Translate

Saturday 7 March 2020

För Harry, Meghan och Archie: Alltid älskad av mig och aldrig glömd!


Av Stanley Collymore

Du har lovvärt Harry och Meghan både separat och kooperativt; de mest spektakulära, modiga, tydliga, avsiktliga och betydligt lovvärda krossade de nepotistiska och cronyismformarna av försvagande kvävande, djupt förankrade och de elitistiska intressekonstruktionerna som helt framträder i dagens Storbritannien.

Hinder som i takt med deras kontinuerligt upprätthållna, rutinmässigt begåvade, onödigt konstruerade och uppenbart rasistiska ansträngningar som malignt försökte att antingen locka dig personligen tillsammans med en ivrig ackompanjemang av en symptomatiskt dimmig brittisk allmänhet för att stödja upprätthålla det som otvivelaktigt är en mycket långvarig men självklart för alla välinformerade personer som er själva Meghan och Harry, en hårt bristfällig, i allmänhet oöverträffad och en tydligt föråldrad i det 21st Century Statu res!

Eller om du inte lyckas uppnå något av det med dig, inleda det närmaste och obevekliga bombardemanget av er båda med alla tänkbara felaktigt motstridiga felrepresentationer om er själva, Harry och Meghan som deras sjuka, vridna och rasistiska sinnen och eventuellt tänka sig. Genom att göra det i allvarligt hopp, för dem, att du oundvikligen skulle ha olyckligt grotta in till deras skadliga krav och lätt acceptera deras dåliga mobbning av dig. Rädd från din sida antog de, glatt öppnade och lärde sig om sin version av det alternativa alternativet; vilket är att med din kungliga status - även om du frivilligt övergavs av dig och inte längre är relevant i din personliga uppskattning - nu har du försvunnit att du inte skulle vilja bli kvar i total isolering eller glömska.

Emellertid massivt intellektuellt utmanade som den stora majoriteten av dessa vita privilegierade bastarder, deras typiska effete och vapid brodyr tikar för hustrur såväl som deras grymma plebeiska avskum och asiatiska användbara idioter är, de misslyckades dock förutsägbart och eländigt att förstå mycket mindre så att de förstår drivande krafter i er båda, Harry och Meghan, som är en imponerande kombination av en mest uppskattbar och en verkligt engagerande karaktär; en fast beslutsamhet av en tydligt positiv attityd och stridighet som smides med en målmedveten och oändlig motverkning inför obeveklig mobbning och i sig förstärkt spitligt av giftig och ond rasism; och allt detta fast motverkat av din iögonfallande och kärleksfulla relation med varandra Harry och Meghan!

Och allt detta mest skrattande, om det inte var så iögonfallande patetiskt, i ett land som kallas Förenade kungariket där köttslig och omoralisk bastardi även i No.10 Downing Street nu är en vanlig förekomst som personifieras i Boris Keymal / Johnson och Carrie Symonds. Fördelen med tvivel om att det inte är troligt att hanteringar är inblandade i någon av den kommande graviditeten, även om det är onekligen vitt privilegierat engagemang väl bevarat som dess grundvaluta som har mer än något annat att göra med Boris beryktade randiness som är ganska legendariskt!

Men trots det och mest nyfiken är det som går över för kärleken i Storbritannien bland de allra flesta vita invånare med låga liv i grunden en natt-ställning: vare sig Dyke, Queer, ibland heteroseksuell, eller av en pedofil predisposition; irrelevant i alla fall eftersom det inte spelar någon roll för de allra flesta av dem. Och när man samtidigt följer graviditet, är det inte ovanligt men helt naturligt alltid välkomnat när de uppträder på den del av dessa kräsna tärta tikar för att upprätthålla sina fula pengar som de aldrig har gjort, för ett ensamt ögonblick i deras patetiska liv antingen arbetat för eller någonsin sannolikt kommer att tjäna ärligt, förvirrar de få förnuftiga briterna som existerar hur dessa absurde klovner så vituperativt och hyckligt falskt kan märka Harry och Meghan för vad de själva instinktivt och ständigt gör!

Men vem som helst på sin funktionellt analfabetera engelska, eftersom de inte kan andra, slösar varken tid eller ansträngning, än mindre har några problem antingen att skriva till trasor som Sun, Express, Daily Mirror, Metro eller the Daily Mail, eller annars låter någon göra det för dem om deras begränsade alfabet blir något av ett problem, klagar ondskapsfullt på att de rasande motsätter sig att ekonomiskt stödja en manipulerad Prince Harry och hans påstått amerikanska Nigger fru, Meghan som ligger direkt bakom Harrys förskräckande omvandling, och atypisk för honom har förvandlat honom till vad han har blivit. Jag frågar er: vilken svag ironi! Och ekstatiskt kommer från denna övervägande av vitt lågliv och otvetydigt bra för inget brittiskt avskum!

No comments:

Post a Comment