Translate

Friday 21 February 2020

Vi er hvite: langt overlegen alle Niggers og naturlig ufeilbarlige!


Av Stanley Collymore

Noen trenger å videreføre de dysfunksjonelle tradisjonene til den britiske kongefamilien, ettersom det har tatt generasjoner å komme til dette punktet. Og med din kløktige og motbydelige Andrew gjør sitt beste for å bistå i den forbindelse med sine påståtte unormale seksuelle tilbøyeligheter; en effete og vapid Kate Middleton, på samme måte, som lojalt forventet av henne, ganske intenst i typisk Transatlantic Slavery Trade-plantasje hvit kvinne ensconced mote, flittig oppdratt og nøye advarte til ikke å nevne, langt mindre spørsmål om hva mannen hennes, passende valgt for henne og utnyttet sin privilegerte hvite stilling, ble seksuelt tvangsmessig og, oftere enn ikke, kriminelt å hengi seg til. Oppgaver som pålitelig pågår!

Det viser seg, som det skjer, den som Kate 's mor, Caroline, trukket for henne, er en arving til den britiske tronen med den liknende påståtte bed-hoppende forkjærligheten som alle hans egne kongelige forgjengerne; selv om det uten tvil er å si at Kate's fangede ektemann William, kjedelig som oppvask eller ser på tørking av maling, angivelig bruker de samme forankrede privilegerte hvite manns forestillinger om å gjøre nøyaktig de samme tingene!

Alt dette, som tidligere var situasjonen og fremdeles er i det 21. århundre opportunistisk og pretensiøst ivrig støttet og støttet fullt ut gjennom det giftige og rasistiske nettverket som permanent eksisterer, og som i seg selv hovedsakelig er basert på voldsom nepotisme, queerisme og dykeisme sammenflettet med sykeliggjøring pedofili disposisjoner. Aspekter av en faktisk utslettet livsstil som tidligere og fremdeles uforanderlig i dag i det 21. århundre gjennomsyret de kongelige palassene, boligene og nært tilknyttede regjeringsdepartementene og deres avdelinger, som hjemmekontoret, på alle tenkelige måter!

Kongelige hovmestere og rådgivere de kaller seg selv og pompøst liker å være både offentlige så vel som private referert til, når de i virkeligheten faktisk er utryddende, ondskapsfulle, selvrettferdige, uintelligente og sykofantiske puter hvis spesialitet er å kysse “eliteser”. når de ikke har egne ræva, det vil si, knullet av de samme personene.

Venner heller åpenbart av høyreorienterte, fascistiske, nazistiske og klassefikserte, mainstream mediebaroner; deres ansattes og toadying minions; og på samme måte elsket av det lave liv og tydelig cerebralt utfordret, klassebesittede plebeiere som hadde Winston Churchill hatt sin eugenikistiske måte, ville helt sikkert aldri blitt unnfanget, enda mindre født. Siden besteforeldrene og til og med foreldrene deres: de hvite britiske Untermenschen-emnene i Winston Churchills veldig gjennomgripende og obligatoriske steriliseringsprogram, ville de mest hissige og vellykkede av ham garantert at det nevnte partiet aldri kunne ha blitt unnfanget eller faktisk båret barn. Og følgelig ville disse giftige, hvite lavløftene som i Storbritannia i dag dessverre florerer absolutt ikke nå!

22. september 2018 giftet Ivar Mountbatten seg med sin mannlige partner James Coyle av samme kjønn. Hans kone Penelope, som han tidligere hadde skilt, ga ham bort ved vielsen. Som par har Ivar og Penny tre døtre: Ella, Louise og Alexandra. Interessant i alt dette er Ivar Mountbatten relatert til Elizabeth Mountbatten-Windsor, Storbritannias monark, samt ektemannen Philip.

Elizabeth Mountbatten-Windsor er også den sekulære sjefen for den offisielle engelske kirken, som ble opprettet etter at Henry VIII skar den engelske romersk-katolske kirken fra Roma, og på sin side etablerte på sin plass det som har blitt Englands kirke. Gjør det fordi den daværende paven i Roma nektet å sanksjonere den morderiske disponeringen av Henrys forrige koner, slik at han, Henry VIII, igjen kunne få benet over et annet stykke crumpet som han fant, ønsket å gifte seg og igjen gjøre denne til sin dronning.

Ingenting er derfor unikt i skandale forhold når det gjelder den britiske kongefamilien. Edward II var en erfaren homoseksuell og hadde to kjente elskere: Piers Gaveston og Hugh Despenser som han overdådige titler og gaver av land på hhv. Forresten, Edward var bare 11 år gammel da hans aller første homoseksuelle affære begynte, en alder, som til og med i den epoken løftet flere øyenbryn. James VI fra Skottland, også kjent som James I fra England, var også en Queer med flere mannlige elskere. Men blant den britiske kongefamilien var seksuell avvik ikke bare begrenset til dens konger eller mannlige medlemmer. Dronning Anne var en erfaren lesbisk med en rekke intense Dyke-forhold, selv om hun utrolig nok i prosessen også hadde flere spontanaborter! Åpenbart fra heterofile forhold!

