Translate

Wednesday 1 May 2019

Debunking den korrosive fiksjonen av svart racial inferiority!


Av Stanley Collymore

Utrolig, er det ikke? Hvordan de med tydelig begrenset
intelligens, eller ingen i det hele tatt, hvem er i beste
grad, i beste fall, endemisk dim-witted, dumbed-
down pedagogisk eller oftere, som er tilfelle
markant og intellektuelt utfordret. De som
ikke har merkbare ferdigheter eller inn-
løsende kvaliteter om dem og er
typen personer uten anseelig
evne til noe eller enhver

målbar evne til å skaffe seg noen, er alltid de samme
personene som lett, konsekvent og absurd snakke
om og til og med rutinemessig og uopphørlig
skryte om det antatt ubestridelige begrepet
– men til dem en endelig virkelighet – av
deres påståtte men ekstremt tåpelig,
uforutsigbar, patetisk narcissistisk
og ukontrollert vrangforestilling
master race overlegenhet – en-
ten hvit, Asiatisk eller arabisk, men aldri svart
og for alltid stereotypisk i forhold til deres
dypt ingrained, fast holdt og automatisk
antagelse av svart inferioritet. Hvor
dumt kan man være i en selvfølge
åpenbar tilstand av saker som
er begge helt forbid forståe-
lse og tydelig har heller
ikke et stykke av sunn
fornuft eller noe sik-
kert legger til det?

© Stanley V. Collymore
26. april 2019.


Forfatterens merknader:
Det er en truisme som for et betydelig antall individer, grupper, politikere, de som enten eier eller er ansvarlige for bedriftens enheter av alle slag, inkludert media, det militære industrielle komplekset, de kjøpes og rutinemessig betalt for militære generaler og andre økonomiske toadier og eller satrapier, regimer av alle politiske nyanser og til og med forskjellige og ofte motstridende påståtte religiøse organisasjoner gjennom hele den hvite kontrollerte og utelukkende løpende vestlige verden som er biologisk og rasjonelt Svart, blir automatisk og endemisk oppfattet av alle disse innat, kretinsk narcissistiske, kjedelig arrogant og derfor ikke eksepsjonelt intellektuelt utfordret dumme oafs å være tydelig, og dessverre irreversibelt - både genetisk og i alle andre tenkelige sanser - markant dårligere enn seg selv.

Men som noen som utvilsomt er svart og kategorisk av Barbadas og Afro-Karibisk forfedre, selv om og ubestridelig som alle andre afro-karibiskere, bærer jeg individuelt i mitt genetiske DNA det hvite mannlige kaukasiske Y-kromosomet, som er et direkte resultat av den systematiske , utbredt, ivrig oppmuntret, veletablert, omfattende ustraffet og selvsagt veldig brutalisert voldtekt under slaveri og kolonialisme av våre forfedrenske afro-karibiske jenter og kvinner av europeiske menn av alle klasser og nasjonaliteter, støttet og fritt støttet av den kompliserte støtten av sine egne hvite kvinner som, mens de samme hvite mannlige barbarerne lykkelige engasjerte seg i denne sadistiske vredden mot deres, mot de svarte kvinnene, var samtidig ironisk nok, utroskapelig, latterlig og ubemannet å plassere de samme hvite kvinnene uberettiget på falske piedestaler, hvis forkledte stillinger de selvsagt ikke kvalifisert for da og fortsatt ikke i det 21. århundre flere århundre Jeg er senere - Jeg er den samme og for en rekke mangesidede og konkrete grunner overordentlig stolt over at jeg utvilsomt er svart.

Så jeg skal ikke kaste bort tiden min, energi, intellektuell skikkelse eller vanlig sunn fornuft, som forsøker å motbevise de usynlige oppfatninger eller de dypt inngrakte, men falske argumenter fra lumske Black haters eller invidious disparagers av noe slag. Og vil bare si til slike mennesker: "Drøm på! Men helst gå og få deg et liv! "

No comments:

Post a Comment