Translate

Friday 7 February 2020

De materielle og relevante forskjellene mellom en moderne og progressiv Meghan Markle og en effete og vapid stammare, Kate Middleton!


Av Stanley Collymore

Nysgjerrig er det ikke hvordan noen mennesker fordi de biologisk er i stand til å gjøre det, fortsetter å få barn, og ikke sjelden, må det sies, for alle slags særegne, og fra et klinisk psykologisk perspektiv hva som klokt kan merkes som tydelig mentalt attesterbare grunner; og som på ingen måte har en skikkelig fantasi, verken er eller bør noen gang bli betegnet som foreldre.

Og av dette florerer mange eksempler. For eksempel blir den påstått posh og øvre skorpesortiment som deres barn, også før unnfangelsen deres, beregnet og senere etter fødselen urettferdig oppfattet som, og omhyggelig pleiet også som viktige samfunnsaktiver.

Personer som skal sendes til de riktige avgiftsbetalende offentlige skolene, har et sted kjøpt for dem i etterkant, hvis de er sønner, ved passende og antatt "prestisjetunge" institusjoner som universiteter i Oxford og Cambridge, enten de er intellektuelt i stand til strenge studier eller ikke - og uovertruffen er det siste mønsteret - da tilsvarende som hensiktsmessig veiledende, avsluttende unge damer på skolen: jentene mener jeg, og like fløte som brødrene deres absolutt ufaglærte moroner, giftet seg pertinent med likesinnede, men enestående velstående simmetoner; som deretter med fyldig familiær oppmuntring og deres uutslettelig støtte, attesterer midt i de villeste fasader av spesielt incestuøs innavl og ekkel innpodet nepotisme deres grundig urokkelige klassedrevne og forførende pågående elitisme. Mens de planlegger fremover med ensartede faste mål for deres fremtidige biologiske avkom.

Svært lite kjærlighet eller omgjengelig familiær forståelse, om noen som helst, er derfor involvert i denne usentimentelle skarpe praksisen; og logisk til de direkte involverte hvorfor skulle det være? Når erverv av større rikdom, samfunnsakklamasjon og annenhver ivrig ettertraktet prestisje i det som i verdiløse britiske termer er et spesielt klassestyrt samfunn som er alvorlig og usympatisk avskåret av alle meritokratifylter, omfavnes uforbeholdent, og dessuten ekte eksemplar på de som er helt i kronen på dette snuskede treet; med andre ord den britiske kongefamilien!

Under den voldsomme barbarismen som ble inntruffet under den transatlantiske slavehandelen av europeere, og særlig de engelske og deretter deres tilsynelatende avskyelige og angivelig britiske kith and kin, ble svarte som var de eneste mottakerne av denne monstrøse handelen, fullstendig dehumaniserte, og behandlet mest avskyelig som den hvite menneskets eiendommer som skulle gjøres slik sistnevnte ønsket det, mens svarte menn spesifikt ble totalt, systematisk og overlagt med vilje emasculert. Hovedsakelig fordi hvite menn, som de svake, feige og barbariske mobberne som de den gang var, og som det fremdeles er så i det 21. århundre, bokstavelig talt forsteinet av svarte menn med rettmessig gjengjeldelse mot dem.

Selv om svarte kvinner ble behandlet på samme måte som umenneskelige skapninger av hvite menn uten verdi, menneskerettigheter eller verdighet av noe slag for å kalle sine egne knyttet til dem, fryktet ikke disse undertrykkende hvite menn svarte kvinner på samme måte som de gjorde Svarte menn. Og de viktigste årsakene til dette var de dypt inngrodde misogynistiske og åpenlyst forankrede sexistiske holdninger og oppfatninger som hvite menn generelt hadde, og som fremdeles i grunnen beholder i det 21. århundre, mot alle kvinner, og dette inkluderer deres egne hvite kvinner.

Selv om de hvite kvinnene deres hyklersk, håndslig, duplisert og helliggjort ble plassert på påviselig offentlig utsmykkede og ganske fabrikerte søyler av samfunnsmessig respekt for å være disse hvite menns lovlige stammerker, kun hustruer i navn og de instinktive produsentene av deres legitime arvinger og reservedeler , Svarte kvinner, unge svarte kvinner og til og med svarte jentebarn, ble imidlertid vanlig, fordi de ble ansett for å være "chattels" eller egenskap tilsynelatende for disse hvite mennene, brukt av dem til sine egne tvangsmessige inititive samlivsformål og perverse seksuelle forutsetninger. . Og som inkluderte alt fra rutinemessige seksuelle overgrep, vaginal og eller anal perversjoner, sadisme, voldtekt og fiendisk pedofili av disse svarte kvinnelige ofrene.

