Translate

Wednesday 4 March 2020

Du är inte vit Meghan Markle! Så hur kan du vara en hertiginna eller till och med en prinsessa?


Av Stanley Collymore

Orden från en kvinnlig, vit supremacist som arbetar som en städare hos Boots de brittiska kemisterna; men ord trodde och ekade ad nauseam av många av hennes vita sort i hela längden Storbritanniens bredd. Namnlösa: Meghan Markle enligt dem är inte en hertiginna, kan inte vara det och kommer därför aldrig att bli en prinsessa säger den här brittiska vita kvinnan, som när man blir ombedd att redogöra för sin egen definition av en prinsessa helt enkelt kunde inte ge ett övertygande en annan än att säga att prinsessor som prinsar och alla monarker är född med rätt stamtavla beviljas dem före deras heliga födelse av Gud den allsmäktige!

En gudomlig bekräftelse som också garanterar att de ha rätt hudfärg, vilket alltid är och obestridligt vit kaukasiska och därför inte infekterad med oren, avlägsnade och skadligt förorenade, förfalskat blod vars ursprung kommer säkert, som i fallet av sådana som Meghan Markle, var tydligt Föga övertygande!

Kan hon själv vara som en vit kvinna en prinsessa då? "Säkert!" var henne replik. Lägg snabbt till: ”Men jag vill inte vara det en som vi har gott om i vår brittiska kungliga familj som redan är, som det är naturligt för dem, gör ett utmärkt jobb! ” Så varför skulle Meghan då Markle, den här kvinnan var frågade vill vara? Hon är inte brittisk, inte påstår sig vara och är obestridligen en amerikan!

Och mer från ett land vars kultur och nationell konstitution inte officiellt stödja en monarki eller försvara, och verkligen inte på 21 Århundrade, en kungafamiljas galning om genom populärt samtycke eller den villfarliga gudomligt, ärftligt samtycke! Så var det inte bara hyckleri, svartsjuka och rasism kombinerad till ondskapsfull singel ut Meghan Markle på det här sättet. Rasism har ingenting alls att göra med det här absurt kvinna gick med igen, som Svarta är inte som oss som är vita och kaukasiska. Något det varje vit person vet men hittills med svarta har inte sjunkit med mycket av dem!

I tidigare artiklar som jag har skrivit har jag unapologetiskt och direkt med övertygande, outmanliga och bekräftbara argument gjort mina åsikter entydigt tydliga att jag i alla avseenden, helt enkelt, avskyr Winston Churchill, och med mycket motiverade skäl. Mitt grundliga avsky för den mest avskyvärda mannen som uteslutande härrör från vem och vad han faktiskt var.

Men efter att ha granskat honom mest noggrant, och även om jag inte är en eugeniker, har jag aldrig varit eller är det troligt i en miljon ljusår att vara, Winston Churchills djupa och passionerade åsikter i denna individuella hänsyn, särskilt mot betydande antal av vita brittiska undersåtar, när han såg dem, kan jag inte låta bli att önska att han hade lyckats genomföra sitt eugenikprogram och i sin helhet över hela Storbritannien.

För hade han gjort det, överflödet av medelålders och äldre vitskum som för närvarande angripit Storbritannien skulle inte leva och inte heller skulle det övervägande basta avkommet av namnlösa fäder som de rutinmässigt producerade, och som gillar skadedjuret att de helt enkelt förorenar allt som de kommer i kontakt med.

Tyskland under nazistiden var en mardrömsk plats att vara i, precis som samtida och 21-talets rasistiska, fascistiska och nazistiska Storbritannien också är. Att förlora andra världskriget var en ögonöppnare för Tyskland och gjorde det möjligt för dess medborgare att ordentligt och ärligt träffa verkligheten, såväl som deras demoner och i den processen bli det realistiska landet som de är.

Ett villfarligt Storbritannien, eller ett dysfunktionellt Förenade kungariket som jag ser det, efter att ha gjort sig självt att det vann Europas andra Internecine krig betecknat lugnt som andra världskriget - när det i själva verket hade bugger allt att göra med resten av världen, och hade det inte varit för över en miljon indiska, subkontinentala väpnade styrkor, hundratusentals SVARTA afrikanska och afro-karibiska väpnade styrkor, miljoner ryska som också dog i det kriget mot Tyskland och ett försenat USA vars egna väpnade styrkor var " t helvita som många av er sjukt trodde, Storbritannien skulle ha fått sitt röv noggrant sparkat in av Tyskland och Edward VIII skulle ha ersatts på Storbritanniens tron. Det var planen och avtalet han hade med det tredje riket.

Men du mamma f — kers lär inte! Men hur kan du när du är symbolen på vad lowlife handlar om och faktiskt handlar om? Innan han dog dogade Winston Churchill med tillförsikt att hans eugenikistiska ambitioner slutligen kommer att realiseras i Storbritannien. Och han var på plats med det.

Och nu när clownen Boris Keymal / Johnsons fascistiska och nazistiska regim är på plats och med Dominic Cummings vid spetsen, även om den rasande och djupt ingripna eugenikisten Andrew Sabisky förmodligen kan ha gått, har han inte gjort det faktiskt. Och ligger mycket i bakgrunden för att samordna hans eugenikplaner. Lycka till honom säger jag, mot alla er idiotiska lågliv och kategoriska kalkoner som röstade till jul! För dumt för att inse att det inte finns något speciellt eller överlägset med dig och att du bara använder lemningar manipulativt.

No comments:

Post a Comment