Translate

Saturday 29 February 2020

Beskytt vår kongelige sykofanti - Angela Levin og Annabel Croft: rasister og fantasister!


Av Stanley Collymore

De fleste av dere er jeg helt sikker på, men da går du ikke glipp av noe i den forbindelse. Jeg forsikrer deg, har aldri hørt om den utvaskede, overgangsalderen eller i nærheten av den tidligere britiske tennisspilleren Annabel Croft. Hvem, som det er vanlig i Storbritannia, hvis ansiktet ditt passer med de som angivelig betyr noe i denne forankrede, rasistiske britiske cesspit, blir du følgelig rikelig belønnet for tjenester som ytes enten gjennom den konvensjonelle metoden for den ordspråklige støpesofaen når din tidligere begrensede og enormt overvurderte evnene er over med og gjort, og uavhengig av din biologiske status som kvinne eller mann. Selvfølgelig, da alle åpenbart tilregnelige og rasjonelle personer tydelig forstår det samme som tilbys iboende komponenter av dypt innebygd britisk nepotisme og cronyism!

At disse uredelige elementene med antatt ønskelighet og tydeligvis ikke evne eller til og med for den saks skyld, noen reell akademisk skille eller andre relevante kvalifikasjoner for den aktuelle jobben, er i hovedsak de eneste nødvendige forutsetningene og bestemmelsene for disse dumme ansettelsene, alt annet enn navnet på den tilbakevendende overflod av såkalte “kongelige” korrespondenter, forfattere, analytikere og biografer: som giftig skadedyr ivrig, i fascistisk drevet Storbritannia, som kryper ut av deres fetiske treverk-penne-cum hjem de lenge har vært innlosjert i, og i absolutt avsky, utpreget eller på annen måte, querulously og villely castigating Harry og Meghan, En hertug og hertuginne av Storbritannia, for lovlig å inkludere ordet royal, som ingen har en monopolistisk påstand, i deres kommersielle merkevare navn!

Samtidig som disse forferdelige sykofantiske, ikke-integritet pregede og selvopptatte klovner som dessuten som de hvite “britiske”, svake kløfter og dementert sinnssyke moroner som de tydeligvis er mest hyklerisk og med ironi fullstendig tapt vil du vite om dem lykkelig, ganske overstrømmende, upassende men forutsigbart ganske utmattende, med tanke på hvem de virkelig er, umettelig fortsette å bruke den ”kongelige” moniker i forhold til seg selv for å åpenbart avlede oppmerksomheten bort fra det faktum at de i virkeligheten er utpreget en haug med nobodies.

Og for å uærlig kamuflere denne fremtredende virkeligheten, kynisk essay for å gjemme seg bak en kvalmende følelse, fra deres side, angående alle sosiale klatring; og mest spesifikt, og igjen ganske ironisk nok, deres dypt innebygde sykofanse, i alle ting, til Storbritannias markante, tydelig og ganske langvarig dysfunksjonelle og uegnet til formål, påstått "kongelig" familie!

Så rasisme finnes ikke i Storbritannia da. Og det er offisielt! Og redegjør for hvorfor latterlige og sosialt klatrende nonentiteter som Annabel Croft, praktisk og som høyst forventet gift med en internasjonal bankmann som vi alle vet at globalt, og ikke bare i Storbritannia, er essensen av retthet og pilarene i samfunnet - og hvis du tror sannelig at du ganske alvorlig trenger å se en anerkjent psykiater som et presserende spørsmål - "å jobbe" nå, er Annabel Croft, gjennom de pålitelige prosessene i et dypt inngrodd system av britisk nepotisme kombinert med de vanlige og kjente trekk ved dypt forankret, ordspråklig casting-krav som en antatt "kringkaster" for både Sky og BBC, med sin egen åpenbare personlige bagasje som har den sprengte modigheten kombinert med den purblinde, asinine svakhet til uberettiget, men allikevel like spottaktig og skadelig verbalt inn i Meghan Markle som ikke er, aldri var og aldri har forsøkt å være en idrettskvinne av noe slag, og denne kritiske rancor av Annabel Croft blir sendt av en antatt sportskringkaster, ber det åpenbare spørsmålet om hva Annabels agenda er hvis den ikke er rasistisk!

Siden hun hevder at Harry, som er voksen voksen, er gift med sin egen vilje og har en sønn på lignende måte brakt inn i denne verden, og som tidligere i Annabel Crofts syke sinn var tydelig en "normal" person, har på en eller annen måte "voodoo" -stilen blitt svevet inn av Meghan Markle og er nå forvandlet til en helt ugjenkjennelig person som har blitt unødvendig bedrevet av denne svarte heksen Meghan - legg merke til de vanlige hvite rasestereotypiene her - til å gi opp sin verdige "kongefamilie" -livsstil med sin mengde fantastiske titler og andre superlative betegnelser som "Hans kongelige høyhet!" Hvilken jævla planet bor du på Annabel Croft med dine pittige forestillinger, utvilsomt rørt av dine egne patetiske sosiale klatretreff?

Dette er det 21. århundre i tilfelle du ikke har lagt merke til Annabel Croft, og selv om meritokrati ikke er et kjennetegn på dagens Storbritannia, tror jeg ikke at det er noen fornuftige personer rundt seg som gir en ape rumpe om seg selv eller noen andre å ha unyttige og meningsløse titler med mindre de er vante, ubesværlige og svake kløver som deg selv, og prøver desperat i menopausalårene å gjøre det relevant og i stor grad uten hell, gjøre seg relevante! Men hei, Annabel Croft, hvis du er så opptatt av meningsløse titler og alt det kongelige høyhet dritt at du beklager Harry om å gi opp ved den "uhyggelige" instinksjonen til Meghan Markle, samtidig som du er solid stum om all kritikk, inkludert jeg har lagt merke til at ingen kommer fra deg i forhold til Andrew som i hodet til alle intelligent tilregnelige personer er mer en infernalsk mortifikasjon for din dyrebare og antikviteter kongefamilie enn Meghan Markle noen gang kunne, selv om hun skulle prøve og så langt har hun ikke gjort noe som helst som til og med kan klassifiseres eksternt i den samme motbydelige kategorien som det Andrew påstås å ha vært opp til.

