Translate

Monday 9 March 2020

Det 21. århundrets irrelevante, arvelige absurde, men ganske hevdende Mountbatten-Windsor-familie!


Av Stanley Collymore

Den 93 år gamle nonagenarianen som offisielt, men praktisk sett, teoretisk styrer dette assiduøst mafia-stil, utpreget arvelig kjørt og, innerst inne, et iboende, men likevel ironisk, kommersielt operert antrekk, siden hun ivrig er blitt ganske vant til å gjøre siden 1953, og til tross for uansett mange, med vilje konstruerte, akutt proselytiserte og rampant promulgated ligger der ute som er sirkulerende og inderlig sirkulert av uflyktige såkalte palassets hovmestere, like absurd betegnet og risikabelt egenviktige prats som spenner fra påstått kongelige toilerrensere til deres liknende mengde nepotistiske puter og moroniske kåringer ansatt av og robotarbeid for ultreradrierte, fascistiske, nynazister og hovedsakelig den britiske MSM og deres uvennlige, rasistiske dagbok.

Alle strever flittig for å effektivt motvirke den ellers velopplevde og fornuftige avledede konklusjonen, som disse forbrytende og immunitetsfrie forbrytere enten må vite eller bør gjøre, som deres antatt ukuelige dronning, og som de typisk i sin dypt inngrodde og konsekvente forsterket, klassebevisst fawning, uansett om det er gjøvik fra øverste skorpe, uvasket og hensynsløst manipulert plebeisk stående, eller ganske enkelt barefacately, sycophantic og selvbetjenende sosial klatring, og til hvem de fleste idiotisk disse forskjellige og ytterst ubehagelige toadies gir alle slags superhuman og til og med guddommelige kvaliteter.

Er i virkeligheten en dødelig kvinne; og ikke en særlig fornuftig en det ser ut til! Som rutinemessig for henne, i sin arvelige kapasitet, blir tatt med beslutninger om å godkjenne at hun vanligvis ikke har deltatt i konklusjonene der og er kommet frem til av andre; som heller ikke gikk foran utformingen av meningene som deretter blir presentert for henne for hennes åpenbart uinformerte underskrift av en samling inkompetente, upålitelige, forræderske og absolutt uforsvarlige for andre enn dem selv for deres tvilsomme handlinger, palassherrer! Og hvis du: som ganske tydeligvis er etterfølgende britiske og ekle ekle, andre reisende klovner, ikke visste dette før, er overhode ikke standardoppførselen til noen kompetent, kongelig eller på annen måte, C.E.O!

Charles hjelper heller ikke saker! I all hovedsak, alt tatt i betraktning, som en gjennomsnittlig anstendig slags mann, gir han likevel ettertrykkelig inntrykk av å være i et flerårig gapår mens han tålmodig og stoisk venter på å bli britisk monark etter at moren hans har gått. Dermed oppfylle for ham et usunt og fikset livslang ønske om endelig å være i stand til å bære, metaforisk, det som er bemerket, men allikevel for ham, mye ettertraktet monarkisk krone.

Men gamle vaner renner dypt! Og i det tydelige og tydelig åpenbare fraværet av alt virkelig kjærlig eller et virkelig engasjert mellommenneskelig forhold til ham og den tilhørende oppveksten, eller mer passende mangelen på det, fra begge foreldrene sine enn den scenestyrte, kontrollerte etiketten og medfølgende saker om mangelfull protokoll å gjøre med enten det verdifulle, arvelige familiefirmaet Charles ble i det vesentlige og ganske uunngåelig omgjort til en forutsigbar robot-type mann.

En hvis generelle voksnes oppførsel i forbindelse med en tydelig mangel på riktig innlevelse og den nødvendige forståelse av de reelle behovene til sine to sønner som foreldre, er seg selv, når de blir undersøkt nøye, klare feil. Og ikke overraskende derfor helt ikke skille både substans og karakter fra den elendige prøvelsen som han selv har hatt hele sitt liv på en eller annen måte hos mor og far!

Charles som en personlig tjeneste for Harry gikk nådig inn og gikk Meghan delvis nedover midtgangen på bryllupsdagen hennes da hennes egen far, gråt ulv over et falsk hjerteinfarkt etter at hans surreaktive shenanigans med paparazziene ble oppdaget og ganske forutsigbart som de feige og pengefiksert jævel som Thomas Markle Snr er, gjorde han naturlig nok en løper. Men likevel er Charles en mann som er fullstendig blottet for personlig mot og ekte besluttsomhet. Og ikke mer, som utvetydig eksemplifiseres i hans mortifying feighet mot sønnen Harry og svigerdatteren Meghan! Selv om ikke en av de flinkeste personene rundt Charles, ikke desto mindre ikke er en dum mann, og som sådan, helt godt vet de virkelige grunnene bak den samvittighetsfulle giftige og helt uberettigede vilifiseringen av Harry og Meghan av den britiske MSM, men rettet spesielt mot Meghan .