Og står kategorisk for hvorfor enhver afro-karibisk person, selv i dag i 2020, ufrivillig bærer inn sitt DNA-system det hvite mannlige Y-kromosomet. Og det samme gjelder også for mange afroamerikanere; brasilian; og andre latinamerikanske borgere hvor slaveri barbarisk ble implantert av hvite kaukasiere.

Uten tvilsom driver disse hvite kvinnene som "prydet" dette hvite plantokratiet og på samme måte andre barbariske former for disse avskyelige, slavene som er organisert og skremmende for alle sorte mennesker samfunn, ett og det samme, som de selv utvilsomt, støttende og tilsvarende like lydløst som deres hvite menn opprettholdt, visste hele tiden, unrringly hva som foregikk med hensyn til den barbare behandlingen av disse svarte hunnene, men ærlig talt gjorde det ikke noe jævlig; og heller idyllisk for dem fortsatte ganske usynlige å leve sitt uhøytidelig forfulgte liv til Riley!

Spol frem til det 21. århundre og februar 2020 for å være presis, og det er tydelig at ingenting har endret seg vesentlig i den forbindelse. Slaveri har prisverdig gått, det er sant! Men hvis det var mulig å tele-transportere Kate Middleton eller de mange andre hvite kvinnene av hennes type tilbake til den slavealderen, ville de alle uten tvil og fra det samme syke, slaveri og villfarne britiske, hvite overlegenhet tankesett har ingen problemer overhodet i å tilfredsstille å spille den finesse, hvite kvinnens rolle som deres hvite, kompatible forgjengere gjorde under den transatlantiske slavehandelen, kolonialismen og fremdeles gjør det til i dag!

Stoffet til Meghan Markle er imidlertid markant annerledes og laget av strengere ting. For mens disse barbariske hvite slaveeiere og seksuelle overgripere rutinemessig hadde sin vei med svarte hunner og samtidig behandlet dem som underordnede eksempler som visste fullstendig at de ikke hadde noen rettslig anvendelse mot det som barbarisk ble gjort mot dem, og dessuten ikke kreditert disse svarte kvinner med all slags intelligens. Fullstendig klar over den brutalt fordømmende emaskulasjonen som hvite menn hadde umuliggjort svarte menns liv med disse svarte kvinnene, tok på seg rollen, om enn skjult, for å ivareta så godt de kunne fortsette sin svarte rase. Og med tanke på de helt forferdelige barbariske forholdene de levde under seg selv, gjorde de prisverdig en utmerket jobb.

Disse modige svarte kvinnene, ikke bare i Barbados der den transatlantiske slavehandelen startet, men også over resten av Karibien og i fastlands-Nord-Amerika, for eksempel, ble de fysiske og psykologiske maktene for vårt folk; og i 2020 er det fremdeles veldig et kardinal aspekt av kulturen vår. Så vi lojale, intelligente og kjennskap til vår sanne historie, svarte, i motsetning til de typiske House Niggers og nyttige idioter som ville selge sine egne bestemødre til den høyeste hvite budgiveren, slik som Bob Marley kortfattet sa det, de trenger å frigjøre seg fra mental slaveri, don Jeg ser ingen sammenligning mellom Kate Middleton og Meghan Markle.

Kate er hvit, lett og i likhet med plantasjen blir hvit kvinne preparert for sin flekeløse rolle i et villfaret tilbakeblikk, rasistisk og i åpenbar selvfornektelse av sin egen barbaritet og rasisme, Storbritannia. I markert kontrast er Meghan Markle en svært intelligent, velutdannet, mentalt frigjort og en tydelig stolt av sin svarte arvekvinne; og hvem ærlig talt ikke er forberedt på, og hvorfor skulle hun når som helst, og spesielt i det 21. århundre og starten på et nytt tiår på det, stille opp med denne ganske vrangforestillingen som smitter overveldende flertall hvite: dumme nede, pedagogisk handikappet og intellektuelt utfordret i Storbritannia, hjulpet og støttet av en samlet fascistisk såkalt MSM, troll for sosiale medier. Og som, selv om hun er vanvittig i sin uvitenhet og hykleri, ganske karakteristisk markerer Meghan Markle, som har tjent sine egne penger i sin valgte karriere, selv lever av dalen med sin mengde jævla unger!

