Translate

Monday 27 January 2020

Det er ikke noe som helst galt med Melanie McDonagh som en Panga ikke effektivt kan løse!


Av Stanley Collymore

Har aldri møtt Meghan Markle; ikke å vite noe konkret eller vagt sant om henne; faktisk ikke noe substans overhodet å fortelle, annet enn de falske nyhetene og samordnet kritikk om Meghan som innavlet og reklamasjonssøkende moroner som deg Melanie McDonagh, rasistisk og hånlig publiserer; for deretter å få disse ondsinnede karaktermordene til Meghan Markle som utro er opprettet av slike som deg Melanie McDonagh, men med vilje, allikevel, etterpå propagandert av de slimete, åpenlyst rasistiske, utpreget giftige og falske nyhetsgalleriene fra de klassefikserte, forståelige hvite privilegerte, samvittighetsvaskende hvitvasking og de latterlig påståtte, "britiske" massemediebaroner som eier disse skurrille fillerne som tilskuerne: duplisert og risikabelt for enhver intelligent person som gir seg selv som objektive og anerkjente tidsskrifter eller annet som upartisk informativ aviser, som åpenbart er de ikke!

Noe som ikke kan overses! Noe mer enn at du burde være Melanie McDonagh: en typisk purblind idiot samt en endemisk moron, om noen gang var en, av irsk utvinning. Og alt dette med tanke på den diabolsk meningsløse og på samme måte den kontinuerlige krenkende og lignende utnyttende behandlingen rutinemessig, og ikke glemme den med vilje egregious og bevisst orkestrerte irske potet hungersnød og dens mangfoldige konsekvenser katastrofalt påført de anstendige irene av den rasende maktlysten og fullstendig barbarisk engelsk og redegjør betydelig for hvorfor den strålende modige og tilsvarende prisverdige patriotiske IRA ble født; som du, i markert og påtagelig forræderisk kontrast Melanie McDonagh, overdådig men åh så kvalmende bølgende i de aller verste aspektene ved Stockholms syndrom der den misgjerende regjerende engelske eliten: inkludert den umoderne, såkalte kongefamilien, og deres avskyelig ignorante, iboende fawning og ubetydelige, cap-doffing plebeiere er bekymret.

Mens du selv, Melanie McDonagh, som tidligere uttalt, sykelig og gjennomtrengende utstyrt med den mest avskyelige og imperialistiske belastning av engelsk avledet Stockholm-syndrom, har den blodige temeriteten kombinert med den rene modighet i din blendende, etterfølgende og inngrodde dumhet for å euforisk informere din likeminded lesere og støttespillere som Meghan Markle: unektelig en svært intelligent, velutdannet, en grundig selvsikker og en tydelig egenprodusert, biracial svart kvinne, skal ikke bare være men utvilsomt i din vridde, fullstendig paranoide, rabiat rasistiske og intolerante mind Melanie, er helt sikkert den typen kvinne som bare noen få år tidligere en arvelig prins instinktivt ville hatt som en elskerinne, men annet enn det ville helt sikkert ha gått til å gifte seg!

Snakker du fra ditt eget utallige, personlige og sluttiske opplevelser Melanie McDonagh? Som det er helt åpenbart for alle med en sammenhengende hjerne og tilsvarende lydhensyn om å realistisk anta det Melanie McDonagh! Verden som den tilregnelige blant oss lever i, har drastisk endret seg gjennom årene på mange måter til det bedre, selv om det fortsatt er mye mer arbeid å gjøre, og fortsetter å utvikle seg i tidligere forhold takknemlig, enten du godtar eller uten å se bort fra dette pågående overgang Melanie McDonagh. Så i utgangspunktet hvilken jævla planet bor du ganske idiotisk på Melanie, som ganske suverent forhindrer deg fra å både fornuftig anerkjenne, for sent akseptere og til og med være en del av det som er essensielt og ganske irreversibelt det 21. århundre?

Britisk født min formative utdanning så vel som min moralske oppvekst ble likevel alle takknemlig støpt og i den mest forankrede forstand kjærlig og grundig formalisert i Barbados; så det er ingenting verdt å vite om Barbados, dets folk og de kontinuerlige 339 årene av de første Englands, lenge før dannelsen av Storbritannia, kolonistyret for mitt forfedres hjemland som offisielt begynte av engelskmennene i 1627 - faktisk kom de først til Barbados i 1625 - og ble avsluttet 30. november 1966 da Barbados: Englands rikeste, finansierte den engelske industrielle revolusjon, og den lengste kontinuerlige kolonien, fikk sin mye fortjente uavhengighet.

Men bortsett fra Barbados urbefolkning og dens håndhevede slaver, er det en annen gruppe mennesker som på samme måte ble abysmisk behandlet av engelskmennene. Dette var hovedsakelig irerne og kelterne, som ble brutalt rundet opp fra sine hovedsakelig irske, vestlige kyster av England, Wales og til og med skotske hjem og samlet sendt til Barbados. Eller for å bruke den vanlige terminologien som er elsket av engelskmennene, “Barbadosed”. Slå det opp!

En misvisende situasjon som skulle sette en ondskapsfull presedens som, når det som veldig betydelig senere etter det påståtte "oppdagelsen" av europeerne - ikke vær oppmerksom på at de urfolks svarte aboriginer allerede hadde hatt kontinuerlig og upåvirket bo der i over 60 000 år, ja du har lest det riktig, seksti tusen år - ble Australia, England brukte det systematisk til de samme ubehagelige formål som Barbados opprinnelig var. Og til i dag i 2020 er de fleste hvite Barbadianer av irsk eller annen britisk keltisk avstamning. På dette tidspunktet vil jeg foreslå at i det jeg vet er din åpenbare uvitenhet, i alt dette, at du enten forsker uavhengig eller ellers Google “Redlegs Wikipedia.”

