Translate

Thursday 16 January 2020

Hyggelig en Meghan Markle og Harry Spencer! Jeg liker både ærligheten og stilen din!


Av Stanley Collymore

Storbritannia bygde et imperium og styrte verden på en god måte sine imperialister og unnskyldere liker å påstå, bekvemt og målbevisst, eller i deres sedvanlige og vrangforestillende tilstand med å fornekte inderlig og frastøtende utsikt over den kontinuerlige daværende, og fremdeles i det 21. århundre, pågående, ødeleggende barbaritet, morderisk engasjert i folkemordspolitiske kum-aktiviteter, den utrykkelige utnyttelsen av globale urfolk, hvis eksistens, veletablerte kulturer og forankrede sivilisasjoner: enormt og i bokstavelig talt hundrevis og til og med tusenvis av årtusener, var overordentlig forut for alt som i Storbritannia og resten av Europas Johnny-come-nylig mote disse sistnevnte enhetene realistisk, da kunne ikke enten og frem til i dag ikke selvstendig eller urfolk kalle sine egne.

Og som ganske barbarisk og i de mest uhyrlige og eksplosive og folkemordlige termer: enten gjennom den hensynsløse og koleblodede bruken av våpen, eller like uhyggelig dine ustanselige hvite kaukasiske sykdommer som du heller selvtillit tjener vedholdende til å egoistisk fjærrener av din egen. Samtidig som de skamløst og ondartet benytter seg av disse tilhørende taktikker og utprøvde fremgangsmåter for å påkallelig, kompromissløst samt brutalt undergrave de humane karakteristikkene, unektelig umistelige menneskelighet og den fullendte verdigheten til en verdensomspennende befolkning.

At det er mest latterlig i din idiotiske, usmakelig lave liv og kretensisk avskedig antagelser i løpet av dine onde imperiumdager, med sine barmhjertige og søsteragenter for skadelig imperialisme og kreftsyk kolonialisme, du fortsatte å tro på og utrolig i det andre tiåret av det 21. århundre fortsatt ufattelig gjøre; at det å være angivelig "britisk" - i et land der tretti prosent av den hvite befolkningen ikke ærlig vet hvem deres biologiske fedre er, eller for den saks skyld, gjør ikke deres mødre som unnfanget dem - og å være utpreget rosa-pigmenterte, Albino-Kaukasere bortsett fra overlegent fra alle andre, og spesielt de som har mørkere fargetone!

Mye respekt da til min med mentalt frigjorte svarte bror Stormzy for hans på samme måte sterke, tydelige og engasjerte støtte til Meghan og Harry. Også Hugh Grant, den britiske skuespilleren; Frea Lockley i sin Canary.UK-artikkel: "Den virkelige krisen er ikke Meghan og mannen hennes som kaster de kongelige, det er våre rasistiske medier"; Buzzfeed.Nyheter for sin utmerkede journalistiske artikkel av Ellie Hall: "her er 20 overskrifter som sammenligner Meghan Markle med Kate Middleton som viser hvorfor hun og prins Harry kutter av kongelige reportere."

Ellie Hall fortsetter med å si, så vel som på en kort måte peker på hykleriet, grøssende dobbeltmoral og den snikende rasismen rettet mot Meghan Markle når Ellie Hall selv poengtert sier: “Meghan har blitt skam over de samme tingene som henne svigerinnen Kate, har fått ros. Omhyggelig skisserer eksempler på dette. En identisk tilnærming som boredpanda har tatt like godt i sin artikkel: "15 Overskrifter viser hvor annerledes den britiske pressen behandler Meghan Markle mot Kate Middleton."

Så har vi de asinine og latterlige kommentarene fra karri-svulmende Priti Patel og Sajid Javid: to nyttige kabinettministre fra Idiot i tyrkisk aner og USA-fødte, innvandrer Boris Keymal - aka Johnson - fascistiske britiske regime, som, og jeg viser til disse karri-svillere, hevder uforståelig at det spesifikt ikke er noen rasisme overhodet i Storbritannia og at det følgelig ikke er rettet mot Meghan Markle.

