Translate

Wednesday 12 February 2020

USA og Storbritannias spesielle forhold!


Av Stanley Collymore

Du er utelukkende her som den "nyttige Idiot" som du helt klart er Storbritannia, for å gjøre alle bud. Mens vi til gjengjeld heller vil USA offentlig rose deg til himmelen for det vi da uærlig og løgnaktig alltid vil hevde at du gjør modig og prisverdig, når det i virkeligheten ikke kunne være noe lenger enn sannheten når det gjelder hva som virkelig er skjer!

Men dere "briter" er så blodige fiksert med din villfarne og nå antediluvianske imperialisme og antatte "globale anseelse" at du i total selvfornektelse av hvem og hva du er og virkelig er i stand til å gjøre i det 21. århundre, enten nekter du bestemt eller annet er så fullstendig og idiotisk pakket inn i din ikke-eksisterende, men allikevel den påståtte britiske og hvite overlegenhet at sunn fornuft og rasjonell tenking går tapt på deg og på ingen måte kan bli funnet på din svake og håpløst ut av berøring radar, mens du fortsetter å late som du fremdeles er - og til og med et imperium for lengst borte - en stor global aktør!

Imidlertid vet vi USA fullt ut at det langt fra er en realitet. Men hei, dere briter, som praktiske toadies gjør alltid hva vi ber om dere. Og med Storbritannia og din "kongelige" sammenhengende og ivrig en amerikansk koloni, antar jeg at vi Yanks med jevne mellomrom kan oppfylle din oppsvulmede, men svært irrelevante følelse av egenvikt kombinert med din iboende usunde, men likevel umodne britiske, forankrede rasist og dypt inngrodde klassisme, andre bare i underlighet for din rene og ubehandlede sinnssykdom!

Forhold, som enhver normal og fornuftig person vet, er vanligvis ment å ærlig anerkjenne, gjensidig speile og også avgjørende tjene de ekte og fordelaktige behovene som involverte parter realistisk ønsker å imøtekomme og forhåpentligvis med tilsvarende og fast på plass etablert respekt for hverandre, vil alltid godhjertet og vennlig gjør det.

Imidlertid er det som eksisterer mellom USA og et overveldende Storbritannia som iherdig og mest pinlig klamrer seg til førstnevnte kåper, og vet at det er en stor global makt, som Storbritannia utvilsomt ikke lenger er, og som i seg selv helt ikke erkjenner og bokstavelig talt kommer å avtale med den skarpe virkeligheten, med vilje å velge i stedet for å være konsekvent og mest lattermild, for alle med et sant sinn, i sin abysmale tilstand av fornektelse, vedta forestillingen om at en gang hadde hatt et imperium som nå takknemlig og irreversibelt avvikles ved å være USAs lapdog og med begge enhetene engelsktalende, vil det nødvendigvis sikre Storbritannias påståtte og kontinuerlige rolle som en global styrke å regne med.

Hvor mer patetisk kan det enn disse Brit-elementene i det antatte "mesterløpet" gjennomsyret av deres vrangforestillinger om "hvit overlegenhet" og for øyeblikket i 2020 ledet av et sjofelt, fascistisk regime jublet på av intellektuelt utfordrede og åpenlyst klassedrevne dumme plebeiere ?

© Stanley V. Collymore
12. februar2020.

No comments:

Post a Comment