Så for min del, som en etterkommer av et folk som ble tvunget til å bli slaver av engelskmennene og senere britene som enstemmig betraktet dem ikke minst som mennesker, men bare som deres "chattels" eller personlige eiendom, jeg ' Jeg har alltid, med tanke på min egen forfedres historie, hatt stor sympati for og betydelig innlevelse med de like barbarisk behandlede irene, elementer av hvis kultur, former for husbygging og til og med særegne irske dialekter fremdeles kan høres i det 21. århundre på Barbados , selv om disse menneskene nå er en minoritet i Barbados.

Spol frem til hjembyen Reading, Berkshire i England, og hvor jeg bodde der fritt, økonomisk og unapologetically når jeg bodde der, og bidro til den irske republikanske saken, og også verdsatt IRA.

Ikke noe annerledes fra Barbadianere den gangen som, selv om de valgt var britiske helst til å ha noe annet europeisk statsborgerskap - hvorfor hoppe ut av den britiske stekepannen i resten av Europas ild, som Barbadianer logisk begrunnet? - støttet ivrig og materialistisk de amerikanske kolonistene i deres uavhengighetskrig mot britene.

Og her foreslår jeg også at du ikke bare tar ordet mitt for noe av dette, men fornuftig og objektivt undersøker instrumentrollene som Barbadians frivillig spilte i alt dette, og hvorfor Barbados var det eneste landet utenfor fastlands-Nord Amerika som George Washington: Jeg antar at du vet hvem han var, noen gang har besøkt, tilbrakte mye tid der og både lærte og diskuterte militære taktikker med lokale Barbadians. Huset som han bodde på, som fremdeles eksisterer og er et Barbados National Heritage Heritage monument, ligger der det alltid var, ved siden av Garrisonen som den gang var en viktig militærbase i Barbados og hjemsted for Barbados vestindiske regiment. Ingenting å gjøre med det indiske subkontinentet, men en forkortet eller forkortet versjon av Vest-India. Dette regimentet spilte en integrert rolle i Storbritannias imperiale erobringer, både lokalt i Karibien selv, resten av den såkalte New World og andre steder, inkludert Afrika. Garrisonen er nå hjemsted for Royal Barbados Defense Force som erstattet Barbados Vest-India-regimentet da Barbados oppnådde det uavhengighet 30. november 1966.

Betydelig var det også Barbados-traktaten fra Oistins som ble inngått mellom Barbados og England den 17. januar 1652 da en mobbing Oliver Cromwell elendig ikke klarte å underlegge en monarkist tilbøyelig Barbados; og tvunget til å saksøke for fred som ble enige om det som ble diktert av Barbados-parlamentet: opprettet i 1639, er det nest eldste sammenhengende parlament i verden etter det engelske underhuset i London, og langt eldre enn USA, Canada, Australia NZ og mange europeiske land inkludert Tyskland, Oistins-traktaten signert på Mermaid Inn i den sørlige kystbyen Barbados med samme navn. Den nevnte Oistins-traktaten som grunnleggerne av de seirende amerikanske kolonistene mot britene og ledet av George Washington, begge takknemlige for Barbados for og gjeld til Barbadians for deres støtte som ble brukt i 1776 som blåkopi for deres amerikanske grunnlov i den vellykkede kjølvannet av de 13 nordamerikanske koloniene som oppnådde sin uavhengighet fra Storbritannia.

Men, selvfølgelig, rasistiske dimwits der ute hvis du noen gang klarer å lese så langt og egget av slike som like nedslåtte og intellektuelt utfordrede moroner som fikserte, oppmerksomhetssøkende og publisitet, og aggrandiserer uekte, rasistiske puter som Melanie McDonagh og Piers Morgan vil heller ikke, i sin normale og patetiske tilværelse, lese eller lære noe om dette i deres og dine egne hvite korrupte, uærlige og historiske revisjonistiske såkalte historiebøker eller klasserom. Men vi informerte vel om Afro-Caribbeans, og spesielt oss Bajans: det er det kjærlige og stolte uformelle navnet som vi Barbadianere gir oss selv, vet de fulle fakta og helt ærlig, det er det som virkelig betyr noe. Så for alt vi bryr oss om, kan du fortsette å leve i uvitenhet, så lenge du ikke prøver å påvirke det på oss!

Så når en veldig forrædersk Stockholm-syndrom-gjennomsyret, en mest diabolisk engelsk innhyllet, pinlig sykofantisk irsk, dypt inngrodd rasist og en ganske farlig gryte som kaller kjelen svart (som Melanie McDonagh gjorde med Meghan Markle), sluttisk tispe i form av Melanie McDonagh vender hennes uberettigede og giftige ire mot noen så utømmelig prisverdige som Meghan Markle, hvis afroamerikanske opprinnelse er den eneste og syke grunnen til disse vitrioliske angrepene på henne, og også Melanie McDonaghs hatefulle kommentarer om henne; da som noen hvis afro-karibiske forfedre delte den samme barbariske situasjonen som Meghans hånd for europeere, og særlig britene; Jeg håper inderlig at en del av bidragene jeg har gitt til den ekte irske saken, kan tas alvorlig i betraktning, og at den riktige behandlingen måles for å sikre den avgjørende utryddelsen, et sted som er mest anvendelig og passende i Irland, av den uredelige quisling ved navn Melanie McDonagh!

© Stanley V. Collymore
27. januar 2020.

No comments:

Post a Comment