Jeg bruker mitt eget navn i hver artikkel jeg skriver, så hvorfor gjør ikke gulbuklingene dine det samme og det gjelder mengden av såkalte “kilder” som ikke er annet enn forfalskninger eller sammensatte individer. Kom ren og si hvem du virkelig er. Og hva er nettopp oksekjøttet ditt som om intelligente mennesker ikke allerede vet det!

Så bra for Harry og Meghan sier jeg åpent og unapologetisk og som for Kate, glad for å fortsette å være den flekeløse og typiske stammera som er hennes problem ikke mitt. Men jeg stiller dette spørsmålet. Tidligere hadde studenter over hele Storbritannia rett til studenttilskudd. Tony Blair, Gordon Brown og deres parti som hadde godt av disse, fikk sine grader og gikk inn i politikk og deretter sparket stigen ned for andre ambisiøse kandidater.

Spol fremover igjen, og Skottland er den eneste delen av Storbritannia som lar studenter få tilskudd til å studere ved universiteter der. Så hvorfor dro William, som dro til Eton og Kate, som med sin mor Carole-instruksjon fulgte ham dit til Skottland for å studere når dette paret så lett kunne ha studert ved et engelsk universitet. Tross alt, Oxford og Cambridge, og hvor de fleste av de antatte toffene rutinemessig går etter deres avgiftsbetalte stint på Eton og den andre liknende avgift som betaler offentlige skoler, og til og med svake som Theresa May klarte et sted i Oxford. Så hvorfor sendte Carole og Mike Middleton Kate til St. Andrew's University i Skottland, da de så lett kunne, som de posh folket de liker å presentere seg som, og du dumme alle er enige om, har Kate registrert seg på et ENGELSK universitet?

Reading University som jeg personlig vet om, fordi det er et av universitetene jeg studerte ved, er et utmerket universitet, og ligger i hjembyen min Reading og Middletons hjemfylke Berkshire. Så det er ikke rakettvitenskap hvorfor Carole og Kate tok fatt på det skotske prosjektet som de håndarbeidet gjorde! Og hvilket ekte skotsk barn, og lyst med det gikk også glipp av et sted i hjemlandet mens disse to engelske putene: William og Kate "studerte" ved St. Andrew's University?

Bucklebury, boligområdet i Middletons ligger fysisk 12 miles fra Reading og 27 minutters kjøretur med bil; 46 km fra Oxford og 43 minutter med bil; 52,6 miles fra London og en times og 28 minutters kjøretur med ca; 104 miles fra Cambridge og 2 timer og 18 minutter med bil: alle disse stedene med utmerkede, veletablerte og velkjente universiteter som er lett tilgjengelig innen Middletons hjem? Så hvorfor, og for å stille et daft-spørsmål, har Kate tatt avstand til Skottland og St. Andrew's University der "tilfeldigvis" William hadde dratt til, og som er 450,5 miles fra Bucklebury i Berkshire og tar over 7 timer og 39 minutter med bil for å komme dit? Uansett årsaker som er åpenbare eller på annen måte, og jeg blir bestemt sarkastisk her, beregnet Carole Middletons beregninger så vel som datteren hennes Kate som helvete!

Kom du dit jeg kommer fra? Og hvorfor blir de ikke klassifisert som skvatt med å frarøve ekte skotske skattebetalere pengene sine for å betale for den privilegerte utdannelsen deres?

Det blir nå også dyktig proselytert og propagandert, og i det forsettlige fraværet av Meghan Markle, at Kate Middleton er utpreget, men biologisk relatert til Edward IV og også avdøde Elizabeth Bowes-Lyon, den rasistiske moren til nåværende, med samme navn, 93 år gammel nonagenarian, arvelig monark av Storbritannia. Sannheten er at den skotske Elizabeth Bowes-Lyon alltid fixert ønsket å være dronning; hadde sett blikket mot Edward VIII, men da han gjorde det klart at han ikke var interessert i henne, henvendte hun seg til broren George. Edward engasjerte seg med Wallis Simpson og i kontroversen som fulgte Elizabeth Bowles-Lyon var en nøkkelfigur i den frodige og vitrioliske vendetta mot ironisk nok den liknede fascisten som seg selv Wallis Simpson. Hovedsakelig fordi hun motvillig hadde gitt opp håpet om å bli dronning da Edward snudde henne, nå med krav om at han skulle abdisere og la veien for at mannen George skulle bli konge, var sluseporten nå igjen realistisk åpen for at hun skulle bli dronning. Som hun gjorde, da mannen hennes ble George VI i Storbritannia.