Andrew Mountbatten-Windsors påståtte seksuelle problemer som selektivt og beskjedent er blitt rapportert i den britiske MSM, samt William's påståtte senghopping, også behandlet med barnehansker, og med William selv hjulpet og støttet av palassrådgivere som truer med å saksøke alle som trekker Vær oppmerksom på dette - vær min gjest William, gå inn og saksøke meg - og disse samme rådgiverne: svake, moroniske, klassefikserte og etterfølgende puter, alt sammen kvalmende, selektivt og hyklersk avspenn på denne saken av ekte offentlig interesse. Ikke i det minste overraskende, siden de aller fleste av dem har sin egen giftige og frastøtende livsstil i Queer, Dyke og Pedophilia, som de kan skjule fra offentlig blikk, og det vil gjøre at den mest stinkende kloakken i markant sammenligning virker som et skjønnhetsspa!

Likevel er dette de samme avskyelige og rasistiske pokkene som uberettiget og patetisk ganske helliggjort, og med tanke på hvilken latterlig avskum de faktisk er, som overraskende med deres dypt inngrodde hvite overordnede forestillinger og rasistiske vrangforestillinger stilte sin "sterke" avsky og direkte forakt for Meghan Markle, med full støtte fra mannen Harry, laste opp til Instagram-siden deres en perfekt uskyldig og morsom video som Meghan lagde med Black UK Editor for Vogue Magazine, Edward Ennniful og noen av Vogs ansatte i bakrommet da Meghan gjest redigerte det bladet, som var en massiv suksess!

For ifølge disse sykofantiske, nepotistiske, sjofile og seksuelt depraverte palassputer som tidligere hadde blokkert den samme videoen fra å vises når de kunne, da både Meghan og Harry da bodde i Storbritannia, men ikke kunne nå fordi de ikke er det, Meghans video de hevder er “cringe-worthy” og en grov forlegenhet for dronningen og den britiske kongefamilien som åpenbart inkluderer Andrew og William. Et giftig tema som Daily Mail, andre høyrevridde filler og deres mengde manipulerte plebeiske dimwits lett grep om til det som har blitt vanlig for dem nå som deres krigførende, vitrioliske og den grundig asinine utspilling av Meghan Markle for å være svart og ha i deres syke sinn er det dristighet å gifte seg med Harry, et medlem av den "helt hvite" - ikke noe imot rasedNA til dronning Charlotte, den udiskutabelt elskede kone til George III, begge de direkte forfedrene til den 93 år gamle nonagenarian Elizabeth, nå monark av Storbritannia selv og, selvfølgelig, prins Harry og hans og Meghan Markles sønn Archie!

Men det er ingen mangel på dumhet når man håndterer sverige som de forankrede rasister som konsekvent benekter sin rasisme og ganske lattermildt for enhver tilregnelig og rasjonell person som ganske villfarlig hevder at de er de mest imøtekommende menneskene i verden. “Drøm om suckers!”

Det plagsomme med alt dette grimsete er at denne utpreget uskyldige og joviale videoen til Meghan er den typen morsomme ting som uken på en hvilken som helst dag i uken lett kan skje ved private familieanledninger, kontorfester for å feire et ansattes forfremmelse, engasjement, fødselen av en baby osv .; og listen fortsetter! Og på ingen måte overhodet, til og med eksternt, den slags motbydelig salakiske anliggender som Damian Green og Michael Fallon, to ledende britiske statsråd i H.M Government hadde ganske rettferdig sparket for!

Men gjett hva? Disse patently syke mor-jævla involconed i Buckingham Palace, som nå er blatant og vitriol kastet Meghan hadde bugger alt å si om Damian Green og Michael Fallon, eller hvordan deres odious oppførsel flau dronningen som statsoverhode i Storbritannia og hvis regjering de var i virkeligheten fremtredende medlemmer av. Men som disse to putene Damian Green og Michael Fallon, er palassets kolleger også seksuelle overgripere og veldig erfarne perverser, så følgelig det førstnevnte gjorde var absolutt greit i sistnevntes forvirrede sinn! “Men det var synd at de måtte trekke seg!” disse palassmorene sukket. Meghan Markle er imidlertid i deres syke og rasistiske sinn en stor kvinnelig Nigger, som selvsagt for dem, ikke kjenner stedet og derfor fortjener alt hun giftig får og mye mer!

Og hva med dette også? Rupert Murdochs høyresidens Sun-fille om å rapportere positivt om hvordan Kate Middleton og William elsker å tilbringe deres juledager med familien Middleton - etter å ha gjort det kategorisk ved tre separate anledninger med sine nyfødte babyer og valgte å ikke dra til Sandringham; avgjørelser entusiastisk velkommen og til godkjennelse generelt av den britiske MSM som i markant kontrast til deres kyniske, ekle og vituperative respons til Meghan Markle og Harry tilbringer nettopp den ene julen med babysønnen Archie på den andre siden av Atlanterhavet der bestemoren hans, Doria Ragland bor i USA, i motsetning til Kates mamma Caroline som faktisk bor i Berkshire England, og så av åpenbare grunner til avstand ikke kan se hennes første og eneste barnebarn regelmessig, en sak som Caroline Middleton som ser sine egne barnebarn regelmessig ikke gjør det. Jeg må kjempe med - voldsomt og på en bevisst måte erklært at fester hjemme hos Middletons og spesielt ved juletider er "opprørske saker"! Bør man da rasjonelt trekke fra Sun-filleens bemerkning om at Kate og William så juleforhold på Sandringham for å være kjedelige som helvete, og derav deres preferanse for Middletons hjem?

