag. Att vända Germaine Greers falska orgasmer i förhållande till Meghan Markle på deras huvud Barbara Ellen ifrågasätter eftertryckt hur många orgasmer den totalt irrelevanta och självbetjänande Germaine Greer fick av att ha sina åsikter, bara för att de handlade om Meghan Markle som för tillfället är medias älskade person att bash, sändes globalt!

Om du vill ha min ärliga åsikt, kan denna tydligt utklädd octogenarian och hårdkärnande Dyke ha försökt, men som den torkade flodbotten som hon helt klart är tror jag inte att hon ens kunde hantera en; och med ett dementt och snabbt försämrat sinne som hennes, är Germane Greers enda alternativ att förfalska hennes. Motbjudande föraktligt Dyke som hon är och alltid har varit!

Denna hycklande Yid, Angela Levin som vanligtvis ser ut som en - och om jag får tillåtas under yttrandefrihet och yttrandefrihet, som jag tänker använda här, som är det vanliga mantraet som deras typ och de flesta andra vita använder för att ödmjukt attackera oss Niggers, som de uppfattar oss vara, som de underlägsen arter som de övertygar sig själva om att vi är och kommer alltid att vara, så det är helt okej därför för dem att anställa alla nedsättande och stereotypa troper som de bryr sig om att använda mot oss - skulle göra det bra att komma ihåg den självtjänande och subjektiva skitsna som hon, Angela Levin, skrev i det förflutna i ett uppenbart försök att samla människors sjuka sympati för sin egen fantasist och Electra komplexa syften, innan hon nu både cyniskt, fina, avsiktligt och skadligt försöker spåra rykte eller goda namn på människor som av rasistiska eller andra falska skäl hon, på de mest snodda termer som möjligt och med tanke på att hon inte känner till dem, och jag hänvisar ng specifikt till Meghan Markle, men ändå självisk, vilseledande och skadligt vill förstöra.

Jag kommer inte att Angela Levin ska dissekera din artikel publicerad den 26 februari 2017 i Daily Mail, eftersom jag har mycket bättre saker att göra med min tid än att ge onödig trovärdighet till en patetisk narcissist, än mindre pander till dina rabiat fantasier. Jag kan emellertid inte låta bli att bli väldigt förbluffad över att det är en ganska ironisk plats för en Yid att skriva i Daily Mail med tanke på Daily Mail-ägarens och Daily Mail-tidningen själv ivrigt samlat stöd för Nazi-Tyskland vid den tiden och deras avsky för inte bara Tysklands utan faktiskt hela Europas ”Untermenschen”, främst men inte uteslutande så Yids! Men efter reflektion är kanske Daily Mail en idealisk plats för fixerade rasister och Electra-komplexa fantasister som Angela Levin för att sända sina sjuka och vridna åsikter. Och när man tydligt förenar med det är den grundliga medvetenheten om att prats som du Angela Levin har bekväma och självbetjäningsbara minnen, som alla sjuka fantasister gör; och förutom att pengar är din gud och det enda som är viktigt för din sort är i tvinnad mening en naturligt anpassad plats, Daily Mail, för dig att vara.

Hur gillar du den Angela Levin? En typisk Nigger, som jag uppenbarligen är i din sort, lyckligtvis, obehörigt och utan minsta rädsla för någon kritik från de befogenheter som åtal eller åklagarmyndigheterna kommer till; de lagar och beställningskrafter som rutinmässigt och mest uppmuntrande tillåter din sort att komma undan med din sedvanliga rasism och göra det med absolut straffrihet; själva tillämpar samma rasistiska tekniker mot oss Niggers som ditt parti, Angela Levin och andra vita rutinmässigt gör.

Som jag sade tidigare Angela Levin kommer jag inte att upprepa din artikel av den 26 februari 2017 i Daily Mail, med titeln: "Min mamma var en grym och skräck kvinna!" som du vill ha oss alla och som dessutom inte kände henne, så vi har bara ditt ord för det som genom din egen erkännande att du inte har några syskon, och eftersom din mamma är lång död kan ingen pålitligt verifiera eller pålitligt rabatt vad du sa och det är vad du bankar på. Av avgörande betydelse, vad var ditt förhållande till din pappa om du kommer dit jag kommer ifrån? Ett baserat Electra-komplex? Något som dina braindead och dumma följare som läser Daily Mail eller de andra högra trasorna inte har någon aning om vad jag refererar till? Inte ens om fenomenet Electra-komplexet skulle landa på sina vita näsor! Och tydligt att känna till denna Angela Levin och i din sjuka, narsissistiska, patetiska och fantasistiska strävan efter empati och uppmärksamhet gav du ändå bort dig Angela Levin. Som i klassisk uppmärksamhetssökande mode använde du TRE ålder för att stimulera dina fantasistidningar. Själva åldern som Electra-komplexviruset sparkar i. När onormala flickor utvecklar ett sexuellt intresse för sina pappor och omvänt ett djupt, vitrioliskt och en häftigt oberättigad avsky för sina mödrar. Ring några klockor Angela Levin?

