Translate

Friday 15 March 2019

Owen Arthurs robusta riposte till EU


Av Stanley Collymore

Väl sagt och lovvärt gjort rätt ärade Owen Arthur, tidigare premiärminister i Barbados och en långvarig vän. Att sätta det i sitt sanna perspektiv har EU och dess flera beståndsdelar en blodig kind som anklagar Barbados för att vara en finansiell skatteparadis när de och deras vita motsvarigheter globalt är världens största skattebefriare och ivriga stödjare till skatteparadis för den politiska eliten också som deras ekonomiska marionett och betalningsmän. Till att börja med när Jamaica skulle uppnå sitt oberoende från Storbritannien som ett villkor för detta höll Storbritannien insisterar på att Turk- och Caicosöarna, som var politiskt delaktiga i Jamaica, skulle hive av från det karibiska territoriet och förbli en brittisk koloni. Det enda syftet med denna transaktion är att få Turk- och Caicosöarna att införas fullt ut som en brittisk och internationell skattehamn och offshore-centrum för penningtvätt, vilket år 2019 fortfarande är.

Det där tillståndet genomfördes omedelbart och Jamaica, som har blivit mobbad och utpressad till att acceptera denna situation, fick sitt oberoende. Storbritannien har också gjort det som det inleddes i Turk och Caicosöarna, med Caymanöarna, Bermuda: ett svart majoritetsland hölls i gisslan av en kraftfull och ekonomiskt korrupt utbredd brittisk elit som säkerställer att Bermuda resolut förblir en skatteparadis och pengar tvättrum och allt till förmån för Storbritannien, som för närvarande fortfarande en EU-medlem. De Brittiska Jungfruöarna är också skatteparadis och ett penningtvättcentrum. Och självklart är Storbritannien för sig självt. Om du är i tvivel, fråga alla tjuv och finansiellt gripa ryska zionistiska oligarker och till och med brittiska fotbollsägare som angriper Storbritannien, tillsammans med de från de persiska viken, arabiska bensinstationer som maskerar som länder. Och listan fortsätter.

Medan i Europa finns Schweiz, Monaco, Luxemburg och resten av dem. Så våga inte någon av dessa vita och korrupta barbarer i varje tänkbar bemärkelse av det ordet välj på Barbados som alltid har varit modellen för finansiell dekoration; en känsla av anseende att dessa vita supremacistrasister inte har något begrepp eller skulle vilja utöva en sådan moralisk uppförandekod, även om termen förklarades för dem och de var kapabla, det vill säga att förstå det. Så gå till helvete EU och lämna Barbados ensam för att den vägrar vägrar att spela ditt asininspel och med dig som vanligt i sådana frågor den främsta ekonomiska mottagaren, medan dina användbara idioter får jordnötter för det brottsarbete de gör för dina räkning.

Faktum är att en av de största försäljningsställena för Tory Brexiteers och deras lowlife ilk i de andra brittiska politiska partierna var att med Storbritannien utanför EU skulle det kunna bli ett stort skatteparadis för globalister att deponera sin rikedom. Läs det som att utföra stor skatteflykt med uppmuntran och välsignelsen från Storbritanniens regim. Och mafia gangsters som driver EU på zionists vägnar visste det här. Ändå har de nerver att peka fingret på oskyldiga och squeaky rena Barbados som alltid har spelat conscionably av reglerna och gör det fortfarande.


No comments:

Post a Comment