Translate

Monday 16 December 2019

Boris, Brexit och döende tarm


Av Stanley Collymore

Reser nyligen på en schemalagd, avsedd och en timmes lång resa med tunnelbussen No.23 från Horsham i West Sussex till badorten och populärt ofta besökte, oavsett väder, kuststaden Worthing i samma engelska län, jag hade inget val, men att lyssna, liksom flera andra passagerare i min position, helt uppenbart bortsett från mig, alla av oss tyvärr inom öronskottet av en mycket högt och påträngande konversation som dessa tre ogifta mödrar genomförde gemensamt i slutet av tjugoårsåldern: tydligt mellan dem spädbarn och småbarn aplenty men ganska märkbart liksom inte en enda vigselring på plats på någon av dessa tre vita kvinnors fingrar, till det uppenbart dåligt informerade drivet som denna dunkla, storslagna och tydligt intellektuellt utmanade trio högt och samordnat uttalande.

Tydligen hade en lokal änkling och granne till en av dessa tre kvinnor, och den uppenbara informanten i denna konversation, nyligen dött men utan några kända överlevande relationer för att efterträda honom, eftersom han personligen inte hade några barn, varken biologiskt eller adopterade, av sig själv .

Vad av? De andra två kvinnorna ifrågasatte samtidigt. ”Ingen vet säkert!” Kom det snabba och uppriktiga svaret från den första kvinnan. Lägg till definitivt: ”Som utan tvekan kan jag säkert säga att han var en mycket diskret och en mycket privat man! Men det finns en utbredd och ihållande skvaller över hela rådets egendom att vad det än var som faktiskt dödade honom var något eller annat att göra med honom uppenbarligen döende tarm. "

”Stark man!” Opinerade den andra kvinnan. "Hur gammal var han?" "Femtiotre", svarade informanten. ”Och mindre av den fattiga mannen, snälla!” Varnade hon. ”Vem var inget annat än en blodig do-gooder för var och en av alla invandrare som är kända för att ha angripit vårt land med sina många och oönskade närvaror här, och särskilt de som är skamlösa, regelbundet och mest girigt svampar av våra hårt förtjänade, betalda för men nu under svår stress på grund av dem sociala trygghetssystem på alla möjliga sätt. ”

”När han istället borde ha rapporterat dem till de behöriga myndigheterna, samt koncentrerat sig på och på allvar hjälpt sitt eget engelska folk som alla rättmående och patriotiska personer som vi rimligen skulle ha gjort. Och därför kommer det inte att överraska mig åtminstone om denna tarmsinfektion som han drabbades av och som slutligen dödade honom, inte var någon obotlig, fördes in i detta land och icke-vit sjukdom som han uppenbarligen fick från sina invandrarvänner ”

"Jag kunde inte hålla med dig mer", sa den tredje kvinnan. "Och varför var det just att jag röstade för Brexit första gången och sedan plumpade för det konservativa partiet och, naturligtvis, Boris Johnson som min likadade premiärminister i just den 12 december 2019 allmänna valen, och skulle inte på en månad på söndagar ha slösat bort min röst om Labour eller för Jeremy Corbyn. För Boris kommer definitivt att sortera dessa blodiga invandrare och utlänningar med säkerhet, och oförmässigt packa dem alla tillbaka till vart helvetet det var som de kom från i första hand! ”

”Precis som Enoch Powell med hjälp av fackföreningarna och de anständiga arbetarklassens män och kvinnor som marscherade för honom skulle uppenbarligen ha gjort, om de liljeavtalade Tories och dumma arbetsväljare då hade haft bollarna och gumptionen för att låta Enoch gör vad varje förnuftig person vid den tiden, och som de gör nu, väl vet var rätt och rätt sak att göra. Ta tillbaka vårt land från dessa svampande, otjänliga, meningslösa utlänningar och utlänningar och skapa ännu en stolt Förenade kungariket som passar för människor som oss som är utan tvekan överlägsna människor och mest otvetydigt vita brittiska kaukasier! ”

© Stanley V. Collymore
16 december 2019.


Författarens kommentarer:
När du har tre kvinnor som dessa, symtomatiska av deras vita majoritetsslag över Storbritanniens längd och bredd, som i deras perverse villfarelser inte bara betraktar sig som medlemmar i någon förment mänsklig mästerras men som inte ens vet vad tarmen betyder, och anser huvudsakligen att det är en oerhört obotlig och invandraröverförd sjukdom, är det då konstigt att ett Storbritannien som är angripet av deras sort och drivs av likeminded, giftig och lågliv skadedjur är det skit hus som det i grunden är?

No comments:

Post a Comment