Translate

Monday 27 January 2020

Det finns inget som helst fel med Melanie McDonagh som en Panga inte effektivt kan lösa!


Av Stanley Collymore

Aldrig träffat Meghan Markle; att inte veta något konkret eller vagt riktigt om henne; i själva verket inget som helst innehåll att berätta, annat än de falska nyheterna och samordnad kritik om Meghan som inavlade och publicitetssökande moroner som du Melanie McDonagh, rasistiskt och medvetet publicerar; att sedan ha dessa skadliga karaktersmord på Meghan Markle som på ett otroligt sätt skapas av dig som Melanie McDonagh men med vilje, samtidigt, propagandiseras därefter av de slemmiga, öppet rasistiska, tydligt giftiga och falska nyhetsgallerierna i den klassfixerade, tydligt vita privilegierade, samordnade penningtvätt och de löjligt påstådda, ”brittiska” massmediabaroner som äger dessa skurriga trasor som åskådaren: dubbel och riskabelt för alla intelligenta personer som överlämnar sig som objektiva och ansedda tidskrifter eller annat som opartisk informativa tidningar, som uppenbarligen är de inte!

Något som inte kan förbises! Mer än vad du borde vara Melanie McDonagh: en typiskt purblind idiot samt en endemisk moron, om någonsin fanns en, av irländsk utvinning. Och allt detta med tanke på den diaboliskt meningslösa och likaledes den ständigt kränkande och liknande exploaterande behandlingen rutinmässigt, och inte att glömma den avsiktligt oregiska och medvetet orkestrerade irländska potatishungan och dess mångfaldiga konsekvenser katastrofalt tillfört de anständiga irländarna av den rasande maktlysten och fullständigt barbarisk engelska och redogör i hög grad för varför den härligt modiga och, i motsvarande grad, prisvärda patriotiska IRA, föddes; som du, i markerad och påtagligt förrädisk kontrast Melanie McDonagh, överdådigt men åh så illamående sväljer i de allra värsta aspekterna av Stockholms syndrom där den orättvisa härskande engelska eliten: inklusive den föråldrade, så kallade kungafamiljen, och deras abysmalt okunniga, iboende fawning och obekväma, cap-doffing plebeians är oroliga.

Medan du själv, Melanie McDonagh, som tidigare sagt, sjukligt och genomträngande försett med den mest avskyvärda och imperialistiska påkänningen av det engelska härledda Stockholmssyndromet, har den blodiga temeritet kopplat till den blöda moden i din bländande, efterföljande och ingrained dumhet för att euforiskt informera din likeminded läsare och supportrar som Meghan Markle: onekligen en mycket intelligent, välutbildad, en grundligt självförtroende och en tydligt självgjord, biracial svart kvinna, borde inte bara vara utan tvekan, i din tvinnade, fullständigt paranoida, rabiat rasistiska och intoleranta tanke Melanie, är säkert den typen av kvinna som bara några år tidigare en ärftlig prins instinktivt skulle ha haft som en älskarinna, men annat än det skulle med säkerhet ha varit avsedd att gifta sig!

Prata från dina egna myriade, personliga och sluttiga upplevelser Melanie McDonagh? Som det är helt uppenbart för alla med en sammanhängande hjärna och motsvarande sund resonemang att realistiskt anta det så Melanie McDonagh! Världen som de sane bland oss ​​lever i har drastiskt förändrats under åren på många sätt till det bättre, även om det fortfarande finns mycket mer arbete att göra, och fortsätter att utvecklas i det tidigare hänvisningen tack och lov, oavsett om du godkänner eller oafiskt ignorerar detta pågående övergång Melanie McDonagh. Så i grund och botten vilken jävla planet bor du ganska idiotiskt på Melanie som helt och hållet förhindrar dig från att både förnuftigt erkänna, försenat acceptera och till och med vara en del av det som är väsentligen och ganska irreversibelt det 21: a talet?

Brittiska födde min formativa utbildning såväl som min moraliska uppfostran formades ändå alla tacksamt och i den mest förankrade meningen kärleksfullt och grundligt formaliserad i Barbados; så det finns inget värt att veta om Barbados, dess folk och de kontinuerliga 339 åren av första Englands, långt innan bildandet av Storbritannien, kolonialt styre i mitt förfäder hemland som började officiellt av engelska 1627 - faktiskt de kom först till Barbados i 1625 - och slutade den 30 november 1966 när Barbados: Englands rikaste, finansierade den engelska industriella revolutionen, och den längsta kontinuerliga kolonin, fick sin mycket förtjänta självständighet.

Men bortsett från Barbados ursprungsbefolkning och dess upprätthållna slavar finns det en annan grupp människor som likaledes behandlats abysmalt av engelsmännen. Dessa var huvudsakligen de irländska och andra kelterna, som brutalt avrundades från deras huvudsakligen irländska, västkusten av England, Wales och till och med skotska hem och som skickades till Barbados. Eller för att använda den vanliga terminologin älskade av engelska, "Barbadosed". Kolla upp det!

Ett orättvis tillstånd som skulle sätta en ondskapsfull prejudikat som, när det som mycket betydligt senare efter dess påstådda "upptäckt" av européer - kom inte ihåg att de inhemska svarta aboriginerna redan hade varit kontinuerligt och obestridligt bo där i över 60 000 år, ja du har läst det korrekt, sextio tusen år - blev Australien, England använde det systematiskt för samma besvärliga syften som Barbados ursprungligen var. Och till och med i dag 2020 är de flesta vita Barbadier av irländsk eller annan brittisk keltisk härkomst. Vid denna tidpunkt skulle jag vilja föreslå att i det jag vet är din otydliga okunnighet, i allt detta, att du antingen självständigt forskar eller annars Google "Redlegs Wikipedia."

