Translate

Friday 7 February 2020

De materiella och relevanta skillnaderna mellan en modern och progressiv Meghan Markle och en effete och vapid stam sto, Kate Middleton!


Av Stanley Collymore

Nyfiken är det inte hur vissa människor, eftersom de biologiskt kan göra det, fortsätter att få barn, och inte sällan måste det sägas, för alla slags märkliga, och ur ett kliniskt psykologiskt perspektiv vad som klokt kan märkas som tydligt mentalt certifierbara skäl; och som inte alls är eller borde någonsin hänvisas till som föräldrar på något sätt med en skräck fantasi.

Och av detta finns många exempel i överflöd. Till exempel är den påstådda posh och övre skorpasorten som deras barn, även före deras befruktning, beräknas och därefter efter deras födelse oöverträffligt uppfattas som och omsorgsfullt även vårdade som viktiga samhälleliga tillgångar.

Personer som ska skickas till rätt avgiftsbetalande offentliga skolor, har en plats som köpas för dem efteråt, om de är söner, vid lämpliga och förment ”prestigefyllda” institutioner som Oxford och Cambridge universitet, oavsett om de är intellektuellt kapabla att strikt studium eller inte - och ovillkorligen är det senare mönstret - då på motsvarande sätt som passande undervisade, avslutande unga damer för skolan: flickorna menar jag, och lika dumt som deras bröder, absolut okunniga moroner, gifte sig pertinent med likasinnade men utomordentligt rika simetoner; som sedan med full familjär uppmuntran och deras outtänkbara stöd stödjer intyg bland de vackraste fasaderna av specifikt incestuous inavel och otäckt instödad nepotism som deras grundligt orubbliga klassridda och förödande pågående elitism. Samtidigt som man noggrant planerar framåt med enhetliga stadiga mål för deras framtida biologiska avkommor.

Mycket lite kärlek eller sällskaplig familjeförståelse, om något, är därför involverad i denna osentimentala skarpa praxis; och logiskt till de direkt inblandade varför skulle det finnas? När förvärvet av större rikedom, samhällsakklamation och alla andra ivrig eftertraktade prestige i vad som i värdelösa brittiska termer är ett särskilt klassriderat samhälle som är allvarligt och osympatiskt rensat av varje meritokrati, omfamnas utan förbehåll av, och dessutom ett verkligt exempel på dem som är själva kronan i detta snöiga träd; med andra ord den brittiska kungafamiljen!

Under den frodiga barbarismen som inträffade under den transatlantiska slavhandeln av européer, särskilt de engelska och sedan deras likaledes avskyvärda och påstådda brittiska kith och släktingar, var svarta som var de enda mottagarna av denna monströsa handel fullständigt avhumaniserade, behandlade mest avskyvärt som den vita människans egendom att göra med som det senare ville, medan svarta män specifikt var totalt, systematiskt och i förväg avsiktligt utvärderade. Huvudsakligen eftersom vita, liksom de avskyvärda, fega och barbariska mobbarna som de då var och betydligt så fortfarande är i det 21: a århundradet, var vita män i allmänhet bokstavligen förstenade av svarta män som rättvist vedergick mot dem.

Även om svarta kvinnor på liknande sätt behandlades som omänskliga varelser av vita män med inget värde, mänskliga rättigheter eller värdighet av något slag att kalla sina egna knutna till dem, fruktade dessa undertryckande vita män inte svarta kvinnor på samma sätt som de gjorde Svarta män. Och de främsta orsakerna till detta var de djupt ingripna misogynistiska och öppet förankrade sexistiska attityder och övertygelser som vita män i allmänhet hade, och som fortfarande i grunden kvarstår i det 21: a århundradet, mot alla kvinnor, och detta inkluderar sina egna vita kvinnor.

Även om deras vita kvinnor var hypokritiskt, vainglorious, duplicitous och sanctimoniously placeras på bevisligt offentligt prydda och ganska tillverkade pelare av samhällelig respekt för att vara dessa vita män lagliga stammar, fruar i namn och de instinktiva producenter av deras legitima arvingar och reservdelar , Svarta kvinnor, juvenila svarta kvinnor och till och med svarta tjejbarn brukades dock vanligtvis för att de ansågs vara "chattlar" eller egendom som dessa vita män antagligen använde för dem för sina egna tvångsmässiga samvetsändamål och perversa sexuella förkärlekar. . Och som inkluderade allt från rutinmässigt sexuellt missbruk, vaginala och eller anala perversioner, sadism, våldtäkt och fiendisk pedofili från dessa svarta kvinnliga offer.