Ändå kommer du på ett obetydligt och nedlåtande ned på Harry vars mor avsiktligt dödades för att hon helt klart inte var en svår och vapid kvinna som Kate Middleton till exempel är, och som kommer att göra allt hon har sagt till och det förväntas av henne i linje med en förmodad plikt i en ärftligt klass infekterad såväl som ett djupt inbäddat rasistiskt Storbritannien. Mycket i tydlig kontrast till vem och vad prinsessa Diana var och som inte var minst beredd på eller villig för den saken att göra med vad Kate, oavsett om hon verkligen är lycklig i detta mafia-stilfirma eller inte, kommer att göra! Och följaktligen som den prisvärda mycket oberoende och tydligt komposit mentis kvinna att hon var prinsessa Diana måste bli av med. Detta mot bakgrund av Daily Mail och andra högerkryssade MSM-röster och artiklar som uppmanar till antingen öppna uttalanden eller i knappt förslöjda termer som spekulerar i att detsamma som har hänt med prinsessan Diana borde eller kommer att hända med Meghan Markle. Och ni CUNTS kallar er civiliserade och uppfattar er själva också för att vara medlemmar i någon Master Race! Vilket lopp är det? Ett gäng självmordslemmor?

Ändå twats som dig Angela Levin som gillar att proselytisera, promulgera och slå kraftigt din entusiastiska falska, vapenade och antisemitiska trummor när du inte är fler semiter än jag är en brittisk, afro-karibisk av Barbadianska förfäder am, och i vars förfäder hemland Barbados, europeiska jider och speciellt sefardiska judar initierade en mycket lönsam för dem och flera århundraden lång för sina med européer en mycket lukrativ transatlantisk slavhandelsindustri. Jag är säker på att du inte skulle vilja Angela Levin men jag skulle uppmuntra dig att resa till Barbados och granska, eftersom du löjligt kallar dig själv en författare och en journalist, de väl underhållna samtida arkivregister som finns där och ser själv, som många människor från USA, Kanada och någon annanstans gör, ganska många av dem akademiker, hur dessa Sephardic Yids blev i Barbados i första hand och hur de startade den Transatlantic Slave Trade.

Förresten, den äldsta synagogen någonstans i Karibien eller Amerika ligger för den delen i Barbados huvudstad Bridgetown. Ett skyddat nationellt Barbadian-monument och liksom ett FN och UNESCO: s världsarvslista. Och om vi Niggers - svarta vi kallar oss för att du inte känner till Angela Levin - hatade dig Yids till och med en bråk så mycket som du hatar oss, den jävla synagogan skulle länge ha blivit nedbränd eller sprängd. Men Barbadians, eller Bajans som vi kärleksfullt kallar oss själva, är inte i de minst sjuka människorna, som ditt Yid-parti, Angela Levin, och följeslagare vita med patenterande är!

Och det står också för varför Lord Nelson sockel och tillhörande staty, den äldsta i världen och predat London en med cirka 40 år som totalt betalats för och uppdrag av Barbadians fortfarande står där den ursprungligen uppfördes. Platsen där det fortfarande är, mittemot Barbados parlamentsbyggnader som går tillbaka till juni 1639 och består av det näst äldsta och kontinuerliga parlamentet i världen efter House of Commons. 1966 när Barbados uppnådde sitt suveräna oberoende efter totalt 341 år av kontinuerlig associering med England och därefter Storbritannien och under vilken tid den självständigt bankrullerade den engelska industrirevolutionen, var det folket och Barbados regering som medan Nelson-statyn och sockeln kunde stanna kvar där de var och alltid hade varit, skulle torget de befann sig i från början och hette Trafalgar Square döpa namn till Independence Square; och det är precis vad som hände.

