Translate

Friday 15 March 2019

Owen Arthurs robuste riposte til EU


Av Stanley Collymore

Vel sagt og lovende gjort den rette ærverdige Owen Arthur, tidligere statsminister i Barbados og en langvarig venn. Setter det i sitt sanne perspektiv, har EU og dets flere medlemmer en blodig kinn som beskylder Barbados for å være en finansiell skatteparadis når de og deres hvite kolleger globalt er verdens største skattemyndigheter og ivrige tilhenger av skatteparadis for den politiske eliten også som deres økonomiske marionett og betalingsmestere. Til å begynne med da Jamaica var i ferd med å oppnå sin uavhengighet fra Storbritannia, som en betingelse for det, insisterte Storbritannia på at turk- og Caicos-øyene, som var politisk del av Jamaica, skulle hentes fra det karibiske territoriet og forbli en britisk koloni. Det eneste formålet med denne transaksjonen er å få Turk- og Caicos-øyene fullt opprettet som en britisk og internasjonal skatteparadis og offshore-senter for hvitvasking av penger, som i 2019 fortsatt er.

Den aktuelle situasjonen ble straks utført, og Jamaica, etter å ha blitt mobbet og utpresset til å akseptere denne situasjonen, fikk sin uavhengighet. Storbritannia har også gjort det samme som det ble etablert i Turk- og Caicosøyene, med Caymanøyene, Bermuda. Et svart flertall land holdt gislet av en kraftig og økonomisk korrupt utbredt britisk elite som sikrer at Bermuda resolutt forblir en skatteparadis og penger hvitvaskingsenter og alt til fordel for Storbritannia, som for tiden fortsatt et EU-medlem. De britiske jomfruøyene er også skatteparadis og et hvitvaskingsenter. Og selvfølgelig er Storbritannia også for seg selv. Hvis du er i tvil, spør alle de tyvende og finansielt gripe russiske sionistiske oligarker og til og med britiske fotballeiere som angriper Storbritannia, sammen med de fra de persiske gulf-arabiske bensinstasjonene som maskerer som land. Og listen fortsetter.

Mens i Europa er det Sveits, Monaco, Luxembourg og resten av dem. Så tør ikke noen av disse hvite og korrupte barbarer i enhver tenkelig fornemmelse av det ordvalget på Barbados som alltid har vært modellen for økonomisk innredning; en følelse av propriety at disse hvite supremacist racister ikke har noe konsept for eller vil øve en slik moralsk oppførsel selv om begrepet ble forklart for dem og de var i stand til å forstå det. Så gå til helvete EU og la Barbados alene fordi den nektet å spille ditt asininske spill, og med deg, som vanlig, i slike saker den viktigste økonomiske støttemottakeren, mens dine nyttige idioter får jordnøtter for det kriminelle arbeidet de gjør for dine vegne.

Faktisk var en av de store salgsargumentene til Tory Brexiteers og deres lowlife ilk i de andre britiske politiske partiene at med Storbritannia utenfor EU kunne det bli et stort skatteparadis for globalister å sette inn penger. Les det som å utføre stor skatteunddragelse med oppmuntring og velsignelse av Storbritannias regime. Og mafia gangsters som driver EU på vegne av zionistene visste dette. Likevel har de nerve til å peke fingeren på uskyldige og knirkende rene Barbados som alltid har konsekvent spilt av reglene og gjør det fortsatt.

No comments:

Post a Comment