Det spesielle faux pas ved solen til side, jeg er en engelsk spesialist som både har forelest i og lært engelsk på alle tenkelige offisielle, utdanningsnivåer i tillegg til å gjøre det utenomfaglige studier både i Storbritannia og i utlandet, inkludert Tyskland, Skandinavia og Barbados; alle de sistnevnte er land som er høyt rangerte av UNESCO og hvis egne utdanningsstandarder massivt utmerker de som normalt hører hjemme i intellektuelt utfordret og utpreget nedslått Storbritannia, og ærlig talt har forklart hvorfor jeg frivillig slutter i Storbritannia for å sanitivt forfølge et intelligent , positiv, konstruktiv, progressiv og en ekte profesjonell undervisningskarriere utenfor Storbritannia!

Så for å si det helt ubesmittet, det jeg ikke kjenner til det engelske språket i alle dets aspekter helt ærlig, er det ikke verdt å vite om! Og er langt mer omfattende enn noen anerkjennende kunnskap, verdsettelse eller bruk av det som du rasistiske og svake prater der ute som liker ANDREW SABISKY og hans lyster kunne eller noen gang skulle forstå! Og derfor vil jeg på det sterkeste foreslå at alle dine rene, svake og rasistiske prater som på en merkbar hund plystrer og også så godt som Pavlovs hunder - at jeg er ganske sikker på at du idiotiske drittsekker ikke har peiling på hva jeg Jeg refererer til eller snakker om - svarer manipulativt på disse ondskapsfulle og konsentrerte, rasistiske angrepene på Meghan Markle ved å selv tjene MSM-baroner og deres ganske etterfølgende og moroniske minions, vennligst gå inn og sjekk den etymologiske betydningen så vel som passende bruksområder av ordet “opprørt”.

Deretter, ved å gjøre det, logisk og upartisk sammenligne og kontrast Meghan Markles handlinger sammenholdt med de av Vogue Magazines spektakulære medarbeidere som hun jobbet med da hun gjestenedigerte det bladet da hun ble satt ved siden av de individuelle aktivitetene til William og Kate “riotøst” kombinert med de fra Middleton-familien, som oppmuntrende rapportert av Sun-fille! En av de viktigste informasjonskildene når det gjelder deg frodige lavliv.

Så hvorfor blir ikke Kate og William's "opprørske" aktiviteter glatt og oppmuntrende rapportert av Solen og andre britiske høyresidfiller ingen forlegenhet overhodet for den 93 år gamle ikke-agararianske britiske monarken, Elizabeth Mountbatten-Windsor, Storbritannias overveldende hvite befolkning for den saks skyld, eller komme til det hele verden? Likevel er Meghan Markles uskyldige og joviale video liksom? Og det som er mer, er giftig beskrevet av en gjeng med ganske erfarne palass Queers, Dykes, seksuelle overgripere og inured pedophiles og perverts sammen med deres ledsagende ekvivalent i MSM som "cringe verdig" og en grov ydmykelse for dronningen, den britiske kongefamilien et al! Gi meg en pause! Er du demente kusker og kan le eller hva?

Jeg skal fortelle deg hva! Gå behandling for dine dypt inngrodde og mangefasetterte plager, jævla syke psykopater! Noe jeg vet mye om, siden jeg er en kvalifisert psykiatrisk sykepleier, blant mine andre yrkeskarrierer, og tidligere jobbet i behandlingen av mange av dine slag. Det er før en annen dyptliggende psykopat Margaret Thatcher disponerte det overveldende flertallet av slike vitale institusjoner, logisk viktig i et vanlig hvitkjørt, cesspit Storbritannia!

Både Doria Ragland og datteren Meghan som er individuelt og i fellesskap svært intelligente og velutdannede kvinner med egne universitetsgrader, er fullstendig klar over sine egne personlige opplevelser av giftet med rasisme og den sterke realiteten som følger med det. Det var det ikke før i 1995 at staten Mississippi for eksempel avskaffet slaveri, med motvillig ratifisering av den 13 endringen av den amerikanske grunnloven som ble lovlig vedtatt i 1865. Så i virkeligheten hadde enten Doria eller Meghan gått til å leve i det oppgir at de ganske lovlig kunne blitt gjort til slaver. Og dette praktisk talt ved århundreskiftet!

Så mens slaveri og rasisme i beste fall er fotnoter i revisjonistiske britiske historiebøker og sjelden om noen gang har blitt undervist på britiske skoler, høyskoler eller til og med universiteter - noe Michael Gove, den jævla sønnen til en skotsk trollop, som dumpet ham kort tid etter at hun fødte ham, som ikke kjenner henne eller sin egen biologiske far, forutsatt at moren selv gjorde det, ganske vanlig i disse dager blant britiske hvite og forklarer hvorfor eugenikist forfekter Winston Churchill i løpet av sin tid og nå Andrew Sabisky i 2020: Boris Keymal / Johnsons spesielle rådgiver, ønsker inderlig å kvitte seg med dem og som begge menn ser på som underklassen; til tross for sin egen opprinnelse, refererer Michael Gove, som har det virkelige navnet Graeme Andrew Logan, og Gove-biten kommer fra menneskene som adopterte og oppvokst ham.