Så när någon som du Angela Levin som medan du avskyr din mamma som till synes dog naturligt antar jag att till skillnad från prinsessan Diana, och du har den här onormala Electra-saken med din pappa men otroligt vill att människor ändå ska vara empatiska med dig samtidigt som du hatar din mamma - men ändå lätt empati med Markles när Meghan helt riktigt inte har något att göra med dem och det finns ett substantiellt bevis för att stödja hennes inställning men inte i din Electra-komplexa rant om din mamma Angela Levin - det uppmanar i min mening den uppenbara frågan. Om du antagligen kan bli traumatiserad av dina moders upplevelser, varför skulle inte Harry på samma sätt bli traumatiserad av hans förfärliga, inklusive hans mammas mord och sedan efteråt från en så öm ålder tvingas existera i en av världens mest dysfunktionella familjer; den så kallade brittiska kungafamiljen? Varför du fantasist Angela Levin och inte realisten Prins Harry?

Jag känner inte till någon av mina genomsnittliga utvidgade afro-karibiska släktingar, nära vänner eller medarbetare, och inte bland min tyska motsvarighet, som till stor del är vita, som har haft så många skilsmässor inom sina familjära rang som den brittiska kungafamiljen har. Men inom denna påstådda kungafamilj är det en vanlig händelse snarare än ett undantag! Och det pågår också, eftersom huvudklanskvinnan, den 93 år gamla nonagenarian Elizabeths brorson liksom hennes barnbarn båda får sina egna skilsmässor. Ändå ett sjukt Storbritannien, och med hänsyn till Andrews egna ohyggliga problem som Elizabeth och Co såväl som den brittiska MSM medvetet ignorerar i hopp om att de försvinner, medan det inte finns något skrik från de manipulerade plebeiska massorna, men samtidigt allt ni dementa kuddar, som privilegierade narkomaner på en hög, vattnar lätt in i Meghan Markle vars enda "brottslighet" är att hon är svart och som den självständiga kvinnan hon är och med självförtroende som surrar från alla porer, är hon inte beredd eller är hon villig heller att ta emot din virulent rasist och i ett uppenbart tillstånd av förnekande, rasistisk skit! Vilket i dina vridna, vita sinnen gör Meghan Markle till en Uppity Nigger och en arg svart kvinna! Tja bra för henne, säger jag!

Förutom från födseln och i hela mitt afro-Karibiska land och särskilt mina barbaradiska uppväxt och uppväxt, infördes det i mig att respekt är en dyrbar dygd och följaktligen också är något som måste tjänas. Och det är en etisk filosofi som jag fortfarande lägger stort värde på och alltid kommer att göra. Så låt mig ställa denna enkla fråga till dig. Om Elizabeth och hennes parti istället för att vara de uppenbara privilegierade och berättigade paragonerna som de uttryckligen ser sig själva som snarare än de villfarliga, föråldrade och dysfunktionella pratsna som de till stor del är, var istället i den senare kapaciteten grannar till dig som bor på en rådgård eller till och med i ditt genomsnittliga förortsdistrikt och uppträdde som de för närvarande gör och har varit under en betydande tid nu, skulle du, i all ärlighet om du inte var som dem, skydda deras avvisande beteende? Och om det är helt okej för Meghan Markle att blottlöst och orättvist utsättas för pressens bländning, varför är det en regel för henne och en annan för Andrew? Andra än vem han faktiskt är och hans ganska privilegierade status som han för länge sedan skulle ha ifrågasatts av polisen antingen i Storbritannien eller utlämnats till USA, eftersom anklagelserna mot honom är mycket allvarliga! Ändå finns ingen sådan privilegierad behandling av Julian Assange vars brott var att avslöja de många och monströsa krigsförbrytande aktiviteterna av vita västerländska politiker och deras företagsinvånare som gör stora summor pengar på den barbariska slakten av befolkningen i södra världen!

Återvända till den aktuella frågan om respekt som jag tog upp tidigare, du Angela Levin och gilla Annabel Croft och dessa sjukliga överflöd av kungliga och kungliga som prats från så kallade biografer som dig själv till kommentatorer och resten av dem och på vem ironi i din användning av ordet "kunglig" är helt och överraskande för mig förlorat och särskilt med tanke på din förkärlek för att attackera Meghan Markle för att säga vad någon intelligent person vet att den brittiska monarken eller dess regering har inget monopol över det ordet eller någon jurisdiktion över det antingen i förhållande till dess allmänna användning och särskilt så utomlands och bort från Storbritannien. Även om så många av er vill ha Meghan avlägsnad av henne, för mig, värdelös kunglig titel av denna patetiska 93 år gamla nonagenarian glömmer av att det verkar som om det är det 21: a århundradet och inte någon avlägsen medeltida era som hon uppenbarligen glatt ensconced i! Och helt uppriktigt vem andra än liknande föråldrade kuddar, lustigt sykofantiska och absurdt inurerade sociala klättringtoppar bryr sig om en fikon om dessa värdelösa och meningslösa gonger under detta århundrade?

