Translate

Saturday 14 March 2020

Den internaliserte patriarkalske, hvite kvinnelige avskummet behov for re-utdanning!


Av Stanley Collymore

De ser på villedelse og ikke sjelden offentlig framstiller seg som perfekt frigjorte, veldig intelligente og meget kompetente kvinner, når de i det vesentlige og ganske lattermildt er for enhver virkelig innsiktsfull og velinformert person de med omtanke kommer over, og setter ganske sløvt, som grunnleggende udugelig moroner: fremtredende produkter og gunstige mottakere av alvorlig og dypt historisk, insisterende nepotisme med den påfølgende og nidkjære oppfølgingen av gryende cronyism og den anerkjente støpesofa mottakere av hva som helst passende jobber de er som relevant, kommer neste gang!

Mobbing og rystende skjemmende kretiner, som mest motstridende også i sine tilfeller: falt i deres private Electra-komplekse og dypt fikserte posisjonering som senere etter hvert som årene ruller videre, raskt morph på deres kommende overgangsalder, eller like etter det, i Dyke-infiserte klovner ; og ved å gjøre det enkeltvis i et tilsynelatende logisk og normalt Storbritannia, som hvis det virkelig var et så sant land som tilhengerne hevder det er, ville slike sinnsløse og kvinnelige moroner lang, ufrivillig, energisk og veldig uunngåelig ha det samfunnets gode, og den pragmatiske belysningen av hele den britiske nasjonen sendes med en gang til instruksjonsleirer for sårt tiltrengt psykologisk utdannelse!

Slik som Sarah Vine, Joanna Williams, Tiffany Jenkins, Rachel Kemal / Johnson, Angela Levin, Annabel Croft, Victoria Mather og mengden av andre hvite “kvinnelige” søppel-avskum som helt tydelig ikke ser noe galt i sine egne atferdsmønstre: for eksempel Sarah Vines hardnoserte og selvopptatte, kontrollerende av sin beryktede vrangforestillede skotske og ordentlig betegnede, jævla ektemann, Graeme Andrew Logan; ingen "knirrende" tvil involvert der, eh Sarah, i det syke, vridde og emblematiske Electra-komplekse sinnet ditt om Graemes markante og tydelig skyggefulle mangel, berømt av deg selv i Daily Mail, hvor ellers, om hans fravær av anerkjent biologisk og ubeskrivelig faderlig DNA!

Likevel går du ukontrollert inn i spasmer av irritasjon, latterliggjøring og sjofel besettelse Sarah Vine over Meghan Markles udiskutable på offentlig plate og resultatet av en planlagt unnfangelse i et behørig konstituert og lovlig ekteskap av hennes kjente og offentlig anerkjente foreldre: Thomas Markle Snr: hennes biologiske selv om ubrukelig far, og Doria Ragland hennes elskelige mor!

Men alt dette er likevel for deg Sarah Vine et ekstremt urovekkende og til og med i kodede rasistiske termer, et dystert og "knirrende" problem! Men da ville det være det, ikke sant Sarah? Som den skjulte Electra-kompleksen av deg som like familiært håndhevet og til slutt selv tvang deg i 16-års alderen til å forlate Italia etter hastverk og hastefullt å forfølge vital eskapisme i det "beskyttede" miljøet i London England!

Og har flittig holdt deg temmelig motbydelig fortid mest vanvittig og hyklersk, mens du utrolig angriper andre, i lås og nøkkel og veldig borte fra åpenbar granskning, mens du mest bedragende fortsetter å la din rasist gå til Meghan Markle som på alle plan: moralsk, intellektuelt og når det gjelder å gjøre en jobb som hun oppnådde gjennom sine egne udiskutable bestrebelser, og ikke støpesofaen, nepotismen eller cronyismen, vil du derfor oppfordre leserne dine om at Sarah Vine eller må jeg avsløre din nærmere hemmelighet for alle og diverse offentlig?

Så er det den hensiktsmessige trangsynte Rachel Kemal / Johnson som overhodet ikke ser noe galt i den utvilsomt viskende, imponerende utroskap, tvangsfulle juksen og den depraverte, patologisk løgnende karakteren til hennes eldre bror Boris; eller kom til den beslektede oppførselen til den terte som han nå har fått tak i i nr. 10; og ble også overraskende gravid; ganske likegyldig overfor den alvorlige kreftsyke helsetilstanden da han forlot henne ufølsomt for å bokstavelig talt skjule med denne siste, som offisielt ble oppsagt fra Tory Party HQ, ikke bare for å forfalske hennes utgifter: det er underslag for enhver rimelig person, men på samme måte henne forkjærlighet for åpenlyst mobbing!