Siden Andrew er lovlig ikke lenger gift, selv om Fergie fortsatt henger rundt; har fortsatt sin tittel som Duke of York, HRH som følger med det, og er tydeligvis den kjære lille mammas gutten til en 93 år gammel nonagenarian mor som er håpløst berørt som må legge ut et bilde av ham med sin egen rasistiske, avdøde mor fordi hun sannsynligvis ikke kunne finne en som involverer seg som hun var, og fortsatt er veldig elendig mor etter noen sanne definisjoner av det ordet som ikke hadde kvalitetstid for barna hennes som Charles en gang innrømmet - og med deg, Annabel Croft så tydelig fortrolig med titler, HRH-betegnelser og resten av det, hvorfor ikke skille investeringsbankmannen din sukker pappa og med din ganske "beundringsverdige" - Jeg blir fasitær her - legitimasjon som en grundig veletablert sosial klatrer og leiesoldat sycophant, få HRH Duke of York for å gifte deg med deg på passende måte? Helt ærlig kan jeg ikke tenke på en mer passende match!

Selvfølgelig som en faktisk eller nærmer seg menopausal kvinne, Anabel Croft, ville du ikke lenger være i stand til å faktisk avle egne biologiske barn for å være prisverdig i ditt syke sinn og tvinnede antagelser oppfyller de kongelige og arvelige kravene du forestiller deg er nødvendige i forhold til din mye ettertraktede rolle som et passende medlem av en av verdens mest dysfunksjonelle familier, slik alle fornuftige personer ser dem, men du som den ettertraktede sosiale klatreren som du tydelig ikke er betydelig. Imidlertid har du tre egne barn allerede, og jeg er sikker på at med ditt lett godkjente effete og vapid samtykke Andrew ville være mer enn villig, på en tidligere måte å se det ut, til personlig å passe på dem! Da vil du være i stand til entusiastisk å gjøre alt det veldig belastende, men svært prisverdige arbeidet med å klippe bånd, smile gratuitely som en dement Cheshire-katt for de nødvendige foto-ops, og riste så mange av de svake og mawkiske beundrerne av den britiske kongefamilien hender som du har lov til å gjøre. Mens du samtidig opprettholder og vedlikeholder, slik firmaet har bedt om, den konsentrerte forfalskede, men grunnleggende fabrikerte, offentlige profilen din! Så gå for det Annabel Croft! Som det vil passe deg helt ned til bakken!

Normalt er det verken min bekymring eller generelle interesse hva Dykes gjør med seg selv eller sin tid, men når en avskyelig, irrelevant og en utelukket en som Germaine Greer heller tar seg selv til luftbølgene for å "forbedre" hennes økonomiske situasjon og skrape den bunnen av tønnen for noe skrap av "relevans" for hennes uklare, motbydelige og Dyke angrepne livsstil, og ved å gjøre det så på en unødvendig måte å angripe Meghan Markle som ligger lysår foran henne i alle moralske aspekter som man kan tenke seg, da uten nøling Jeg vil, som jeg nå gjør, svare med alle våpen billedlig flammende! Ettersom Germaine Greers handlinger var åpenlyst rasisme i overdrive!

Germaine Greer: ondskapsfullt, upålitelig og overraskende, med tanke på at hennes giftige tirade mot Meghan Markle kom fra noen som er et tydelig produkt av domfelt-infisert, imperialistisk-tenkende, kolonialistisk, folkemordslignende aficionado, dypt innbakt og instinktivt misogynistisk i det mest avskyelige. måte Australia - hvor til og med deres spritannonser berømmer sin misogyni, er selv også en kvinnelig variant av den opprørende filosofien!

Og å påstå uten å ha dokumentert noen bevis for å underbygge hennes krass og rasistiske påstand om at Meghans ekteskap med Harry er et uopplagt svindel, at alle disse "kjendisene" - mener det å bety Niggers - å være i bryllupet hennes var en skam, og så går videre for å postulere om hvor mange "falske orgasmer" Meghan har med Harry til hun oppnår det hun etter og deretter vil dumpe ham, er ikke noe mer enn fantasiene til en dement, utvasket, såkalt forfatter og en avskyelig kaldblodig Dyke som giftet seg, utnyttet grotesk nok den charlatanske dekselen til ekteskapet for å skjule hennes frodige og forankrede dykeisme. Så dumpet han raskt når det var aktuelt å gjøre det. Så på asininely, vituperatively og falskt angripe Meghan Markle, er Germaine Greer, på standard selvkritisk måte som brukes av alle slike lowlifes, faktisk å fortelle sine egne personlige opplevelser.

Barbara Ellen som svar på Germaines akerbiske, løgnaktige og demente kommentarer knyttet til Meghan Markle skrev et strålende meningsverk i Guardian Avisen med tittelen: "Germaine Greers angrep på Meghan Markle - så forutsigbar, så gammel hatt, så galt!" - Jeg anbefaler at du leser den - gjengjelder mine synspunkter helt; med ett stort unntak. Å snu Germaine Greers falske orgasmer i forhold til Meghan Markle på hodet Barbara Ellen stiller spørsmål ved hvor mange orgasmer de totalt irrelevante og selvbetjenende Germaine Greer fikk av å ha sine synspunkter, bare fordi de handlet om Meghan Markle som for øyeblikket er medias elskede person til bash, luftet globalt!

Hvis du vil ha min ærlige mening, kan denne tydelig utpekede ottogene og hardkjernen Dyke kanskje ha prøvd, men som den tørkede elveleien som hun helt klart er, tror jeg ikke hun selv kunne klare en; og med et dementt og raskt forverrende sinn som hennes, er Germane Greers eneste alternativ å falske hennes. Motbydelig foraktelig Dyke som hun er og alltid har vært!