Och redogör kategoriskt för varför varje afro-karibisk person, även i dag 2020, ofrivilligt bär in sitt DNA-system den vita manliga Y-kromosomen. Och detsamma gäller också för många afroamerikaner; brasilia; och andra latinamerikanska medborgare där slaveri barbariskt implanterades av vita kaukasier.

Otroligt kan dessa vita kvinnor som "prövade" denna vita plantokrati och likaså andra barbariska former av dessa tråkiga, slavar organiserade och skrämmande för alla svarta människor driva samhällen, ett och samma, som de själva utan tvekan, stödjande och motsvarande lika krävande som deras vita män folket upprätthöll, visste hela tiden, oundvikligt vad som hände när det gäller den barbariska behandlingen av dessa svarta kvinnor, men uppriktigt sagt inte sant; och ganska idylliskt för dem fortsatte ganska obetydliga att leva sitt otydliga förvrängda liv Riley!

Spola snabbt fram till 2000-talet och februari 2020 för att vara exakt, och det är märkbart tydligt att ingenting har väsentligt förändrats i detta avseende. Slaveri har prisvärt gått, det är sant! Men om det var möjligt att tele-transportera Kate Middleton eller de många andra vita kvinnorna av hennes typ tillbaka till den slavtiden, skulle de alla oundvikligt och från samma sjuka, slaveri och bedrägeri brittiska, vita överlägsen sinnesätt har inga problem överhuvudtaget att spela den lätta vita kvinnans roll som deras vita, kompatibla föregångare gjorde under den transatlantiska slavhandeln, kolonialismen och fortfarande gör till denna dag!

Meghan Markles stänk är emellertid markant annorlunda och gjord av strängare saker. För medan dessa barbariska vita slavägare och sexuella missbrukare rutinmässigt hade sin väg med svarta kvinnor och behandlade dem samtidigt som underlägsna exemplar som visste att de inte hade något lagligt sätt att göra mot det som barbariskt gjordes mot dem, och dessutom inte krediterade dessa svarta kvinnor med någon slags intelligens. Helt medveten om den brutalt fördömande emaskuleringen som vita män hade förödat svarta mäns liv med dessa svarta kvinnor tog rollen, om än i hemlighet så, att skydda så gott de kunde fortsätta sin svarta ras. Och med tanke på de absolut fruktansvärda barbariska förhållandena som de levde under sig själva gjorde de prisvärt ett utmärkt jobb.

Dessa modiga svarta kvinnor, inte bara i Barbados, där den transatlantiska slavhandeln inleddes, utan också över resten av Karibien och i Nordamerika, till exempel, blev de fysiska och psykologiska befogenheterna för vårt folk; och 2020 är det fortfarande mycket en kardinal aspekt av vår kultur. Så vi lojala, intelligenta och medvetna om vår sanna historia svarta, till skillnad från de typiska House Niggers och användbara idioter som skulle sälja sina egna mormödrar till den högsta vita budgivaren, eftersom som Bob Marley kortfattat uttryckte det, de måste befria sig från mental slaveri, don ser ingen jämförelse mellan Kate Middleton och Meghan Markle.

Kate är vit, lätt och liksom plantagen är den vita kvinnan vårdad för sin feckless roll i ett bedrägligt kast, rasistiskt och i uppenbart självförnekande av sin egen barbaritet och rasism Storbritannien. I markant kontrast är Meghan Markle en mycket intelligent, välutbildad, mentalt befriad och en tydligt stolt över sin svarta arvskvinna; och vem ärligt talat inte är beredd att, och varför skulle hon när som helst, och i synnerhet så på 21-talet och början av ett nytt decennium då, ta upp den här ganska villfarande skiten som infekterar den överväldigande majoriteten av vita: dumma nere, pedagogiskt handikappade och intellektuellt utmanade i Storbritannien, hjälpt och upptäckt av en övergripande fascist så kallade MSM, sociala medier troll. Och som, medan de vanligtvis i sin okunnighet och hyckleri, märker Meghan Markle, som helt har fått sina egna pengar i sin valda karriär, själva lever av dollen med sin mängd jävla barn!

