Translate

Thursday 5 March 2020

Det behöver inte vara sant att tro!


Av Stanley Collymore

Vad som upprepade gånger sägs och till och med ivrig proselytiserad och förökas behöver inte vara sanning för att vara lätt trott. Och som sådan inte ovanligt desto mer nonsensical, långtgående och ljuga att information som sprids är desto mer sannolikt är det vara allvarligt och utan tvekan trodda och därför accepteras som sanningen. Det är hur utomordentligt godtroende överflödet av intellektuellt utmanade, uppenbarligen pedagogiskt dumt ner och tydligt, för det mesta, vit kaukasiska och synligt tjockhudiga västerlänningar ganska öppet är!

För fixerad med antingen deras löjliga uppfattning om en inneboende, och enbart genom tillfällighet födelse, vit privilegierad rätt. Eller annars som grymma plebeier och på samma sätt också som biologiska medlemmar av samma vita Kaukasisk etnisk grupp av uppenbart människor; oundvikligen om detta grundprincipen ensam, tro själva, i deras snarare sjuka sinnen och perverse tänker som rättvist att vara automatiskt anses bland Naturens dödliga skapelser som en Master Race!

Berätta en lögn, till och med en obefläckad och otrolig tillräckligt ofta, argumentet körs och det kommer alltid att finnas tillräckligt otänkande idioter som så småningom och upprörd tror det.

Om jag är i tvivel om detta påstående från min sida, föreslår jag att du har ett allvarligt och tyst ord med moderatorerna, så kallade, av läsarnas kommentarer som skickas till påstådda mainstream-trasor som till exempel Express, Daily Mail, Sunday Mail, Observer, Metro, Åskådaren, Daily Mirror; Solen och säkert alla andra Rupert Murdochs ägda trasor som svar på mångfalden av kontinuerliga och avsiktligt tillverkade och publicerade falska nyheter, liksom de i förväg ljuga berättelserna som de alla skadligt men, ganska listigt liksom, ivrigt publicerar i deras pengar gör ansträngningar på din bekostnad.

Att veta väl att de har, och kommer att fortsätta att göra det, en överflöd av svaga kläder som du, för daft för att ens veta vad ett paraply är till för att fortsätta bankrullera dem.

No comments:

Post a Comment