Translate

Saturday 18 January 2020

Godt gjort Harry og Meghan! Å abdisere fra Storbritannias avskumbestand og de septiske kloakkene de liker å være i.


Av Stanley Collymore

Storbritannia bygde et imperium og styrte verden godartet
dens imperialister og unnskyldninger liker å hevde,
praktisk og med vilje, eller i deres vanlige og
vrangforestillinger tilstand av fornektelse
inderlig og frastøtende over-ser det
kontinuerlige da, og fremdeles i
det 21. århundre pågående, ødeleggende barbarhet,
morderisk engasjert i folkemordspolitikk-cum-
aktiviteter, den utbredte utnyttelse av globale
urfolk, hvis aller eksistens, veletablerte
kulturer og installert sivilisasjoner:
stort og for bokstavelig talt
hundrevis og til og med tusenvis av
årtusener går enormt foran alt
det i Storbritannia og resten
av Europa Johnny-come-
nylig mote disse sistnevnte
enhetene troverdig da
enten ikke, og fortsatt til
dette veldig dag, kan
ikke objektivt
eller urfolkelig
kalle deres
helt egne.

Og det ganske barbarisk og i det mest rampant eksplisitte og
folkemordstegn: enten gjennom hensynsløs og  kald-
blodig bruk av våpen, eller like uhyggelig din
ustanselige hvite kaukasiske sykdommer som heller
selvtillit du har insistert vant til å være selvtilfreds
fjærrener av dine egne. Mens det på samme tid
skamløs og ondartet bruk av disse tilknyttede t
aktikker og utprøvd praksis til håndsom,
evig, også som brutalt undergraver
den humane egenskaper, unektelig
udiskutabel menneskelighet,
og de uforsvarlige en
verdens verdighet-
bred befolkning.

Det mest latterlig i ditt meningsløse, uten grunn
lowlife og cretinously skum antagelser i løpet
av dine onde imperiets dager, medfølgende
av det villmann og søsteragenter av
skadelig imperialisme og kreftkolonialisme,
du ustanselig fortsatte å tro på, og utrolig
i den andre tiår av det 21. århundre
fremdeles forbløffende gjøre; det
å være angivelig "britisk" - i et
landet hvor rundt 30 prosent
av landet hvit befolkning
gjør det ikke vet hvem deres naturlige
fedre er heller ikke for den saks skyld
mødre som hadde avlet dem opp -
å være iøynefallende rosa-
pigmentert, Albino-kaukasisk
setter deg overordnet bortsett
fra alle andre, og mest
spesifikt de som har
mørkere skinn!

© Stanley V. Collymore
17. januar 2020.


Forfatterens merknader:
Mye respekt da til min med mentalt frigjorte svarte bror Stormzy for hans på samme måte sterke, tydelige og engasjerte støtte til Meghan og Harry. Også Hugh Grant, den britiske skuespilleren; Frea Lockley i sin Canary.UK-artikkel: "Den virkelige krisen er ikke Meghan og mannen hennes som kaster de kongelige, det er våre rasistiske medier"; Buzzfeed.Nyheter for sin utmerkede journalistiske artikkel av Ellie Hall: "Her er 20 overskrifter som sammenligner Meghan Markle med Kate Middleton som viser hvorfor hun og prins Harry kutter av kongelige reportere."

Ellie Hall fortsetter med å si, så vel som på en kort måte peker på hykleriet, grøssende dobbeltmoral og den snikende rasismen rettet mot Meghan Markle når Ellie Hall selv peker uttaler: “Gjennom årene har Meghan blitt skammet for de samme tingene som hun svigerinnen Kate, har fått ros. Omhyggelig skisserer eksempler på dette. En identisk tilnærming som boredpanda har tatt like godt i sin artikkel: "15 Overskrifter viser hvor annerledes den britiske pressen behandler Meghan Markle mot Kate Middleton."

Så har vi de asinine og latterlige kommentarene av karri-svulmende Priti Patel og Sajid Javid: to nyttige kabinettministre fra Idiot i tyrkisk aner og USA-fødte, innvandrer Boris Keymal - aka Johnson - fascistiske britiske regime, som, og jeg viser til disse karri-svillere, hevder uforståelig at det spesifikt ikke er noen rasisme overhodet i Storbritannia og at det følgelig ikke er rettet mot Meghan Markle.

Og dessuten at Storbritannia er det største landet på jorden - vil de si det ville de ikke? Nyttige idioter vet hvordan de skal holde sine hvite mestere glade - der mennesker av alle raser, farger, etnisk og nasjonal opprinnelse så vel som sosial bakgrunn kan være, og alltid er, suksessfulle som en konsekvens av den instinktive og varme velkomst, uten unntak, at alle som kommer til Storbritannia eller er født der, blir alltid upartisk godkjent av den fullstendig imøtekommende britiske offentligheten - ta det for å bety duplikat selvtjenende, hvite briter og nyttige idioter som Priti Patel og Sajid Javid selv. All gemyttelig og betryggende stemningsmusikk, selvfølgelig for ørene til den endemiske og stadig i fornektende hvite rasister.