Nu som en engelskspecialist själv som har undervisat och föreläsat på engelska på alla tänkbara nivåer föreslår jag opapologetiskt att du tänker gå igenom den verkliga betydelsen av ordet royal, och när du objektivt har gjort så att ditt parti både på allvar och förnuft fråga om denna 93-åriga kvinna som du slaver över och i den position som hon är baserad enbart på ett föråldrat begrepp och en helt falsk förutsättning för gudomlig ärftlig status har någon annan rätt eller behörighet än den hon förutsätter att hon måste göra vad hon börjar med och dessutom att inte bara hävda sitt subjektiva och dumt rådade monopol på ordet kunglig, samtidigt som det är ganska farligt att förbjuda andra människor som hon personligen inte avstår från att använda det ordentligt om de väljer att göra det. Det är fullständig galenskap och rankar dumhet både från hennes sida och av hennes smutsiga rådgivare och sykofantiska beundrare! Och enligt min mening främst av en idiotisk och skadlig uppfattning om en känsla av överlägsen rättighet från Elizabeths sida och de som hon uppenbarligen föredrar!

I huvudsak har denna kungliga furore mycket att göra med den självrättfärdiga och arroganta uppfattningen och dess tillhörande tro att respektlöshet visas för Elizabeth av, av alla människor, en svart kvinna, Meghan Markle; och hur vågar denna ingen, uppity Nigger kränka vår gudomliga instiftade till sitt kontor, moraliskt oklanderligt - ganska löjligt den uppfattningen - och naturligtvis outmanliga monark? Tja, här är mitt tag på den! Ingen människa är ofelbar! Och eftersom jag aldrig har köpt in denna kvinnas gudomliga rättigheter, oövervinnbarhet eller ofelbarhet och aldrig kommer att till skillnad från de flesta av mina brittiska brittiska som enligt min åsikt utan tvekan tror att dessa och andra riskabla egenskaper är det enda bevarandet av ärftliga brittiska monarker och nuvarande tiden Elizabeth Moutbatten-Windsor. Tänk väl vad du vill! Det är uppenbart ditt förbehåll. försök bara inte diktera för mig att det är en uppfattning jag ska dela, än mindre en som jag måste godkänna!

Dessutom strider det mot allt jag verkligen tror och alltid har agerat i enlighet med. Den respekten MÅSTE nämligen uppnås och därför beviljas, och när den tjänas på rätt sätt av den berörda personen eller de berörda personerna, anbudsförs inte automatiskt bara för att någon eller deras överflöd av paddor tycker att det bör ges till den som de beslutar att det måste! Och det är självklart för mig att Meghan Markle, som inte själv är en sycophant, tänker på samma sätt som jag. Inte minst för att hon som en svart kvinna i den vita världen av hårda slag, skadlig rasism och det brådskande med den dagliga överlevnaden som alla samvetsgranna svarta känner till, vet hon instinktivt vad som är verkligt och vad som är falskt; vad som verkligen måste göras; och vad måste ignoreras och undvikas! Och inte automatiskt förvänta sig eller arrogant prenumerera på det felaktiga antagandet, som Elizabeth Mountbatten-Windsor och de flesta av hennes parti medvetet gör, och under hela deras patetiska liv alltid har gjort, att deras privilegierade födelse och efterföljande närvaro i denna värld automatiskt, som med rätt, berättigas berättigad och på samma sätt garantera dem en känsla av rätt till vad de begär eller kräver. Ett sjukt utsiktslyd upprepade av deras många förälskade socialt klättrande äktenskapsbrott och konstiga sykofanter som du Angela Levin och Annabel Croft!

Det verkliga problemet och vad som står för mycket av dysfunktionaliteten i Elizabeths familj är att hon och hennes man Philip aldrig har varit riktiga föräldrar - och jag vill inte höra all skiten om hennes uppgifter och resten av det. Detta var en kvinna som hade rådgivare, sykofanter och all personal att göra henne varje bud, inklusive att torka av hennes baksida när hon gick till loo. Något som fortfarande pågår! Och vilka uppgifter? Hon är en ärftlig och konstitutionell monark, för guds skull; inte premiärministern eller någon vald tjänsteman som en parlamentsledamot som åtminstone måste låtsas att de gör något för sina valmän om de vill bli omvald. Så hennes jobb är och var alltid säkert!