Alt dette mot den avskyelige bakgrunnen for deg, og Rachel henviser idiotisk til det du merket som Meghan Markles ”eksotiske DNA”! Dette kommer ut fra en kvinne, deg selv i det vesentlige Rachel Kemal / Johnson, med karakterisering av tyrkisk, østeuropeisk, russisk og Gud alene vet hvilke andre blandingsstammer av ikke-britisk DNA som befinner seg liberalt gjennom ikke bare din egen, men også din umiddelbare familiære årer. Og hvilket antall avkom, uekte eller annet, har broren din Boris gått i hjel? Så vil du ærlig fortelle oss om dem og deres eksotiske DNA som du var så utålmodig og villig til å bli oppsagt for, informere oss alle om deg syk snarere snoet og rasistisk "avklaring" angående Meghan?

Så ta en lang og overmåte hard titt i speilet Rachel Kemal / Johnson før du noen gang en gang tenker å, enn si våge igjen med din internaliserte patriarkalske, hvite privilegerte, endemisk rasistiske og falske britiske galde fornærme denne fullbyrdede svarte damen - noen i karakter at din hvite søppel, lave livssortering aldri kan bli, Rachel Kemal Johnson, uansett hvor mange luftinger du måtte ha på deg - og det folket som meg fordi hun er så innfødt dyktig, smart og av en så fascinerende personlighet, elsker veldig; og identifiser meg med Meghan!

Danielle Ryan tok i en artikkel for RT med tittelen "Temples to Colonial Theft" Tiffany Jenkins, som jeg har nevnt i dette diktet og artikkelen, til oppgaven for sin fullendte idioti. Siden denne samme Tiffany Jenkins seriøst og lidenskapelig mener at over 90% av Afrikas kulturarv som ble stjålet og oppbevart i britiske og andre europeiske museer, aldri burde returneres til sine rettmessige eiere. Og blant Tiffany Jenkins verdsatte rasistiske perler er følgende.

Da den første bølgen av Benin-bronse (stablet bort i British Museum) ble opprettet, opiner hun Benin som et imperium, og gjenstandene ble laget på baksiden av det hun betegner som slavehandel. Legger til at kanskje etterkommerne til Benin-kongen skulle be om unnskyldning for deres afrikanske slaveri før de blir godkjent som moralsk verdige eiere av gjenstandene som ble hentet fra dem. Ta det bokstavelig talt for å bety barbarisk og i de villeste rasistiske vilkår stjålet fra dem av britene.

Ironi, selvfølgelig, helt tapt på denne hvite kvinnelige prat som likevel absolutt og urokkelig er imot Storbritannia eller noen annen europeisk kolonialistisk enhet, og unnskyldt, enn si å gjøre erstatning for sine hovedroller og den tilhørende barbariteten og umenneskelige oppførselen forårsaket til afrikanske mennesker som en direkte konsekvens av den transatlantiske slavehandelen som ble veldig spisset av England og videreført ganske produktivt for denne europeiske øya utenfor kysten som senere ble Storbritannia. For hvordan kan man muligens “låne” noe tilbake til personen eller stedet det faktisk ble stjålet fra? Og rett og slett er det ikke noe britisk eller europeisk museums rett til å holde tilbake plyndret skatt fra andre land mens de hyklersk og innbitt selvrettferdige bestemmer hvem som er "moralsk verdig" å eie dem!

Et forslag fra den delen av Tiffany Jenkins som bokstavelig talt dreier seg om kolonial arroganse. For i denne artikkelen hennes som er publisert i den britiske avisen Guardian, fortsetter hun med å si at alle disse afrikanske og andre stjålne gjenstandene i britiske og andre europeiske museer opplyser oss om verden, og som sådan er det den viktigste jobben til vår (Britiske) museer. Tegning av denne forbannende kommentaren fra Danielle Ryan: “Hvor deilig! Stolen kulturarv opplyser oss som fortjener (hvite) vestlendinger, så selvfølgelig har de oppfylt sitt ene sanne formål! ”

Victoria Mather mener i mellomtiden, med det samme inngrodde rasistiske konseptet som Tiffany Jenkins, at Meghan Markle bare er noen få klikk over “trailer trash.” Hvor avslørende om denne ganske patetisk triste, menopausale terte av en gammel ku som åpenbart perfektorisk kastet et blikk inn i speilet og så en refleksjon av seg selv, likte ikke det hun så og ganske uutholdelig uvillig til å møte sin egen opprørende refleksjon, i en typisk reaksjon kjennetegnet ved det endemiske lavliv og skadelige avskum som hennes hvite sort bare kunne reagere ved at hun avlaster sine medfødte funksjonsevner på noen eller personer som dårlig informert eller veldig sannsynligvis tydelig intellektuelt utfordret som Victoria Mather utvilsomt er eller begge deler, følte hun dermed fullstendig tvunget å uberettiget, men også få henne fem minutter med MSM oppmerksomhetssøkende, ved å hoppe på den vidunderlige båndturen til den sjofulle Meghan Markle som agner.

Med andre ord ta en titt på noen som hun oppfattelig anser som grovt underordnet seg selv. Som virkelig er en lang strekning av puerile forestillinger! For på et ord er Victoria Mather skadedyr! Ikke annerledes i karakteren fra den skadelig skadelige typen man vanligvis vil finne i kloakk fra offentlige verk!

