Translate

Friday 24 January 2020

Piers Morgan: Det fete wannabe-ikonet for det hvite, vestlige avskummediet!


Av Stanley Collymore

Alle: og spesielt slik at de som enten bor i Storbritannia eller
annet hvis bosatt utenfor det og er ikke seg selv britiske
statsborgere, men alt sammen samme, føler seg
tilknyttet og kjøper derfor villfarende inn, og
er like følgelig og dypt imponert over hva
er vesentlig, realistisk og først og fremst Englands
disingenuously inngrodd pomp og seremoni,
selv om de med vilje ikke ville gjort det
vil ha eller ha de samme tingene i
sitt eget land. I virkeligheten
en omhyggelig hvitgravet
grav inn Storbritannias tilfelle, der det
er deponert utallige rester av døde
menn og kvinners bein - har
alle blitt selvutnevnte
“eksperter”; disse
forskjellige
og vakuum cretins, på
Harry og Meghan
avgjørelse om
privat liv.

Tuting, alle sammen, noen av de mest rabiatly galskap,
sjofel, medfødt rasistisk og virulent glødende motstridende
meninger tenkelige over hele giftig og kloakliknende
landskap av deres egen daglig virkelighet av
rasistisk og fremmedfrykt opptatthet,
forent med deres ustanselige piggtråd og
overbevisende benektelse av dette i
forhold til Storbritannia, og som
disse karaktermord på deres
uendelig og skadelig
påvirke Harry
også som
Meghan!

Og i prosessen med all denne inngrodde skrånende,
er det vanligvis og diabolisk selvrettferdighet
på disse inimiske detractors 'del, så vel
som den dupliserte fordømmelse av Harry
og Meghan,og spesielt når det
kommertil penger rettferdig tildelt
dem, det er utrolig hvor raskt
Panama Papers, hvitvasking av
penger utnytter og, betydelig, ikke-
betaling av forfalt skatt med
 disse samme privilegerte
hvite mediebaroner, eliter og
deres likesinnede venner
i rik Storbritannia

som er raske med å merke Meghan og Harry
som nasjonale skattytere utgjør likevel
drivkraft i deres vitriol, mendacious,
studiously orkestrert, så vel som
deres ondsinnet rettet mot og tilsyne-
latende uten grunn ødeleggelse av
Meghan Markle og Prince
Harry henne Veldig
støttende mann.

Ideer og handlinger som ble propagert
rabidivt av disse innavlede rasister,
deres like motbydelige og
kynisk manipulert klassebesatt svake
kløftene følgere; de panoply av
nyttige idioter og braindead
House Niggers, det når
det kommer til deres
tilhengerers slags
erentusiastisk
og beleilig
glemt!

Dette og mye mer; med alle dere tabloid-søppel-lesere,
fantasimedias tilhengerne og en helt tydelig
ikke i stand til å tenke selv britiske
offentlig så vel som ivrige troende på alt det der
disse såkalte mainstream media propagandists
Må si; helt ute av stand, som fanget og
både maktesløs og faktisk uvillig
å frigjøre seg gullfisk i a
gjennomsiktig bolle; rimelig
tilfreds med det dumme
situasjon der
de er merkelig
fanget.

Og under normale omstendigheter - men dette er avgjort
langt fra være tilfelle - man kunne ha det fornuftig
antydet til disse invetererte månene som Piers
Morgan: "Hvorfor tar du ikke lang tid?
og hardt se på din egen patetiske, helt ubrukelige
og selvaggrandiserende liv, hvis du faktisk
er det kan gjøre det før du gir uttrykk
for din grundig syk, helt subjektiv,
kjedelig og uutvikelig vridd,
oppmerksomhetssøkende,
 lånt og uoriginal forslag, eller faktisk
meninger, om andre personer –
og spesielt idenne saken, det
unntaksvis personable
og absolutt imponerende talentfull,
i motsetning til deg selv Piers
Morgan, hertugen og
hertuginnen av Sussex:
Prins Harry og hans
legitime kona
Meghan!

© Stanley V. Collymore
20. januar 2020.


Forfatterens kommentarer:
Jeg er ikke psykiater, men jeg jobbet tett med mange eminente når jeg frivillig, før jeg senere flyttet inn i akademia, som jeg alltid hadde fra grammatikkstudenter som jeg planla å gjøre, trene, kvalifisere og jobbet som psykiatrisk sykepleier: da jeg ønsket å gjøre meg kjent med og forstå menneskelig atferd og fungere av det menneskelige sinn, og på en troverdig måte lyktes med det, på det som da var et av Storbritannias største og eldste mentalsykehus. Institusjoner som denne som var livsnødvendige for samfunnet for øvrig, men som var uforsvarlig, kortsiktige og idiotisk lukket ned, eller gitt bort, lenge etter at jeg hadde forlatt sykepleieryrket, må jeg si, for å lykkes med en alternativ karriere livet for meg selv borte fra sykepleie, av Margaret Thatchers fascistregime.

En elendig kvinne og naturlig nok et likedimert regime i sin egen skaperverk som overraskende, karakteristisk visste prisen for alt, - når det gjaldt latterlig å selge disse verdsatte og verdifulle mentale institusjonene og deres enorme eiendeler når det gjelder land, bygninger og andre eiendommer; Mine hadde til og med sin egen kommersielle gårds- og vaskeriarbeider som var en integrert del av disse psykiatriske sykehusets infrastruktur og operasjoner - men tydeligvis ikke verdien av noe vesentlig når det gjaldt Maggie Thatcher og hennes fascistiske parti!