Dessutom klippa band, chatta med statsministeren en gång i veckan om vad han gör och skakar hand med offentliga personer; statschefer i andra länder; men sällan de av hennes horder av otvättade plebeiska undersåtar, som hon uppfattar dem som och de i gengäld skrämmande älskar att skaffa sig själva i förhållande till henne för den relevanta fotomöjligheten, skakar hand med, och gör helt säker på att hon bär de här löjliga handskarna - så föråldrad - att alltid stoppa hennes värdefulla händer från att komma in i kött på fysisk kontakt med kött med de uppfattade underlägsna slag som hon är nedåtriktat skyldig att skaka hand med, är knappast något som jag bedömer. Och när det gäller henne att ge relevanta råd, att vara opartisk och också apolitisk och agera förnuftigt när det faktiskt är viktigt, vilken mängd svamp är det! Titta på den massiva "bommaren" - om du är dum nog att tro att det var, vilket jag inte gör - gjorde hon påstått när hon som en surreptitös Brexiteer med avsikt tillät Boris Keymal / Johnson att ganska olagligt parlament. Ett beslut som Högsta domstolen rungande omvänt! Ändå blev hon inte sanktionerad för det, som alla andra statschefer som var ordentligt ansvariga gentemot sina medborgare - men då briterna egentligen inte är medborgare utan undersåtar - skulle säkert ha varit. Rampant sycophancy därför och den mest odious och djupt förankrade obsequiousness på arbete av den brittiska parlamentet och den brittiska allmänheten i allmänhet, eller vad?

Svårigheten som alla vanliga förnuftiga och intelligenta personer lätt kommer att se, men Windsors och andra privilegierade vita eliter inte skulle vara, är att de i grund och botten är desamma när det vanligtvis handlar om att få barn och förmodligen uppfostra dem. Eftersom de faktiskt har barn främst för att hålla "Firm", när det gäller de kungliga, eller familjenamnet när det gäller resten av dessa människor som går. Inte annorlunda, väsentligen från varandra, när de en gång dessa brats av dem effektivt har lossats från mottagarmoderna som bar dem, överlämnas de sedan till barnflickor och vid den mycket snabbaste möjligheten packade till internatskolor så att deras , grundläggande okänt för dem biologiska föräldrar har inte den "tunga" uppgiften eller ansvaret att vara riktiga och verkligen kärleksfulla föräldrar för dem; något som händer naturligtvis i normala familjer. Och ärligt talat, om du vill ha min ärliga åsikt, var Elizabeth och Phillip inte annorlunda! Och det bästa sättet att ha en dysfunktionell familj är att de som är överst i den är markant dysfunktionella själva. Och du personligen borde känna till denna Angela Levin om dina skräckhistorier om din mamma har någon trovärdighet alls om dem och vad som mer är att tro rationellt! Vilket jag säger det otydligt gör jag inte; ärke-fantasist, i läget av Carl Beech som för närvarande avtjänar 18 år i fängelse för sina odiska fantasier, att du uppenbarligen är Angela Levin!

Så varför är det då, Angela Levin, helt okej för dig vid 3 års ålder - den ålder du gav för dig själv och är vetenskapligt erkänd som Electra-komplexa kick-in-poäng - och vilken mängd falskt skitsnack och otydlig skit du pressade in den fullständigt självtjänande och patetiska Daily Mail-artikeln om din nu döda mamma - att faktiskt vilja och även fysiskt såväl som psykologiskt bryta ut ur och från ditt föräldrahem på grund av den påstådda oacceptabla situationen som du mentalt utsattes för och tvingas leva i och dessutom förvänta sig också att intelligenta och förnuftiga personer både på ett effektivt sätt ska empatisera och sympatisera med er, men när det gäller Prince Harry så är det inte!

Tänk på att Harry vars trauma då och som fortfarande kvarstår som jag ärligt tror tror det gör för jag är en kvalificerad psykiatrisk sjuksköterska som regelbundet hanterar människor i sådana situationer och du är inte Angela Levin, och det länge innan Jag vågade mig till andra värdefulla och inledde frivilligt konstruktiva yrkeskarriärer: Royal Air Force, Inland Revenue, Journalism, Marriage Guidance Counselling och annat intensivt rådgivande arbete; Ungdomsledarskap och idrottsutbildning, särskilt på Wolverhampton och Bilston Athletic stadion när den senare var lite mer än ett förfallet uthus med en rudimentär bana - gå och fråga Tessa Sanderson om du vill kontrollera den här - och alla av dem jobb specifikt utformade av mig och entusiastiskt engagerad i att bättre förstå människor, hur deras sinnen fungerade och därför bättre kunna hjälpa dem.