Og oppsummeres best, til tross for den kjedelig repeterende, fullstendig overbevisende og ganske langsomme vrangfornektelsen av de som er involvert i denne ytterste utilgivelige eskapismen fra dem, som er voldsomt preget av den tankeløse oppførselen generelt som først og fremst stammer fra Storbritannias befolkning av tankeløse, middelaldrende, empirieloyalister, de senile eldre og sammen med alt dette deres grotesk fikserte opptatthet av alle ting som etterfølgende er kongelig og patetisk klassebasert. Og konklusjoner oppsummeres rikelig med ordene, som de strengt tatt angår Meghan, om avskyelig misogyni, thuggish mobbing og skadelig rasisme.

Likevel gjør Charles, hans mor og eldste sønn: de tre nøkkelfigurene i dette antikviterte arvelige firmaet, med vilje absolutt ingenting med tanke på å gi noen moralsk eller offentlig støtte til Harry og Meghan; obsessivt skjult, som den forferdelige selvbetjenende trioen, av deres innbilte egoer; nevrotiske, ensomme og fikserte pecking rekkefølge i denne heller 21. århundre utdatert arvelig enhet som de fremdeles er tvangsfulle besatt av; og deres kollektive og ganske kronglete besluttsomhet om ikke å bli overgått naturlig under noen omstendigheter i tankene, hengivenheten og den totale estimeringen av den britiske befolkningen og ved å koble eller skjule den globale også, av Harry og Meghan.

Den britiske kongefamilien er en anakronistisk relikvie fra fortiden, men ikke til Charles, hans mor eller sønnen William, som de ikke hadde i de hvite og ekstremt privilegerte stillingene de er i, i et virkelig meritokratisk samfunn eller land og på grunnlag av deres åpenbare mangel på enestående evner alene, synes det er ekstremt vanskelig å lande en virkelig meningsfull jobb, enn si en som hadde så stor innflytelse og, for dem, arvelig makt.

Meghan Markle i markert kontrast og i tillegg til å være svart er en dyktig, smart og en dyktig kvinne som produktivt har jobbet og forsørget seg selv. Og ektemannen Harry er karakteristisk et dynamisk individ med et enormt potensial; og langt borte fra broren William, som for meg personlig er så kjedelig, unyttig og ineffektiv som helt dispensert med oppvann og langt mindre underholdende enn å se på maling tørke. Og hva denne William, den anekdotiske og påståtte sengetraktoren ikke forstår, er at det er typer kvinner som blir tvunget tiltrukket av menn ikke på grunn av utseende, karisma eller intellekt, men på grunn av innflytelsen de har enten det er tjent eller kommer arvelig. Hvis du er i tvil, har William et stille ord med de i Westminster, som selv om jobbene deres ikke kommer med arvelige strenger, kan erstatte den sistnevnte kronymen og nepotismen! Hvis du får det jeg mener William!

Og mens de høyreradikale fillene alltid refererer til artiklene sine om Meghan og Harry til palasset og andre kilder, er det ikke rakettvitenskap å finne ut hvem som akkurat tråkker i gang med disse lønnsomme, utrulige og giftige løgnaktige historiene om Harry og Meghan. Og det er en rimelig innsats at jeg vil si at de viktigste kildene er de som er mest knyttet til å bære den arvelige, britiske kronen. Den livredde trioen slik jeg beskriver dem. Forstenet av Harry og Meghan som av ren utstråling, uutslettelig magnetisme, intelligens og den uforfalskede bevisstheten om at det er det 21. århundre vi lever i, ikke noen antikvitert der det absolutt er mulig, den regjerende monarken har potetene på middagsplaten alle målte for å sikre at de er i riktig størrelse. Som utdannet psykiatrisk sykepleier som utvilsomt er nevrotisk kompulsiv atferd.

Så Harry og Meghan måtte plasseres på sin plass ellers bli tvunget ut. Og hvilken bedre måte å sikre at denne Terrified Trio fikk sin petulant måte enn å anonymisere MSM, enten seg selv eller gjennom deres etterfølgende og crony domstoler. Selv om Harry og Meghan var klar over hva som var og fremdeles foregikk, valgte alle intelligente personer å forlate. En beslutning som jeg helhjertet støtter!

Hvorfor vil de bo i en familie med dårlig ledelse; nekter dem alle rester av støtte; la deres staber samarbeide med Harry og Meghans overgripere; og forsøkte konsekvent å dempe Harry og Meghans lys. Og slik jeg ser det, når du jobber i et firma som er giftig på grunn av dårlig lederskap, er alltid det beste å dra!

Godt gjort Meghan og Harry og gi min ustabile kjærlighet til din søte sønn Archie!

No comments:

Post a Comment