Translate

Thursday 8 August 2019

Den psykopatiske galskapen til Nigel Farage sammen med endemisk vrangforestilling, eksklusivisme i hvitt privilegium og hvit nasjonalistisk overherredømme


Av Stanley Collymore

Det er ingenting som er mest galt med Nigel Farage - og helt ærlig det meste er - at et fungerende krematorium ikke absolutt og permanent vil løse. Handlingen gikk selvfølgelig foran med den uunnværlige bruken og de hellige ritualene til den velsignede Machete - evig og vedvarende fred, Guds hellige velsignelse og sin egen pålitelige holdbarhet og konsistente effektivitet ligger evig på den. Selv om jeg er kristen, kunne jeg ikke motstå den personlige graven (latter).

Skjønt i Nigel Farages tilfelle, og med så mye avskum som allerede skadet Storbritannia, ville et krematorium som ligger i enten Frankrike eller Tyskland, hvor Nigel Farages familiære parti som flyktninger immigrerte til Storbritannia, være mer å foretrekke. Dette, ironisk nok fra hans side, til tross for Nigel Farages stumpe og patologisk liggende holdning koblet, som jeg tidligere antydet, mest paradoksalt i det minste under disse omstendighetene, med Nigel Farages egen medfødte rasisme, lokket avkastning av flyktninger, et obsessivt hat mot dem til punktet paranoia, og en intenst sammenhengende fiendtlighet og uhyrlig ondskapsfullhet overfor innvandrere fra alle mennesker.

Som den etymologisk konkurs, intellektuelt utfordrede og vakuum svimmel, som later til å være så flink, at han er det, forbinder Nigel Farage instinktivt begrepet innvandrer utelukkende med alle de hvis hudfarge, rase eller etnisitet avviker merkbart fra eller skiller seg betydelig fra hans egen eller det av andre likemindede og vrangforestillende, hvite supremacistiske rasister som ham selv. Og hvorpå Nigel Farage og hans rasistiske medreisende deretter kan glede og ondsinnet, heller uberettiget og ganske rettferdig slippe løs og alvorlig distribuere deres giftige gift mot alle de i Storbritannia som, uavhengig av om de lovlig ble født i Storbritannia, hvor mange generasjoner deres respektive familier har vært britiske, eller de er selv, så vel som andre mennesker som er nylig ankommet, og kan følgelig målrettes passende passende som passende ofre for både å bli angrepet ondskapsfullt og vituperativt.

Uskyldige ofre, som ikke bare bevisstløs, men også i annen tenkelig forstand som man logisk kan se for seg, har flere rettigheter til å være i Storbritannia enn Nigel Farage gjør, eller for den saks skyld, den like likte rasist og fremmedfiendtlig, Boris Keymal: den etniske Tyrkisk, Rogue State USA-født og nåværende sittende av No.10 Downing Street, hvis synspunkter er identiske med Nigel Farage.

To fremtredende av mange andre utpreget forankrede, karakteristisk uopplyste og selvinnlysende irredeemably sertifiserbare, purblind imbeciles 'eksempel. Og seg selv helt uten skille fra mengden av andre som rutinemessig og katastrofalt angriper Storbritannia med deres ubrukelige og uønskede tilstedeværelse. Og alt dette inimistisk forsterket av mrs. Nigel Farage, Boris Keymal og Company, som ganske kynisk tilfører grov fornærmelse mot skader på den mest samordnede måten, da de på alvor men ganske risikabelt har satt seg ut mot å falske fremstille seg selv som de viktigste engelskmenn eller kvinner, når de i essens tydeligst er de ingenting av det. Noe mer enn Kraut er Donald J. Drumpf i forhold til Amerika selv eller det amerikanske kontinentet i seg selv.

Likevel ytret Donald J. Drumpfs forsettlige og ondskapsfulle rasistiske retorikk som inspirerte og innledet El Paso og Daytons siste massemord i Rogue State USA, Nigel Farage: syk, iboende og uutvikelig bortskjemt; en skadelig vild, giftig vridd, dementert narsissistisk og en skjemmende, selvservicerende, sertifiserbar psykopat med dypt forankrede og uforanderlige sosiopatiske tendenser, og hyler Donald J. Drumpf offentlig og effektivt for sitt "geni". Selv om de sympatiske vestlige mediene overstrømmende rapporterte, ikke bare ukritisk, Nigel Farages egen offentlige, sosiopatiske og sinnssyke ytring i forhold til Donald J. Drumpfs prolog til massemord, men som de pleier å gjøre, beundringsverdig så vel som mest krenkende og mest krenkende giftig i dette tilfellet ga Nigel Farage gratis pass.

Og jeg er helt uegnet med, i tillegg til at jeg er helt trygg på det jeg her mest unapologetisk sier her med tanke på hva som entydig og ganske ubestridelig sertifiseres utryddede psykopater med villedende overbevisende, men umiskjennelig høyst farlige sosiopater som Nigel Farage som rutinemessig i forbi har jeg måttet takle hver dag og til og med hver time.

Som jeg tidligere har trent og jobbet som psykiatrisk sykepleier ved et av Englands eldste, respekterte, dyktige og største mentale sykehus - Clifton Hospital selv, som ligger rett utenfor City of York i det som den gang var Yorkshire North Riding, og som liker så mange lignende psykiatriske institusjoner ble forsettlig, systematisk og temmelig kortsiktig stengt av Maggie Thatcher-regimet, eller ellers som en konsekvens av hennes asinine pseudo-mentale omsorgspolitikk som senere og religiøst ble fulgt av påfølgende britiske regimer, som følgelig tillot lunatikere som Nigel Farage , som med rette skal være mentalt seksjonert og obligatorisk fengslet i trygge lunske asyler, for latterlig og uhindret fritt å krysse, og markant gjøre usikre, Storbritannias landskap.

Likevel sløser Nigel Farage konsekvent ikke med tid og krefter, med tanke på hvem og hva han faktisk er, ved å kontakte London Metropolitan Police for å virulently klage til dem at enten hans sikkerhet er truet, eller ellers blir hans imaginære integritet kriminelt. når noen enkeltpersoner eller personer som tar unntak fra hans oppførsel kritiserer ham, uavhengig av hvor uskyldig og godt innenfor rammen for fritt uttrykk og ytringsfrihet, er denne antatte kritikken. Nå, hvordan er det for foraktelig og fullstendig vrangforestillende eksepsjonalitet av den typen som omfavner hvit eksklusivisme, hvit rasisme, hvit nasjonalisme og hvit overherredømme av den typen som Nigel Farage og hans kløe fliser inn i?

Vel, Nigel Farage, eller noen på dine vegne, hvis du er altfor feig til å gjøre det selv, har du min eksplisitte tillatelse til å rapportere meg til Metropolitan Police eller noen annen politistyrke i hele Storbritannia som du eller din slags bryr deg til. Noe som jeg ikke mister søvn over.

No comments:

Post a Comment