Translate

Friday 28 February 2020

Vit, privilegierad och kunglig, med den villfarliga uppfattningen om en gudomlig rättighet!


Av Stanley Collymore

Oskyldig! Det är vanligt och allmänt accepterat mantra tills en påstådd person anges vara tveklöst skyldig i en vederbörligen konstituerad, bara och en opartisk styrd domstol. EN sund princip om lag samt en civiliserad och rättvisare tillvägagångssätt som jag helhjärtat stödja och hoppas att alla andra rationella och överenskomna personer utan skam gör också. Men det uppskattas paradigm ska inte bara vara avdraget för den exakta berättelsen. Endast påstås vara oskyldig och lämnar uppenbarligen det kl det där. Rättvisa? plausibly; men bara i namn!

För om man anklagas för att ha kupplat något olagligt och, Dessutom är det allmänt och förnuftigt tolkat så tydligt och allvarligt kriminellt är det inte heller okej eller nästan nog för den anklagade person, vare sig det är en man eller en kvinna, för att helt enkelt säga det de är oskyldiga och borde inte utmanas om vad som helst. Medan dessutom snarare
nedlåtande, arrogant-fixerat och ganska studerande stannar permanent stillsam i frågan, ändå alla medan mycket medvetet medveten av det enorma enormt smärta och den mentala ångesten som deras ynklig, föraktlig, obehaglig och förberett svar på de som är noggranna gör dessa rimliga uppsägningar, är krossande varelse skada av dem.

Ett tillstånd som föraktligt och orättvist höjer ansvarsfördelningen för den anklagade som, bortsett från att ha sitt eget föreställt och ganska själviska antaganden om själva bekvämt uttryckt åt sidan, är mer troligt än att inte vara en väldigt privilegierad vit person! Och när sammansatt av sedvanligt inser att det mest villkorligt mode speciellt privilegierad bland det här partiet kan antingen göra anspråk på relation till eller faktiskt är det biologiska son till en ärftlig, monarkisk mamma som i 21st Century klamrar sig fast vid ett medeltida uppfattningen att deras icke-utvalda och icke-demokratisk status, som konstitutionellt statschef är utan tvekan, de antar i kraft av gudomligt samtycke liksom en skötare, evig och i deras sinne också en oföränderlig förening. Sedan till alla förnuftiga och rationella personer vi inte bara vet att sådana personer har inte bara tappat tomt men på liknande sätt så något är patently och otvivelaktigt ruttna I nation av Storbritannien!

Var det dock någon vanlig körning av fabriken Storbritanniens lagar och lagar styrker väl stöd av det brittiska CPS skulle redan ha gjort det enkelt och hoppade metodiskt på den anklagade individ involverad och på lämpligt sätt blandade dem uttömmande. Samtidigt, entusiastiskt och självbetjäningsfullt - antar att till betyder ekonomiskt - som påstås namnlösa källor och med utlovade pengar nu i väskorna, målmedvetet, oavsiktligt men otrevligt trampa på deras subjektiva och saliska berättelser för flera och råkiga för att titillera skvaller, höger trasor! Inte så dock om de skulle noggrant och utför lämpligen deras pliktomförande
en anklagad men titlad person

Sedan en handling av vanligt och förnuftigt godkännande kunde lätt se dem bedrägligt farad av icke- marknadsföring, förändring; eller värst fortfarande, i klass fixerad Storbritannien, permanent missar få deras eftertraktade gonggongar!

När Colin Powell: den afroamerikanska professionella tjänstemannen som föddes i USA för att lagligen tog sig in där jamaikanska immigrantföräldrar, utnämndes till den första svarta chefen för de gemensamma stabscheferna för hela USA: s väpnade styrkor, de brittiska, andra vita ägda och kontrollerade, västerländska MSM gick in i overdrive och letade efter alla iota av bevis eller misstankar som kan diskreditera honom. Overt rasism är deras samlade spel. Och på 2000-talet har lite förändrats!

Vad de emellertid upptäckte, och mycket till deras överraskning, intressant, var att Colin Powel var den direkta biologiska ättling till en vit brittisk guvernör i Colin Powells förfäder hemland Jamaica som hade våldtat och fader ett barn av en svart jamaicansk "chattel" eller hans egendom, som var ganska vanligt hos vita män under slaveri och kolonialism.

Genom att veta att hon inte hade något lagligt eller ekonomiskt sätt att använda sig av honom som en förmodad medlem av en underlägsen art och särskilt så jämfört med ”överlägsna” vita, tog denna svarta jamaicanska kvinna ändå ganska modigt rättsliga åtgärder mot sin våldtäkt, och visste fullt ut att hon skulle vinner inte i domstol men specifikt ur hennes synvinkel att hon vill att den ska vara förankrad i journalerna för att hon blev våldtagen av den vita guvernören, något som denna arroganta arbete skrytande erkände för domstol.

Snabbspolning fram till 1900-talet och dessa vita journalister och deras tidningar kunde inte komma överens med det faktum att en svart man av jamaicansk eller karibisk ursprung hade någon sådan enastående intellektuell skicklighet eller kapacitet att få på meriter och lika hålla ner en så kraftfull jobb i världens mäktigaste land. Så att kontrollera försiktigt och under processen att avslöja den starka verkligheten att denna vita våldtäktare av Colin Powells svarta jamaicanska förfader inte bara var nära besläktad med hela den brittiska kungafamiljen utan också alla Europas kungafamiljer och de flesta av deras aristokratier, de drog slutsatsen att Colin Powells förmågor inte kom från hans svarta förfäder utan från denna vita våldtäktare och sexuella övergrepp, eftersom han vid tiden var känd för att vara i hela Jamaica.

Och som sådan bestämde de sig emellertid, dessa journalister, författare och tidningsägare och kommentatorer att Colin Powell, brydde sig inte om hans uppenbara svart afro-karibiska hy som inte var svart utan "nära vit" när de hamrade hem hans kungliga och andra europeiska aristokratiska vita förbindelser med British College of Arms även enligt Colin Powell hans eget heraldiska emblem. Men varje svart person i USA och särskilt så i Karibien vet att om Colin Powell hade varit en drogpusher eller kriminell - de stereotypa troperna som beviljas alla svarta män av vita, skulle ingen av dessa vita moroner ha nämnt Colin Powells ”kungliga” ”Eller” aristokratiska ”vita kopplingar. Men att vara en framgångsrik svart man och uppnå sina personliga mål genom meriter, även detta måste vara i dessa buggers sjuka sinnen konsekvensen av den vita rasen. Tänk inte på att den karakteristiska manliga Y-kromosomen som varje afro-karibisk och afro-amerikan ofrivilligt bär i sitt DNA-system inte skiljer sig från Colin Powells personliga upplevelse.

Så med de brittiska och andra vita västerländska medier som lovordar en vit serierasist för vad hans ättling uppnår under 20-talet är inte annorlunda från samma media tyst denna gång men alla lika effusivt så berömma vad dagens brittiska kungligheter likaså avskyvärdigt gör. Och även om Harvey Weinstein står inför 29 år i fängelse förväntar sig inga sådana olyckor för våra privilegierade vita i Storbritannien. Kunglig eller inte!

No comments:

Post a Comment