Denne egoistiske praten Graeme Andrew Logan (alias Michael Gove) med sin vrangforestillede "overklasse" luft og grader som gikk rundt og fortalte alle som brydde seg om å høre på ham at hans hore til en biologisk mor var en strålende skotsk universitetsstudent som ble tvunget gjennom henne veldig viktige studier - hva var disse Graeme: prostitusjon? - motvillig å gi ham opp, når hun i virkeligheten ikke var noe slikt og hans fantasi-forestillinger om denne tøsen ikke kunne være lenger unna sannheten, ettersom hun var en latterlig skotsk slapper, likevel i hans antatte og asinine privilegerte hvite guttemodus, takket være sine adopterte foreldre, er diametralt imot enhver slags historie relatert til svarte og til og med britiske som Mary Seacole: initiativtakeren til moderne sykepleie og hvis innovative og karakteristisk unike ideer og praksis i dette verdige yrket ble avskyelig plagiert av privilegerte hvite og med tittelen Florence Nightingale som ikke hadde en jævlig original ide i hodet, eller for den saks skyld henne markant effete og mest vapide "personlighet"; men hun var hvit, hadde de rette forbindelsene, og det var alt det som gjaldt!

Likevel her har vi denne skotske moronen, uvitende om ekte britisk historie, akkurat som han er av sin helt egen biologiske, diametralt imot enhver historie om svarte som blir undervist i britiske lærerike institusjoner eller er en del av Storbritannias utdanningsplan. Og det var først etter et samstemt rop i forhold til hans rasistiske agenda at Graeme Andrew Logan - og jeg foretrekker å kalle en sullied gris av hva det faktisk er og det er hans virkelige navn - Storbritannias regiminister for såkalt utdanning ble tvunget til tilbake ned.

Ikke overraskende er denne verdsatte moren Graeme Andrew Logan gift med en like imbecilic og rasistisk prat Sarah Vine, som sykelig spilte på sitt elskede ord “Nigger”, skisserte overfor sin Daily Mail og like rasistiske tilhengere at Harrys engasjement til Meghan Markle forlot henne med avgjort ” niggling ”tvil om Harry og Meghans forhold. En syk og veldig vrien parodi av Sarah Vine på ordet “Nigger”. Men som jeg vil avsløre i en artikkel jeg skriver om Sarah Vine, er hun fin å snakke. Siden hun har klart å dekke så langt mye om sine personlige og avskyelige "familiære" forhold og mye mer. Men som de sier at sannheten til slutt vil komme ut, og i din absolutt syke og demente kronglete sak Sarah vil jeg sørge for at den gjør det! Og det er et klart løfte. Så nyt turen, din avskyelige tispe!

Videre har Meghan og hennes mamma begge ganske uavhengig måttet jobbe for sitt eget liv og gjøre det på bakgrunn av de grove rasistiske ulempene som institusjonalisert rasisme og diskriminerende praksis rutinemessig pålegger svarte og andre farger i USA og naturlig nok land som Storbritannia og Australia. Oxford History of USA viser at mellom 250 og 400 svarte ble lynsjet hvert år mellom 1890 og 1899 alene i USA; og lynsjing ble iherdig gjennomført langt inn i det 20. århundre.

Og i mitt forfedres hjemland Barbados der den transatlantiske slavehandelen startet og et land som gjennom hele 1900-tallet og helt inn i det 21. århundre har det største antallet levende hundreåringer, alle av dem fremdeles aktive og kompositoriske, i verden, mange individer som meg selv, hvis biologiske besteforeldre - i Barbados vet vi grunnleggende hvem våre virkelige biologiske familier er i motsetning til mange av disse privilegerte hvite pilokkene i Storbritannia som enten er jævla fødte eller ellers er produktene fra gjøk - kjente personlig og hadde de samme nære forhold til sine egne besteforeldre som de gjør med oss, med den viktigste og sterke forskjellen at deres besteforeldre ble født i britisk drev slaveri og faktisk var da slaver til Act of Emancipation trådte i kraft effektivt og flere år etter at den ble vedtatt i lov i British House av Commons. En mekanisme som ikke i vesentlig grad skal ivareta slavenes velferd, men utelukkende det og de økonomiske interessene til det hvite plantokratiet og slaveeierne; i frykt for at hvis slavene "frigjort" positivt, ville alle nede i byen, nekte arbeidskraften deres og la disse vemmelige, men privilegerte hvite være i skrøpet!

Husk at plantokratiet og slaveeierne ble enormt kompensert økonomisk sett som i dagens penger ville utgjøre flere milliarder pund sterling, mens det samtidig ikke ble betalt en eneste krone i kompensasjon til de til slutt “frigjorte” slavene som fortsatt hadde å arbeide i de samme slaveforholdene i oppover 8 år etter at de teknisk skulle antas å være frigjorte personer. Et mest barbarisk stratagem av britene for å muliggjøre den liknende sykdomsmekanismen for kolonialisme; som det var. Ingen kompensasjon da for de frigjorte slavene og ingen absolutt for deres etterkommere.

