Translate

Monday 10 June 2019

Gaol för oss privilegierade, vita sprickor? Få riktigt! Bostadsområde vid nr 10 är vår förväntade destination.


Av Stanley Collymore

Black eller BAME och hittades av brittiska polisstyrkorna med till och med minimala mängder mindre läkemedel som cannabis i din besittning, och de brittiska domstolarna kommer definitivt att se till att du hamnar i fängelse. Men som ett vitt sprickhuvud och i synnerhet som en privilegierad vit elit en på riktigt svåra illegala klass A-läkemedel som kokain och du automatiskt hamnar som en ordinarie minister för kabinett i den befintliga regeringen, en mycket högre polis med en ledsagare eller någon annan sådan gong, en etablerad domare, inflytelserika Crown Prosecution Service (CPS) tjänsteman; en högsta tjänsteman, vanligtvis i hemkontoret, snabbspårad domare i alla delar av det brittiska rättssystemet, eller som en levedygtig PM-kandidat för bosättning vid nr 10 Downing Street.

Och med allt som positivt går för dig, förvärvar du också den extra förmånen och belöningen för officiell polis, CPS och företagsmedia immunitet för ganska oupphörligt och lyckligtvis fortsätter att vara en förstklassig skräp med säker straffrihet och inga frågor som helst ifrågasatta eller någon brottsling påföljder eller påföljder som tillämpas för din brottsliga överträdelse av landets lag. Detta är fallet även när statsministern, ostentatiously pushing lagstiftning för sterner straff för olaglig drogbruk, rutinmässigt tar samma hårda droger själv, och mest cynically och förakt av allmänheten i hans uppblåsta arrogans, skriver hans lagliga förpliktelser på dessa samma droger, samtidigt som det görs hos en drogdriven part som värd honom i hemmet och med andra likeminded privilegierade vita knäckhuvud, drogbrukare i närvaro. Och med dessa föraktiga och otrevligt föraktfulla handlingar som uppenbarligen och avskedande betraktas av honom, involverade de andra och de officiella befogenheterna som är helt normala och fina för sina slags privilegierade individer.

Följaktligen kommer de cunter som driver Storbritanniens farciska lag och ordning system - eller mer passande regim - och de moderkvällare och domare som genomför det, inte att inkriminera sig själva eller deras likvärdiga vita privilegierade knäckhöna vänner och hårda narkotikabrukare, eller till och med vanliga vita illegala läkemedelsklass A-användare i sig.

Så av kosmetiska skäl och för att ge det ljuga intrycket att dessa assholes antagligen gör sina jobb oklanderligt och ärligt, riktar de sig efter deras rasuppfattade niggers, wogs, sambos och coons etc., vem måste därför betala priset för dessa vita sprickor, Huvudstörhet och vanligt bedrägeri, och därmed offrades offentligt för dessa vita cunts brottsligt korrupta handlingar och rasistiska tankesätt.

Och i denna sjuka process "avhjälper deras oärliga" deras nepotiskt givna ställningar på höga ställen, tilldelas dem; men inte på meriter eller någon kompetens att göra de jobb som de rutinmässigt och instinktivt ges, men snarare överhuvudtaget, och till och med uteslutande, på grundval av ren krönika. Och naturligtvis kvalificerar Blacks inte - eller kommer de någonsin att göra - för den här ligan av rasistisk, vit eksklusivism! Och redogör för varför Storbritanniens rättssystem ganska karaktäristiskt gör den betydligt orörda snön i Antarktis ser anmärkningsvärt sullied i jämförelse.

Vem som helst, oavsett ras, etnicitet, hudfärg eller social bakgrund som tar illegala droger är enligt min ärliga mening en krus; och det inkluderar de hyfsriga, vita mamma-jävlarna som systematiskt, bedrägligt och också rasellt driver och åtalar den endemiskt olyckliga, korrupta, fullständigt oärliga och farciska Storbritanniens lag, ordning och rättssystem.

Men vad slår mig som en svart engelsman i Afro-Karibien, Barbadas anor - med den ofrivilliga vita Y-chromosomen: en direkt följd av den systematiska våldtäkten, sexuella övergrepp och tvångsuppfödningen av barbarisk, vit engelska och andra brittiska, sexuella rovdjur av Mina svarta Afro-Karibiska kvinnliga förfäder och andra tycker om mig i samma situation - varför de nuvarande vita moronerna som på ett assertivt sätt, men åh så illvilligt, tror och ostentatiskt förklarar att de är "mästerskapet" och förmodligen det ultimata " civiliserade "element i mänskligheten, måste uppföra sig som dysfunktionella vilda barn som inte kan växa upp, vilka i själva verket de faktiskt är.

No comments:

Post a Comment