Translate

Thursday 24 October 2019

Smarte målere


Av Stanley Collymore

"Få deg en smart måler!" byråer og deres
monetært velstående, forståelig conniving og
utnyttende penger gripe tak, energibruk
selskaper sponser ivrig og formaner
propagandistisk oss alle om å
gjøre. Og i prosessen, hevder de assertivt, og
redder oss selv:de av dere som enten
godtroende eller idiotisk faller for
deres løgnige, men forlokkende
markeds-føringsfeil, massevis av penger mens
de samme og mest hederlig stoppe faren
for global oppvarming. Som om
disse upålitelige charlatans
faktisk gi en forbannelse
om begge disse to
tingene!

Som vitenskapelig smarte målere har ugjendrivelig
blitt etablert for å være stille mordere; ha ingen
positiv innflytelse i det hele tatt på det
globaleoppvarming, men i stedet
er formålstjenligenheter for
energiselskapsbedriftene
når det kommer til dem massivt,
ulovlig og allestedsnærværende
snø seg på alti ditt privatliv
at amme som du gjør,
og som disse energiverken
selskaper,pro deres påfallende
avaricious og penger
nytte, vilkjenner
til deg!

© Stanley V. Collymore
24. oktober 2019.


Forfatterens kommentarer:
Å stole på disse patologisk løgnaktige, manipulerende og pengegripende, så vel som for det meste kriminelt tilbøyelige energileverandører, deres gripende grådige og nyttige Idiots-annonsører og de lignende liknende såkalte "offisielle" lovbestemmelser som angivelig er utnevnt av regjeringsdiktat angivelig til å passe på De vanlige energikonsumenters og kunders ekte behov og interesser - noe de ganske patent og økonomisk ikke er interessert i - er i likhet med en gift, mangeårig rovvilt og misogynistisk kvinne.

En høyre svin kunstig dyktig til å overtale trofaste og verdslige kloke jomfruer, så vel som andre kvinner som har levd relativt skjermede liv, at det å ha ubeskyttet sex med ham i tillegg til å la ham fritt ejakulere seg i henne, sin kvinnelige erobring, ville ikke t bli henne gravid hvis hun straks etter deres seksuelle handling skulle reise seg og riste på kroppen.

Og spesielt i tilfelle av godtroende jomfruer som har sex for aller første gang eller i tillegg stiller seg opp mens de har gjort det med dem, på samme måte ugyldiggjør utsiktene, uten å bruke prevensjon verken av ham eller henne, til at disse troverdige kvinnene noen gang blir gravide. Hvor mange av dere der ute, undrer jeg, har enten vært nede på den aktuelle veien eller har vært veldig fristet til?

Og hvorfor, spør jeg meg selv - som om jeg ikke allerede visste svaret på den - bruker de store britiske energileverandørene og deres annonsører forhåndsbestemt svarte og tilsynelatende hvite arbeiderklasseemner i alle sine TV- og andre mediekampanjer i forhold til disse falske Smart Meter-annonsene, og aldri en kjent kjendis eller noen fra de privilegerte klassene hvis disse nevnte Smart Meters - både miljømessig og med tanke på å spare masse penger når det gjelder energiforbrukerne - er det de visstnok er spreke opp til å være? Bare å tenke høyt!

No comments:

Post a Comment