Jag använder mitt eget namn i varje artikel jag skriver, så varför gör ni inte gula-bukta fegar detsamma och det gäller för överflödet av så kallade ”källor” som inte är annat än förfalskningar eller sammansatta individer. Kom rena och säg vem du verkligen är. Och vad är exakt ditt nötkött som om intelligenta människor inte redan vet det!

Så bra för Harry och Meghan säger jag öppet och unapologetically och som för Kate, glad att fortsätta att vara den feckless och typiska stam sto som är hennes problem inte mitt. Men jag ställer den här frågan. Tidigare hade studenter över hela Storbritannien rätt till studenters bidrag. Tony Blair, Gordon Brown och deras parti som gynnades av dessa, fick sina examina och gick in i politiken och sparkade sedan stegen för andra blivande kandidater.

Spola framåt igen, och Skottland är den enda delen av Storbritannien som gör det möjligt för studenter att få bidrag för att studera vid universitet där. Så varför gick William, som åkte till Eton och Kate som på sin mor Caroles inledande följde honom där till Skottland för att studera när detta par så lätt kunde ha studerat vid ett engelskt universitet. När allt kommer omkring Oxford och Cambridge och där de flesta av de antagna toffarna rutinmässigt går efter deras avgiftsbetalande stämning på Eton och den andra likadana avgift som betalar offentliga skolor, och till och med dumma som Theresa May lyckades en plats i Oxford. Så varför skickade sedan Carole och Mike Middleton Kate till St. Andrew's University i Skottland, när de så lätt kunde, som de posh folk som gillar att presentera sig själva och du dimwits alla håller med, har Kate registrerat sig på ett ENGELSKA universitet?

Reading University som jag personligen känner till eftersom det är ett av universiteten jag studerade vid, är ett utmärkt universitet och ligger i min hemstad Reading och Middletons hemfylke Berkshire. Så det är inte raketvetenskapen varför Carole och Kate började med det skotska projektet som de gjorde på listigt sätt! Och vilket äkta skotskt barn, och ljusa med det missade också en plats i sitt hemland medan dessa två engelska kuddar: William och Kate "studerade" vid St. Andrew's University?

Bucklebury, bostadsområdet i Middletons ligger fysiskt 12 miles från Reading och 27 minuters bilresa med bil; 45 km från Oxford och 43 minuter med bil; 52,6 miles från London och en timmes och 28 minuters bilresa med ca; 104 miles från Cambridge och två timmar och 18 minuter med bil: alla dessa platser med utmärkta, väletablerade och allmänt kända universitet som är lätt att nå inom Middletons hem? Så varför, och för att ställa en daft-fråga, ska Kate saunter till Skottland och St. Andrew's University där "slumpmässigt" William hade åkt till, och som är 450,5 miles från Bucklebury i Berkshire och tar över 7 timmar och 39 minuter med bil för att komma dit? Oavsett orsaker som är uppenbara eller på annat sätt, och jag är definitivt sarkastisk här, Carole Middletons beräkningar såväl som av hennes dotter Kate säkert som helvetet lönade sig!

Kom du dit jag kommer ifrån? Och varför de inte klassificeras som scroungers för att döda äkta skotska skattebetalare av sina pengar att betala för sin privilegierade utbildning?

Nu blir det också skickligt proselytiserat och propagandat, och i avsiktlig frånvaro av Meghan Markle, att Kate Middleton är tydligt men biologiskt släkt med Edward IV och även den avlidne Elizabeth Bowes-Lyon, den rasistiska modern till nuvarande, med samma namn, 93 år gammal nonagenarian, ärftliga monark i Storbritannien. Sanningen är att skotska Elizabeth Bowes-Lyon alltid fixerat ville vara drottning; hade blickat på Edward VIII men när han klargjorde det riktigt tydligt var han inte intresserad av henne vände hon sig till sin bror George. Edward engagerade sig i Wallis Simpson och i kontroversen som följde Elizabeth Bowles-Lyon var en nyckelfigur i den frodiga och vitrioliska vendetta mot ironiskt nog den likglade fascisten som hon själv Wallis Simpson. Huvudsakligen eftersom hon motvilligt gav upp sina förhoppningar om att bli drottning när Edward förkastade henne, nu med krav på att han skulle abdicera och lämna vägen öppen för sin make George att bli kung, var slusporten nu igen realistiskt öppen för att hon skulle bli drottning. Som hon gjorde när hennes man blev George VI i Storbritannien.