Denne hykleriske Yiden, Angela Levin, som vanligvis ser ut som en - og hvis jeg får lov til ytringsfrihet og ytringsfrihet, som jeg har tenkt å bruke her, som er det vanlige mantraet som deres type og de fleste andre hvite bruker for å villig angripe oss Som de oppfatter oss som niggere, som de underordnede artene de overbeviser om at vi er og alltid vil være, så det er helt greit derfor for dem å bruke uansett nedsettende og stereotype troper de vil bruke mot oss - vil gjøre det godt å huske den selvtjenende og subjektive tullingen som hun, Angela Levin, skrev i fortiden i et åpenlyst forsøk på å skaffe folks syke sympati for sin egen fantasist og Electra-komplekse formål, før hun nå både kynisk, stikkende, med vilje og ondsinnet prøver å spore omdømme eller gode navn på mennesker som hun av rasistiske eller andre snedige grunner, i mest mulig kronglete vendinger og med tanke på at hun ikke kjenner dem, og jeg refererer til ng spesifikt til Meghan Markle, men likevel egoistisk, villfarende og ondsinnet, ønsker å ødelegge.

Jeg har ikke tenkt Angela Levin til å dissekere artikkelen din som ble publisert 26. februar 2017 i Daily Mail, ettersom jeg har mye bedre ting å gjøre med tiden min enn å gi unødvendig tro til en patetisk narsissist, enn si å pander til dine rasende fantasier. Imidlertid kan jeg ikke la være å bli veldig forvirret over at det er et ganske ironisk sted for en Yid å skrive i Daily Mail, med tanke på Daily Mail-eierens og Daily Mail-papiret selv med glede støtte for Nazi-Tyskland på den tiden og deres avsky mot ikke bare Tysklands, men faktisk hele Europas "Untermenschen", hovedsakelig, men ikke utelukkende så Yids! Men etter refleksjon er kanskje Daily Mail et ideelt sted for fikserte rasister og Electra-komplekse fantasister som Angela Levin for å lufte sine syke og vridde synspunkter. Og når det er forståelig forbundet med det, er den grundige bevisstheten om at prats som deg Angela Levin har praktiske og selvbetjenende minner, som alle syke fantasister gjør; og dessuten siden penger er din gud, og det eneste som betyr noe for din slags, er i en vridd forstand, et naturlig passende sted, Daily Mail, for deg å være.

Hvordan liker du den Angela Levin? En typisk Nigger, som jeg åpenbart er for din slags, lykkelig, ubekymret og uten den minste frykt for noen kritikk fra kreftene eller påtalemyndighetene kommer til det; lovens og ordenens krefter som rutinemessig og mest oppmuntrende lar din slags slippe unna med din sedvanlige rasisme og gjøre det med absolutt straffrihet; selv bruker de samme rasistiske teknikkene mot oss Niggers som partiet ditt, Angela Levin, og andre hvite rutinemessig gjør.

Som jeg sa tidligere Angela Levin, kommer jeg ikke til å gjenopprette artikkelen din om 26. februar 2017 i Daily Mail, med tittelen: "Min mor var en grusom og grufull kvinne!" som du vil ha oss alle, og som dessuten ikke kjente henne, så vi har bare ditt ord for det, som ved din egen innrømmelse at du ikke har søsken, og siden moren din er lenge død, kan ingen pålitelig bekrefte eller pålitelig rabatt på det du sa, og det er det du banker på. Avgjørende, hva var ditt forhold til pappaen din, hvis du kommer dit jeg kommer fra? Et Electra-kompleksbasert? Noe som dine braindead og nedslitte følgere som leser Daily Mail eller de andre høyresidefilmene ikke har peiling på hva jeg henviser til? Selv ikke om fenomenet Electra-komplekset skulle lande på deres hvite nese! Og tydelig å vite denne Angela Levin og i din syke, narsissistiske, patetiske og fantasistiske søken etter empati og oppmerksomhet ga du deg selv bort Angela Levin. Som i klassisk oppmerksomhetssøkende mote brukte du TRE-alderen for å oppildre fantasistankene dine. Helt alderen som Electra-komplekset-viruset sparker i. Når unormale jenter utvikler en seksuell interesse for pappaene og omvendt en dyp, vitriolisk og en forferdelig uberettiget avsky for mødrene. Ring noen bjeller Angela Levin?

Likevel kommer du ulykkelig og nedlatende ned på Harry hvis mor med vilje ble drept fordi hun tydeligvis ikke var en sprek og vapid kvinne som Kate Middleton for eksempel er, og som vil gjøre alt hun har fortalt det og det forventes av henne i rekken av en antatt plikt i en arvelig klasse angrepet så vel som et dypt innebygd rasistisk Storbritannia. Veldig mye i tydelig kontrast til hvem og hva prinsesse Diana var og som ikke var minst forberedt på eller villig til å gjøre noe med det Kate, om hun faktisk er lykkelig i dette mafia-stilfirmaet eller ikke, vil gjøre! Og følgelig som den prisverdig veldig uavhengige og tydelig kompositt mentis kvinne at hun var prinsesse Diana måtte bli kvitt. Dette på bakgrunn av Daily Mail og andre høyreekstreme MSM-stemmer og artikler som ber med enten åpenlyst uttalelser eller i knapt tilslørte vilkår som spekulerer i at det samme som har skjedd med prinsesse Diana burde eller vil skje med Meghan Markle. Og dere CUNTS kaller dere siviliserte og oppfatter faktisk dere også for å være medlemmer av noen Master Race! Hvilket løp er det? En haug med selvmordslemminger?

Likevel twats som deg Angela Levin som liker å proselytize, promulgate og slå kraftig din entusiastiske falske, våpnede og antisemittiske trommer når du ikke er flere semitter enn jeg er en britisk, afro-karibisk av barbadisk forfedring, og i hvis forfedres hjemland Barbados, europeiske jider og spesielt sefardiske jøder innledet en svært lønnsom for dem og flere århundrer lang for sine med europeere en veldig lukrativ transatlantisk slavehandelsindustri. Jeg er sikker på at du ikke vil ønske Angela Levin, men jeg vil oppmuntre deg til å reise til Barbados og lese gjennom, siden du latterlig kaller deg en forfatter og en journalist, de godt vedlikeholdte samtidige arkivplatene som er der og ser selv, som mange mennesker fra USA, Canada og andre steder gjør, ganske mange av dem akademikere, hvordan disse Sephardic Yids ble til i Barbados i utgangspunktet og hvordan de startet Transatlantic Slave Trade.