Så för min del, som en ättling till ett folk som verkligen tvingades vara slavar av engelsmännen och därefter briterna som enhälligt betraktade dem inte minst som människor utan bara som deras "chattels" eller personliga egendom, jag " Jag har alltid, med tanke på min egen förfäderhistoria, haft stor sympati för och betydande empati med de lika barbariskt behandlade irländska, delar av vars kultur, former av husbyggnad och till och med distinkta irländska dialekter fortfarande kan höra märkbart i Barbados , även om dessa människor är urskiljbara nu en minoritet i Barbados.

Snabb framåt till min hemstad Reading, Berkshire i England, och när jag bodde där brukade jag fritt, ekonomiskt och unapologetically bidra till den irländska republikanska saken och uppskattade också IRA.

Inte annorlunda i känslor från Barbadians på den tiden som, även om de valde var brittiska helst att ha någon annan europeisk nationalitet - varför hoppa ut ur den brittiska stekpannan i resten av Europas eld Barbadians logiskt motiverade? - stöttade ivrig och materialistiskt de amerikanska kolonisterna i deras självständighetskrig mot briterna.

Och här föreslår jag också att du inte bara tar mitt ord för något av det här utan förnuftigt och objektivt undersöker de instrumenterande roller som Barbadianerna frivilligt spelade i allt detta, och varför Barbados var det enda landet utanför norra fastlandet Amerika som George Washington: Jag antar att du vet vem han var, någonsin besökt, tillbringade lite tid där och både lärde sig och diskuterade militär taktik med lokala Barbadians. Huset som han bodde på, som fortfarande finns och är ett Barbados National Heritage Heritage-monument, ligger där det alltid var, bredvid Garrisonen som vid den tiden var en viktig militärbase i Barbados och hemmet för Barbados West India Regiment. Inget att göra med den indiska subkontinenten utan en förkortad eller förkortad version av Västindien. Detta regiment spelade en viktig roll i Storbritanniens imperialiska erövringar, både lokalt i Karibien själv, resten av den så kallade Nya världen och på andra håll, inklusive Afrika. Garrisonen är nu hem till Royal Barbados Defense Force som ersatte Barbados West India Regiment när Barbados uppnådde det oberoende den 30 november 1966.

Också betydelsefullt var det Barbados-fördraget om Oistins som ingicks mellan Barbados och England den 17 januari 1652 då en mobbning Oliver Cromwell eländigt misslyckades med att döva en monarkist som lutade Barbados; och tvingas stämma för fred som godkänts det som dikterats av Barbados-parlamentet: bildades 1639, är det näst äldsta parlamentet i världen efter det engelska underhuset i London, och överlägset äldre än USA, Kanada, Australien NZ och många europeiska länder inklusive Tyskland, Oistins-fördraget undertecknat på Mermaid Inn i den södra kuststaden Barbados med samma namn. Det nämnda fördraget om Oistins som grundarna av de segrande amerikanska kolonisterna mot briterna och som leddes av George Washington, båda tacksamma Barbados för och skulderade till Barbadians för deras stöd som användes 1776 som planen för deras amerikanska konstitution i framgångsrika köl de 13 nordamerikanska kolonierna som uppnår sin oberoende från Storbritannien.

Men, naturligtvis, du rasistiska dimmare där ute om du någonsin lyckats läsa så långt och äggas vid av lika dumma och intellektuellt utmanade idiot som fixerade, uppmärksamhetssökande och publicitet som aggrandiserar skadliga, rasistiska kuddar som Melanie McDonagh och Piers Morgan kommer inte heller, i sin normala och patetiska existens, att läsa eller lära sig någonting om detta i deras och dina egna vita korrupta, oärliga och historiska revisionistiska sk historieböcker eller klassrum. Men vi välinformerade afro-karibéer, och särskilt oss Bajans: det är det kärleksfulla och stolta informella namnet som vi Barbadianerna ger oss själva, vet hela fakta och ärligt talat är det som verkligen betyder. Så för allt vi bryr oss om kan du fortsätta leva i din okunnighet, så länge du inte försöker påverka det på oss!

Så när en mycket förrädisk Stockholmssyndrom genomsyras, en mest diaboliskt engelska, inskräckt sykofantisk irländsk, djupt ingraven rasist och en ganska riskabel kruka som kallar vattenkokaren svart (som Melanie McDonagh gjorde med Meghan Markle), slutsig tik i form av Melanie McDonagh vänder sitt oberättigade och giftiga ire mot någon så obetydligt lovvärt som Meghan Markle vars afroamerikanska ursprung är det enda och sjuka skälet till dessa vitrioliska attacker mot henne och även Melanie McDonaghs hatiga anmärkningar om henne; då som någon vars afro-karibiska förfäder delade samma barbariska svårighet som Meghan till hands för européer, och särskilt särskilt briterna; Jag hoppas uppriktigt att en del av de bidrag jag har gett till den äkta irländska orsaken kan tas med på allvar och därför kan den lämpliga behandlingen uppnås för att säkerställa den avgörande utrotningen, någonstans mest tillämpligt och lämpligt så i Irland, av det onödiga quisling med namnet Melanie McDonagh!

© Stanley V. Collymore
27 januari 2020.

No comments:

Post a Comment