Translate

Thursday 16 January 2020

Trevlig Meghan Markle och Harry Spencer! Jag gillar både din ärlighet och stil!


Av Stanley Collymore

Storbritannien byggde ett imperium och styrde världen välvilligt dess imperialister och apologer gillar att hävda, bekvämt och medvetet, eller i deras vanliga och bedrägliga tillstånd att förneka hårt och avvisande med utsikt över det kontinuerliga då och fortfarande på 2000-talet pågående, förödande barbaritet, mordiskt engagerade i folkmordspolitiska åtgärder, den utbredda exploateringen av globala ursprungsbefolkningar vars själva existens, väletablerade kulturer och förankrade civilisationer: väldigt och i bokstavligen hundratals och till och med tusentals årtusenden, föregick absolut allt som i Storbritannien och resten av Europas Johnny-come-nyligen mode dessa senare enheter realistiskt då antingen inte kunde och fortfarande inte idag inte kan självständigt eller inhemskt kalla sina egna.

Och vilket ganska barbariskt och i de mest krångligt uttryckliga och folkmordiga termerna: antingen genom den hänsynslösa och kolblodiga vapenanvändningen, eller lika oroligt dina oavbrutna vita kaukasiska sjukdomar som du ganska självbetjänande har du ihärdigt använt för självisk fjädernästar av din egen. Medan samtidigt skamlöst och ondskapsfullt utnyttjar dessa tillhörande taktik och prövade praxis för att krävande, kompromisslöst samt brutalt undergräva de humana egenskaperna, otvivelaktigt oföränderliga mänskligheten och den fulländade värdigheten för en världsomspännande befolkning.

Det mest löjligt i din idiotiska, ofattbart låga liv och kretensiska avskräckande antaganden under dina onda imperialistiska dagar, med sina vilda och systeragenter av skadlig imperialism och cancerisk kolonialism, som du fortsatte att tro på och otroligt under det andra decenniet av 2000-talet fortfarande otänkbart göra; att det som påstås vara "brittiskt" - i ett land där trettio procent av den vita befolkningen inte ärligt vet vilka deras biologiska fäder är eller för den delen gör inte deras mödrar som undfangade dem - och att vara tydligt rosa-pigmenterade, Albino-Kaukasier sätter dig bortsett överlägsen från alla andra, och särskilt de som har mörkare färgtoner!

Mycket respekt för min kollega mentalt befriade svarta bror Stormzy för hans likaledes starka, tydliga och engagerade stöd för Meghan och Harry. Även Hugh Grant, den brittiska skådespelaren; Frea Lockley i sin Canary.UK-artikel: "Den verkliga krisen är inte Meghan och hennes make som slår ut de kungliga, det är vår rasistiska media"; Buzzfeed.News för deras utmärkta journalistiska artikel av Ellie Hall: "här är 20 rubriker som jämför Meghan Markle med Kate Middleton som visar varför hon och prins Harry avskärar kungliga reportrar."

Ellie Hall fortsätter med att säga, samt påpekar kortfattat hyckleriet, skytten dubbla standarder och den lumska rasismen riktad mot Meghan Markle när Ellie Hall själv uttryckligen säger: ”Under åren har Meghan skämts för samma saker som hon svigerinne Kate, har fått beröm. Exempel på detta görs noggrant. En identisk inställning som boredpanda har otroligt lika väl tagit i sin artikel: "15 rubriker visar hur annorlunda brittisk press behandlar Meghan Markle mot Kate Middleton."

Sedan har vi de asinina och löjliga anmärkningarna av curry-svullande Priti Patel och Sajid Javid: två användbara Idiot-kabinettminister i turkiska förfäder och USA-födda, invandraren Boris Keymals - alias Johnson - fascistiska brittiska regimen, som jag och jag hänvisar till dessa curry-swillers, hävdar obegripligt att det inte finns någon rasism överhuvudtaget i Storbritannien och följaktligen ingen riktad mot Meghan Markle.

