Translate

Friday 14 June 2019

Vad mer är den brittiska polisen där för, men att alltid skydda sin likasinnade, högerbodiga, rasistiska Scum?


Av Stanley Collymore

Varför är jag eller någon annan rationell person för den delen inte förvånad över Metropolitans selektiva och helt subjektiva handlingar mot Jo Brand, för att för sin del kunna glädja åt det brittiska samhällets högra moroner och av vilka är de själva en institutionaliserad, endemisk och substantiv del?

Två år exakt efter den premediterade och eldiska etniska rensningen av Grenfell-tornet av dess uppfattade, genom de befogenheter som är "Untermenschen", den nämnda Metropolitanska polisen, i vars jurisdiktion Grenfell torn ligger, har gjort bugger alla att arrestera, eller Kronprövningen Service (CPS) att ladda alla de som var direkt ansvariga för det försiktiga massmordet på Grenfell-offren av dem som är medvetet inblandade i denna oerhörda grusomhet av minoritet och främst icke vita vita brittiska medborgare, och som självklart, då och fortfarande nu vill du "gentrify" London.

På samma sätt fortsätter den svarta parlamentsledamoten Diane Abbott, som hon tidigare rutinmässigt har utsatts för, för att få allvarliga dödsrapporter och våldtäkter till sig från flera högerkällor över hela Storbritannien, men ingenting gör någonsin till dem som är involverade i dessa samordnade hot av den nämnda storstads polisen, som ansvarar för detta kommer under och vi vet alla varför. Eftersom det inte är raketvetenskap för att avgöra varför storstads polisen inte är intresserad.

Och när Jeremy Corbyn blev fysiskt angripen på gatan genom att ha en missil kastad på honom som landade på hans huvud och den åtgärden som utfördes av en nazist-zionist Yid som sa att Jeremy Corbyn förtjänade att dö, allt detta var högt och offentligt applåderade av samma jerks som önskade att denna attack på Jeremy hade varit en sur eller, värst fortfarande för honom, en annars dödlig handling som resulterade i hans död; och dessutom öppet sagt det.

Detta, som de offentligt skämt i media och glädde över sina kommentarer. Men Jo Brands genuint satiriska kommentar är medvetet inte sett som ett spetsigt skämt att det är av samma hycklande och dubbla standard-numbskulls. Och varför inte? Eftersom det är riktat mot en av sina egna likemindade rasistiska skumkulor, vem är själv inte minst försiktig i att göra sin egen rasistiska och väldigt avsiktlig uppmana till att uppmuntra hatens anmärkningar.

Så mycket då att lag och ordning är objektivt, etiskt, rättvist och rättvist tillämpat i den enhet som kallas Storbritannien - och som jag inte under sina nuvarande omständigheter kommer att dämpa mig själv genom att kalla det ett land, och långt mindre så en "civiliserad" en.

Jo Jo Brand, med tanke på dessa obefogade och överdrivna attacker på dig, är jag ganska glad över att vara bland de första som offentligt, kraftfullt och unapologetiskt säger att jag mest avgörande och energiskt stöder dig 1000% i det du sa och beslutet hållning du har tagit i att inte stödja dig inför detta skadliga och kraftfulla angrepp mot dig genom att dessa ondskanliga skadedjur förlorar sig som människor.

Vad en helt sjukt Storbritannien - infekterad som den är av dessa förvirrande, skadliga skum "driver" det till förmån för sina nazistiska-zionistiska jättens löpare och kontrollörer, med all sin kraft driver sina omfattande falska och vapenförsedda antisemitismagendor för att stärka deras grepp och ekonomiskt avaricious girighet.

No comments:

Post a Comment