Men mest ironisk og sadistisk også - men hei de var britiske og er det fortsatt, er det ikke? - etterkommerne til disse slaveeierne og privilegerte medlemmene av plantokratiet som under slaveri systematisk hadde misbrukt vår svarte rase, voldtok rutinemessig våre kvinner, jenter og mindreårige barn og bare fortsatte som vanlig under kolonialismen, barbarisk injiserte i sin sadisme deres hvite hann Y kromosom i vårt kollektive, svarte DNA-system og som hver eneste afro-karibiske person frem til i dag fremdeles bærer - ble på samme måte belønnet økonomisk. Hvorfor det? Fordi det ble gjort lovlig fra begynnelsen av at deres etterkommere etter døden av slavefedrene var lovlig berettiget til å fortsette å motta disse enorme summen av penger for "tapet" av forfedrenes "chattels" eller eiendom, som mine svarte forfedre og de av andre svarte ble ansett å være.

Følgelig fikk privilegerte moroner som David Cameron, den tidligere Storbritannias statsminister og også hans kone Samantha, i sin egen individuelle rettighet som etterkommere av slaver som eiere forfedre i Karibia, og fortsatt gjør millioner av pund sterling som et resultat av det forferdelige tap av sine forfedre "chattels". Likevel er den samme David Cameron diametralt imot at de faktiske etterkommerne til disse slavene mottok noen form for erstatning for slaveri med påstand om at det, noe som betyr at slaveriet skjedde for lenge siden, og ingen til stede i Storbritannia i dag var ansvarlig for det. Et mantra proselytiseres og propagandiseres også av høyresidens britiske MSM og de hvite plebeiske drittsekkene som er manipulert av dem. Imidlertid ser ingen av dem noe i det hele tatt galt med at David Cameron, kona Samantha og andre av deres personer vil få disse uanstendig store summene som en konsekvens av den samme transatlantiske slavehandelen og dens utfall.

På samme måte som de synes det er perfekt for Yids å motta kompensasjon for Europas holocaust og bare dem utelukkende. Ingen Romany-folk som ble utryddet i langt større antall enn disse Yids; ingen etterkommere av Rhineland Niggers eller noen av de flere andre som også vederstyggelig ble behandlet av Tyskland og Europas nazister og fascister under Europas andre internasjonale krig mellom 1939 (i kraft 1933) og 1945. Men disse menneskene hadde rett til at vi ble fortalt for hva skjedde med dem - ikke mange av dem som nå bodde - eller deres slektninger under denne europeiske konflikten propagandisert som en verdenskrig; da det var hvite i Europa og deres slekt og på verdensbasis ganske barbarisk gjør det hvite er usedvanlig flinke til å gjøre; folkemord og andre sadistiske former for massemord! Og ingenting har virkelig endret seg i det 21. århundre! Men så endrer leoparder noen gang flekker?

Og det det overveldende flertallet av dere hvite faktisk ikke vet, er at det var jøder som konstruerte den transatlantiske slavehandelen i mitt forfedres hjemland Barbados. Gå sjekk det ut! De var sefardiske jøder, ført inn i Barbados da de ble sparket ut av Brasil, og ingen andre land i regionen ville ha dem, bortsett fra Barbados som ga dem tilflukt. Den aller eldste synagogen i Amerika og Karibia ligger i Bridgetown, hovedstaden i Barbados, og det er ikke bare et nasjonalt Barbados-monument, men også et verdensarvsted.

Så jeg antar at når jeg samtykker til erstatning for etterkommere av svarte slaver, ville det være en veldig gripende anerkjennelse av den karakteristisk fremste og ofte den spesifikt eksklusive rollen som hvite europeiske jøder spilte i den transatlantiske slavehandelen og den barbare behandlingen av min svarte rase; så deres avskyelige og pågående behandling av palestinerne nå er ikke noe nytt for deres slag! Og David Cameron er en av dem, som mange av hans forfedre var! Og den blodige kinnet til denne mannen. Mens Samantha Cameron tjente penger på slavekompensasjonspakkene, og som jeg sa tidligere, diametralt motarbeidet slaveriforbedring for svarte, men ikke desto mindre uten å gjøre noe med at Tyskland ad infinitum skulle betale kompensasjon til hans Yid-parti, selv om de aldri ble påvirket av World Krig II, men da var heller ikke David Cameron av slaveri, og med den krigen som ble avsluttet for 75 år siden, gjorde David i en adresse på Jamaica under et besøk der synspunktene hans ganske klare på en måte han aldri kunne ha gjort eller ville ha fått lov til å gjøre i Barbados, og redegjør for hvorfor han unngikk å reise til Barbados under sitt karibiske besøk som statsminister. Barbadianere pleier ikke å drepe statsoverhoder eller idiotiske statsministre for den saks skyld, men jeg vet kategorisk med sikkerhet at det ville blitt gjort et unntak i David Camerons tilfelle!

