Translate

Monday 3 February 2020

Ett intelligent drag Harry och Meghan! Avsluta ett bedrägligt och rasistiskt Storbritannien!


Av Stanley Collymore

Är dumhet något som är markant fysiologiskt och psykologiskt såväl som integrerat inbyggt i den karakteristiska konstruktionen av en tydligt förinställd sinnesuppsättning och i nära förening med en pernicioust oföränderlig psyke som är specifikt anpassad för att uppfylla kraven i dess många och beklagliga anhängare? Eller är det i huvudsak den lumska och terminala slutsatsen av det som ganska uppenbarligen är en avsiktligt förberedd och en förödande uppmuntrad "kultur" som huvudsakligen anses vara till stor del grundad på - precis som det också finns de som övertygande argumenterar med godkännande av uttrycket absolut - stark okunnighet ?

Men att oavsett noggrannheten när det gäller dumhet är det i sig inte desto mindre rutinmässigt använt för att målmedvetet och ondskapsfullt, vid varje tänkbart givet tillfälle som ges, avsiktligt tillfälle maximal disharmoni och brott mot alla, naturligtvis, anstiftarna till det och deras förmån för motsvarande och avvisbara kamrater!

Så du har din Brexit nu, som stöttes hemligt av din lika imperialistiska och bedrägliga monark, den 93-åriga nonagenarian Elizabeth som uppriktigt ungar sig själv att hennes position i spetsen för detta råtta-nestpaket med vita privilegierade eliter, ondskapsfull och djupt förankrad klassism och en förväxlande uppsättning av efterföljande nepotism är på något sätt hennes genom den gudomliga rätten av någon mäktig gud som prisvärt tilldelade henne det jobb hon har, som av värdigt rätt.

När det faktiskt var rent av misstag! För hade inte hennes nazifarbror Edward, naturligtvis under press, på grund av hans romantiska förening med en två gånger gift amerikansk socialist-slampa Wallis Simpson: för närvarande och skrattretande framställs i den brittiska fascistiska så kallade mainstream-medierna som den fulländade symbolen för sofistikeradhet och resten av det, i markant kontrast till förmodligen helt "klasslös" och också tydligt saknar all "förfining" Meghan Markle, och en med nazist själv (och jag hänvisar till Wallis Simpson) - även om både Edward och Wallis Simpson var nazister inte verkligen frågan, som de flesta av Storbritanniens så kallade kungafamilj var, och 2020 har fortfarande levande familjemedlemmar med nära familjära nazistiska länkar (fråga Philip eller den rasistiska så kallade prinsessan Michael av Kent) - bara två exempel på vad jag säger här auktoritativt.

Såväl som all den brittiska aristokratin och MSM-baronerna, som ägaren till Daily Mail är på samma sätt nazister själva. Så detta hycklande svinnet skar inte is med mig eftersom jag känner till mina fakta och inte eller skulle jag någonsin lita på vapen och propagandiserad, historisk revisionistisk fiktion. Och dessutom kämpade många av mina nära släktingar modigt och altruistiskt mot nazisterna under Europas andra internecinekrig, som de som alltid är beredda att patriotiskt kämpa för Storbritannien till den sista droppen av någon annans blod men aldrig sitt eget, som världen Krig II, när det faktiskt hade bugger allt att göra med dessa föraktligt märkta "kolonialer".

Så om inte Edward hade abdikerat, hade fått sig en ”förmodligen” lämplig fru eller till och med efterkrigstid hade gifte sig med Wallis Simpson och fått barn av henne, skulle du inte ha blivit monark; eftersom din pappa George, som efterträdde sin bror Edward efter den senare abdicering, inte skulle ha varit kung och som hans äldre dotter skulle du inte ha lyckats honom när han dog 1952.

Så snälla, släpp all denna bedrägliga och narcissistiska skit av dig om att vara i den position du befinner dig i genom en skrattande gudomlig rätt av gud! Och ärligt talat, med massan av er alla nedlåtande som kastar Meghan Markle för allt hon gör, vet alla med en fungerande hjärna i huvudet varför. Och snurra inte skiten åt mig med racerkortet, för jag är jävla bra för RACE CARD - det som ditt parti systematiskt använder och i ditt konsekventa förnekande av det och fortsätta att lura er att det inte är där. Till vilket mitt uppriktiga och oapologetiska svar är: "Gå jävla er!"

Och för att vara trubbig Elizabeth har du varit en usel mor. Till och med Charles erkände för länge sedan det. Vad mer är, med all din emblazonerade status och resten av den leder du ändå till en av de mest dysfunktionella familjerna på planeten jorden, när du koncentrerar dig mer på dina mafiaföretag så kallade kungafamiljeföretag än du gör, någonsin har gjort och är uppenbarligen oförmögen att ta hand om ens de mest grundläggande mänskliga behoven i din så kallade kungafamilj. Miljontals människor över Storbritanniens längd och bredd, och faktiskt resten av världen består av mödrar som håller mycket krävande jobb och fortfarande lyckas ta fram egna föredömliga familjer, ibland som ensamstående mödrar. Ändå kunde du inte hacka det Elizabeth!

