Translate

Saturday 14 March 2020

Den internaliserade patriarkala, vita kvinnliga avskummet i stort behov av utbildning!


Av Stanley Collymore

De ser bedrägligt och inte sällan offentligt framställer sig som perfekt frigjorda, mycket intelligenta och mycket kompetenta kvinnor, när de väsentligen och ganska skrattande för alla verkligt insiktsfulla och välinformerade personer som de på ett klokt sätt stöter på, och säger ganska stumt, som grundläggande obehagliga moroner: framträdande produkter och gynnsamma mottagare av svår och djupt historisk, insisterande nepotism med dess efterföljande och ivriga uppföljning av fawning cronyism och de välrenommerade casting-mottagarna av vad som helst passande jobb som de är så relevant, kommer nästa gång!

Mobbning och skrämmande avskyvärda kretiner, som mest motsägelsefullt också i sina fall: dämpade i deras privata Electra-komplexa och djupt fixerade positionering som senare när åren rullar, snabbt förändras på deras kommande klimakterium, eller strax efter det, i Dyke-infekterade klovner ; och att göra det ensam i ett påstått logiskt och normalt Förenade kungariket, som om det verkligen var ett så klokt land som dess anhängare hävdar att det är, så sådana sinnelösa och kvinnliga idiot skulle ha lång, ofördelaktig, energisk och mycket oundvikligt för det lämpliga samhällets goda, och den pragmatiska belysningen av hela den brittiska nationen skickas genast till instruktionslägren för välbehövlig psykologisk utbildning!

Sådana som Sarah Vine, Joanna Williams, Tiffany Jenkins, Rachel Kemal / Johnson, Angela Levin, Annabel Croft, Victoria Mather och mängden andra vita ”kvinnliga” skräpskum som ganska tydligt ser ingenting fel i sina egna beteendemönster: till exempel Sarah Vines hårnosade och självupptagna, styrande av sin beryktade bedrägliga skotska och ordentlig benämnda, jävla make, Graeme Andrew Logan; ingen "niggling" tvivel involverade där eh Sarah, i din sjuka, vridna och emblematiska Electra komplexa sinnet om Graemes markerade och tydligt skuggiga brist, berömd av dig själv i Daily Mail, där annars, om hans frånvaro av något erkänt biologiskt och oöverskådligt faderligt DNA!

Ändå går du okontrollerat in i spasmer av ångest, hån och svag besatthet Sarah Vine över Meghan Markles otvivelaktigt offentliga register och resultatet av en planerad befruktning i ett vederbörligen konstituerat och lagligt äktenskap av hennes kända och offentligt erkända föräldrar: Thomas Markle Snr: hennes biologiska även om värdelös far, och Doria Ragland hennes älskvärda mamma!

Men allt detta är ändå för dig Sarah Vine ett oerhört oroande och till och med i kodade rasistiska termer ett dyster och "nigglande" problem! Men då skulle det vara, skulle det inte vara Sarah? Precis som den dolda Electra-komplexa fixeringen av dig som lika familjärt tvingades och så småningom självt tvingade dig vid den otroliga åldern av 16 att lämna Italien efter hast och snabbt driva vital escapism i den "skyddade" miljön i London England!

Och att ha flitigt hållit dig ganska motbjudande förflutna mest obehagligt och hyckleriskt, medan du otroligt attackerar andra, med lås och nyckel och väldigt borta från uppenbar granskning, medan du mest bedrägligt fortsätter att låta din rasist gå till Meghan Markle som på alla nivåer: moraliskt, intellektuellt och när det gäller att göra ett jobb som hon uppnådde genom sina egna obestridliga ansträngningar, och inte gjutsoffan, nepotismen eller kronismen, kommer du därför att väcka dina läsare om att Sarah Vine eller måste jag avslöja din närmare hemlighet för alla och diverse offentligt?

Sedan finns det snabbt smalsinnade Rachel Kemal / Johnson som inte ser något som är fel i den otvivelaktigt vagga, imponerande äktenskapsfulla, tvångsmässiga fusk och den fördrivna, patologiskt ljuga karaktären av hennes äldre bror Boris; eller kom till det besläktade beteendet hos tårta som han nu har fått med i nr 10; och blev också förvånansvärt gravid; ganska likgiltig mot det allvarliga cancerformiga tillståndet för hans hustrus hälsa när han överflödigt övergav henne för att bokstavligen tappa upp med den här senaste, som officiellt avskedades från Tory Party HQ, inte bara för att förfalska hennes utgifter: det är förfalskning för någon rimlig person, men också henne förkärlek för öppen mobbning!