Forresten, den eldste synagogen hvor som helst i Karibien eller Amerika ligger for den saks skyld i Barbados 'hovedstad Bridgetown. Et beskyttet nasjonalt Barbadian monument og i tillegg et FN og UNESCOs verdensarvliste. Og hvis vi Niggers - svarte kaller vi oss selv i tilfelle du ikke visste Angela Levin - hatet deg, selv en brøkdel så mye som du hater oss, ville den jævla synagogen lenge blitt brent ned eller sprengt. Men Barbadians, eller Bajans som vi kjærlig kaller oss selv, er ikke blant de minst syke menneskene, slik Yid-partiet ditt, Angela Levin, og ledsagerhvite patently er!

Og det står også for hvorfor Lord Nelson sokkel og tilhørende statue, den eldste i verden og predat London ett av rundt 40 år som totalt er betalt for og bestilt av Barbadians, fremdeles står der den opprinnelig ble reist. Plasseringen hvor det fortsatt er, rett overfor Barbados parlamentsbygninger som dateres tilbake til juni 1639 og består av det nest eldste og sammenhengende parlament i verden etter House of Commons. Imidlertid, i 1966 når Barbados oppnådde sin suverene uavhengighet etter til sammen 341 år med kontinuerlig tilknytning til England og deretter Storbritannia, og i løpet av hvilken tid den uavhengig bankrolled den engelske industrielle revolusjon, var det folket og regjeringen i Barbados at mens Nelson-statuen og sokkelen kunne holde seg der de var og alltid hadde vært, ville plassen de lå i fra begynnelsen av og fikk navnet Trafalgar Square omdøpt til Independence Square; og det er nettopp det som skjedde.

Så når noen som deg Angela Levin som mens du avskyr moren din som tilsynelatende døde naturlig, antar jeg at i motsetning til prinsesse Diana, og du har denne unormale Electra-saken med faren din, men utrolig ønsker at folk likevel skal være empatiske med deg mens du også hater moren din - men likevel lett innlevende med Markles når Meghan ganske riktig ikke har noe å gjøre med dem og det er et bevis for å støtte hennes holdning, men ikke i Electra-komplekset ditt om moren din Angela Levin - det ber meg om det åpenbare spørsmålet. Hvis du antagelig kan bli traumatisert av dine mors opplevelser, hvorfor skal ikke Harry på samme måte bli traumatisert av hans skrekkelige, inkludert morens drap, og deretter fra en så øm alder bli tvunget til å eksistere i en av verdens mest dysfunksjonelle familier; den såkalte britiske kongefamilien? Hvorfor fantaserer du Angela Levin og ikke realisten Prins Harry?

Jeg kjenner ikke til noen av mine gjennomsnittlige utvidede afro-karibiske slektninger, nære venner eller kollegaer, og heller ikke blant min tyske ekvivalent, som stort sett er hvite, som har hatt så mange skilsmisser i sine familierekke som den britiske kongefamilien har. Likevel er det i denne påståtte kongefamilien en vanlig forekomst snarere enn et unntak! Og det pågår også, som hovedklanskvinnen, den 93 år gamle ikke-fødende Elizabeths nevø så vel som hennes barnebarn begge skiller seg. Likevel et sykt Storbritannia, og tar i betraktning Andrews egne fæle problemer som Elizabeth og Co så vel som den britiske MSM med vilje ignorerer i håp om at de forsvinner, mens det ikke er noe skrik fra de manipulerte plebeiske massene, men på samme måte alle dere demente puter, som privilegerte narkomane på en høy, vader lett inn i Meghan Markle, hvis eneste "kriminalitet" er at hun er svart og som den uavhengige kvinnen hun er og med selvtillit som oser av hver pore, er hun ikke forberedt eller er hun villig heller å stille opp med din virulent rasist, og i en åpenbar tilstand av fornektelse, rasistisk dritt! Som i dine vridde, hvite sinn gjør Meghan Markle til en Uppity Nigger og en sint svart kvinne! Vel bra for henne, sier jeg!

Bortsett fra fra fødselen og gjennom hele min afro-karibiske del, og spesielt min barbaradiske oppvekst og oppvekst, ble det innpodet i meg at respekt er en dyrebar dyd, og at det følgelig også er noe som må fortjenes. Og det er en etisk filosofi som jeg fremdeles legger stor vekt på og alltid vil gjøre. Så la meg stille dette enkle spørsmålet til deg. Hvis Elizabeth og hennes parti i stedet for å være de tilsynelatende privilegerte og berettigede paragonene som de eksplisitt ser på seg selv som snarere enn de vrangforestillinger, umoderne og dysfunksjonelle prats som de stort sett er, var i stedet i den sistnevnte egenskapen naboer til deg som bodde på et rådshus eller til og med i ditt gjennomsnittlige forstadsområde og oppførte deg som de gjør for øyeblikket og har vært i ganske lang tid, ville du i all ærlighet beskyttet deres avvisende oppførsel med mindre du var som dem? Og hvis det er helt greit for Meghan Markle å bli nådeløst og uberettiget utsatt for pressens blending, hvorfor er det en regel for henne og en annen for Andrew? Annet enn hvem han faktisk er og hans ganske privilegerte status ville han for lengst blitt avhørt av politiet, enten i Storbritannia eller blitt utlevert til USA, fordi beskyldningene som er rettet mot ham er veldig alvorlige! Likevel har ingen slik privilegert behandling for Julian Assange, hvis forbrytelse var å avsløre de tallrike og uhyrlige krigsforbrytende aktivitetene til hvite vestlige politikere og deres bedriftsvoktere, tjent store summer med den barbare slakten av befolkningen i Sør-Sør!

