Translate

Saturday 7 March 2020

For Harry, Meghan og Archie: Alltid elsket av meg og aldri glemt!


Av Stanley Collymore

Du har prisverdig Harry og Meghan både hver for seg og samarbeidsvillig; de mest spektakulære, modige, skjellsettende med vilje og betydelig lovverdige knuste de nepotistiske og kroniske formene av ødeleggende kvelende, dypt forankrede og de elitistiske interesserte design som helt viser til dagens Storbritannia.

Hindringer som i takt med deres kontinuerlig vedvarende, rutinemessig utførte, ondskapsfulle konstruerte og åpenlyst rasistiske bestrebelser som ondartet forsøkte å enten skjule deg personlig sammen med den ivrige akkompagnement av en symptomatisk svak wittisk offentlighet for å støtte opprettholdelse av det som er udiskutabelt en veldig langstilt men selvsagt for alle velinformerte personer som dere selv Meghan og Harry, en sårt mangelfull, generelt ubemerket og en helt umoderne i statuen fra det 21. århundre!

Eller ved ikke å oppnå noe av det med deg, innled den tilstedeværende og nådeløse bombardementet av dere begge med alle tenkelige falskt forfulgte misrepresentasjoner om dere selv, Harry og Meghan som deres syke, vrengte og rasistiske sinn og muligens ser for seg. Gjør du det i det alvorlige håpet, for dem, at du uunngåelig ville uheldig å hule deg inn til deres skadelige krav og lett akseptere deres sjofelle mobbing av deg. De var fryktelige fra din side, de antok, gledet og åpnet for sin versjon av alternativet; det vil si at med din kongelige status - skjønt frivillig forlatt av deg og ikke lenger er relevant i din personlige estimering - nå borte, ville du ikke ønsket å bli stående i full isolasjon eller glemsel.

Imidlertid, enormt intellektuelt utfordret som det store flertallet av disse hvite privilegerte jævlene, deres typiske effete og vapide brodderbitches for hustruer så vel som deres gryende plebeiske avskum og asiatiske nyttige idioter er, klarte de likevel ikke forutsigbart og elendig å forstå langt mindre for å forstå drivkrefter i dere begge, Harry og Meghan, som er en imponerende kombinasjon av en mest estimerbar og en virkelig engasjerende karakter; en solid bestemmelse av en utpreget positiv holdning og kampånd som er smidd med en målrettet og ukuelig motvirkning i møte med nådeløs mobbing og i seg selv forsterket av giftig og ondskapsfull rasisme; og alt dette støtt mot deg av ditt iøynefallende og kjærlige forhold til hverandre Harry og Meghan!

Og alt dette mest lattermildt, hvis det ikke var så iøynefallende patetisk, i et land kalt Storbritannia hvor kjødelig og umoralsk bastard, selv i No.10 Downing Street nå er en vanlig forekomst som personifiseres i Boris Keymal / Johnson og Carrie Symonds. Fordelen med enhver tvil om at det ikke er noen sannsynlig gjøke involvert i noe av det kommende svangerskapet, selv om det er unektelig hvitt privilegert engasjement godt bevart som sin grunnleggende valuta som har mer enn noe annet å gjøre med Boris 'beryktede randiness som er ganske legendarisk!

Men til tross for det og mest underlig er det som går over for kjærlighet i Storbritannia blant de aller fleste av de hvite, lave livets innbyggere, i utgangspunktet en natt-stand: enten Dyke, Queer, tidvis heterofil, eller har en pedofil disposisjon; uansett ikke relevant, da det ikke betyr noe for de aller fleste av dem. Og samtidig med graviditet, er det ikke uvanlig, men ganske naturlig, alltid hjertelig velkommen når de forekommer på en del av disse kåte tertefikene for å opprettholde å få sine pengepenger som de aldri har, i et enslig øyeblikk i deres patetiske liv jobbet for eller noen gang vil sannsynligvis tjene ærlig, forvirrer de få fornuftige briter som eksisterer hvordan disse absurde klovner så vituperativt og hyklersk kan falske etiketten Harry og Meghan for det de selv instinktivt og kontinuerlig gjør!

Men hvem, allikevel, på sitt funksjonelle analfabeter, fordi de ikke er i stand til å kaste bort, ikke kaster bort tid eller krefter, for ikke å si noe problem overhodet å skrive til filler som Sun, Express, Daily Mirror, Metro eller the Daily Mail, eller ellers ha noen til å gjøre det for dem hvis deres begrensede alfabet blir noe av et problem, klager ondskapsfullt over at de rasende motsetter seg økonomisk støtte til en manipulert prins Harry og hans angivelige amerikanske Nigger-kone, Meghan som står rett bak Harrys rystende forvandling, og atypisk for ham har gjort ham til det han har blitt. Jeg spør deg: hvilken svak ironi! Og ekstatisk kommer fra denne overvekt av hvitt lavliv og utvetydig bra for ingenting britisk avskum!

No comments:

Post a Comment