Translate

Saturday 18 January 2020

Bra gjort Harry och Meghan! Abdicera från Storbritanniens avskumpopulation och de septiska avlopp som de tycker om att vara i.


Av Stanley Collymore

Storbritannien byggde ett imperium och styrde världen godartat
dess imperialister och apologer gillar att hävda, bekvämt
och medvetet, eller i deras vanliga och villfarliga
tillstånd av förnekelse inderligt och avvisande över-
ser det kontinuerliga då, och fortfarande in
2000-talets pågående, förödande barbaritet, mordiskt
engagerade i folkmordspolitiken-cum-aktiviteter,
den frodiga utnyttjande av globala ursprungsbefolkningar
vars existens, väletablerade kulturer och installerade
civilisationer: stort och för bokstavligen hundratals
och till och med tusentals årtusenden föregår
enormt allt det i Storbritannien och resten
av Europa Johnny-come-nyligen mode
dessa senare enheter trovärdigt då
antingen kunde inte, och fortfarande
till detta mycket dag, kan inte
objektivt eller ursprungligen
ring deras helt egen.

Och det ganska barbariskt och i det mest utsträckta explicita
och folkmordsterminer: antingen genom hänsynslösa och
kalla blodig användning av vapen, eller lika oroligt din
oavbrutna vita kaukasiska sjukdomar som snarare
självförtjänande har du insisterat vanligt att
smugga din egen fjäderbo. Samtidigt
skamlöst och malignt med dessa
tillhörande taktik och inured praxis
till ömtåligt, evigt också som brutalt
undervisa den humana egenskaper
utan tvekan obestridlig
mänsklighet, och de
oavsiktliga världens
värd-bred
befolkning.

Det mest löjligt i ditt meningslösa, ofattbart låga liv
och kretensiskt avskum antaganden under dina
onda empire dagar, skötare med dess vilde
och systeragenter av skadliga imperialism och cancer
kolonialism, du oavbrutet fortsatte att tro på och
otroligt i den andra decenniet av 2000-talet
fortfarande iögonfallande do; att det
påstås vara "brittiskt" - i ett land
där cirka 30 procent av landet
den vita befolkningen gör inte med sanningen
vet vem deras naturliga fader är inte heller för
den delen mödrar som uppfödde dem –
att vara påtagligt rosa-pigmenterad,
Albino-kaukasiska sätter dig
överlägsen bortsett från
alla andra, och mest
specifikt de som
har mörkare
skinn!

© Stanley V. Collymore
17 januari 2020.


Författarens kommentarer:
Mycket respekt då till min kollega mentalt befriade svarta bror Stormzy för hans likaledes starka, tydliga och engagerade stöd för Meghan och Harry. Även Hugh Grant, den brittiska skådespelaren; Frea Lockley i sin Canary.UK-artikel: "Den verkliga krisen är inte Meghan och hennes make som slår ut de kungliga, det är vår rasistiska media"; Buzzfeed.News för deras utmärkta journalistiska artikel av Ellie Hall: "Här är 20 rubriker som jämför Meghan Markle med Kate Middleton som visar varför hon och prins Harry avskärar kungliga reportrar."

Ellie Hall fortsätter med att säga, samt påpekar kortfattat hyckleriet, skytten dubbla standarder och den lumska rasismen riktad mot Meghan Markle när Ellie Hall själv uttryckligen säger: ”Under åren har Meghan skämts för samma saker som hon svigerinne Kate, har fått beröm. Exempel på detta görs noggrant. En identisk strategi som boredpanda har otroligt lika väl tagit i sin artikel: "15 rubriker visar hur annorlunda brittisk press behandlar Meghan Markle mot Kate Middleton."

Sedan har vi de asinina och löjliga anmärkningarna av curry-svullande Priti Patel och Sajid Javid: två användbara Idiot-kabinettminister i turkiska förfäder och USA-födda, invandraren Boris Keymals - alias Johnson - fascistiska brittiska regimet, som och jag hänvisar till dessa curry-swillers, hävdar obegripligt att det inte finns någon rasism överhuvudtaget i Storbritannien och följaktligen ingen riktad mot Meghan Markle.

Och dessutom att Storbritannien är det största landet på jorden - skulle de säga att det inte skulle de göra? Användbara idioter vet hur man kan hålla sina vita mästare lyckliga - där människor i alla raser, färger, etniska och nationella ursprung samt sociala bakgrunder kan vara, och alltid är, framgångsrika som en följd av det instinktiva och varmt välkomnande, utan undantag, att alla som kommer till Storbritannien eller är födda där beviljas alltid opartiskt av den välkomnande brittiska allmänheten - ta det för att betyda duplicerat självbetjäning, vita briter och användbara idioter som Priti Patel och Sajid Javid själva. All gemytlig och lugnande humörmusik, naturligtvis, för den endemiska öronen och ständigt i förnekande av vita rasister.