Og hvorfor? Ikke så mye på grunn av David Camerons latterlige syn på erstatninger, men fordi mens han utvetydig ga uttrykk for at Storbritannia aldri ville betale noen erstatning hvis han hadde noe med det å gjøre, på Jamaica, hvor han imidlertid uforbeholdent holdt sin tale i nærvær av en revoltende ettertanke House Nigger, den daværende jamaicanske statsministeren Portia Simpson-Miller, som tydelig minner meg om at hun smadrer pakisk tilsvarende britiske hjemmesekretær Priti Patel, som for tiden tjenestegjør i Boris Keymal / Johnsons - et annet Yid - regime, David Cameron uttrykkelig kunngjorde at Storbritannia og hans regime spesielt vil betale millioner av pund til Jamaica for hurtig bygging av en rekke fengsler for varig fengsling av svarte jamaicanske britiske statsborgere med tvang deportert fra Storbritannia under det britiske hjemmekontorets fiendtlige miljøinnvandringspolitikk mot svarte som utelukkende ble brukt og fortsatt er ansatt til akkurat denne dagen i februar 2020.

Så rasisme finnes ikke i Storbritannia da. Og det er offisielt! Og redegjør for hvorfor latterlige og sosialt klatrende nonentiteter som Annabel Croft, praktisk og som høyst forventet gift med en internasjonal bankmann som vi alle vet at globalt, og ikke bare i Storbritannia, er essensen av retthet og pilarene i samfunnet - og hvis du tror sannelig at du ganske alvorlig trenger å se en anerkjent psykiater som et presserende spørsmål - "å jobbe" nå, er Annabel Croft, gjennom de pålitelige prosessene i et dypt inngrodd system av britisk nepotisme kombinert med de vanlige og kjente trekk ved dypt forankret, ordspråklig casting sofa krav som en antatt "kringkaster" for både Sky og BBC, med sin egen åpenbare personlige bagasje som har den sprengte moden kombinert med den purblinde, asinine dim-wittedness til uberettiget, men allikevel like spottaktig og skadelig verbalt inn i Meghan Markle som ikke er, aldri var og aldri har forsøkt å være en idrettskvinne av noe slag, og denne kritiske rancor av Annabel Croft blir sendt av en antatt sportskringkaster, ber det åpenbare spørsmålet om hva Annabels agenda er hvis den ikke er rasistisk!

Siden hun hevder at Harry, som er voksen voksen, er gift med sin egen vilje og har en sønn på lignende måte brakt inn i denne verden, og som tidligere i Annabel Crofts syke sinn var tydelig en "normal" person, har på en eller annen måte "voodoo" -stilen blitt svevet inn av Meghan Markle og er nå forvandlet til en helt ugjenkjennelig person som har blitt unødvendig bedrevet av denne svarte heksen Meghan - legg merke til de vanlige hvite rasestereotypiene her - til å gi opp sin verdige "kongefamilie" -livsstil med sin mengde fantastiske titler og andre superlative betegnelser som "Hans kongelige høyhet!" Hvilken jævla planet bor du på Annabel Croft med dine pittige forestillinger, utvilsomt rørt av dine egne patetiske sosiale klatring-ambisjoner?

Dette er det 21. århundre i tilfelle du ikke har lagt merke til Annabel Croft, og selv om meritokrati ikke er et kjennetegn ved dagens Storbritannia, tror jeg ikke at det er noen fornuftige personer rundt seg som gir en ape som om seg selv eller noen andre , med mindre de er vante, flekkfrie og svake kløver som deg selv som desperat prøver i overgangsalderen å gjøre det relevant og i stor grad uten hell, gjøre seg relevante! Men hei, Annabel Croft, hvis du er så opptatt av meningsløse titler og alt det kongelige høyhet dritt at du beklager Harry om å gi opp ved den "uhyggelige" instinksjonen til Meghan Markle, samtidig som du er solid stum om når det gjelder kritikk, inkludert ingen som kommer fra deg i forhold til Andrew som i hodet til alle intelligent tilregnelige personer er mer en infernalsk mortifikasjon for din dyrebare og antikviteter kongefamilie enn Meghan Markle noensinne kunne, selv om hun skulle prøve Hun har langt på vei ikke gjort noe som til og med kan klassifiseres i den samme motbydelige kategorien som det Andrew påstått å ha vært opp til.

Siden Andrew er lovlig ikke lenger gift, selv om Fergie fortsatt henger rundt; har fortsatt sin tittel som Duke of York, HRH som følger med det, og er tydeligvis den kjære lille mammas gutten til en 93 år gammel nonagenarian mor som er håpløst berørt som må legge ut et bilde av ham med sin egen rasistiske, avdøde mor fordi hun sannsynligvis ikke kunne finne en som involverer seg som hun var, og fortsatt er veldig elendig mor etter noen sanne definisjoner av det ordet som ikke hadde kvalitetstid for barna hennes som Charles en gang innrømmet - og med deg, Annabel Croft så tydelig fortrolig med titler, HRH-betegnelser og resten av det, hvorfor ikke skille investeringsbankmannen din sukker pappa og med din ganske "beundringsverdige" - Jeg blir fasitsfull her - legitimasjon som en grundig veletablert sosial klatrer og leiesoldat sycophant, få HRH Duke of York for å gifte deg med deg på passende måte? Helt ærlig, jeg kunne ikke tenke på en mer passende match!