Och allt detta motiverade från mina Grammar School-dagar i Barbados där jag hade en exceptionellt lysande formativ utbildning som då och fortfarande är helt gratis i hela mitt förfädernas hemland från dagskurs till universitetsnivå, och där alla aspekter av undervisning och deras lärande erfarenheter för både elever och studenter är massivt överlägsna vad som fortfarande råder i Storbritannien; och särskilt för svarta brittiska barn i Storbritannien är rutinmässigt mest skrämmande utsatta för vita lärare / föreläsare och administratörer som har ingripit stereotypa fördomar och tydligt rasande rasism!

Tack och lov är det väl förankrat i Barbados-lagen att varje barn och vuxen i Barbadianska förfäder oavsett var de föddes kan fritt utbildas i Barbados om de väljer att göra det och när som helst de kommer in i utbildningssystemet där och det kommer kostar dem ingenting! Och många brittiska Barbadians har i flera år nu skickat sina avkom till Barbados för att bli ordentligt utbildade i värmen i en vänlig och välkomnande utbildningsmiljö bland nära släktingar och vänner, och långt borta från den skadliga fientliga Storbritannien. Så jag är inte unik i det avseendet! Och många amerikansk-Barbadianer gör också samma sak!

Så på lämpligt sätt fått dessa nödvändiga värdefulla, mycket värdefulla och imponerande färdigheter och erfarenheter i Barbados blev jag som planerat en dedikerad akademiker som undervisade och föreläsade inte bara i Storbritannien utan särskilt i Tyskland, Skandinavien och Barbados när jag blev förbannad med dummen av det brittiska så kallade utbildningssystemet och ville inte vara någon del av det annat än i frivillig kapacitet, eftersom jag fortfarande gör av min egen vilja, ställer in, organiserar och är positivt och progressivt instrumental i mycket konstruktivt undervisningsprojekt för att hjälpa dem som hade en blodig fruktansvärd upplevelse i Storbritanniens dåliga utbildningssystem och nu ville förbättra sina livs chanser. Och det fungerar ganska bra eftersom jag alltid med säkerhet visste att det skulle! Men när det gäller något officiellt slags officiellt utbildningsarbete i det specifika eller andra hänseendet, är Storbritannien tidigare historia såvitt jag är bekymrad. Och varför inte?

Har lyckats öva mina färdigheter i de regioner och länder som jag nämnde tidigare; som alla har exceptionellt enastående utbildningssystem som är mycket överlägsna de fullständigt dumda ena i Storbritannien, och varför det var i full avsky jag slutade Storbritannien, eftersom jag inte ville vara en del av något jag grundligt avskydde och som är exemplifierat av prats som du Angela Levin, det står också för varför jag inte har ångrat i det minsta om mina handlingar. Och dessutom har jag en mycket bredare och en mycket mer värdefull upplevelse av livet i allmänhet än du någonsin kommer eller realistiskt kunde hoppas få Angela Levin; och de personliga belöningarna som jag har uppnått var alla genom att förtjänar! för jag ville alltid vara och blev därefter en framgångsrik akademiker, som inte bara undervisade och föreläsade i Storbritannien utan särskilt Tyskland, Skandinavien och Barbados; som alla har exceptionellt enastående utbildningssystem som är mycket överlägsna den fullständigt dumma en av Storbritannien, och varför det var i full avsky jag slutade Storbritannien eftersom jag inte ville vara någon del av något jag grundligt avskydde och som exemplifieras av prats som dig Angela Levin! Och dessutom har jag en mycket bredare och mer värdefull upplevelse av livet i allmänhet än du någonsin kommer eller skulle kunna realistiskt hoppas få Angela Levin; och de belöningar som jag har uppnått som ett resultat var alla tydligt av meriter! Och dessutom har jag aldrig varit eller är jag troligtvis en krona, en förespråkare eller en angelägen mottagare av nepotism, eller för den delen en avicionada av alla personliga och ekonomiska fördelar som härleds från användningen av den ordspråkiga gjutsoffan!

Man kan inte ha något mer dramatiskt framhävt globalt och själförstörande för en pojke i Harrys ålder då som när Princes Diana, hans älskade mamma, förlorades tragiskt och mordiskt för honom, men du tror att hans upplevelser måste vara avskräckt och kavallerierad eller , i bästa fall, sjukt nedtonat av dig, av alla människor Angela Levin, som i din fantasi från CARL BEECH-typ Daily Mail av den 23 februari 2020 skrev du asininely: "Vad i all värld har hänt med den gamla Harry?" Ironi förlorade helt Angela Levin när du sedan på ett kompakt sätt fortsätter att identifiera dig själv med Daily Mails fullständiga välsignelse som en "kunglig" biograf. Allt detta bland din grundligt meningslösa, Yid och djupt inbäddade rasistiska trope rädsla för att ”Meghan (Markle) har lagt en skiva is i hans (Harrys) hjärta. Och uppmanar mig att fråga dig Angela Levin, som satte den där isen i ditt eget hjärta mot ditt skräp, av dig, mor - DADDY? Frågar bara!