Noe som bringer meg livlig til et brev som nylig ble sendt til meg. Og det lyder slik: "Det er ikke bare Harry og Meghan som stiller spørsmål ved hvorfor de blir behandlet hardere for den bagatellmessige overtreden av å ønske å bo i et annet land enn Andrew er, i beste fall, for å samle seg med en domfelt pedofil!"

Afro-Caribbeans, spesielt hjemme i Vest-India, har offentlig vært veldig stille på måten Meghan og Harry har blitt behandlet på, men privat følelsene løper høyt fordi de alle vet hvorfor Meghan blir behandlet så forferdelig. Og ordet er ute at de vil gjøre noe med det på sin egen måte og sin egen tid. Og jeg er blitt bedt om å gi beskjeden videre om at det ville være mest tilrådelig for de som er navngitt i dette diktet og artikkelen at de ikke satte foten noe sted i Karibia i løpet av en nær fremtid. For i stedet for å motta den vanlige og utbredte karibiske velkomst, er det mer sannsynlig at det er en machete-halskjede omfavning som venter på å hilse på dem.

Som budbringer i alt dette kan jeg både ærlig, kategorisk og upapologetisk si at du er helt fri til å ta din formodende oppfattede svart fornærmende arroganse av dine antatte ukrenkelige, hvite følelser med deres tilhørende sint og ganske umufferable for deg, med tanke på hvem de underordnede blir generert av, klager til det institusjonaliserte rasistiske Metropolitan Police eller andre liknende britiske politistyrker du måtte velge. Men dessverre for deg, og også fortvilende også jeg kan forestille meg, vil du ikke bare bli frekt forstått av det tøffe faktum at dette ikke bare er det 21. århundre og ikke en svunnen tid som mesteparten av verdens befolkning, om ikke opprinnelig er dere selv, bor faktisk i; men tilsvarende så vel som Metropolitan Police, andre britiske politistyrker, deres pliktoppfyllende medvirke til lovhåndhevingsbyråer, eller for den saks skyld, Storbritannia selv ikke lenger, og heldigvis og god riddance, har noen jurisdiksjon i Karibien hvis flere land nå er uavhengige, og i sin egen rett, suverene nasjoner! Så fjern din kvalmende og fullstendig usmakelige, hvite overlegenhet, koloniale nostalgi, hvis hylledato for lengst er utløpt!

For karibiske mennesker som er utpreget av afrikansk avstamming som Meghan Markle utvilsomt er, som ikke bor i Storbritannia, har ikke noe ønske om å gjøre det noensinne; eller hvis de tidligere har gjort det som britiske undersåtter som enten var her for å altruistisk kjempe for din blodige og barbariske europeiske, internkine kriger for deg eller ellers uttrykkelig invitert av britiske regimer om å ha kommet hjem for å bokstavelig talt komme tilbake og hjelpe til med å gjenopprette Storbritannia, bare etter det nevnte Storbritannia var tilbake på beina for å være ubevisst å finne seg i sving med den veldig hvite avskum som Enoch Powel som dro til Karibia for å be dem gjøre nettopp det, eller som den urolige verden mest sjokkerende har vært vitne til Windrush-generasjonen hvis medlemmene blir rutinemessig utsatt for barbariske skremmende handlinger så vel som urettferdige og ulovlige deportasjonshandlinger og systematisk gjort det rent på rasistisk grunnlag; vi Afro-Caribbeans, uavhengig av om vi egentlig er hjemme i Karibien, i Storbritannia eller andre steder, trenger ingen belysning, og tilsvarende basert på våre egne erfaringer, hvorfor Meghan Markle har blitt og fremdeles blir behandlet på den skrekkelige måten at hun er, som for oss alle, på den ene eller andre måten, det er vår egen erfaring i hendene på vrangforestillinger hvit-supremacist, rasistisk avskum som dere selv.

Så åpenbart og helhjertet er vår uforbeholdne solidaritet med Meghan Markle, som absolutt ikke har gjort noe galt annet enn å være biologisk født en svart-kvinne med blandet rase, og som i tillegg har hatt den røde mod og rang i å gjengjelde forelskelse i, gifte seg og ha en legitim sønn, Archie av en hvit kaukasisk prins kalt Harry fra Storbritannia og som tilhører noen angivelig guddommelig, men selvinnlysende vrangforestilling og absolutt dysfunksjonell, tilsynelatende, britisk kongefamilie.

Så for din egen sikkerhet og til beste for alle Afro-Karibiske mennesker ble jeg bedt om å fortelle deg hvitt, rasistisk avskum, å kategorisk holde seg borte fra Karibien sammen med familiene dine. Som vi kan alle oss som afro-Caribbeans øyeblikkelig plukke ut med fullstendig letthet en trakk rasist når vi oppdager en! Og Meghan og Harrys avskyelige behandling VIL hevnes!

© Stanley V. Collymore
14. mars 2020.

No comments:

Post a Comment