Allt detta mot din avskyvärda bakgrund, Rachel hänvisar idiotiskt till det du märkte som Meghan Markles ”exotiska DNA”! Detta härstammar från en kvinna, dig själv i själva verket Rachel Kemal / Johnson, med karaktärisering av turkiska, östeuropeiska, ryska, och Gud ensam vet vilka andra blandningsstammar av icke-brittiskt DNA som befinner sig liberalt genom inte bara ditt eget utan också din omedelbara familj vener. Och vilket antal avkommor, olagliga eller annat, har din bror Boris förflutit? Så kommer du ärligt att berätta för oss om dem och deras exotiska DNA, eftersom du var så otålig och villig att avslöjas, informera oss alla i er sjuk snarare snodd och rasistisk "förtydligning" angående Meghan?

Så titta en lång och ytterst hård titt i spegeln Rachel Kemal / Johnson innan du någonsin tänker igen, än mindre våga igen med din internaliserade patriarkala, vita privilegierade, endemiskt rasistiska och falska brittiska galg förolämpa denna fulländade svarta damen - någon i karaktär att din vita sopor, låga livssorter aldrig kan bli, Rachel Kemal Johnson, oavsett hur många luftar du kanske sätter på dig - och det folket som jag för att hon är så inneboende utförd, smart och av en så fascinerande personlighet, berättar mycket; och identifier som Meghan med sann tillgivenhet!

Danielle Ryan i en artikel för RT med titeln "Temples to Colonial Theft" tog Tiffany Jenkins, som jag har nämnt i denna dikt och artikel, till sitt uppdrag för sin fulländade idioitet. Eftersom samma Tiffany Jenkins allvarligt och passionerat tycker att det över 90% av Afrikas kulturarv som stulits och bevaras i brittiska och andra europeiska museer aldrig ska återlämnas till sina rättmätiga ägare. Och bland Tiffany Jenkins uppskattade rasistiska ädelstenar är följande.

När den första vågen av Beninbronser (staplade bort i British Museum) skapades hon opiner Benin var ett imperium och föremålen utformades på baksidan av vad hon betraktar som slavhandel. Tillägget att kanske efterkommer av Benin-kungen skulle be om ursäkt för sitt afrikanska slaveri innan de godkänns som moraliskt värdiga ägare av föremålen som togs från dem. Ta det bokstavligen för att betyda barbariskt och i de vilest rasistiska termer som stults från dem av briterna.

Ironi, naturligtvis, helt förlorat på denna vita kvinnliga prat som ändå är absolut och oöverträffande mot Storbritannien eller någon annan europeisk kolonialistisk enhet sedan, ber om ursäkt, än mindre att göra ersättningar för sina huvudroller och den åtföljande barbariteten och omänskliga beteende som orsakats till afrikanska människor i allmänhet som en direkt följd av den transatlantiska slavhandeln som i hög grad leddes av England och fortsatte ganska produktivt för denna europeiska ö utanför kusten som senare blev Förenade kungariket. För hur kan man möjligen "låna" något tillbaka till personen eller den plats som det faktiskt stulits från? Och enkelt och tydligt är det inte något brittiskt eller europeiskt museums rätt att hålla bort plyndrade skatter från andra länder medan de hyckleriskt och medvetet självrättfärdigt bestämmer vem som är ”moraliskt värdig” att äga dem!

Ett förslag från Tiffany Jenkins del som bokstavligen sprider av kolonial arrogans. För i den här artikeln som publicerades i tidningen British Guardian fortsätter hon faktiskt att alla dessa afrikanska och andra stulna föremål i brittiska och andra europeiska museer upplyser oss om världen och som sådan är det vårt primära jobb (Brittiska) museer. Ritning av denna fördömande anmärkning från Danielle Ryan: ”Hur vackert! Stulet kulturarv upplyser oss om förtjänande (vita) västerlänningar, så naturligtvis har de uppfyllt sitt enda verkliga syfte! ”

Victoria Mather menar med samma ingrainerade rasistiska koncept som Tiffany Jenkins att Meghan Markle bara är några klick ovanför "trailerskräp." Hur avslöjande om denna ganska patetiskt ledsna, menopausala tårta av en gammal ko som uppenbarligen genom att ha blickat perfekt i spegeln och såg en återspegling av sig själv inte gillade det hon såg och ganska outhärdligt ovillig att se på sin egen upprörande reflektion, i en typisk reaktion kännetecknande för det endemiska lågliv och skadliga avskum som hennes vita sort bara kunde svara genom att hon laddar sina medfödda oförmågor på någon eller personer som dåligt informerade eller mycket förmodligen tydligt intellektuellt utmanade som Victoria Mather utan tvekan är eller båda, kände hon alltså helt tvingad att oberättigat, men också få henne fem minuters MSM-uppmärksamhetssökande, genom att hoppa på den förtjusande bandvagnen av svåra Meghan Markle som agnar.

Med andra ord ta en titt på någon som hon betraktar som grovt underlägsen för sig själv. Vilket verkligen är en lång sträcka av pueril föreställning! För i ett ord är Victoria Mather skadedom! Inget annorlunda karaktär från den skadligt skadliga typen som man vanligtvis skulle hitta i någon offentlig avloppsavlopp!

