Translate

Monday 9 March 2020

2000-talets irrelevanta, ärftliga absurde men ganska uppriktiga Mountbatten-Windsor-familj!


Av Stanley Collymore

Den 93 år gamla nonagenarian som officiellt men i praktiska termer teoretiskt styr denna försiktiga mafia-stil, tydligt ärftliga körning, och i hjärtat, en iboende men ändå ironiskt, kommersiellt dräkt eftersom hon är ivrig vuxit ganska vana att göra sedan 1953, och trots allt många, avsiktligt konstruerade, akut proselytiserade och rampant promulgerade ligger där ute som cirkulärt och intryckt cirkuleras av otraktade så kallade palatsskyddstjänare, lika absurde benämnda och riskabelt självviktiga prats som sträcker sig från påstådda kungliga toilerstädare till deras likformiga tjocka nepotistiska kuddar och moronic cronies anställd av och robotiskt arbetar för de ultrahögra, fascistiska, nynazisterna och framför allt den brittiska MSM och deras oöverträffade, rasistiska dagböcker.

Alla strävar hårt för att effektivt motverka den annars väl uppfattade och förnuftigt avledade slutsatsen, som dessa reprobates och immunitetsfria brottslingar antingen måste veta eller borde göra, att deras förment oändliga drottning, och för vilka vanligtvis i deras djupt ingrained och konsekvent förstärkt, klassmedveten fawning, oavsett om det är cuckolding med övre skorpa, otvättad och hänsynslöst manipulerad plebeisk stående, eller helt enkelt barefacently, sycophantic och självbetjäning social klättring, och till vilka de flesta idiotiskt dessa diverse och motbjudande toadies överensstämmer med alla slags superhuman och till och med gudomliga egenskaper.

Är i själva verket enbart dödlig kvinna; och inte en särskilt förnuftig det verkar! Vem som rutinmässigt för henne, i sin ärftliga kapacitet, fattas beslut om att godkänna att hon vanligtvis inte har deltagit i slutsatserna däri och kommit fram till av andra; som inte heller föregick utformningen av de åsikter som sedan presenteras för henne för hennes patent dåligt informerade underskrift av en samling inkompetenta, opålitliga, förrädiska och absolut oacceptabla för någon annan än dem själva för sina dubblerade handlingar, palatsdomstolar! Och om du: som är ganska uppenbarligen efterföljande brittiska och kollega otäcka, kolleger med andra resenärer, inte visste det förut, är inte alls standarduppträdandet för något kompetent, kungligt eller på annat sätt, C.E.O!

Charles hjälper inte heller till saken! I allt väsentligt, alla saker som beaktas med honom, en genomsnittlig anständig man av sortering, ger han ändå med eftertryck intrycket av att vara på ett flerårigt gapår medan han tålmodigt och stoiskt väntar på att bli brittisk monark efter att hans mamma har gått. Därmed uppfyllde för honom en ohälsosam och fixerad livslängd att äntligen kunna bära, metaforiskt, det märkbart besvärade men, likadant för honom, mycket eftertraktad monarkisk krona.

Men gamla vanor springer djupt! Och i den uppenbara och tydligt uppenbara frånvaron av all genuint kärleksfull eller ett verkligt engagerat interpersonligt förhållande med honom och dess åtföljande uppfostran, eller mera lämpligt avsaknaden av det, från båda hans föräldrar andra än den scenstyrda, kontrollerade etiketten och åtföljande frågor om otillräckligt protokoll som hade att göra med antingen det värdefulla, ärftliga familjeföretaget Charles förvandlades i huvudsak och ganska oundvikligt till en förutsägbart robotartad man.

En vars övergripande vuxna beteende i samband med en märkbar brist på korrekt empati med och den nödvändiga lämpliga förståelsen för de verkliga behoven hos hans två söner som förälder är sig själva, när de granskas noggrant, tydliga misslyckanden. Och förvånansvärt, därför helt oskiljaktigt både substans och karaktär från den eländiga prövningen som han själv har drabbats av hela sitt liv, på ett eller annat sätt, hos hans mor och far!

Charles som en personlig tjänst för Harry steg nådigt in och gick delvis Meghan ner i gången på hennes bröllopsdag när hennes egen far, gråtande varg över en falsk hjärtattack efter att hans surreaktiska shenanigans med paparazzierna upptäcktes och ganska förutsägbart som de fega och pengar fixerad jävel som Thomas Markle Snr är, gjorde han naturligtvis en löpare. Men ändå är Charles en man helt utan personligt mod och äkta beslutsamhet. Och inte mer så, vilket otvetydigt exemplifieras i hans förödande feghet gentemot sin son Harry och svärdotter Meghan! Även om inte bland de smartaste personerna runt Charles, inte desto mindre är en dum man och som sådan känner helt väl de verkliga orsakerna bakom den samordnade giftiga och helt orättvisa förödelse av Harry och Meghan av den brittiska MSM, men riktad specifikt mot Meghan .