Tilbake til det aktuelle spørsmålet om respekt som jeg reiste tidligere, du Angela Levin og slike som Annabel Croft og disse kvalmende forbannelsene av royal dette og kongelige som prats som spenner fra såkalte biografer som deg selv til kommentatorer og resten av dem og på hvem ironi i din bruk av ordet "royal" er helt og overraskende for meg tapt og spesielt gitt din forkjærlighet for å angripe Meghan Markle for å si hva en intelligent person vet at den britiske monarken eller dens regjering ikke har monopol over det ordet eller noen jurisdiksjon over den enten i forhold til dens generelle bruk og spesielt så utenlands og bort fra Storbritannia. Likevel, mens så mange av dere ønsker å ha Meghan frastjålet henne, for meg, unødvendig ubrukelig kongelig tittel med denne patetiske 93 år gamle nonagenarian glemme det faktum at tilsynelatende at dette er det 21. århundre og ikke en fjern middelalderstid som hun åpenbart er lykkelig ensconced i! Og helt ærlig, hvem andre enn lignende utdaterte puter, odious sykofantiske og absurde inured sosiale klatreturper bryr seg om en fiken om disse ubrukelige og meningsløse gongene i dette århundret?

Nå som en engelsk spesialist, selv som har undervist og forelest på engelsk på alle tenkelige nivåer, foreslår jeg upapologetisk at du kjemper for å sjekke den sanne betydningen av ordet royal, og når du objektivt sett har gjort det slik at partiet ditt både seriøst og fornuftig spør om denne 93 år gamle kvinnen du slaver over og i den posisjonen hun er basert utelukkende på et utdatert konsept og en helt falsk forutsetning om guddommelig arvelig status, har noen annen rett eller autorisasjon enn den hun antar at hun må gjøre hva hun tar fatt på og dessuten for ikke bare å hevde sitt subjektive og dumt tilrådde monopol på ordet royal, samtidig som hun heller farcically forbyr andre mennesker hun personlig ikke avviser fra å bruke det på riktig måte hvis de velger å gjøre det. Det er full galskap og rangerer dumhet både fra hennes side og av hennes smekkfulle rådgivere og sykofantiske beundrere! Og etter min mening tydelig fremmet av en idiotisk og skadelig forestilling om en følelse av overlegen rett fra Elizabeths side og de som hun åpenbart favoriserer!

Hovedsakelig har denne kongelige furore mye å gjøre med den selvrettferdige og arrogante forestillingen og dens tilhørende tro på at respekt for Elizabeth blir vist av, av alle mennesker, en svart kvinne, Meghan Markle; og hvordan våger denne ingen, overdådige Nigger å fornærme vår guddommelige innstiftet i embetet, moralsk upåklagelig - ganske latterlig den oppfatningen - og naturlig umerkelig monark? Vel, her er mitt tak på den! Ingen mennesker er ufeilbarlige! Og siden jeg aldri har kjøpt inn denne kvinnens guddommelige rettighet, uovervinnelighet eller ufeilbarlighet og aldri vil være i motsetning til de fleste av mine medmennesker, som etter mitt syn utvilsomt mener at disse og andre farlige egenskaper er den eneste bevaring av arvelige britiske monarker og tiden Elizabeth Moutbatten-Windsor. Tenk hva du vil! Det er helt klart ditt privilegium; bare ikke prøv å diktere for meg at det er et syn jeg bør dele, enn si en jeg må støtte meg på!

Dessuten er det i strid med alt jeg virkelig tror og alltid har handlet i samsvar med. Nemlig at respekten MÅ opparbeides og derfor innvilges, og når den er tjent på riktig måte av den aktuelle personen eller de involverte personene, ikke blir tilbudt automatisk bare fordi noen eller deres overflod av toadies mener at det bør gis til hvem de bestemmer at det må! Og det er en selvfølge for meg at Meghan Markle, som ikke selv er en sykofant, tenker på samme måte som jeg. Ikke minst fordi fordi hun som en svart kvinne i den hvite verden av harde banker, pernicious rasisme og presserende nødvendighet for daglig overlevelse som alle samvittighetsfulle svarte kjenner til, vet instinktivt hva som er ekte og hva som er falsk; hva som virkelig må gjøres; og hva må ignoreres og unngås! Og ikke automatisk forvente eller arrogant abonnere på den feilaktige antagelsen, slik Elizabeth Mountbatten-Windsor og det meste av hennes parti overbevisende gjør, og gjennom hele deres patetiske liv alltid har gjort, at deres privilegerte fødsel og påfølgende tilstedeværelse i denne verden automatisk, som med rette, unnskyldelig gir rett og på samme måte garantere dem en følelse av rett til hva de ønsker eller krever. Et kvalmende utsagn gjengjeldte rapturøst av deres mange forkjærte sosial-klatrende utroskap og rare sykofanter som deg Angela Levin og Annabel Croft!

Det virkelige problemet og det som står for mye av dysfunksjonaliteten i Elizabeths familie er at hun og ektemannen Philip aldri har vært ordentlige foreldre - og jeg vil ikke høre alt dritt om hennes plikter og resten av det. Dette var en kvinne som hadde rådgivere, sykofanter og alle slags medarbeidere til å gjøre henne alle anbud, inkludert å tørke av baksiden da hun gikk til loo. Noe som fremdeles fortsetter! Og hvilke plikter? Hun er en arvelig og konstitusjonell monark, for guds skyld; ikke statsministeren eller noen valgt tjenestemann som en parlamentsmedlem som i det minste må late som de gjør noe for sine valgdeler hvis de vil bli gjenvalgt. Så jobben hennes er og var alltid sikker!