En mängd sykofantiska och nepotistiska domstolar att göra ditt arbete för dig, och på samma sätt efterföljande tjänare för att torka din röv även när du går till loo, vad var det som hindrade dig Elizabeth från att vara en empatisk och stödjande mamma, liksom en anständig en, med allt privilegium och säkerhetskopiering som du ständigt omringades av efter att ha blivit monark? Efter att ha varit i utbildning större delen av mitt liv är det självklart för mig att du inte är intellektuellt lysande Elizabeth. Än sen då? Betydande antal av dina ämnen är också i detta avseende. Och du är helt enkelt den kvinnliga motsvarigheten till Hans Christian Andersons figur i "Kejsarens nya kläder". Uppenbarligen narsissistisk och självförstörande, medan försiktigt men fullständigt dumt låtsas som om det är annat.

Inget av dina ämnen kommer att berätta den här Elizabeth, men jag är INTE ditt ämne utan en STORBRITANNIEN, och det är den avgörande skillnaden för mig! Jag tror mest intryck på ett meritokratiskt samhälle och en motsvarande värld; medan du, din klassfixerade sort och dina snygga tjurar tror på en föråldrad värld som för de flesta intelligenta människor länge har upphört att existera. Och var du Elizabeth utan dina säkerhetsvakter eller hemliga tjänstedetaljer och all den sjukande panopin av din så kallade kungafamilj och resten av Storbritanniens stulna och folkmord exproprierade rikedom, för att gå in i ett vanligt köpcentrum, klädd som en vanlig person som du ärligt talat skulle inte stå fram som någon av betydelse och aldrig skulle ha gjort. Testa det en gång, till och med 93!

Så att sitta på din privilegierade vita röv på ett löjligt sätt att dela ut meningslösa "titlar" som inte har någon betydelse för mig under 2000-talet och aldrig gjorde det, är skitbeteende. Jag har inget emot ett land som beviljar sina medborgare för enastående prestationer och liknande. Det är bara rätt och korrekt. Men vilken nytta har det i att jävla väl med en hertigdom eller vad som helst annan värdelös gong idag; eller utse en påstått gift sänghoppande William som motsvarande chef för den skotska kyrkan? Eller som att ha dig som chef för kyrkan i England för att en tvångsmäkt äktenskapsfull, mordisk son till en tik Henry VIII som bokstavligen inte kunde hålla sin plonker i byxorna, blev av med sina fruar när som helst när en annan fantasisk bit av krumpet kom med och när han inte kunde gå igenom påven, bestämde han sig i en pik att inrätta kyrkan i England och förklara sig själv som sin ledare så att han kunde gifta sig med en annan av sina tårtar?

Inget till synes har förändrats under 2000-talet! Så vad är betydelsen av allt det 2020 när de flesta människor i Storbritannien från en söndag till nästa inte skulle ses döda i en kyrka och uppriktigt sagt aldrig åka dit? Det är en anachronism av en försvagad förbi Elizabeth! Precis som du helt säker på att du hade rätt fotografering av dig som tog en skandalös Andrew till kyrkan med dig när du var på Sandringham! Hur ofta går Andrew i kyrkan normalt? Men intelligenta människor, och det finns fortfarande några i Storbritannien, visste exakt vad det var som du gjorde!

Ingen sådan visning av offentligt stöd av dig för Meghan Markle men! Och ingen skarp person förväntade sig något; och jag inkluderar mig fast i det företaget. Men jag ska gå vidare och säga detta. Din barndom som hotar att ta bort Harry och Meghans värdelösa, i min mening, titlar som inte har någon realistisk inverkan på någon av dem som prisvärda människor och att ha sådana som en skadlig, stalkande lågliv som Piers Morgan och de andra plebeiska slembollarna som hejar dig på och skriker för dig att göra det medan du är karakteristisk tyst i det avseendet när det gäller ditt kärleksbarn Andrew - oskyldig tills du har bevisats skyldig med honom, jag hör dig och alla säger! Ändå har Meghan i tydlig kontrast och i dina individuella och kollektiva sjuka sinnen varit skyldig från början av hennes förhållande till Harry, särskilt för att hon var svart och vågat kärleksfullt involveras med Harry och honom ömsesidigt med henne. Och måste därför fortlöpande bevisa sin "oskyldighet". Som hon i sin oundvikliga stil har valt att inte göra. Och till och med att du inte kan acceptera och se det som en förolämpning mot din värdighet! Vilken värdighet, Elizabeth?

William och Kate har flera gånger tillbringat jul med Kates föräldrar och familjemedlemmar på Bucklebury i Berkshire, som när jag senast tittade upp det - men jag behövde inte det eftersom att läsa min hemstad är också i Berkshire - är mycket i England . Inget nationellt skrik från de vanliga och vitrioliska källorna som gillar att attackera Meghan, jag minns jag medvetet, planade mot Kate och William för att inte vara på Sandringham, medan låga ursäkter som Kate hade morgonsjukdom under hennes graviditeter - dålig sak! Den enda i Storbritannien som förmodligen drabbats av denna vanliga sjukdom med gravida kvinnor. Vad som helst! Faktum är att Carole och Mike Middleton är brittiska och bor i Storbritannien inte hemskt långt från Kate och William's egna hem i Kensington London och fysiskt kan se sina barnbarn när de vill.

