Translate

Saturday 29 February 2020

Låt oss skylla Meghan Markle för allt fel!


Av Stanley Collymore

Är det inte det skrämmande för prins Harry att göra
do; vänder ryggen till hans kungliga familj för
enhalvras Nigger kvinna som Meghan?
Hur kunde han så barefacately och skrämmande
behandla hans universellt älskade och respekterade,
Drottning mormor med så målmedveten,
håna och kynisk arrogans? Och vad
verkligen för? En kvinna minus
klass, social avel, verifierad
stamtavla och också
av omtvistad
intelligens?

Helt skam på dig Harry för avsiktligt orsakar en
sådan ondsindad kalumn och hårdhjärtad
denigration, inte bara på den totala
brittiska nationen som en gång helhjärtat älskad
och fulsomely stödde dig som vår manliga,
dynamisk och vitorienterad, förnuftig
Prince, men viktigast av det
liksom vår skattade drottning
Mamma och hela briten
Kungliga familjen.
Och som jag frågade
tidigare: vad
tydligt för?

En transatlantisk, ingen, amerikan,
Uppity Nigger som ingen av
någon verklig konsekvens hade
hittills och före dig dejta
henne Harry hade
aldrig hört talas om,
och belastat med
icke överklass
namn Meghan?

© Stanley V. Collymore
29 februari 2020.


Författarens kommentarer:
De nämnda känslorna i den här dikten är självklart inte mina eller kommer det någonsin att vara, eftersom jag är en stark anhängare och beundrare av Harry och Meghan och en entusiastisk förespråkare för vad harry och Meghan gör mycket modigt och kommer alltid att vara så . Men dessa ganska taggade och ondskefulla uppsägningar som jag med avsikt och lämpligt använde i den här dikten / artikeln är de tydligt sjuka, vridna, djupt förankrade och rasistiska positionerna hos ett betydande antal av den vita brittiska befolkningen, och närvaro också deras icke- vita användbara idioter ganska märkbart, och för närvarande medan deras användbarhet är relevant, förankras i det brittiska inrikesministeriet!

Tropes springer nu ganska rutinmässigt ut för att påstås stödja sina rasistiska ståndpunkter, men i huvudsak från MSM-baronerna och de efterföljande ministrarna som arbetar för dem för att tjäna pengar på sina kända, tydligt klassinfekterade och inurerade låglivspbeier av dessa högervingar som Daily Mail, Express och Aussie prat, Rupert Murdochs personligt ägda men brittiska lokaliserade och liknade rasistiska trasor. Och för dem kommer varje idiotisk pinne att göra!

Därför brittiska tvättade, ex-Tory och irrelevant tidigare parlamentsledamoten Ann Widdecombe, som med markant ironi men detta är öppet och helt förlorat på denna 72-åriga, vita och hårdkärnande Dyke, mest hyckleri och självbetjäningsfull, i henne skadlig attack på Harry, en attack som till alla syften riktigt riktades mot Meghan Markle, fängslade Harry för den påstådda respektlösa behandlingen av hans påstådda "värdiga" mormor - ge mig en blodig paus på just den Ann Widdecombe, utan tvekan för dig och din ilk men inte för mig - Storbritanniens ärftliga och in situ monark - Ann Widdecombes ganska känslomässiga ord inte mina - och dessutom hela den brittiska nationen och dess tydligt mafia-stil och drivande kungafamilj; den sista biten definitivt och definitivt, unapologetically mina ord!

Jag riktar försiktigt ordet hycklande på Ann Widdecombe, eftersom vi har en kvinna som är en lika hård dyke som Jimmy Savile var en pedofil, men ändå otroligt lovfullt en fantasi men förmodligen perfekt familjeliv som hon och hennes ilk varken bryr sig om eller vet någonting om! Men, det är ganska lämpligt åt sidan, det är en mest bekväm plattform, sidorna i Daily Mail, för den här inracerade rasisten för att ondska sprida ut sina giftiga och allomfattande, djupt förankrade, vita supremacistiska åsikter som hon alltid har levt av och helhjärtat värnar om, på vad hon utan tvekan uppfattar när det gäller Meghan Markle, och speciellt på sin ras, som en Uppity Nigger som oförlåtligt vågar gå in i den distinkta värdefulla och dessutom av gudomlig uppdrag, brittiska kungafamiljen!

Åtgärder på Meghan och Harrys gemensamma del, det uppfattas i Ann Widdecombes sjuka, vridna och Dyke angripna sinne, som hon hävdar säkert kommer att förkorta livet för denna transparenta patetiska, 93-åriga, och privilegierade hela hennes liv, nonagenarian. Till vilket jag kategoriskt säger: ”Helt upp din Ann Widdecombe! Och det också för den här 93-åriga kvinnliga narsissistiska, nonagenarian, ärftliga familjen mafia-don som du instinktivt och efterföljande dyrkar! ”

Men i tydligt markerad kontrast gillar jag snarare denna tilltalande och förnuftiga kommentar från en korrespondent i Manchester som skrev och jag citerar: ”Meghan Markle har gjort Harry till en riktig man som modigt står upp för sin egen familj från en diktatorisk monarki. Bra gjort Harry! Och tack tack Meghan för den positiva och inspirerande roll som du kärleksfullt spelade i detta! ”

Tack Jorico, från Manchester. Jag kunde inte ha uttryckt det bättre själv!

No comments:

Post a Comment