Videre kutte bånd, chatte med statsråd en gang i uken om hva han gjør og håndhilse på offentlige personer; statsoverhoder i andre land; men sjelden de av hennes horder av uvaskede plebeiske undersåtter som hun oppfatter dem som, og de til gjengjeld rystende elsker å gi seg selv i forhold til henne for den aktuelle fotomuligheten, håndhilse på og sørge for at hun bruker de latterlige hanskene hennes - så umoderne - til enhver tid å stoppe hennes dyrebare hender fra å komme i kjød på fysisk kontakt med kjøtt med de som blir oppfattet som underordnede slags som hun nedlatende er forpliktet til å håndhilse på, er neppe noe arbeid etter min vurdering. Og som for henne å gi relevante råd, være habil og også apolitisk og oppføre seg fornuftig når det faktisk betyr noe, hva er det for mye skyll! Se på den enorme "bommerten" - hvis du er dum nok til å tro at det var, noe jeg ikke gjør - gjorde hun angivelig da hun som surreptitøs Brexiteer med vilje lot Boris Keymal / Johnson tillate ganske ulovlig parlament. En avgjørelse som Høyres domstol veltet! Likevel ble hun ikke sanksjonert for det, som noen annen statsoverhode som var skikkelig ansvarlig overfor innbyggerne sine - men da er ikke briter faktisk borgere, men undersåtter - det ville absolutt vært. Rampant sycophancy derfor og den mest odious og dypt forankrede konsekvensen på jobb av det britiske parlamentet og den britiske offentligheten generelt, eller hva?

Vanskeligheten som enhver vanlig tilregnelig og intelligent person lett vil se, men Windsors og andre privilegerte hvite eliter ikke ville gjort, er at de stort sett er like når det gjelder at de får barn og angivelig skal oppdra dem. Siden de faktisk har barn som hovedsakelig skal beholde "firmaet", når det gjelder de kongelige, eller slektsnavnet når det gjelder resten av disse menneskene. Ikke annerledes, i hovedsak fra hverandre, der når disse brats når de effektivt er løsnet fra mottakermodene som bar dem, så blir de overlevert barnepasser og ved den aller raskeste muligheten pakket til internatskoler slik at deres , fundamentalt ukjent for dem biologiske foreldre har ikke den "tunge" oppgaven eller ansvaret for å være ordentlige og oppriktig kjærlige foreldre for dem; noe som selvfølgelig skjer i normale familier. Og ærlig talt, hvis du vil ha min ærlige mening, var Elizabeth og Phillip ikke annerledes! Og den beste måten å ha en dysfunksjonell familie på er at de som er øverst i den er markant dysfunksjonelle. Og du personlig bør kjenne denne Angela Levin hvis skrekkhistoriene dine om moren din i det hele tatt har noen tro om dem, og hva som er mer som skal rasjonelt tro! Hvilken å si det på en åpen måte gjør jeg ikke; erkefantasist, i modus av Carl Beech som for øyeblikket soner 18 år i fengsel for sine fæle fantasier, at du tydeligvis er Angela Levin!

Så hvorfor er det da, Angela Levin, helt greit for deg i en alder av 3 - alderen du ga for deg selv og er vitenskapelig anerkjent som Electra-komplekset kick-in point - og hva en masse falske tull og uhyggelig dritt du dyttet inn den fullstendig selvbetjenende og patetiske Daily Mail-artikkelen din om din nå døde mor - å faktisk vil og også fysisk så vel som psykisk bryte ut av og bort fra foreldrehjemmet ditt på grunn av den påståtte utålelige situasjonen du mentalt ble utsatt for og tvunget til å bo i, og dessuten forvente også at intelligente og tilregnelige personer både effektivt og medfølende med deg, men når det gjelder prins Harry, ikke så!

Husk at Harry hvis traumer da og som fremdeles dvelende eksisterer som jeg ærlig talt tror det gjør fordi jeg er en kvalifisert psykiatrisk sykepleier som regelmessig har taklet mennesker i slike situasjoner og du ikke er Angela Levin, og det lenge før Jeg våget meg inn i andre verdige og frivillig tok fatt på konstruktive yrkeskarrierer: Royal Air Force, Inland Revenue, Journalism, Counselling Guidance Counselling og annet intensivt rådgivende arbeid; Youth Leadership and Athletic Training, spesielt på Wolverhampton og Bilston Athletic stadion da sistnevnte var lite mer enn et nedslitt uthus med en rudimentær bane - gå og spør Tessa Sanderson om du vil sjekke den ene ut - og alle av dem jobboppgaver spesielt designet av meg og entusiastisk engasjert i for å bedre forstå mennesker, hvordan deres sinn fungerte og derfor være bedre i stand til å hjelpe dem.

Og alt dette motivert fra Grammar School-dagene mine i Barbados hvor jeg hadde en usedvanlig strålende formativ utdanning som da og fremdeles er helt gratis i hele mitt forfedres hjemland fra barnehageklasse til universitetsnivå, og hvor alle aspekter ved undervisning og deres tilhørende læringsopplevelser for elever og studenter er massivt overlegne det som fremdeles er utbredt i Storbritannia; og spesielt for svarte britiske barn i Storbritannia er rutinemessig mest rystende utsatt for hvite lærere / forelesere og administratorer som er inngrodd stereotype fordommer og åpenlyst voldsom rasisme!

Heldigvis og fremtidsrettet er det godt nedfelt i loven om Barbados at alle barn og voksne i Barbadiansk herkomst uansett hvor de ble født, kan fritt utdannes i Barbados hvis de velger å gjøre det og når som helst de kommer inn i utdanningssystemet der og det vil koste dem ingenting! Og en rekke britiske Barbadianere har i flere år nå sendt avkommet til Barbados for å bli ordentlig utdannet i varmen fra et vennlig og innbydende utdanningsmiljø blant nære slektninger og venner, og langt borte fra det skadelig fiendtlige Storbritannia. Så jeg er ikke unik i den forbindelse! Og mange amerikansk-Barbadianere gjør det samme!

Så etter å ha innhentet passende nok disse verdifulle, svært verdige og imponerende ferdighetene og opplevelsene i Barbados, ble jeg som planlagt en dedikert akademiker som underviste og foreleste ikke bare i Storbritannia, men spesielt i Tyskland, Skandinavia og Barbados da jeg ble forbanna med stemningen. av det britiske såkalte utdanningssystemet og ønsket ikke å være noen del av det annet enn i frivillig egenskap, da jeg fremdeles gjør av min egen vilje, setter opp, organiserer og er positiv og progressivt instrumentell i veldig konstruktiv fritidsprosjekter for å hjelpe de som hadde en blodig forferdelig opplevelse i Storbritannias dårlige utdanningssystem og nå ønsket å forbedre livssjansene. Og det fungerer ganske bra, da jeg alltid selvsikkert visste at det ville gjøre det! Men når det gjelder noe offisielt slags offisielt utdanningsarbeid i den spesifikke eller andre henseende, er Storbritannia forbi historien så vidt jeg er bekymret. Og hvorfor ikke?