I tydlig kontrast Doria Ragland är Meghan mamma amerikan och bor i sitt hemstat Kalifornien på USA: s västkust och över 4 000 mil från Storbritannien. Archie är hennes första barnbarn, och Doria Ragland genom ren distans ensam kan inte ha samma fysiska reaktion med sitt barnbarn som Middletons kan och rutinmässigt göra med sina barnbarn. Och förutom, som Kate demonstrerade, vill varje ny mamma ha sin egen mamma runt just nu. Och det är helt fantastiskt! Men själva kudden: Sara Vine, Melanie McDonagh, Rachel Keymal, alias Johnson och Piers Morgan bland dem, som liksom det andra låglivsskummet över Storbritannien har en orättvis men rasistisk yxa att slipa med Meghan Markle, skulle säkert ha subjektivt lammat Doria Ragland som en annan "invandrare" på den brittiska skattebetalaren hade hon flyttat till Storbritannien för att vara nära hennes barnbarn Archie och, naturligtvis, hennes egen dotter Meghan och svärson Harry.

Så förutsägbart vad vi alla ser och hör om Meghan är ganska hyckleriskt i det mest uppenbara dubbla standardläget, genom att fientligt angripa Harry och Meghan för att undvika Sandringham-läget vid julen hos det brittiska mafiaföretaget, den så kallade kungafamiljens sammankomst, särskilt och betydligt löjligt uttryckta skadliga attacker särskilt jämnade på Meghan Markle - för att göra exakt vad Kate Middleton och William gjorde mer än en gång - för hennes påstådda "förolämpning" mot denna mafia-familj, kvinnliga don-ledare, den 93-åriga nonagenarian, Elizabeth Mountbatten- Windsor! Ändå klassificerar dessa patologiskt sjuka och rasistiska vita felsökare av Meghan Markle asinin och patetiskt sig som intellektuellt sunda och överlägsna Master Race-medlemmar. Ja! Så var Jimmy Savile!

Det verkar helt okej att det verkar som om Kate och William kommer att bunkas till den likadana Storbritannien och praktiskt taget närliggande bosatta Middletons till jul och inte i de sjuka tankarna på deras rasistiska beundrare orsakar en uppståndelse, än mindre uppfattas som att skänka en förolämpning för denna jultid Sandringham baserad nonagenarian, brittisk kvinna, mafia don. Att resa med din kärleksfulla make och nyfödda sonen Archie över Atlanten som skiljer Storbritannien från USA för att spendera lite efterfrågad kvalitetstid, och inte det "riotous tillfälle" som Sun tras godkänna i fråga om Kate, William och Middletons, med Doria Ragland: en skild dam som bor ensam och mamman till Meghan Markle, svärmor till Harry och mormor till hennes första och enda barnbarn Archie, är på något sätt en ondskapsfull och förödande föredömd av Meghan och Harry till Elizabeth, resten av hennes sorts och hela värden av likeminded plebeian och rasistisk låglivskum som väsentligen angripar Storbritannien från topp till botten!

Så fråga dig själv sanningsenligt:Vad är skillnaden i perspektiv för Kate, William och deras "stam" kommer att tillbringa jul i Storbritannien med Middletons och INTE i Sandringham; och Harry och Meghan absolut, kärleksfullt med sin nyfödda baby Archie, korsar Atlanten för att få Doria Ragland att vara med och på motsvarande sätt också spendera lite kvalitetstid med sitt mest barnbarn, bort från de onda och orättvist fördömande kommentarer och kritik från Storbritanniens så -kallade MSM-trasor; och överflödet av otvättad och skadlig plebeisk avskum som omfattar Storbritanniens skadliga cesspit!

Så här är min trubbiga och oapologetiska uppfattning om saker som de står som nonagenarian Elizabeth. Ta dina helt värdelösa, klassdrivna och föråldrade titlar, och i synnerhet hertigen och hertuginnan av Sussex och skjut dem passande så långt du kan uppgradera dina privilegierade vita, inurerade klassridda, imperialistiska och föraktligt så i det 21: a århundradets fiktiva gudomlig rätt att styra, villfarlig vit överlägsen röv!

Att skandalöst skylla Meghan Markle för att påstås ha skapat problem i och väckt skam till din förankrade dysfunktionella familj Elizabeth är helt förkastligt och en skamlös lögn; och har lika mycket sanningsenhet till det som om en sanitäringenjör skulle skylla på en ung mamma vars småbarn fångade kort och desperat behövde en kissa, som har låtit sitt barn oskyldigt och diskret ha den kissa i en närliggande flod som matade en avloppsanläggning , den idiotiska ingenjören gick ganska obevekligt på denna olyckliga mamma och anklagade henne ondsinnigt för att inte bara massivt förorena floden som hennes småbarnsson hade känt i utan också de närliggande avloppsverk som vattnet från denna flod passerar genom!

© Stanley V. Collymore
3 februari 2020.

No comments:

Post a Comment