Translate

Friday 14 June 2019

Hva mer er det britiske politiet der for, men å alltid beskytte deres like-minded, rightwing, racistisk Scum?


Av Stanley Collymore

Hvorfor er jeg eller noen annen rasjonell person i den grad ikke overrasket over den selektive og helt subjektive handlinger til storbypolitiet mot Jo Brand, for å kunne tilfredsstille det britiske samfunns høyre moroner og av hvem er de selv en institusjonalisert, endemisk og substantiv del?

To år like etter den premeditated og brennende etniske rensingen av Grenfell Tower, som den oppfattes av, ved de krefter som er "Untermenschen", nevnte Metropolitan Police, i hvis jurisdiksjon Grenfell tårnet ligger, har gjort bugger alle til å arrestere, eller Crown Prosecution Service (CPS) til å belaste alle de som var direkte ansvarlige for det forsettlige massemordet på Grenfell-ofrene av de som er involvert i denne grufulle grusomheten av minoritet og hovedsakelig ikke-hvite britiske statsborgere, og som selvfølgelig da og fremdeles nå, vil "gentrify" London.

På samme måte fortsetter Black MP, Diane Abbott, som hun rutinemessig har blitt utsatt for tidligere, for å få alvorlige døds- og voldtattstrusler til seg selv fra flere høyre kilder over hele Storbritannia, men ingenting er gjort for de som er involvert i disse samordnede trusler av den nevnte Metropolitan Police, som påtar seg dette, kommer under; og vi vet alle hvorfor. Som det ikke er rakettvitenskap for å avgjøre hvorfor Metropolitan Police ikke er interessert.

Og da Jeremy Corbyn ble fysisk angrepet i gata ved å ha et missil kastet på ham som landet på hodet hans, og den handlingen som ble utført av en nazist-sionistisk Yid som sa at Jeremy Corbyn fortjente å dø, alt dette var høyt og tiltalte offentligheten av de samme jerks som ønsket at dette angrepet på Jeremy hadde vært en syre en, eller verste for ham, en ellers dødelig handling som resulterte i hans død; og dessuten sa det åpent.

Dette, som de joked i media og glede seg over sine kommentarer. Men Jo Brands genuint satiriske kommentar er bevisst sett ikke sett som en spiss vits at det er av de samme hykleriske og dobbelt-standard numbskulls. Og hvorfor ikke? Fordi det er rettet mot en av sine egne likemindede rasistiske scumballer, hvem er han selv ikke minst tilbakestående i å lage sin egen rasistiske og svært bevisst tilbøyelige til å anspore hatetilstander.

Så mye da for lov og orden å være objektivt, etisk, rettferdig og rettferdig anvendt i enheten som heter Storbritannia - og som jeg ikke under de nåværende omstendighetene vil fornekte meg ved å kalle det et land, og langt mindre så en "sivilisert" en.

Jo Jo Brand, i lys av disse uberettigede og dupliserende angrepene på deg, er jeg ganske glad for å være blant de første til offentligheten, kraftig og unapologetisk si at jeg mest avgjørende og energisk støtter deg 1000% i det du sa, og den besluttede holdning du har tatt i å ikke støte ned i møte med dette skadelige og svært voldelige angrepet på deg ved disse ondskapsfulle skadedyrene som overlater seg som mennesker.

Hva en helt syk Britannia - infisert som det er av dette vanvittige, uhyggelige skummet "kjører" det til fordel for deres nazistiske-sionistiske Yid-betalingsmestere og kontrollører, presser med all sin styrke deres omfattende falske og våpenbaserte antisemitismagendater for å forbedre deres grep og økonomisk avaricious grådighet.

No comments:

Post a Comment