Etter å ha praktisert ferdighetene mine i de regionene og landene jeg har nevnt tidligere; som alle har enestående fremragende utdanningssystemer langt overlegen den fullstendig dummet en i Storbritannia, og hvorfor det var at i full avsky jeg forlot Storbritannia, da jeg ikke ønsket å være noen del av noe jeg grundig avskydde og som er eksemplifisert av prats som deg Angela Levin, det står også for hvorfor jeg ikke angrer i det minste om handlingene mine. Og dessuten har jeg en langt større og en mye mer verdifull opplevelse av livet generelt enn du noen gang vil eller realistisk kunne håpe å skaffe Angela Levin; og de personlige belønningene jeg har oppnådd, var alle på grunn av fortjeneste! for jeg har alltid ønsket å være og ble deretter en vellykket akademiker, som ikke bare underviste og foreleste i Storbritannia, men spesielt Tyskland, Skandinavia og Barbados; som alle har eksepsjonelt enestående utdanningssystemer som er langt bedre enn den fullstendig dumme en av Storbritannia, og hvorfor det var at i full avsky jeg sluttet i Storbritannia da jeg ikke ønsket å være noen del av noe jeg grundig avskydde og som er eksemplifisert av prats som deg Angela Levin! Og dessuten har jeg en langt større og mer verdifull opplevelse av livet generelt enn du noen gang vil eller muligens realistisk kunne håpe å skaffe Angela Levin; og fordelene som jeg har oppnådd som et resultat, var alle tydelig av fortjeneste! Og dessuten var det aldri noen gang, eller har jeg noen gang sannsynligvis være en crony, en talsmann eller en ivrig mottaker av nepotisme, eller for den saks skyld en aficionada av hvilke personlige og økonomiske fordeler som i dag er avledet av bruken av den ordspråklige støpesofaen!

Man kan ikke ha noe mer dramatisk fremhevet globalt og sjelsødeleggende for en gutt i Harrys alder da som da Princes Diana, hans elskede mor, ble tragisk og morderisk tapt for ham, men du tror at opplevelsene hans må være kvisende og kavalerisk søppel eller , i beste fall, kvalmende nedtonet av deg, av alle mennesker Angela Levin, som i din fantasist Daily Mail-artikkel av CARL BEECH-artikkelen av 23. februar 2020 skrev du oppriktig: "Hva i all verden har skjedd med den gamle Harry?" Ironi mistet deg fullstendig Angela Levin når du deretter på en subjektiv måte identifiserer deg med Daily Mail som en "kongelig" biograf. Alt dette blant din grundig meningsløse, Yid og dypt innebygde rasistiske trope frykter at “Meghan (Markle) har lagt en skive is i (Harrys) hjerte. Og ber meg spørre deg om Angela Levin, som satte den iskanten i ditt eget hjerte mot søpla, av deg, mor - DADDY? Bare spør!

For et hvilket som helst levende menneske viser det hvilken avskyelig, selvtjenende, vridd og rasistisk tispe du er Angela Levin! Kan ikke si at jeg er overrasket! For heller enn konstruktivt å se Meghan Markle som gjensidig med Harry begitt seg ut på et redningsoppdrag for å frigjøre ham fra den veldig uutholdelige livsstilen, innvendig led alle de årene av ham, men i markant kontrast, du, dyktig assistert og abetted av Daily Mail, heller uærlig og ondsinnet i din selvmedlidenhet Electra komplekse modus patetisk essayed for å utnytte, du i tillegg synes det foretrekker hundeflissestil å piske opp og også befeste din egen syke og vridde rasisme mot den svarte kvinnen som Harry, av hans eget frie valg, giftet seg med, men i din forankrede rasisme er Angela Levin utelukkende skylden for de tvinnede antagelsene du nå ikke bare har om Harry selv, men hans ekteskapelige og kjærlige forhold til kona Meghan! Et positivt landemerke for en gangs skyld i Harrys urolige liv, men noe som helt klart ikke er bra for purblind cunts som deg Angela Levin! Og for å rive deg sanseløs og sykofantisk forestilling om at Harry først og fremst ble oppmuntret av Meghan har fornærmet den 93 år gamle nonagenarianen som driver den dysfunksjonelle klanen som han var så ulykkelig med, er den mest respekterte kvinnen i verden; hvem av? Andre Yids og sycophants over hele Storbritannia som dere? Rasister over den hvite løp vestlige verden og deres nyttige idioter som Priti Patel og Sajid Javid?

Kanskje du høflig og også overbevisende kan opplyse oss Angela Levin om hvem disse overflodene av globale personer er, for jeg vil virkelig vite; samt etablere grunnlaget for tvilsomme påstandene dine uten at du gir noen vesentlig eller ugjendrivelig bevis for å sikkerhetskopiere dine falske bekreftelser! Men latterhyggen var alltid en forkjærlighet for dere Jider som er kjent for å si: "Fortell løgn og gjenta den ofte nok, og det er sikkert en overflod av idioter som til slutt vil tro deg!" Beklager å skuffe deg Angela Levin, men jeg er ingen idiot! Jeg blir heller ikke lett tatt inn av enkeltpersoner som jeg vet å være førsteklasses moroner!