Selvfølgelig som en faktisk eller tilnærmende menopausal kvinne, Anabel Croft, ville du ikke lenger være i stand til å faktisk avle egne biologiske barn for å være prisverdig i ditt syke sinn og tvinnede antagelser oppfyller de kongelige og arvelige kravene du forestiller deg er nødvendige i forhold til din mye ettertraktede rolle som et passende medlem av en av verdens mest dysfunksjonelle familier, da alle fornuftige personer ser dem, men du som den etterfølgende sosiale klatreren som du tydelig ikke er betydelig. Imidlertid har du tre egne barn allerede, og jeg er sikker på at med ditt lett godkjente effete og vapid samtykke Andrew ville være mer enn villig, på en tidligere måte å se det ut, til personlig å passe på dem! Da vil du være i stand til entusiastisk å gjøre alt det veldig belastende, men svært prisverdige arbeidet med å klippe bånd, smilende tilfredsstillende som en dement Cheshire-katt for de nødvendige foto-ops, og riste så mange av de svake og dårlige beundrerne av den britiske kongefamilien hender som du har lov til å gjøre. Mens du samtidig opprettholder og vedlikeholder, slik firmaet har bedt om, den konsentrerte forfalskede, men grunnleggende fabrikerte, offentlige profilen din! Så gå for det Annabel Croft! Som det vil passe deg helt ned til bakken!

Normalt er det verken min bekymring eller allmenn interesse hva Dykes gjør med seg selv eller sin tid, men når en avskyelig, irrelevant og en utelukket en som Germaine Greer heller tar seg selv til luftbølgene for å "forbedre" hennes økonomiske situasjon og skrape bunnen av tønnen for noe skrap av "relevans" for hennes ujevn, motbydelig og Dyke angrep livsstil, og ved å gjøre det så på en unødvendig måte å angripe Meghan Markle som ligger lysår foran henne i alle moralske aspekter som man kan tenke seg, da uten nøling Jeg vil, som jeg nå gjør, svare med alle våpen billedlig flammende! Ettersom Germaine Greers handlinger var åpenlyst rasisme i overdrive!

Germaine Greer: ondskapsfullt, upålitelig og overraskende, med tanke på at hennes giftige tirade mot Meghan Markle kom fra noen som er et tydelig produkt av domfelt-infisert, imperialistisk-tenkende, kolonialistisk, folkemordslignende aficionado, dypt innbakt og instinktivt misogynistisk i det mest avskyelige. måte Australia - hvor til og med deres spritannonser berømmer sin misogyni, er selv også en kvinnelig variant av den opprørende filosofien!

Og å påstå uten å ha dokumentert noen bevis for å underbygge hennes krass og rasistiske påstand om at Meghans ekteskap med Harry er et ukontrollert svindel, at alle disse “kjendisene” - mener det å bety Niggers - å være i bryllupet hennes var en skam, og så går videre for å postulere om hvor mange "falske orgasmer" Meghan har med Harry til hun oppnår det hun etter og deretter vil dumpe ham, er ikke noe mer enn fantasiene til en dement, utvasket, såkalt forfatter og en avskyelig kaldblodig Dyke som giftet seg, utnyttet grotesk nok den charlatanske dekselen til ekteskapet for å skjule hennes frodige og forankrede dykeisme. Så dumpet han raskt når det var aktuelt å gjøre det. Så på asininely, vituperatively og falskt angripe Meghan Markle, er Germaine Greer, på standard selvkritisk måte som brukes av alle slike lowlifes, faktisk å fortelle sine egne personlige opplevelser.

Barbara Ellen som svar på Germaines akerbiske, løgnaktige og demente kommentarer knyttet til Meghan Markle skrev et strålende meningsverk i Guardian Newspaper med tittelen: "Germaine Greers angrep på Meghan Markle - så forutsigbar, så gammel hatt, så galt!" - Jeg anbefaler at du leser den - og gjenspeiler mine synspunkter helt; med ett stort unntak. Å snu Germaine Greers falske orgasmer i forhold til Meghan Markle på hodet Barbara Ellen stiller spørsmål ved hvor mange orgasmer de totalt irrelevante og selvbetjenende Germaine Greer fikk av å ha sine synspunkter, bare fordi de handlet om Meghan Markle som for øyeblikket er medias elskede person til bash, luftet globalt!

Hvis du vil ha min ærlige mening, kan denne tydelig utpekede ottogene og hardkjernen Dyke kanskje ha prøvd, men som den tørkede elveleien som hun helt klart er, tror jeg ikke hun selv kunne klare en; og med et dementt og raskt forverrende sinn som hennes, er Germane Greers eneste alternativ å falske hennes. Motbydelig foraktelig Dyke som hun er og alltid har vært!

En kjent amerikansk geistlig og borgerrettighetsleder som jeg kjenner og respekterer grundig kategorisk uttalte ved en anledning at han kjente rasisme og en lynsjing da han så. Og det gjør også svarte, enten de er afroamerikansk eller afro-karibisk. Og dette gjelder uomtvistelig for vår Meghan Markle, husk at hun har en hvit far. Så født og oppvokst i et land hvor rabiat rasisme, på alle nivåer i livet, var og fremdeles er skadelig åpenlyst, og la oss ikke glemme hvordan, som noen få eksempler jeg vil skissere her tydelig vil vise.