Som ger mig livligt till en korrespondens som nyligen skickats till mig. Och det lyder sålunda: "Det är inte bara Harry och Meghan som ifrågasätter varför de behandlas hårdare för den triviala överträdelsen av att vilja bo i ett annat land än Andrew är i bästa fall för att samarbeta med en dömd pedofil!"

Afro-Caribbeans, särskilt hemma i Västindien, har offentligt varit väldigt tyst på vägen Meghan och Harry har behandlats men privat känner känslorna högt eftersom de alla vet varför Meghan behandlas så förfärligt. Och ordet är ute att de kommer att göra något åt ​​det på sitt sätt och sin egen tid. Och jag har blivit ombedd att vidarebefordra meddelandet om att det skulle vara mest tillrådligt för de som heter i den här dikten och artikeln att de inte sätter någonstans i Karibien inom en snar framtid. För istället för att få det vanliga och effekiva Västindien välkomna, finns det mer troligt att en machete-halsband omfamnar väntar på att hälsa dem.

Som budbärare i allt detta kan jag både ärligt, kategoriskt och opapologetiskt säga att ni är alla i frihet att ta din förmodande uppfattade svarta förolämpande arrogans av dina antagna okränkbara vita känslor med deras åtföljande arg och ganska oöverträfflig för dig, med tanke på vem de underlägset genereras av, klagomål till den institutionaliserade rasistiska Metropolitan Police eller annan likadan brittisk polisstyrka du kan välja att. Men tyvärr för dig, och även förtvivlat också, skulle jag föreställa mig, du kommer inte bara att bli riktigt uppskattad av det hårda faktumet att detta inte bara är 2000-talet och inte en svunnen tid som de flesta av världens befolkning, om inte ens er själva, lever faktiskt i; men motsvarande liksom Metropolitan Police, andra brittiska polisstyrkor, deras pliktdrivande komplicerar brottsbekämpande byråer eller, för den delen, Storbritannien själv inte längre, och tack och lov och god riddance, har någon jurisdiktion inom Karibien vars flera länder nu är oberoende, och i sin egen rätt, suveräna nationer! Så lägg bort din sjuka och fullständigt obehagliga, vita överlägsenhet, koloniala nostalgi, vars hylldatum för länge har gått ut!

För karibiska människor som är tydligt av afrikansk härkomst som Meghan Markle utan tvekan är, som inte bor i Storbritannien, har ingen önskan att göra det någonsin; eller om de tidigare har gjort det som brittiska undersåtar som antingen var här för att altruistiskt bekämpa dina blodiga och barbariska europeiska, internecine krig för dig eller annars uttryckligen inbjuds av brittiska regimer om att ha återvänt hem för att bokstavligen komma tillbaka och hjälpa till att återuppbygga Storbritannien, bara efter det nämnda Storbritannien var tillbaka på sina fötter för att obehagligt befinna sig med den mycket vita avskum som Enoch Powel som åkte till Karibien för att be dem att göra just det, eller som den oroande världen har mest chockerande bevittnat med Windrush Generation vars medlemmarna utsätts rutinmässigt för barbariska skrämmande handlingar såväl som orättvisa och olagliga deportationshandlingar och görs systematiskt så rent på rasistiska skäl. vi Afro-Caribbeans, oavsett om vi egentligen är hemma i Västindien, i Storbritannien eller någon annanstans behöver ingen belysning, och på motsvarande sätt baserat på våra egna erfarenheter, varför Meghan Markle har varit och fortfarande behandlas på ett förfärligt sätt att hon är, som för oss alla, på det ena eller andra sättet, det är vår egen erfarenhet i händerna på villfarliga vit-supremacistiska, rasistiska avskum som er själva.

Så uppenbarligen och helhjärtat är vår oförbehållna solidaritet med Meghan Markle, som absolut inte har gjort något annat fel än att vara biologiskt född en blandad ras svart kvinna och som dessutom har haft den ytterska moden och rangljudet att ömsesidigt bli kär i, gifta sig och ha en legitim son, Archie av en vit kaukasisk prins som heter Harry från Storbritannien och som tillhör någon påstådd gudomlig men självklart villfarlig och absolut dysfunktionell, till synes, brittisk kungafamilj.

Så för din egen säkerhet och för alla Afro-Karibiska folks intresse blev jag ombedd att säga dig vitt, rasistiskt avskum, att kategoriskt hålla sig borta från Karibien tillsammans med dina familjer. Som vi kan alla oss som Afro-Caribbeans omedelbart välja ut med fullständig lätthet en inured rasist när vi ser en! Och Meghan och Harrys avskyvärda behandling kommer att hämnas!

© Stanley V. Collymore
14 mars 2020.

No comments:

Post a Comment