För alla vaksamma människor visar det vilken svår, självbetjävande, vriden och rasistisk tik du är Angela Levin! Kan inte säga att jag är förvånad! För snarare än att konstruktivt se Meghan Markle som ömsesidigt med Harry påbörjat ett räddningsuppdrag för att frigöra honom från den mycket outhärdliga livsstilen som inåt lidit alla dessa år av honom, men i markant kontrast, du, hjälpt och abtett av Daily Mail, ganska oärligt och skadligt i din självmedlidande Electra-komplexa läge som är patetiskt uppsatt för att utnyttja, du verkar dessutom föredra hund-visslingstil att piska upp och också befästa din egen sjuka och vridna rasism mot den svarta kvinnan som Harry, av hans eget fria val, gifte sig med i din förankrade rasism är Angela Levin enbart skylden för alla tvinnade antaganden som du nu inte bara har av Harry själv utan hans äktenskapliga och kärleksfulla förhållande med sin fru Meghan! Ett positivt landmärke för en gång i Harrys oroliga liv men något som helt klart inte är bra för purblind cunts som du Angela Levin! Och för att riva dig meningslös och sykofantisk uppfattning om att Harry främst uppmuntras av Meghan har förolämpat den 93 år gamla nonagenarian som driver den dysfunktionella klanen som han var så olycklig med i är den mest respekterade kvinnan i världen; vem av? Andra Yids och sycophants över hela Storbritannien gillar er själva? Rasister över den västra världen och deras användbara idioter som Priti Patel och Sajid Javid?

Du kan kanske tillmötesgående och också övertygande upplysa oss Angela Levin om vem dessa överflöd av globala personer är, för jag skulle verkligen vilja veta; samt etablera grunden för dina tvivelaktiga påståenden utan att du tillhandahåller några väsentliga eller oåterkalleliga bevis för att säkerhetskopiera dina falska uttalanden! Men skrattande hyperbole var alltid en förkärlek för dig Yids som särskilt är på rekord för att säga: "Berätta en lögn och upprepa den ofta tillräckligt och det finns säkert en överflöd av idioter som så småningom kommer att tro dig!" Ledsen att göra dig besviken Angela Levin men jag är ingen idiot! Inte heller är jag så lätt att ta in av individer som jag känner för att vara främsta idiot!

Och vad det verkligen lägger sig på med ditt parti repetitivt och ganska tråkigt att ha din gräva hos Harry är att du inte kunde tåla uppfattningen att Harry allvarligt engagerade sig romantiskt med en svart kvinna och ännu mindre verkligheten att han skulle gifta sig henne som han gjorde! Och alla dina rasistiska troper om honom och Meghan harkar tillbaka till när du uppfattade Harry för att vara förkroppsligandet av den typiska privilegierade vita mannen. Och i ditt specifika fall Angela Levin symbolen på den klassiska Stockholms syndromkvinnan som arbetar som du gör för en dräkt som Daily Mail med dess nazistik, kan det verkligen vara prins Harry som tidigare och länge innan han någonsin träffade Meghan Markle gillade att klä sig i nazistiska uniformer, själva emblazonerade med Swastikas, och som sedan tilltalande vädjade till dig som Angela Levin, kunde ge upp det för en biracial, afroamerikansk kvinna? Det gjorde han väl! Och det kallas att växa upp! Men vad säger det om dig Angela Levin? Förutom att du är en avvisande, narsissistisk, elektrokomplex fantasist, är du definitivt också en jävla rasistisk sjukdom Angela Levin!

Det är löjligt att säga med osäker säkerhet och sedan på ett kategoriskt och vittlöst sätt hävda att hela den brittiska kungafamiljen inte är rasistisk, men även om några av sina medlemmar kanske inte är att erkännande av sig självt inte förlorar dem alla; inte heller bör det! En situation som inte skiljer sig från en situation där familjemedlemmar rutinmässigt uppförs i en ganska obekväm och i allmänhet ohygienisk miljö, men det är löjligt förväntat och idiotiskt sagt av dem att de alla är respektive symbolen för ultra-renlighet och personlig hygien. En bekräftelse som inte har någon logisk mening, eller hur?