Og alt i alt er dette en bevisst urapportert historisk ligning der Priti Patel, Sajid Javid og deres slags er opptatt. Helt siden Marco Polos eksklusive europeiske hær med suksess invaderte det indiske subkontinentet, flere hundre år før britene til og med visste hvor det blodige stedet var å si, satte foten ned der, og seksuelt avbød et betydelig antall urfolkskvinner der, og helt avgjørende, hvis etterkommere i det 21. århundre fremdeles bærer den hvite manns DNA med en sykelig bedratt stolthet. Disse merkbare barbaritetene fra Marco Polos menn har utrulig i stedet for å gi fordømmende og utstrakt avsky for hva som skjedde med disse asiatiske kvinnene, skapt en "elitekultur" på indianeren. subkontinent hvor et ytterst ubehagelig og frastøtende kastesystem, ikke ulikt den systemiske rasismen som er ganske vanlig i det hvite vest, der lett flådd pigmentering er høyt verdsatt og alle anstrengelser gjøres av disse asiatiske pratene for å sikre en konsistent og incestuøs innavl som er vanlig blant disse rasene i den asiatiske halvdelen, for å være sterkt og like usvikelig som de er i stand til å gjøre og er på samme måte muligens i stand til å garantere, så godt de kan i sine vridde og demente sinn, den endelige dyreheten til dette lettskinnede og i deres tankeløse "hvite pigmentering" at de enten har seg selv eller annet ganske desperat ønsker å ivareta at deres avkom skaffer seg.

Det kalles flittig avl ut ens naturlige urfolk, mørkfarget pigmentering, så vel som de fysiske og rasemessige egenskapene som er knyttet til den. Og Priti Patel og Sajid Javid - bare sjekk hvem de giftet seg med - er umettelig en del av denne syke “kulturen”. Ikke overraskende da at disse to inuredte asiatiske burkene ikke bare er en entusiastisk del av et fascistisk britisk regime, men ligner på det liknende fascistiske BJP-regimet som for øyeblikket har makten i India og som Priti Patel og Sajid Javid begge har nærhet til, de vet godt at under den andre verdenskrigen da foreldrene og besteforeldrene til dem som de nå motbydelig og rasistisk forakter - hvor blodig ironisk på deres tvinnede del - frivillig kjempet og døde på Storbritannias vegne, var BJP en krigsførende anti-britisk og svært støttende nazistisk enhet både åpent og materialistisk støttet Nazi-Tyskland. Men også det gjorde Daily Mail: en viktig nåværende talsmann i sin vedvarende hundefløyte og til og med åpenlyst rasisme til det lave liv, med åpenhet nedstemt og gjennomsiktig intellektuelt utfordret søppel, det rutinemessig og uhyrlig manipulerer, og som er grundig ute av stand til tenker noen gang for seg selv, selv om de gjorde det for å redde deres patetiske liv; og som derfor er egnet fôr, i et fullstendig opprørende og endemisk, klassestyrt Storbritannia, til å bli brukt regelmessig, på en måte og mest kynisk av disse karakteristiske idiotenes oppfattede mestere.

Men Daily Mail var ikke, og er fortsatt ikke den eneste agenten for denne dypt forankrede rasismen i Storbritannia, ettersom det er mange andre involvert, inkludert etterkommerne til de som har gått videre og som selv lett kan bli funnet i dag innlosjert i de øverste toppene i det britiske samfunnet, hvis det er noe slikt, da jeg ikke, er det noe autentisk eller ekte samhold til det som ganske uintelligent kalles "britisk kultur". Så ærlig hva det faktisk er, er i seg selv kategorisk kontrollert av et skjellsettende frastøtende system der grundig utmodede drittsekker som barbarisk har hatt ansvaret for England til å begynne med og deretter senere Storbritannia for yonks bokstavelig talt kontrollerer like kvalmende plebeiske puter som, som tidligere , gjør fremdeles det de blir fortalt og som automatisk forventes av dem. En særegen slags patologisk syk symbiose, ikke minst basert på noen likhet overhodet, og som aldri sannsynligvis vil være så lang som den eksisterer.

Imidlertid, med identiske fascistiske og nazistiske perspektiver som per gårsdagens nå inderlig tilbake på moten, er alt dette ekspressivt, markant subjektivt og åpenbart for eksplisitt av personlig økonomisk grunn skikkelig, praktisk og kynisk oversett; raskt glemt; eller avvises heftig av irrasjonelle argumenter når denne løgnaktige og avskyelige avskum enten blir utrodd eller utfordret offentlig; men med aldri noen materielle eller overbevisende argumenter fra dem for å bekrefte deres uærlige sak. For ærlig talt, det er ingen!

Ikke bare ta ordet mitt for noe av dette! I tillegg foreslår jeg seriøst at du gjør din egen saklige undersøkelse av saken. Og du kan begynne med å gjøre det opplysende med Googling og få tilgang til den strålende Global Research-artikkelen med tittelen: "Storbritannia pliktoppfyller pliktoppfyllende til den regjerende eliten."

No comments:

Post a Comment