Translate

Thursday 8 August 2019

Den psykopatiska galenskapen hos Nigel Farage tillsammans med endemisk villfarelse, exklusivism av vit privilegium och vit nationalistisk överlägsenhet


Av Stanley Collymore

Det är inget som är mest fel med Nigel Farage - och ärligt talat de flesta saker är - som ett fungerande krematorium inte absolut och permanent skulle lösa. Åtgärd föregick naturligtvis av den oumbärliga användningen och heliga ritualerna för den välsignade Machete - evig och varaktig fred, Guds heliga välsignelse och dess egen pålitliga hållbarhet och konsekventa effektivitet vara evigt på den. Kristen men jag är jag kunde inte motstå den personliga grävan (skratt).

Men i Nigel Farages fall, och med så mycket avskum som redan skadat Storbritannien, skulle ett krematorium som finns i antingen Frankrike eller Tyskland, där Nigel Farages familjeliv som flyktingar immigrerade till Storbritannien, vara mer föredraget. Detta, mest ironiskt sett från hans sida, trots Nigel Farages stötiga och patologiskt ljuga inställning, som jag tidigare föreslog, mest paradoxalt åtminstone under dessa omständigheter, med Nigel Farages egen medfödda rasism, inured obehag för flyktingar, ett tvångshat mot dem till paranoia och en intensivt sammanhängande fientlighet och monströs ondska mot invandrare av alla människor.

Vem som den etymologiskt konkurs, intellektuellt utmanade och vakuösa dimmen, som låtsas vara så smart, att han är, associerar Nigel Farage instinktivt uttrycket invandrare uteslutande med alla de vars hudfärg, ras eller etnicitet varierar märkbart från eller skiljer sig väsentligt från hans egen eller det av andra likadinderade och villfarliga, vita supremacistiska rasister som han själv. Och varefter Nigel Farage och hans rasistiska medresenärer kan sedan glädjande och ondskefullt, ganska oberättigat och ganska rettsligt släppa loss och allvarligt sprida sitt giftiga gift mot alla de i Storbritannien som, oavsett om de lagligen föddes i Storbritannien, hur många generationer deras respektive familjer har varit brittiska eller så är de själva, liksom andra som är nyligen ankomna, och kan följaktligen riktas in som lämpliga offer för att både bli ondskapsfullt och vituperativt attackerade.

Oskyldiga offer dock, som inte bara medvetet utan också i alla andra tänkbara förhållanden som man logiskt kan föreställa sig har fler rättigheter att vara i Storbritannien än Nigel Farage gör eller, för den delen, den lika likadana rasisten och främlingsfientlighet, Boris Keymal: den etniska Turkiska, Rogue State USA-född och nuvarande befogenhet på No.10 Downing Street, vars åsikter är identiska med Nigel Farages.

Två framträdande av många andra tydligt förankrade, karakteristiskt oupplysta och självklart oåterkalleligt certifierbara, purblind imbeciles 'exempel. Och sig själva helt oskiljbara från överflödet av andra som rutinmässigt och katastrofalt angripar Storbritannien med deras värdelösa och oönskade närvaro. Och allt detta förvärras inimiskt av Herrarna Nigel Farage, Boris Keymal och Company som ganska cyniskt lägger till grov förolämpning på skada på det mest samordnade sättet, eftersom de på allvar men ganska riskabelt försöker framställa sig själva som de väsentliga engelsmännen eller kvinnorna, när de är i huvudsak mest självklart är de inget sådant. Mer mycket än Kraut är Donald J. Drumpf i förhållande till Amerika själv eller den amerikanska kontinenten i sig.

Ändå uttalade Donald J. Drumpfs avsiktliga och ondskapsfulla rasistiska retorik som inspirerade och inledde El Paso och Daytons senaste massmord i Rogue State USA, Nigel Farage: sjuk, iboende och otillbörligt bortskämd; en skadligt vild, giftigt tvinnad, dementiskt narcissistisk och en schematiskt, självbetjävande, certifierbar psykopat med djupt förankrade och oföränderliga sociopatiska tendenser, berömmer offentligt och effusivt Donald J. Drumpf för hans ”geni”. Samtidigt som de sympatiska västerländska medierna överväldigande rapporterade inte bara kritiskt Nigel Farages egen offentliga, sociopatiska och vanvittiga ytring i förhållande till Donald J. Drumpfs prolog till massmord, men som de brukar göra, beundrande såväl som mest offensivt och giftigt i detta fall gav Nigel Farage ett fria pass.

Och jag är helt au fait med, såväl som helt säker på vad jag mest onapologetiskt säger här med avseende på vad som är entydigt och ganska oåterkalleligt certifierade inured psykopater med bedrägligt övertygande men otvetydigt mycket farliga sociopater som Nigel Farage som rutinmässigt i den tidigare har jag varit tvungen att ta itu med dagligen och till och med per timme.

Som jag tidigare har tränat och arbetat som psykiatrisk sjuksköterska på ett av Englands äldsta, respekterade, skickliga och största mentalsjukhus - Clifton Hospital själv, som ligger strax utanför staden York i det som då var Yorkshires North Riding, och som gillar så många liknande psykiatriska institutioner stängdes avsiktligt, systematiskt och ganska kortsiktigt av Maggie Thatcher-regimet, eller annars som en följd av hennes asininska pseudo-mentalvårdspolicy som därefter och religiöst följdes av successiva brittiska regimer, vilket följaktligen tillät lunatiker som Nigel Farage , som med rätta bör vara mentalt snittade och obligatoriskt fängslade i säkra galna asyler, för att löjligt och obehindrat fritt röra sig, och markant göra osäkra, Storbritanniens landskap.

Ändå slår denna tvångsmässigt uppsvingade pockel bort, förlorar Nigel Farage konsekvent ingen tid eller ansträngning, med tanke på vem och vad han faktiskt är, genom att kontakta London Metropolitan Police för att virulently klaga till dem att antingen hans säkerhet är hotad eller annars är hans imaginära integritet kränkligt kränkande. när vissa individer eller personer som tar undantag från hans uppförande kritiserar honom, oavsett hur oskadlig och väl inom ramen för det fria yttrandet och fria yttrandet är denna antagna kritik. Nu hur är det för föraktlig och fullständigt bedräglig exceptionalism av den typ som omfattar vit exklusivism, vit rasism, vit nationalism och vit överlägsenhet av det slag som Nigel Farage och hans ilch murar in?

Nåväl Nigel Farage, eller någon på din räkning om du är alldeles för fega för att göra det själv, har du mitt uttryckliga tillstånd att rapportera mig till Metropolitan Police eller någon annan polisstyrka i Storbritannien som du eller din sort tar hand om. Något som jag inte tappar sömn över.

No comments:

Post a Comment