Translate

Thursday 23 January 2020

Upp din! Allt ni rasister, misogynister och mobbning, psykopatiska bogar av Meghan och Harry.


Av Stanley Collymore

Så de brittiska så kallade MSM-baronerna, deras glädjande, socialt klättrande minions, i kombination med den dumma och oerhört biologiskt bastard producerade plebeiska avskum som avlägsnar dem; dessutom i allt detta sina icke-vita, användbara Idiot-asiatiska, och i de mest beräknade såväl som utbredda incestuösa termer som föder fram sin naturliga fysiska och mörkhudiga pigmentering, liksom deras sjukt replikerande och motsvarande, hjärndöda servila hus Niggerassistenter anser alla att de måste ha skadligt och helst mobbande, ta ut deras fixerade hat och fördärvade rasism på Harry och Meghan för, i deras motståndares sjuka och lutiska sinnen, föra vanära och förödmjukelse, oj så ovanför styrelsen och hederligt civiliserade, så kallade brittiska kungafamiljen

Till vilket jag omedelbart och unapologetically säger, att du kanske borde verkligen ta ditt hat och faktiskt giftiga förvirring av Harry för honom att gifta sig med Meghan, i klar kontrast till denna ganska perversa utrulning av och sinnessjuka fawning på din kungliga familj på det fortfarande upphöjda, HRH Prins Andrew och andra diehard sänghoppningentusiaster i den förmodade dydliga exklusiva kungafamiljen, och viljligt inklusive Harrys otrygga, tvivelaktiga och helgedomliga syskon.

För hur, med sina många kortsurrogater och olika efterföljande minister, deras massivt stödjande MSM-baroner och resten av dem som alla individuellt eller kollektivt jag personligen inte ens skulle frestas att nedlåtande pissa på dem, så är de alla ganska motbjudande upp, ganska mycket så, kriminaliteten hos en barnmallare försvann inom denna osynligen augusti och, efter gudomlig befallning, gudomlig kunglig familj; och följaktligen i mitt hårda sinne och objektiva räkningar är volymen av effektiva bekräftelser och imponerande skäl till varför Meghan och make, prins Harry är ganska glada över att överge giftiga Storbritannien

Harry och Meghan måste vara fria att välja sitt öde och inte bedömas av någon för sitt val. Följaktligen, om de väljer att vara lyckliga borta från det offentliga ögat, bör deras val respekteras av alla, inklusive den brittiska allmänheten. Precis som du skulle vilja när det gäller att fatta ditt eget personliga beslut angående ditt privata liv.

Problemet här och en artificiellt och skadligt piskas upp och orkestreras av förankrade hypokritiska, klassfixerade, maktgripande mediebaroner, deras sykofantiska, sociala klättring, oavbrutet mobbning, misogynistiska, likadant rasistiska och inured psykopatiska minions; de imbeciliska och grotesk obestämda privilegierade eliterna i Storbritannien som kroniskt förstenas av uppkomsten av ett genuint meritokratiskt samhälle, och till och med värst fortfarande för dem som måste realistiskt leva i ett, har alla självbetjäningsfullt och fullständigt bekvämt för dem med avsiktligt förenade krafter på ett snabbt sätt de dumma, pedagogiskt dumda ner och likaså öppet intellektuellt utmanade, moriska plebeier som infekterar Förenade kungariket, men som under normala förhållanden dessa toffs och socialt klättrare instinktivt och acerbiskt föraktar, att kollektivt, och snarare asininely, bli över natten experter på Prince Harry och hans fru Meghan, och särskilt så Harry och Meghans relevanta resonemang och förnuftiga beslut att lämna den brittiska kungafamiljen och giftiga, rasistiska Storbritannien.

Gör det på ett intelligent sätt mot den vitrioliska bakgrunden av den skandalösa, tydligt rasistiska och den helt oberättigade vilifieringen som de rutinmässigt och samordnat har fått, och praktiskt taget oavbrutet, bara för att vara en väldigt förälskad, blandad äktenskapskomponent i den brittiska kungafamiljen ; löjligt uppfattat av dessa hjärnlösa kritiker av Harry och Meghan: en blandad ras, men av dessa ingripna rasists giftiga påståenden en svart kvinna, inom dess rang. Eller som den vita rasisten Melanie McDonagh skrev i åskådaren: ”För sjuttio år sedan skulle Meghan Markle ha varit den typ av kvinna som prinsen skulle ha haft för en älskarinna, INTE en hustru! Vilka älskarinna tidigare såväl som för närvarande har Melanie McDonagh varit eller är? Eftersom hon verkar vara välbevandrad personligen i det här ämnet

Melanie McDonagh fortsatte sedan på detta sätt i sin hatfyllda artikel och säger: ”Saker har förändrats. Hon (Meghan Markle) kommer nu att vara apotesen för föreningen av showbiz och royalty, med en härlig dotterbolag av relationer. ”Andra medier har själva obsessivt framhävt att Meghan Markle var frånskild och är biracial, som om dessa fasetter i sig själva är hindrar att vara i den brittiska kungafamiljen.

Ändå när dessa medier och deras följare är korrekt märkta eller utmanas som de rasister som de är, är deras fientliga men alltid övertygande svar att anklaga sina giltiga kritiker för att spela raskortet, samtidigt som de idiotiskt säger sig vad ett exemplifierande icke-rasistiskt, öppet välkomnande och omfattande tolerant samhälle som briterna är, och på samma sätt är deras nation Storbritannien!

Så jag föreslår, som alla andra förnuftiga och intelligenta människor, att istället för att du försiktigt och ondskefullt förskämmer Meghan Markle och berättar Prince Harry för att ha henne som hans val för hustru, varför gör du inte istället, du mycket en lång, hård titt på dina egna liv, självklart patetisk i extrema fall i många fall där du är berörd, innan du dumt och värdelöst börjar uttrycka dina ganska sjuka och vridna åsikter om andra som du uppenbarligen aldrig har träffat, är osannolikt någonsin att göra det, och vet absolut inte! Som prins Harry och Meghan Markle till exempel! Antagande, naturligtvis, att du på ett intelligent eller förnuftigt sätt kan följa sådana relevanta råd eller göra något konstruktivt åt det.

Men det är inte en utmaning som många av er skulle vilja ta sig an. Sedan du hoppade på en förfalskad rasistisk och misogynist bandvagn där du på ett krångligt sätt gör allt för att bli av med våra ambitiösa, frisinnade och livliga unga kungligheter som Harry och Meghan, du och dina manipulativt sanktiga kungliga domstolar, dubbla mediebaroner, självbetjäna privilegierade eliter och resten av det förorenade brittiska avskummet kan då lyckligtvis ersätta dem med någon med länkar till en miljardärspedofil. Eftersom det är uppriktigt sagt, det är den slags ondskapsfulla världen som mycket av din sort tycker om och lever i. Så i grund och botten tar du hand om en av dina egna!

© Stanley V. Collymore
22 januari 2020.

No comments:

Post a Comment