Och sammanfattas bäst, trots den tråkigt repetitiva, fullständigt övertygande och ganska långtgående bedrägliga förnekelserna av de som är involverade i denna ytterst oförlåtliga eskapism av dem, som i hög grad kännetecknas av det tankelösa beteende i allmänhet som främst härrör från Storbritanniens befolkning av sinnelösa, medelålders, empirieloyalister, de senila äldre och tillsammans med allt detta deras grotesk fixerade upptaget med allting efteråt kungligt och patetiskt klassbaserat. Och slutsatser sammanfattas väl i orden, som de strikt avser Meghan, av avskyvärd misogyny, thuggish mobbning och skadlig rasism.

Ändå gör Charles, hans mor och äldre son: de tre nyckelfigurerna i detta föråldrade ärftliga företag medvetet absolut ingenting i termer av att ge Harry och Meghan något moraliskt eller offentligt stöd; tvångsmässigt gömde sig, som den förskräckande självbetjäningstrioen, av deras föreställda egor; neurotisk, ensinnad och fixerad peckingordning i denna ganska 21-talets övermodiga ärftliga enhet som de fortfarande är tvångsmässigt besatt av; och deras kollektiva och ganska tvinnade beslutsamhet att inte naturligtvis överträffas under några omständigheter, i hjärnan, tillgivenhet och övergripande uppskattning av den brittiska befolkningen och genom att haka eller skada den globala också, av Harry och Meghan.

Den brittiska kungafamiljen är en anakronistisk relik från det förflutna men inte till Charles, hans mor eller hans son William, som de inte var i de vita och extremt privilegierade positionerna de befinner sig i, i ett verkligt meritokratiskt samhälle eller land och på grundval av deras uppenbara brist på enastående förmågor ensam, tycker det är mycket svårt att landa ett verkligt meningsfullt jobb, än mindre en som bar så stort inflytande och, för dem, ärftlig makt.

Meghan Markle i markerad kontrast och förutom att vara svart är en åstadkommit, smart och en duktig kvinna som produktivt har arbetat och försörjt sig själv. Och hennes make Harry är karakteristiskt en dynamisk individ med en enorm potential; och långt borta från sin bror William, som för mig personligen är lika tråkig, meningslös och ineffektiv som helt dispenserad med diskvatten och mycket mindre underhållande än att titta på målarfärg. Och vad denna William, den anekdotiska och påstådda sängtratten inte förstår är att det finns typer av kvinnor som tvångsmässigt lockas till män inte på grund av deras utseende, karisma eller deras intellekt utan på grund av det inflytande de har oavsett om det tjänas eller kommer ärftligt. Om du är osäker har William ett lugnt ord med de i Westminster som, trots att deras jobb inte kommer med ärftliga strängar, kan ersätta den senare kronymen och nepotismen! Om du får vad jag menar William!

Och medan de högra trasorna alltid hänvisar i sina artiklar om Meghan och Harry till deras palats och andra källor, är det inte raketvetenskap att räkna ut vem som exakt trampar på dessa lurviga, otydliga och giftiga lögner om Harry och Meghan särskilt. Och det är en rättvis satsning att jag skulle säga att de främsta källorna är de som är mest kopplade till att bära den ärftliga, brittiska kronan. Den förskräckta trioen som jag beskriver dem. Förstenad av Harry och Meghan som av ren karisma, ofattbar magnetism, intelligens och den oskadade medvetenheten om att det är det 21: a århundradet som vi lever i, inte någon föråldrad där det absolut riskabelt, den regerande monarken har potatisen på sin middag tallrik alla noggrant uppmätt för att säkerställa att de är rätt storlek. Som utbildad psykiatrisk sjuksköterska som utan tvekan är neurotiskt kompulsivt beteende.

Så Harry och Meghan var tvungna att läggas på deras plats eller annars tvingas ut. Och vilket bättre sätt att säkerställa att denna förskräckta trio fick sitt petulant sätt än att anonymt informera MSM, antingen själva eller genom sina obekväma och crony domstolar. Harry och Meghan fastän noggrant medveten om vad som var och fortfarande pågår valde, som alla intelligenta personer, att lämna. Ett beslut som jag helhjärtat stöder!

Varför skulle de vilja stanna i en familj med dåligt ledarskap; förnekar dem alla rester av stöd; låta deras personal samarbeta med Harry och Meghans missbrukare; och försökte konsekvent att dämpa Harry och Meghans ljus. Och som jag ser det, när du arbetar i ett företag som är giftigt på grund av dåligt ledarskap, är det alltid den bästa åtgärden att lämna!

Bra gjort Meghan och Harry och ge din oskärpa kärlek till din bedårande son Archie!

No comments:

Post a Comment