Og til og med ekteskapet til datteren hennes også kalt Elizabeth og for tiden dronning er like innpakket i kontrovers. Earl Spencer, Dianas far: engelsk og med egne kongelige forbindelser var søt mot Elizabeth, men ble forsvarlig advart av Mountbatten, Filips onkel som hadde sine egne planer for et ekteskap mellom nevøen hans og Elizabeth. Selv om han var den antatte krigshelten, selv om han var veldig tysk, hadde han en stor innflytelse over George V1 som virkelig ikke ønsket å bli konge og motvillig tok jobben, så den ga ingen motstand mot hva denne påståtte krigshelten gjorde. Så med den besluttsomme børsten av Earl Spencer av Mountbatten, en effete og vapid Elizabeth gjorde, ble hun fortalt og naturlig forventet av henne. Hun giftet seg med Philip med hans veldig imponerende nazifamilieforbindelser.

Ironisk nok ville Charles deres sønn til slutt gifte seg med Diana, Earl Spencers datter. Underlagt ydmykende jomfruhetstester som ugunstig nok irriterte henne mens ingen slike tester ble krevd av Charles eller resten av dem, og som ville ha blitt lignet med å stenge stalldøren etter at hesten hadde boltet, var Diana ingen dyktig eller vapid hunn. En ekte gratis spurt, akkurat som hennes nåværende svigerdatter Meghan Markle, som jeg er sikker på at hun massivt hadde kommet godt med, slo Diana karakteristisk til systemet. Og resten i den forbindelse er historie.

Så kommer ironi inn igjen, og Dianas eldre sønn William ender opp, ganske karakteristisk og som forventet av ham av hans farlige slektninger og deres mengde sykofantiske og nepotistiske hovmester, en typisk sprek og vapid kone i Kate Middleton som hennes svigermor ser tydeligvis mye av seg selv i Kate. Harry er i mellomtiden sin mors sønn og skaper ingen bein om det; og det som er mer, og takk Gud, han har funnet gjensidig og kjærlig gift med en kvinne med slekt. Og dette, det er flott fra mitt perspektiv å se, og jeg er like sikker på at alle andre uavhengig tenkende mennesker med fungerende hjerner i hodet, er et syn for ømme øyne. Så bra gjort Harry og Meghan!

I mellomtiden fortsetter Kate Middleton typisk i effete og vapid-modus som forventes av henne i angrepne klassetraske Storbritannia, å være den arketypiske britiske ”øvre kråke” og slaveplantasjens stammerme!

Meghan vet tydeligvis alt dette! Hun lever i den virkelige verden og er ganske forberedt på og også i stand til å ta den videre. Ikke så rart at morer som Eatmon Holmes synes hun er en barndomsnigger og lignende også av Sarah Vine - jeg er allerede i gang med å forberede en artikkel om henne som vil avsløre hvem som egentlig er denne virkelige slutten, og ja Sarah jeg har mine kilder, og som en bona fide journalist, i motsetning til deg, trenger ikke å gjøre meg opp! - Stalker Piers Morgan, Rachel Keymal - alias Johnson, hvis tyrkiske bestefar oppmuntret den daværende sultanen fra det osmanske riket til å delta i imperialist Tyskland i første verdenskrig; da tysk tapte og det osmanske riket ble delt opp av Storbritannia og Frankrike, ble kvitt sin tyrkiske kone, fikk en engelsk ludder som erstatter og bestikket utenriks- og hjemmekontoret for å gi ham ”britisk” statsborgerskap.

I markant kontrast Rachel Keymal, kjempet mine nære slektninger i både første verdenskrig og andre, og de er ikke som partene dine, falske patrioter som vil forsvare Storbritannia mot den siste dråpen av andres blod, men aldri ditt eget. Og jeg vil også foreslå Rachel at du går og sjekker ut ditt eget “EXOTIC DNA”, for å bruke ordene dine ondskapsfullt og på de villeste vilkår som ble brukt på Meghan Markle.

Så pass på mer, for jeg er ikke ferdig med mange av de sykmeldte og motbydelige rasistene som må stole på hudfargen din: noe du umulig kunne ha hatt noen rolle i å bestemme for å bevise hvor “overlegen” du angivelig er!

© Stanley V. Collymore
7. februar 2020.

No comments:

Post a Comment