Translate

Monday 16 December 2019

Boris, Brexit og døende tarm


Av Stanley Collymore

Reiste nylig på en planlagt, utpekt og en times lang reise på metrobussen No.23 fra Horsham i West Sussex til badebyen og populært ofte besøkt, uansett vær, kystbyen Worthing i samme engelske fylke, jeg hadde ingen valget, men å lytte, som flere andre passasjerer i min stilling, ganske tydelig bortsett fra meg, alle oss dessverre innenfor høyresiden av en veldig høy og påtrengende samtale som disse tre ugifte mødrene har ført sammen i slutten av tyveårene: tydelig mellom dem babyer og småbarn i overkant, men ganske merkbart, heller ikke en eneste giftering på plass på noen av disse tre hvite kvinnefingrene, til den åpenbart dårlig informerte drivkraften som denne svake, dyre, og tydelig intellektuelt utfordrede trioen var høyt og konsertfull.

Tilsynelatende hadde en lokal enkemann og nabo til en av disse tre kvinnene, og den tydelige informanten i denne samtalen, nylig dødd, men uten noen kjente overlevende forhold for å etterfølge ham, ettersom han personlig ikke hadde noen barn, verken biologisk eller adoptert, av seg selv .

Hva av? De to andre kvinnene avhørte samtidig. “Ingen vet helt sikkert!” Kom den raske og ærlige responsen fra den første kvinnen. Legger definitivt til: “Som uten tvil kan jeg absolutt fortelle deg at han var en mest diskret og en veldig privat mann! Imidlertid er det utbredt og vedvarende sladder i hele rådets eiendom at uansett hva det var som faktisk drepte ham, hadde noe eller annet å gjøre med ham åpenbart døende tarm. "

“Stakkars mann!” Åpnet den andre kvinnen. "Hvor gammel var han?" "Femti tre," svarte informanten. "Og mindre av den stakkars mannen, vær så snill!" Advarte hun. "Hvem var ikke noe annet enn en blodig gjør-goder for hver eneste innvandrer som er kjent for å angripe landet vårt med sine mange og uønskede tilstedeværelser her, og spesielt de som er skamløst, regelmessig og grådigst svamp av våre hardt opptjente, betalte for men nå under sterkt stress på grunn av dem trygdesystemet på alle mulige måter. ”

“Da han i stedet burde ha rapportert dem til de rette myndighetene, i tillegg til å konsentrere seg om og hjelpe alvorlig med sitt eget engelske folk, slik enhver rettmessig og patriotisk person som oss med rimelighet ville ha gjort. Og derfor vil det ikke overraske meg i det minste hvis denne tarmsinfeksjonen som han fikk, og som til slutt drepte ham, ikke var noen uhelbredelig, brakt inn i dette landet og ikke-hvit sykdom som han tydeligvis fikk fra innvandrervennene. .”

"Jeg kunne ikke vært enig med deg mer," slo den tredje kvinnen fast. "Og hvorfor akkurat det var at jeg stemte på Brexit første gang og deretter plumpet for Høyre og selvfølgelig Boris Johnson som min liknede statsminister i den nettopp avholdte 12. desember 2019 generalvalgene, og ville ikke om en måned på søndager har kastet bort stemmen min om Arbeidskraft eller for Jeremy Corbyn. For Boris vil definitivt sortere disse blodige innvandrerne og utlendinger med sikkerhet, og pakke dem uopphørlig tilbake til hvor faen det var fra de kom fra første omgang! ”

"Akkurat som Enoch Powell ved hjelp av fagforeningene og de anstendige arbeiderklassens menn og kvinner som marsjerte for ham, ville åpenbart ha gjort det, hvis de liljehevede Tories og dumme Labour-velgere da hadde hatt ballene og gumptionen til å la Enoch gjør hva enhver fornuftig person den gangen, og som de gjør nå, vet vel at det var riktig og riktig ting å gjøre. Ta tilbake landet vårt fra disse svampende, ufortjente, ubrukelige utlendinger og romvesener og skap igjen en stolt Storbritannia som passer for mennesker som oss som utvilsomt er overlegne mennesker og mest umiskjennelig hvite britiske kaukasiere! ”

© Stanley V. Collymore
16. desember 2019.


Forfatterens merknader:
Når du har tre kvinner som disse, er symptomatiske av deres hvite flertall på tvers av bredden av Storbritannia som i deres perverse vrangforestillinger ikke bare anser seg for å være medlemmer av en visstnok menneskelig mesterrase, men som ikke en gang vet hva tarmen betyr, og i hovedsak anser det for å være en svært uhelbredelig og innvandreroverført sykdom, er det så rart at et Storbritannia som er angrepet av deres slag og drives av likeminded, giftig og lowlife skadedyr, er det dritthuset det grunnleggende er?

No comments:

Post a Comment