I USA i Dread Scott-saken, uttalte USAs høyesteretts sjefdommer, Roger Taney at: “Konstitusjonelt sett var svarte mennesker en underordnet og underordnet klasse av vesener uten rettigheter som en hvit mann (eller kvinne) var bundet til å respektere !” Den amerikanske delstaten Mississippi, som jeg rapporterte tidligere, avskaffet ikke slaveri før i 1995! Og en annen amerikansk høyesteretts kjennelse uttalte også ettertrykkelig at: “Hvis svarte mennesker kommer til den konklusjon at deres rase blir behandlet med et underordnighetsmerke, er dette ikke skylden eller på grunn av noen handling fra hvite, men utelukkende fordi den svarte rase velger å legge den konstruksjonen på det ”.

En amerikansk høyesteretts kjennelse som fikk Charles Black: en Yale-universitetsprofessor til å skrive som svar: "Kurvene for nærhet og dumhet (her) krysser hverandre i hvert sitt maksimum!" Siden alle visste at den amerikanske høyesteretts antakelse var falsk; på samme måte som det var absurd å hevde at "underordentighetsmerket" var merkelig en svart persons konstruksjon.

En situasjon som ikke er forskjellig fra den villfarne forestillingen i Storbritannia, fremdeles opprettholdt i det 21. århundre at rasisme ikke eksisterer i Storbritannia - et synspunkt som er solid inneholdt av flere medlemmer av den såkalte britiske kongefamilien, inkludert den 93 år gamle nonagenarianen, arvelig hode, og redegjør for hvorfor hun ikke offentlig har gitt Meghan noen støtte som står i markant kontrast til alle stoppene hun trekker ut for sin useriøse og elendige sønn Andrew - og er enten svarte som har en chip på sine undermodne skuldre; spille løpekortet; eller er et entydig tilfelle av deres ”venstreorienterte” hvite venner som Jeremy Corbin som prøver å være politisk korrekte! Og derfor skulle Meghan Markle være evig takknemlig for at hun til og med fikk gifte seg med denne incestuøst innavlede, helt inhabil for det meste, og en massivt dysfunksjonell familie ved noen upartisk analyse - det er mine enkle og upapologetiske vurderinger, ikke de av den hvite plebeianske , lavliv, svakt avskum og deres trangsynte, sosiale klatrende ekvivalente rasister som Annabel Croft, Eamonn Holmes - som inderlig ærer dem og derfor betrakter Meghan Markle som en Uppity Nigger som Harry, mens de ville være tilfreds med at han skal ha henne som elskerinne, var derimot diametralt imot at han giftet seg med henne. Noe som Harry ikke bare frivillig og entusiastisk, men også gjensidig og kjærlig gjorde. Og det i et nøtteskall er det som forbanna alle disse rasistene inne og ute av kongefamilien! Og det er grunnen til at de er alle sammen - inkludert den 93 år gamle ikke-algariske Elizabeth - så fikset i deres syke sinn med at Harry og Meghan hadde en forestående skilsmisse og Harry igjen går inn i kongelig fold! Drøm videre, sier jeg!

Hvilket ber det åpenbare spørsmålet: Hvem er ansvarlig for disse ekte kommende kongelige skilsmissene, absolutt ikke Harry og Meghan? Og noe må ha vært ganske fryktelig i denne Augean Stables som går over for den britiske kongefamilien som andre som er stereotype hvite er seg selv etter flere års innesperring som oppsummerte motet til å bryte ut. Men jeg forventer ikke at hvite svimmelheter har sunn fornuft eller logikk for å ordne det!

Så hvorfor i all verden skulle en vellykket svartamerikansk kvinne som Meghan Markle i all virkelighet er, og som faktisk har tjent penger på seg selv i markant kontrast til det effete og vapide Kate Middleton noen gang har gjort eller ville realistisk vite noe om å håndtere aldri å ha gjort et ærlig dagsverk i livet; når jeg i tilfelle Meghan Markle effektivt utfordret rasisme i sitt fødeland USA, for deretter logisk, villig å la være å si intelligent å velge å stille opp med det i hvitt flertall og rasistisk, villfarende Storbritannia?

For å fortelle deg jenta, å bruke et kjærlig og respektfullt begrep vi bruker for alle stolte svarte mennesker i Barbados, og spesielt for våre svarte kvinner som modig og ganske prisverdig holdt vår svarte rase sammen under slaveri og kolonialisme da mennene våre ble systematisk emasculert som mennesker; vi svarte er enormt stolte av deg Meghan Markle, så vel som din ubesatte og gjensidig kjærlige mann Harry. Sagt på en åpen måte at Meghan og Harry er godt ute av den britiske Augean Stable! Og når det gjelder titler og resten av det, så fortell at den 93 år gamle nonagenarianen som bor i hennes fantasiverden for å stappe dem der solen ikke skinner! Hvem faen, men idioter trenger HRH-er i det 21. århundre? Som å lage eller ønske å gjøre, en latterlig og påstått 60 år gammel paedophiliac prat “Admiral” fra den britiske flåten bare fordi han er ditt kjærlighetsbarn. Kom du dit jeg kommer fra? Og ikke bekymre deg for fremtiden Harry og Meghan, fornuftige og intelligente mennesker globalt vet hvorfor du og Meghan sluttet, og vi hilser og roser deg for at du gjør det!

Lenge leve Harry og Meghan!

No comments:

Post a Comment