Translate

Thursday 24 October 2019

Smarta mätare


Av Stanley Collymore

"Få dig en smart mätare!" byråer och deras monetärt
välmående, tydligt koppla och utnyttja pengar,
energiföretag företag sponsrar ivrigt och
uppmanar propagandistiskt oss alla
att göra. Och under processen
hävdar de själva att rädda oss:de av er som
antingen troligen eller idiotiskt faller för
deras ljuga men lockande marknadsföring,
massor av pengar medan liknande och
mest hederligt stoppa risken för
globala uppvärmningen. Som
om dessa opålitliga charlatans
ger faktiskt en jävla om
båda dessa två saker!

Som vetenskapligt smarta mätare har irrefutably
inrättats för att vara tysta mördare; ha inget
positivt inflytande alls på det globala
värmer men är istället lämpliga
enheter för energiföretag
när det gäller dem massivt, olagligt och
allestädes närvarande snuffa på allt
inom ditt hem att amma som du
gör, och som dessa energy-
förbrukning företag,
pro deras påfallande
avaricious och
pengar nytta,
vill känner
till dig!

© Stanley V. Collymore
24 oktober 2019.


Författarens kommentarer:
Lita på dessa patologiskt ljuga, manipulativa och pengar, samt mestadels kriminellt benägna energileverantörer, deras greppiga giriga och användbara Idiots-annonsörer och de liknande likadana så kallade "officiella" lagstadgade tillsynsmyndigheterna som förmodligen utses av regeringsdiktat påstås att ta hand om de vanliga energikonsumenternas och kundernas genuina behov och intressen - vilket de inte är helt patent och ekonomiskt självintresserad inte - liknar en gift, långvarig rovdjur och misogynistisk kvinna.

En höger svin konstgjordt skicklig till att övertyga trodda och världsvisa jungfrurar, liksom andra kvinnor som har levt relativt skyddade liv, att att ha oskyddat sex med honom samt att låta honom fritt utlösning i henne, hans kvinnliga erövring, skulle inte " t bli henne gravid om hon omedelbart efter deras sexuella handling skulle stå upp och skaka sin kropp omkring.

Och speciellt när det gäller trollflygda jungfruer som har sex för första gången eller dessutom står upp medan de har gjort det med dem, lika likvärdigt alla utsikter, utan att använda sig av preventivmedel antingen av sig själv eller henne, av dessa trodde kvinnor som någonsin blir gravid. Hur många av er där ute, undrar jag, har antingen varit på den vägen eller har blivit frestade till?

Och varför, frågar jag mig själv - som om jag inte redan visste svaret på den - använder de stora brittiska energileverantörerna och deras annonsörer i förväg svarta svarta och till synes vita arbetarklassämnen i alla sina TV- och andra mediekampanjer i relation till dessa falska Smart Meter-annonser, och aldrig en känd kändis eller någon från de privilegierade klasserna om dessa nämnda Smart Meters - både miljömässigt och när det gäller att spara massor av pengar när det gäller energikonsumenterna - är vad de förmodligen är knäckta upp till? Bara tänka högt!

No comments:

Post a Comment