Och i allt detta är också en medvetet orapporterad historisk ekvation när det gäller Priti Patel, Sajid Javid och deras sort. Ända sedan Marco Polos exklusiva europeiska armé framgångsrikt invaderade den indiska subkontinenten, flera århundraden innan briterna till och med visste var den blodiga platsen än mindre satte foten där, och sexuellt förödmjukade betydande antal inhemska kvinnor där, och avgörande, vars ättlingar i 2000-talet bär fortfarande med en sjukt bedräglig stolthet den vita mans DNA, dessa märkbara barbaritetshandlingar av Marco Polos män har otroligt i stället för att åstadkomma fördömande och utbredd avsky för vad som hände med dessa asiatiska kvinnor, skapat en "elit" -kultur på indianen subkontinent där ett motbjudande och fullständigt avvisande kastsystem, inte annorlunda från den systemiska rasismen som är ganska vanligt i det vita väst, där ljushudig pigmentering är mycket värderad och varje ansträngning görs av dessa asiatiska prats för att säkerställa en konsekvent och incestuös inavel vanligt bland dessa asiatiska halva raser för att förbli stalwart och lika ofarligt som de är kapabla att göra och på samma sätt eventuellt kan garantera, så gott de kan i sina vridna och dementa sinnen, den slutgiltiga värdigheten för detta ljusskinniga och i deras vinklösa tänkande "vitpigmentering" att de antingen har sig själva eller annars ganska desperat vill skydda att deras avkommor förvärvar.

Det kallas försiktigt avel av ens naturligt ursprungliga, mörkfärgade pigmentering samt de fysiska och rasegenskaper som är förknippade med det. Och Priti Patel och Sajid Javid - kolla bara vem de gifte sig med - är omöjligt mycket en del av denna sjuka "kultur". Det är inte förvånande att dessa två inurerade asiatiska burkes inte bara är en entusiastisk del av en fascistisk brittisk regim utan de liknar den likadana fascistiska BJP-regimen som för närvarande är i makten i Indien och som Priti Patel och Sajid Javid båda har en nära empati med, de vet väl att under andra världskriget, när föräldrarna och morföräldrarna till dem som de nu motbjudande och rasistiskt föraktar - hur blodig ironiskt på deras tvinnade del - frivilligt kämpade och dör för Storbritanniens räkning, var BJP en krigande anti-brittisk och mycket stödjande nazistisk enhet som både öppet och materialistiskt stödde Nazi-Tyskland. Men också det gjorde Daily Mail: en viktig förespråkare i sin ihållande hund-visselpipa och till och med öppen rasism till det låga livet, patent dumt ner och genomskinligt intellektuellt utmanade skräp som det rutinmässigt manipulerar och oriktigt och som är grundligt oförmögen att alltid tänka för sig själva, även om de gjorde det för att rädda sina patetiska liv; och som därför är lämpligt foder, i ett fullständigt upprörande och endemiskt, klassridd Storbritannien, för att regelbundet, krävande och mest cyniskt användas av dessa karakteristiska idioters uppfattade mästare.

Men Daily Mail var inte, och är fortfarande inte, den enda agenten för denna djup rotade rasism i Storbritannien, eftersom det är många andra inblandade, inklusive ättlingar till dem som har gått vidare och som själva lätt kan hittas idag logs i de övre gränserna i det brittiska samhället, om det finns något sådant, eftersom jag inte finns det någon äkta eller äkta sammanhållning till det som ganska ganska ointelligent kallas "brittisk kultur". Så ärligt talat vad det faktiskt finns, i sig självt kategoriskt styrs av ett tydligt avvisande system där grundligt föråldrade rövhål som barbariskt har varit ansvariga för England initialt och sedan senare Storbritannien för yonks bokstavligen kontrollerar lika illamående plebeiska kuddar som, som tidigare , gör fortfarande vad de får höra och som automatiskt förväntas av dem. En särskiljande typ av patologiskt sjuk symbios, inte minst baserad på någon jämställdhet överhuvudtaget och är aldrig trolig att vara så lång som den existerar.

Men med identiska fascistiska och nazistiska perspektiv som i förra år nu är intryckt på modet, är allt detta uttryckligt, markant subjektivt och uppenbart för uttryckligen av personliga ekonomiska skäl noggrant, bekvämt och cyniskt förbises. snabbt glömt; eller avvisas hårt av irrationella argument närhelst denna ljuga och motbjudande avskum antingen offentligt eller utmanas; men med aldrig några materiella eller övertygande argument från dem för att bekräfta deras oärliga fall. För ärligt talat finns det inga!

Ta inte bara mitt ord för något av det här! Dessutom föreslår jag på allvar att du gör din egen objektiva undersökning i frågan. Och du kan börja med att upplysa upplysande genom att Googling och få tillgång till den lysande Global Research-artikeln med titeln: "Storbritannien buktar plikttroget till den härskande eliten."

No comments:

Post a Comment