Og dessuten at Storbritannia er det største landet på jorden - vil de si det ville de ikke? Nyttige idioter vet hvordan de skal holde sine hvite mestere glade - der mennesker av alle raser, farger, etnisk og nasjonal opprinnelse så vel som sosial bakgrunn kan være, og alltid er, suksessfulle som en konsekvens av den instinktive og varme velkomst, uten unntak, at alle som kommer til Storbritannia eller er født der, blir alltid upartisk godkjent av den innbydende velkommen britiske offentligheten - ta det for å bety hvite briter og nyttige idioter som Priti Patel og Sajid Javid selv. All gemyttelig stemningsmusikk, selvfølgelig for ørene til den endemiske og stadig i fornektende hvite rasister.

Og også i alt dette er en historisk ligning. Helt siden Marco Polos eksklusive europeiske hær med suksess invaderte det indiske subkontinentet flere hundre år før britene til og med visste hvor det blodige stedet var enda mindre satte foten dit, og seksuelt avluste betydelige antall urfolkskvinner der, og hvis etterkommere i det 21. århundre fremdeles bærer med en villfaret stolthet den hvite manns DNA. Disse merkbare barbarhetshandlingene fra Marco Polos menn har i stedet for å gi fordømmende og utstrakt avsky for hva som skjedde med disse asiatiske kvinnene, i stedet skapt en "elitekultur" på den indiske sub- kontinent der et kvalmende og fullstendig frastøtende kastesystem ikke utydelig fra den systemiske rasismen som er vanlig i det hvite vest, der letthudet pigmentering er høyt verdsatt og alle anstrengelser gjøres av disse asiatiske pratene for å sikre en konsekvent og incestuøs innavl som er vanlig blant disse asiatiske- halvparten avler for å bli stas og så uskikkelig som de kan garantere, så godt de kan i deres vridde og demente sinn den endelige dyrebarheten til denne "hvite pigmentering" som de enten har seg selv eller annet desperat ønsker at avkommet deres skal.

Det kalles å avle ut ens opprinnelige pigmentering og fysiske raseegenskaper. Og Priti Patel og Sajid Javid - bare sjekk hvem de giftet seg - er veldig mye av denne syke “kulturen”. Ikke overraskende da at disse to inuredte asiatiske burkene ikke bare er en entusiastisk del av et fascistisk britisk regime, men ligner på det liknende fascistiske BJP-regimet som for øyeblikket har makten i India og som Priti Patel og Sajid Javid begge har nærhet til, begge vet vel at under andre verdenskrig, da foreldrene og besteforeldrene til dem som de nå sykelig og rasistisk forakter - hvor blodig ironisk på deres tvinnede del - frivillig kjempet og døde på Storbritannias vegne, var BJP en krigersk nazistisk enhet som både åpent og materialistisk støttet Nazi-Tyskland. Men også det gjorde Daily Mail en viktig talsmann i sin vedvarende hundefløyte og til og med åpenlyst rasisme til det lave liv, dumd ned og tydelig intellektuelt utfordret søppel, gjennomsiktig ute av stand til å tenke selv, selv om det gjorde å redde livene deres, og som er passende fôr til å bli brukt regelmessig og på en kald måte i klassen ridd Storbritannia av disse klassiske idiotene oppfattede mestere.

Men Daily Mail var ikke og er fremdeles ikke den eneste agenten for denne endemiske rasismen i Storbritannia, ettersom det er mange andre involvert, så vel som etterkommerne til de som har gått videre og som kan bli funnet innlosjert i øvre tilbydere av det britiske samfunnet, hvis det er noe slikt, da det ikke er autentisk eller ekte samhold til det som ubevisst kalles "britisk kultur". Så ærlig talt er det kategorisk kontrollert av et frastøtende system der umoderne drittsekker som barbarisk har hatt ansvaret for yonker, kontrollerer like kvalmende puter som som tidligere fremdeles gjør det de fortalte. En slags patologisk syk symbiose, ikke minst basert på noen likhet og aldri noen gang sannsynligvis vil være så lenge den eksisterer.

Imidlertid, fremdeles med de samme fascistiske og nazistiske synspunkter som tidligere nå på moten, blir alt dette ekspressivt, subjektivt og praktisk, og uttrykkelig for økonomiske formål, nøye og kynisk oversett, midlertidig glemt eller ondskapsfullt nektet når slike liker avskum blir enten utgått eller utfordret; men aldri med noen materielle eller overbevisende argumenter for å støtte deres egen løgnaktige sak. For det er ærlig talt ingen.

No comments:

Post a Comment