Och dessutom att Storbritannien är det största landet på jorden - skulle de säga att det inte skulle de göra? Användbara idioter vet hur man kan hålla sina vita mästare lyckliga - där människor i alla raser, färger, etniska och nationella ursprung samt sociala bakgrunder kan vara, och alltid är, framgångsrika som en följd av det instinktiva och varmt välkomnande, utan undantag, att alla som kommer till Storbritannien eller är födda där beviljas alltid opartiskt av den välkomnande brittiska allmänheten - menar det så att vita briter och användbara idioter som Priti Patel och Sajid Javid själva. All gemytlig humörmusik, naturligtvis till öronen på den endemiska och ständigt i förnekande av vita rasister.

Och i allt detta är också en historisk ekvation. Ända sedan Marco Polos exklusiva europeiska armé framgångsrikt invaderade den indiska subkontinentet flera århundraden innan briterna till och med visste var den blodiga platsen än mindre satte foten där, och sexuellt förödmjukade betydande antal inhemska kvinnor där, och vars ättlingar i det 21: a århundradet bära fortfarande med en bedräglig stolthet den vita mans DNA, dessa märkbara barbaritetshandlingar av Marco Polos män har istället för att ge fördömande och utbredd avsky för vad som hände med dessa asiatiska kvinnor, istället skapat en "elit" -kultur på den indiska sub- kontinent där ett sjukt och fullständigt avvisande kastsystem som inte är otydligt från den systemiska rasism som är vanligt i det vita väst, där ljushudig pigmentering är mycket värderad och alla ansträngningar görs av dessa asiatiska prats för att säkerställa en konsekvent och incestuös inavel som är vanligt bland dessa asiatiska- halva raser för att stalwart och så ofrivilligt som de kan garantera, så bra de kan i deras vridna och dementa sinnen den definitiva värdigheten för denna "vita pigmentering" som de antingen har själva eller annars desperat vill att deras avkommor ska.

Det kallas avel av ens inhemska pigmentering och fysiska rasegenskaper. Och Priti Patel och Sajid Javid - kolla bara vem de gifte sig med - är mycket en del av denna sjuka "kultur". Det är inte förvånande att dessa två inurerade asiatiska burkes inte bara är en entusiastisk del av en fascistisk brittisk regim utan de liknar den likadana fascistiska BJP-regimen som för närvarande är i makten i Indien och som Priti Patel och Sajid Javid båda har en nära empati med, båda vet väl att under andra världskriget, när föräldrar och morföräldrar till dem som de nu sjukt och rasistiskt föraktar - hur blodig ironiskt på deras tvinnade del - frivilligt kämpade och dödade för Storbritanniens räkning, var BJP en krigande nazistisk enhet som både öppet och materialistiskt stödde Nazityskland. Men också så gjorde Daily Mail en nyckelproponent i sin ihållande hund-visselpipa och till och med öppen rasism till det låga livet, dumt ned och tydligt intellektuellt utmanat skräp, genomskinligt oförmögen att tänka själva även om det innebar att rädda sina liv, och som är lämpligt foder för att användas regelbundet och på ett klokt sätt i Storbritannien av klassiska idioter som uppfattas.

Men Daily Mail var inte och är fortfarande inte den enda agenten för denna endemiska rasism i Storbritannien, eftersom det finns många andra inblandade, liksom efterkommorna till dem som har gått vidare och som kan hittas inlagda i den övre echels i det brittiska samhället, om det finns något sådant, eftersom det inte finns någon äkta eller äkta sammanhållning till det som omedvetet kallas "brittisk kultur". Så ärligt talat är det kategoriskt kontrollerat av ett avvisande system där föråldrade rövhål som barbariskt har varit ansvariga för yonker kontrollerar lika illamående kuddar som som tidigare fortfarande gör vad de har sagt. En slags patologiskt sjuk symbios som inte minst baseras på någon jämlikhet och aldrig sannolikt kommer att vara så länge som den finns.

Men fortfarande med samma fascistiska och nazistiska åsikter som i går tillbaka på modet, allt detta är uttrycksfullt, subjektivt och bekvämt och uttryckligen för ekonomiska ändamål, noggrant såväl som cyniskt förbises, tillfälligt glömd eller ondskapsligt förnekas när sådana sådana odiska avskum är antingen outed eller utmanas; men med aldrig några materiella eller övertygande argument för att stödja deras inre lika fall. För det är uppriktigt sagt inga.

No comments:

Post a Comment