Det stumpe og forstyrrende argumentet fra Maggie og hennes fascistiske regime, og heller hensynsløst og aktivt oppmuntret av denne avskyelige kvinnen selv, at de innsatte i disse mentale institusjonene, så vel som andre som under normale omstendigheter ville blitt lovlig seksjonert dem for selv- åpenbar behandling kombinert med de bredere interessene til de i lokalsamfunnene hvor disse nøttekassene også bodde, kunne og ville bli bedre tjent, argumenterte Maggie Thatcher og hennes parti, selv om jeg foretrekker det og fremdeles gjør den dag frem til å bruke ordet som er diktert i forhold til disse verdsatte burkes-handlingene, ved å ha disse nøttesekkene som bor i de generelle samfunnene der vanlige mennesker var. Å ekskludere naturligvis i Thatchers syke analyse områdene der hun og hennes andre privilegerte eliter bodde.

Denne asinine forestillingen om Margaret Thatcher åpenlyst kritisert av intelligente mentale utøvere: psykiatere, vanlige fastleger, erfarne matroner, sjefsjukepleiere og en panoply av andre sykepleiere, medisinske hjelpestoffer, noen akademikere og bevokstesinnede observatører med disse berørte samfunnene som ekstreme. slutten av Richter Scale of Dumhet, falt tydelig på døve ører der Margaret Thatcher og hennes fascistiske regime var opptatt, ettersom penger på en åpen måte betydde mye mer for dem enn prinsipper - med tanke på at de ikke hadde slike avkreftbare kvaliteter - eller den generelle ekte velferden til berørte britiske samfunn.

Følgelig, som spådd av de som besto av den intellektuelle glede i Storbritannia: og jeg plasserer meg fast i den kategorien, og en figur som markant har gått ned gjennom årene til fordel for den voldsomt nedstemte, svakt usammenhengende, den betydelig intellektuelt utfordrede, kombinert med den myldrende selvbetjeningen, er Storbritannia nå tydelig og i økende grad satt igjen med et betydelig antall mennesker som har sårt behov for intensiv og tilbakevendende psykiatrisk behandling, og som uten tvil i det siste ville blitt lovlig seksjonert til psykiske sykehus for å fornuftig sikre at de ble satt i fengsel der både til sitt eget beste og for den brede offentligheten, for å relevant få den nødvendige behandlingen som de krevde for å forhåpentligvis i deres tilfelle bli bedre. I stedet, slik som nå er veldig tilfelle, slik at slike mennesker ubegrenset kan streife rundt på motorveiene og farvelveiene til britiske samfunn når de vil.

Og jeg refererer kategorisk til vante ytterst ubehagelige, dementementfikserte, uutholdelig narsissistiske og indratiatingly, erfarne sosiale klatring-pillocls som Piers Morgan og hans såkalte mainstream media chums som rutinemessig, hyklersk og i de mest vitriolske rasistiske termer klandrer eruditt, sane, sterkt intelligente og velutdannede mennesker som Meghan Markle for de veldig kvalmende egenskapene som de selv blir permanent og ondsinnet. Og etter mitt berettigede grøssende, observerbare, varige og upålitelige syn, som gjør dem alle og Piers Morgan spesifikt Jimmy Savile-ekvivalent av det som passerer for de britiske mediene!

Når det gjelder Elizabeth, hennes stinkende avskyelige og like liknede, påståtte hoffrådgiver, skurrer mye på toppen av dette smittende forvirrede og såkalte kongetreet, du er like naken og ansett dum som den patent narsissistiske, fritt åpen for blatant sykofanti og smiger av verste slag, som er så åpenbart selvskreven når det gjelder hovedpersonen: en liknende, like svak, selvbetjenende og idiotisk monark, i Hans Christian Anderson-fortellingen “The Monarch's New Clothes”, dette eksisterende britiske monark er også utstyrt med alle de rystende og selvsentrerte egenskapene, pluss mer i hennes tilfelle, som den rettferdig latterliggjort i Hans Christian Andersons fortelling.

Så det er perfekt i orden fra Elizabeths syke og gledelige perspektiv, mens hun panderer til de liknende skumfagene som hun absorberende trenger for å beholde sin utmodede og privilegerte tilværelse, for å ta fatt på følgende i kjølvannet av de ville pakningene med hyener i offentligheten drevet av deres tilsvarende rasistiske, mest ironisk kyniske og iøynefallende fremmedfryktige plebeiere: husk sine egne utenlandske røtter, mens de konsentrert er manipulert av de såkalte mainstream-medias klassesupportende baroner og deres nyttige Idiot-sykofanter for å gjøre det. Og her er resultatet!

La oss summere av med våre ambisiøse, frisinnede, livlige unge kongelige, som Harry og Meghan, og la dem entusiastisk erstattes av noen med spesielt nære bånd til en domfelt milliardærpedofil! Min naturlige reaksjon på at Elizabeth og Co er - Gå og fyll dine gamle og virkelig irrelevante i ethvert moderne og meritokratisk samfunn, selv!

La oss se hva du gjør med denne POEMHUNTER på vegne av denne syke, psykopatiske mobberen, Piers Morgan og den ulovlige telefonhacker til Milly Dowlers mobiltelefon. Insidious Hykleri og frodig dobbel standard eller hva?

No comments:

Post a Comment