Og hva det egentlig koker ned til med at partiet ditt gjentar seg og ganske kjedelig å ha deg i Harry, er at du ikke kunne tåle forestillingen om at Harry alvorlig skulle bli involvert romantisk med en svart kvinne og enda mindre realiteten at han skulle gifte seg henne som han gjorde! Og alle dine rasistiske troper om ham og Meghan harker tilbake til da du oppfattet Harry for å være legemliggjørelsen av den typiske privilegerte hvite mannen. Og i akkurat ditt tilfelle Angela Levin, symbolet på den klassiske Stockholm-syndromskvinnen som jobber som du gjør for et antrekk som Daily Mail med sine nazistikker, kunne det virkelig være prinsen Harry som tidligere og lenge før han noensinne har møtt Meghan Markle likte å kle seg ut i nazistiske uniformer, selv emblazonert med Swastikaer, og som så appellerende til appellene til deg som Angela Levin, kunne gi alt det for en biracial, afroamerikansk kvinne? Det gjorde han vel! Og det heter å vokse opp! Men hva sier det om deg Angela Levin? Annet enn bortsett fra å være en frastøtende, narsissistisk, elektrokompleks fantasist, er du bestemt også en jævla rasistisk illo Angela Levin!

Det er latterlig å si med ubevisst sikkerhet og deretter påstå kategorisk og viddløst at hele den britiske kongefamilien ikke er rasistisk, men selv om noen av medlemmene uten tvil kanskje ikke er at anerkjennelse av seg selv ikke friregger dem alle; det skal heller ikke! En situasjon som ikke er forskjellig fra en der familiemedlemmer rutinemessig blir oppdrettet i et ganske unkempt og et generelt uhygienisk miljø, men det er latterlig forventet og idiotisk uttalt av dem at de alle er henholdsvis symbolet på ultra-renslighet og personlig hygiene. En bekreftelse som ikke har noen logisk mening, ikke sant?

Én ting, men i alt dette er og ganske ugjendrivelig det er at det britiske monarkiet som sine europeiske kolleger er endemisk og målrettet rasistisk! For hva annet kan man fornuftig kalle et dypt forankret arvelig system der utelukkende bare mennesker fra samme rase uavbrutt kan og uforståelig antas å være ufravikelig kvalifiserte, selv i et multikulturelt samfunn, for den arvelige, monarkiske stillingen som statsoverhode som merkbart gjelder i Storbritannia? Og der den bevisste og overhodet planlagte fødselsprosessen, og ingenting annet egentlig, utgjør og bekrefter utvilsomt at individets såkalte valgbarhet til å være vår monark!

Realistisk sett er et statsoverhode ment å representere den respektive nasjon og folket, samt symbolisere dens kultur og verdier. Følgelig er det galt i et mangfoldig, etnisk land som Storbritannia, automatisk å benekte denne ærede og ærverdige rollen som stat til alle unntatt hvite. Og uansett hvordan forsvarerne for det britiske monarkiet snurrer, eller prøver, deres fortelling, slipper det ikke unna det skarpeste faktum at stillingen som den britiske statsoverhodet utelukkende er åpen for Mountbatten-Windsor-familien og deres etterkommere. Og dette i generasjoner fremover! Likevel vekker denne rystende situasjonen ingen offentlig raseri. Ikke engang fra de til venstre; og enda mer kvalmende så bekjente antirasister! Den generelle britiske befolkningen er da dens konstituerende medlemmer Tory, Labour, Lib-Dems eller apolitiske som ikke ser noen grunn til bekymring i Storbritannia som har en arvelig bare hvit statsoverhode. Og helt avskyelig fra deres perspektiv mener at det ikke er behov for reform!

En situasjon som sprenger opp den sanne situasjonen i Storbritannia, og hvordan klasseskikket og foreviget tradisjon; intenst inngrodd privilegium; og avskyelig følelsesløs dyktighet har fremdeles et kvelertak på den britiske psyken, koblet tydelig i det 21. århundre med en syk harking tilbake til de antatte gloriene til et nå nedslått britisk imperium som i seg selv ble markert av det britiske monarkiet. En situasjon sentrert i antagelsen om at selv den mest ignorante, dumme, oppløste hvite Mountbatten-Windsor har uendelig mye mer rett til å være statsoverhode i Storbritannia som den best informerte, intellektuelt geniale, flinkeste og mest etiske svarte briten!

Oppgraderte antagelser dypt inneholdt av institusjonaliserte rasistiske offentlige organer som de britiske politistyrker, og særlig Met-politiet, visvis fordømt av Macpherson-rapporten som sådan. Og som mens offentlig og på samme måte, for ingenting har endret seg på Met siden Macpherson, til trommeslag av høyreradikaler som Daily Mail, Sun og Express som hevder at det, Metropolitan Police, verken har penger eller ressursene for å beskytte den Nigger Meghan Markle gift med oppfattet av den useriøse prins Harry Windsor, det samme hovedstadspolitiet kan ikke desto mindre lett komme med millioner av pund sterling for å fortsette søket etter Madeleine McCann. Dette til tross for det faktum at alle med et modis av sunn fornuft eller en fungerende hjerne i hodet vet godt at Madeline McCann er kategorisk DØD, da hennes død skjedde; og som unektelig er ansvarlig for drapet hennes. Imidlertid, hvis du er hvit, passer ansiktet ditt, eller har du de rette forbindelsene, er denne typen avskyelige dritt på høyde med Metropolitan Police's kurs!

Og hvor mange andre britiske barn har ærlig talt savnet, og deres mor jævler har ikke vært plaget i det minste når det gjelder hva som skjedde med dem? Men akkurat som Stephen Lawrence, er Meghan Markle et praktisk rasistisk mål for Met! Og hvor ironisk også det i multietnisk London at Metropolitan Police har jurisdiksjon for det uten tvil hevder at Metropolitan Police i de neste påregnelige 200 årene eller så fremdeles vil være det overveldende dominerende organet det er i dag; fordi den ikke klarer å fylle selv den lovlig utpekte svartekvoten av politifolk. Gjør hva du vil av det! Guddamen institusjonaliserte rasister!

Til slutt vil jeg avslutte med en relevant merknad fra Dr. Shola Mos-Shogbamimu: “Det er ikke jobben til svarte mennesker og etniske minoriteter å utdanne hvite mennesker om rasisme foreviget av hvite mennesker. Hvite mennesker trenger å utdanne seg til rasisme. ”

No comments:

Post a Comment