En sak är emellertid i allt detta och helt oåterkalleligt att den brittiska monarkin som sina europeiska motsvarigheter är endemiskt och medvetet rasistisk! För vad annat kan man med förnuft kalla ett djupt förankrat ärftligt system där exklusivt endast människor från samma ras oavbrutet kan och otvetydigt förväntas vara oändligt kvalificerade, även inom ett multikulturellt samhälle, för den ärftliga, monarkiska positionen som statschef som märkbart gäller i Storbritannien? Och där den medvetna och i förväg planerade födelseprocessen och ingenting annat verkligen utgör och bekräftar utan tvekan att individens så kallade behörighet att vara vår monark!

Realistiskt är en statschef tänkt att representera den respektive nationen och dess folk samt symbolisera dess kultur och värderingar. Följaktligen i ett mångfaldigt multietniskt land som Förenade kungariket är det säkert fel att automatiskt förneka denna ärade och vördade roll som stat till alla utom vita. Och oavsett hur försvararna för den brittiska monarkin snurrar, eller försöker, deras berättelse, slipper det inte att det brittiska faktumet att den brittiska statschefens ställning är öppen uteslutande för Mountbatten-Windsor-familjen och deras ättlingar. Och detta i kommande generationer! Ändå väcker otroligt denna skrämmande situation ingen allmän upprörelse. Inte ens från de till vänster; och ännu mer sjukligt så uttalade antirasister! Den allmänna brittiska befolkningen är då dess konstituerande medlemmar Tory, Labour, Lib-Dems eller apolitiska som inte ser någon anledning till oro i Storbritannien som har en ärftlig enstaka statschef. Och anser helt avskyvärt ur deras perspektiv att det inte behövs någon reform!

Ett tillstånd som uppenbarligen uppenbarar den verkliga situationen i Storbritannien och hur klassritad och förvarad tradition; intensivt inbyggt privilegium; och avskyvärd efterföljande begåvning har fortfarande ett kvävehåll på den brittiska psyken, kopplat tydligt i det 21: a århundradet med ett sjukt harking tillbaka till de förmodade härligheterna i ett nu neddraget brittiskt imperium som i sig var epitomiserad av den brittiska monarkin. En situation centrerade på antagandet att även den mest okunniga, dumma, upplösa vita Mountbatten-Windsor har oändligtvis mer rätt att vara statschef i Storbritannien som den bäst informerade, intellektuellt lysande, smartaste och mest etiska svarta briten!

Uppgraderade antaganden som djupt hålls av institutionaliserade rasistiska offentliga organ som de brittiska polisstyrkorna, och framför allt Met-polisen, med fördömd fördömd av Macpherson-rapporten som sådan. Och som medan offentligt och på samma sätt, för ingenting har förändrats vid Met sedan Macpherson, till trumslaget av högra trasor som Daily Mail, Sun och Express som hävdar att det, Metropolitan Police, inte har varken pengar eller resurserna för att skydda den Nigger Meghan Markle gift med uppfattad av den skurk prins Harry Windsor, samma Metropolitan Police kan inte desto mindre lätt komma med miljoner pund sterling för att fortsätta sin sökning efter Madeleine McCann. Detta trots att alla med ett modik av sunt förnuft eller en fungerande hjärna i huvudet vet väl att Madeline McCann kategoriskt är DÖD, när hennes död inträffade; och som utan tvekan är ansvarig för sitt mord. Men om du är vit, passar ditt ansikte eller har du rätt anslutningar är denna typ av avskyvärda skit i linje med Metropolitan Police's kurs!

Och hur många andra brittiska barn har ärligt försvunnit och deras jävla jävlar har inte brytt sig åt vad som hände med dem? Men precis som Stephen Lawrence är Meghan Markle ett bekvämt rasistiskt mål för Met! Och hur ironiskt också det i multietniska London att Metropolitan Police har jurisdiktion för det utan tvivel hävdar att Metropolitan Police under de kommande överskådliga 200 åren eller så fortfarande kommer att vara det överväldigande dominerande organet det är idag; eftersom den inte kan fylla ens den lagligt utsedda svarta kvoten med poliser. Gör vad du kommer att göra av det! Guddamen institutionaliserade rasister!

Slutligen kommer jag att avsluta med en relevant anmärkning av Dr. Shola Mos-Shogbamimu:”Det är inte svarta och etniska minoriteters uppgift att utbilda vita människor om rasism som föreställs av vita människor. Vita människor behöver utbilda sig till rasism. ”

No comments:

Post a Comment