Och till och med äktenskapet till hennes dotter som också heter Elizabeth och för närvarande drottning är lika inslaget i kontrovers. Earl Spencer, Dianas far: engelska och med sina egna kungliga förbindelser var söt mot Elizabeth men varnar varsamt av Mountbatten, Filips farbror som hade sina egna planer för ett äktenskap mellan hans brorson och Elizabeth. Och som den antagna krigshjälten, även om han var mycket tysk, hade han en stor hävstångseffekt över George V1 som verkligen inte ville bli kung och motvilligt tog jobbet så den gav inte något motstånd mot vad den påstådda krigshjälten gjorde. Så med den bestämda borsten av Earl Spencer av Mountbatten en effete och vapid Elizabeth gjorde var hon berättade och naturligtvis förväntat av henne. Hon gifte sig med Philip med hans mycket imponerande nazifamiljeförbindelser.

Ironiskt nog skulle Charles deras son i slutändan gifta sig med Diana, Earl Spencers dotter. Undergiven av förödmjukande jungfrulighetstest som otydligt irriterade henne medan inga sådana tester krävdes av Charles eller resten av dem, och skulle ha varit besläktade med att stänga stalldörren efter att hästen hade bultat, var Diana ingen skam eller vapid kvinna. En riktig gratissprit precis som hennes nuvarande svärdotter Meghan Markle som jag är säker på att hon massivt skulle ha kommit bra med, dunkade Diana systemet karakteristiskt. Och resten i det avseendet är historia.

Därefter tränger ironin in igen, och Dianas äldre son William hamnar, ganska karaktäristiskt och som förväntat av honom av hans faderliga släktingar och deras överflöd av sykofantiska och nepotistiska domstolar, en typiskt svår och vapid fru i Kate Middleton som hennes mormor uppenbarligen ser mycket av sig själv i Kate. Harry är under tiden hans mors son och gör inga ben åt det; och vad mer är, och tack och lov Gud, han har hittat, ömsesidigt och kärleksfullt gifte sig med en kvinna med släkt. Och detta, det är fantastiskt ur mitt perspektiv att se, och jag är lika säker på att alla andra självständigt sinnade människor med fungerande hjärnor i huvudet är en syn för ömma ögon. Så bra gjort Harry och Meghan!

Under tiden fortsätter Kate Middleton i det effete och vapid-läget som förväntas av henne i angripna klassridda Storbritannien, att vara den arketypiska brittiska "övre krön" och slavplantage typ stammästare!

Meghan vet uppenbarligen allt detta! Hon lever i den verkliga världen och är ganska beredd på och också kapabel att ta den på. Det är inte konstigt att morar som Eatmon Holmes anser att hon är en uppig-nigger och liknande som Sarah Vine - jag förbereder redan en artikel om henne som kommer att avslöja vem som i själva verket denna faktiska slampa är, och ja Sarah jag har mina källor, och som en bona fide journalist, till skillnad från dig, behöver du inte göra mina! - Stalker Piers Morgan, Rachel Keymal - alias Johnson, vars turkiska farfar uppmuntrade den dåvarande sultanen från det osmanska riket att gå med i det imperialistiska Tyskland under första världskriget; då tyska förlorade och det osmanska riket delades upp av Storbritannien och Frankrike, fick bort sin turkiska fru, fick en engelsk slampa som ersättare och beställde utrikes- och hemkontoret för att ge honom ”brittiskt” medborgarskap.

I markerad kontrast Rachel Keymal, mina nära släktingar kämpade i både första världskriget och II, och de är inte gilla ditt parti, falska patrioter som försvarar Storbritannien mot den sista droppen av någon annans blod men aldrig ditt eget. Och jag skulle också föreslå Rachel att du skulle gå och kolla in ditt eget "EXOTISKA DNA", för att använda dina ord ondskapsfullt och i de vackraste termer som tillämpas på Meghan Markle.

Så se upp för mer, eftersom jag inte är klar med mycket av dina sjukliga och motbjudande rasister som måste förlita dig på din hudfärg: något du omöjligt kunde ha haft någon roll i att bestämma för att bevisa hur "överlägsen" du påstås är!

© Stanley V. Collymore
7 februari 2020.

No comments:

Post a Comment